מי רוצה לקנות עז?

onlytrue

New member
לאאאאאא, אל תזכיר אותו ../images/Emo70.gif

חוץ מזה, הוא לא היה רועה צאן אמיתי. זה היה ספין של פורום החווה והאדלרים.

EmGee

New member
אם אתה מתכוון לשרון

אז זה בהחלט מחזק את הטענה שזה תחביב או הכנסה נוספת. שרון התעסק במשרה מלאה בלהיות איש קבע וישר לאחר מכן כפוליטיקאי בכיר.

onlytrue

New member
איך אתה יכול לעשות דבר כזה?

לחבר את שרון עם המלה ישר

EmGee

New member
בניגוד אליך

אני מכיר בעובדה ששרון הציל את עם ישראל מפני חורבן. אתה מעדיף לזכור אותו בגלל שהוא עשה פעולה שנראית לך מוטעית או פלילית או משהו. שרון הוא גיבור ישראל אם תרצה או לא.

onlytrue

New member
גם המרשל פטן היה גיבור לאומי

נרל ששירת במסירות והקרבה את מולדתו צרפת. מרשל אנרי פיליפ פטאן איש צבא ומדינאי צרפתי, אשר זכה לתהילה כמגנה של צרפת במלחמת העולם הראשונה. לאחר תבוסתה הצבאית של צרפת במלחמת העולם השנייה עמד פטאן בראש המדינה, המכונה צרפת של וישי, אשר שיתפה פעולה עם אדולף היטלר.

EmGee

New member
אתה אדם עלוב ומגעיל

בושה שיש אנשים כמוך בעם שלי.

onlytrue

New member
פטן היה סמלו החי של הניצחון הצרפתי

מילתו בנושאים צבאיים הייתה החוק, ולא היו עליה עוררין. בגל הערצת הגיבורים ששטף את צרפת לאחר המלחמה, הועלה פטן לדרגת סמל לאומי.

שרון הציל את עם ישראל מפני חורבן ../images/Emo6.gif

לפני שנייה קראתי מה שפרימוס רשם על ההזוים והמנותקים מהמציאות שנמצאים בבתי המשפט ובתקשורת. הם גם פה בפורום... שרון אכן גיבור ישראל, אך זקנתו ביישה את נעוריו.

כמובן שרק מי שאוהב את זה ישקיע בזה

בהתאם לחיים המודרניים שלנו, שבה כל אדם הוא איש הייטק, חלוציות זה לא דבר שידבר לכל אחד. אבל אפשר להשקיע מרחוק, בתרומה, ומי שמעוניין יכול בעצמו לרעות את העדר, מתוך אידיאל וחלוציות. אין ספק שמגורים בכזה מקום מבטיח בריאות ואיכות חיים, ויש לסגנון חיים כזה את היתרונות שלו.

OnlyNick

New member
בדיוק חשבתי על זה

למה בעצם שאנשי היי-טק ימנים לא יקימו חברות היי-טק באיו"ש שיתנו הזדמנויות תעסוקה עתירת טכנולוגיה למתיישבי האוזר?

צאק די

New member
סלחי לי, אך זה נשמע דיי מגוחך, בלשון המעטה..

מה לעזאזל אפשר לעשות בעז? מה בנאדם שחיי למשל בעיר, יעשה בו? שנית, הייתי רוצה להפנות אליך שאלה, ברשותך. טענת שיש להחליף את הפועלים הזרים בפועלים יהודים-ישראלים. אני מסכים עמך. אך עני לי בכנות בבקשה, האם את, בחורה צעירה עם שאיפות, היית מוכנה לעבוד מבוקר ועד ליל, עד סוך ימי חייך, בעבודה קשה בשדה ובפלחה [חקלאות] או בעבודות בניין ובניה למשל. שהרי נאה דורש נאה מקיים. לא ככה? הייתי רוצה לשמוע תשובה כנה ואמיתית.

n i e m a n d

New member
אם היא צעירה אחרי צבא ומקבלת משכורת גבוהה

יחסית [כיום משלמים כ-6000 ש"ח לפועלים יהודים - יותר ממה שאפשר להיג במלצרות] וכשירה פיזית, אז למה לא? כעבודה אחרי צבא, אין רע בכך.

צאק די

New member
אני מתכוון לעבודה תמידית. ולא בגלל כסף, אלא

מתוך אידיאולוגיה. כמו עבודת כפיים בשדות מבוקר ועד ליל, למשך שנים רבות.

n i e m a n d

New member
למה שזו תהיה עבודה תמידית? רוב הקבלנים

יסתדרו היטב עם עובדים שישארו שם כמה חודשים כדי לצבור כסף. אחרים שלא תהיה להם אלטרנטיבה ימשיכו לעבוד שם, או יעברו למקום אחר. בסופו של דבר מדובר בעבודת כפיים לא מורכבת במיוחד ואין צורך בעובדים רבים בעלי נסיון רב. יש בסך הכל צורך בעידוד ממשלתי ותו לא.

EmGee

New member
מלצר שעובד במשרה מלאה

ומרוויח פחות מ6000 שקל בחודש, צריך להחליף משרה כי הוא בעסק הלא נכון. מלצרים מרוויחים שכר מאוד יפה, אבל בתמורה הם עובדים בעבודה מגעילה.

Ja Tomer

New member
אם אתה אומר את זה

אז אין לך מושג כמה מלצרים מרוויחים. הרבה פחות, אגב.

EmGee

New member
בוא נעשה חישוב פשוט

משרה מלאה=198 שעות ע"פ חוק. שכר מינימום=20 שקל לשעה ע"פ חוק. יוצא לך שאם אתה עובד בשכר מינימום ולא מקבל שקל מהטיפים עשית 3960 שקל בחודש. עכשיו זה לא סוג שמלצר מרוויח את מרבית המשכורת שלו מטיפים. תעשה חשבון ותראה. ואם מלצר מרוויח פחות זה או שהוא עובד אצל מעסיק נצלן שמונע ממנו שכר מינימום/זכות לקחת טיפים או שהוא עובד פחות ממשרה מלאה, או שהוא באמת לא מתאים לתפקיד.

למעלה