אם לומר את האמת.... (לצאק)
הפנת לי שאלה הגונה
. ובכן, כעת אינני חושבת לשנות את מצבי הנוכחי מסיבות כאלה ואחרות, אבל!! מי יודע? אולי בעתיד, אם אמצא לי פרטנר טוב, יש מצב שאעבור לחיות באיזור עם איכות חיים, וכפי שיצא לי להכיר את השומרון, זה מקום נהדר לחיות בו! אגלה לך סוד קטן, בעבר כמה מחברי הפורום דיברנו על אפשרות מסויימת כזו, של להקים יישוב. מדוע שכמה חבר'ה צעירים, עם אותן שאיפות אידיאולוגיות, לא ילכו ליישב את הארץ הלכה למעשה? חברי הפורום נמצאים במקומות שונים בארץ, לא כולנו מרוכזים במרכז, אמנם זה נשמע מוזר, לקום ולעזוב את העיר, אבל אם האידיאולוגיה חזקה, והציונות בוערת - אז מדוע לא? זה להיפך - מצדיק את הישיבה במקומות שהם לא עירוניים, למשל ידוע שמעבר לחיים בריאים יותר במסגרת של יישוב כפרי מטיבה עם הבריאות. אנשים שחלו במחלות קשות הבריאו כתוצאה ממעבר לחיים כפריים. והייתה לפני כמה שבועות כתבה במבט בערוץ 1 על כך שבאיזור ראשון לציון נס ציונה העיריות מעודדות שתילה של צמחים בתוך העיר, במילים אחרות הבאה של הטבע לעיר. הטבע יכול רק לעשות טוב. בקשר לפועלים הזרים, ובכן, לא זכור לי שאמרתי משהו בעניין, אבל שיהיה
. ובכן, כמה מחברי הפורום הנכבדים והוותיקים, נסענו ליישוב נידח בצפון בתקופת המלחמה ועזרנו להם בקטיף. הגענו לטון אגסים!! ואלו היו האגסים הטעימים ביותר שטעמת! יונתן, טל, אני ועוד בחורה שכתבה פה בעבר קיסאני, ועוד בחור שלא כותב פה והצלחנו לגייס אותו גם. האמת, המשפחה שעזרנו לה הציעה שנעזור להם להקים עדר, אבל זה לא התאים באותו זמן. מי יודע? אולי בעתיד הגשמת הציונות בפועל תתאפשר?