מי שמצביע משפיע

אושיהו

New member
האם אתה אומר ש-

במקום חיזוקך לטענה המקורית: "אפילו דרווין לא תמך בעצמו שהגיע לעין" אתה מחליף אותה ב- "דבר מורכב כמו העין העביר בו צמרמורת" -? אם כן, השתדל להבא לא להצטרף לצוות הליצנים שחושבים שהם מצטטים את דארווין או מבינים מה הוא אומר. זה לא מחמיא לך ואף מעביר בי צמרמורת.

אוקיי,פעם הבאה אשתדל יותר,../images/Emo9.gif

וליתר ההגינות-אני בעצמי לא קראתי את ספרו, אלא זכור לי כי קראתי זאת מאתר כלשהו.

אושיהו

New member
../images/Emo13.gif אז לשם ההשכלה

אתה מוזמן להציץ כאן: http://www.talkorigins.org/indexcc/CA/CA113_1.html כדי לראות חלק נוסף מדבריו של דארווין, או להציץ אפילו פה: http://darwin-online.org.uk/content/frameset?itemID=F391&viewtype=text&pageseq=1 בסוף עמוד 103 ואילך, כדי לקרוא את החלק המלא מספרו של דארווין. יתכן וזה יציג באור הנכון את האתרים המיסיונרים שאינם בוחלים בפסאודו-ציטוטים כדי לתמוך במשנתם ואולי ישכנע אותך להפסיק ללמוד מהם. בכלל, עדיף ללמוד כמה שפחות מאלה "המצטטים" ויותר מאלה שכתבו את הדברים בעצמם. כל זה נאמר מחוץ לענייני העין והאבולוציה גרידא.

נכון, אפשר להוריד את כ ערוצי המדע ולשים לא

במקומם ערוצי דת. למה לקרא לזה במקום אם אפשר לקרא לזה בננה? אני אישית לא חושב שאסור להעלות את הדברות לאויר העולם. פשוט אסור להוריד ערוצי מדע שגם ככה הם מועטים. נ.ב. אתה שונא את היהודים החופשיים, אולי תפסיק כבר עם השנאה הזו?

MOOLKI

New member
שקר וכזב !

אין כאן החלפה של ראש בראש. זה לא ערוץ דיסקברי יורד וערוץ הדברות עולה במקומו. זה 3 ערוצים שיס מורידה בגלל אחוזי רייטינג נמוכים ובמקביל מעלה 4 ערוצים אחרים. למה לא טענתם שיס מורידה את דיסקברי ומעלה כנגדו את ערוץ הגברים "אגו טוטאל"? או לחילופין, למה לא טענתם שיס מורידה את ערוץ האנימציה היפני ומעלה כנגדו את הדברות? כי אתם פופליסטים שכל מה שמעניין אתכם זה לחפש כפייה דתית גם איפה שאין ואתם מונעים משנאה לדת. יס פועלת משיקולי רווח ומה לעשות, ערוץ דיסקברי לא מושך צופים, כמו כן גם ערוץ האנימציה היפני למשל. לעומת זאת, ערוץ הדברות וערוץ אגו טוטאל, כן מושכים צופים. תאכלו ת'לב.

Lucy Wiggin

New member
איך אתה יודע שהדברות ואגו טוטאל

כן מושכים צופים? הרי רק העלו אותם.

MOOLKI

New member
איך את יודעת

שהייתה כאן החלפה של ראש בראש? ערוץ דיסקברי מול הדברות? אני לא יודע עד כמה הם ימשכו צופים וגם יס לא יודעים. הם משערים. הנקודה היא שיס הורידה 3 ערוצים שידוע להם שהם בעלי אחוזי רייטניג נמוכים והעלתה 4 ערוצים חדשים, בינהם הידברות. זה ממש לא הידברות מול דיסקברי כפי שאתם מציגים זאת. זה ערוצים (3) שלא צלחו מול ערוצים (4) חדשים שמנסים .

Lucy Wiggin

New member
אני אכן לא יודעת

ומעולם לא טענתי כך. אתה, מצד שני, טענת כי " לעומת זאת, ערוץ הדברות וערוץ אגו טוטאל, כן מושכים צופים." איך אתה יודע את זה?

MOOLKI

New member
נו.....

"אתה, מצד שני, טענת כי " לעומת זאת, ערוץ הדברות וערוץ אגו טוטאל, כן מושכים צופים." איך אתה יודע את זה?" מה נסגר? ערוץ הדברות וערוץ אגו טוטאל הם ערוצים חדשים שיס משיקה. אם היא משיקה אותם, הצפי הוא שהם "יתפסו". אני עובד לשעבר של הוט ( same shit) וחברה לא מעלה ערוץ בצורה שרירותית. היא צופה שלערוץ יהיה רייטניג מסויים. לפעמים טועים (כמו עם דיסקברי) ואז הערוץ יורד. זה בכלל לא בכיוון של הנקודה שלי. הנקודה היא שערוץ הידברות לא עולה ספציפית במקום ערוץ דיסקברי. יש כאן מהלך של הורדת 3 ערוצים והעלאת 4 אחרים. זה הכל.

Lucy Wiggin

New member
אני לא חושבת ש'הידברות' עולה

*במקום* 'דיסקברי'. אני חושבת שבכל מקרה, להוריד ערוץ מדע זה רעיון גרוע, ובכל מקרה, להעלות ערוץ החזרה בתשובה זה רעיון גרוע.

נאפו פה

New member
יס יודעים שלהידברות יש הרבה צופים, גם משעתיים

בלילה בHOT וגם מכמות צפיות הוידאו של האתר.

הרזבם

New member
אגו טוטאל זה ערוץ נטראלי

הדברות הוא ערוץ הטפה לדת. אתה לא רואה את ההבדל ביניהם?

MOOLKI

New member
ברור שיש הבדל בינהם.

הנקודה היא שאנשים כאן טוענים כאילו ערוץ הידברות בא כקונטרה לערוץ דיסקברי וזה במילים פשוטות - חרטה. אין כאן שום החלפה של ערוץ ספציפי מול ערוץ אחר (הדברות מול דיסקברי) יש כאן מהלך שיווקי של יס שבו היא הורידה 3 ערוצים של תפסו אצל הצופים ובמקומם, היא מנסה 4 ערוצים חדשים, בינהם הדברות.

הרזבם

New member
יכול להיות שאין קשר

ואין החלפה של ראש בראש. אבל בכל זאת מדובר בתופעה מדאיגה. יש כאן מספיק אנשים שהעניין מצער אותם. גם לדעתי האישית עדיף שכל מי שכבר רואה טלויזיה (לי אין טלויזיה) יחשף לערוץ מדעי ולא לערוצי הטפה דתיים. לא דברו פעם על איזה חוק שאוסר על מסיונריות? אם כך, איך יכול להיות שערוצים מסיונריים כאלה פועלים בחסות שתי חברות הערוצים הגדולות, כבלים ולוויין?

הרזבם

New member
לא עשיתי מחקר...

וגם לך אין תוצאות סקר. בכל מקרה, דיברתי על אנשים שמודאגים מזה בפורום, ולא בכלל. אגב, ממתי יש משהו שכן מדאיג כאן מספיק אנשים כדי שיקרה משהו?

היי, מה הזעם? זו בהחלט מגמה רעה

מעלים זבל אורגני ומורידים את המדע. אפשר היה להוריד את דיסקברי ולעלות ערוץ מדע אחר במקומו...........................

MOOLKI

New member
זה שלא העלו ערוץ מדע אחר

זה בכלל לא קשור להדברות. גם אני בעד ערוצי מדע. בפרט אם הם מעניינים. כנראה שהערוץ הזה לא הלך אז הורידו אותו. אין שום קשר בכלל להדברות.

למעלה