מי רוצה בירה

טרמפ מירושלים לעירבירה

יש לי עוד 2 מקומות יוצאת מכיווון תחנה מרכזית בירושלים ב7 וחצי בערך. מי שרוצה שישאיר טלפון בפרטי

תיקון

שיחכה בבניני האומה ב7:40. אה ויש רק עוד מקום 1. אה וצטרכו לסבול את קודמן כל הנסיעה...

איך כואב לי הלב לסרב לטרמפפפפ

אבל הבטחתי לחברים שאני בא איתם באוטובוס :\ אוףףף

kodman

New member
שובבה את

15:43 אני מדבר איתך. 15:44 את מנדבת עוד טרמפיסטים. חוץ זה שאמרתי לך שאכלתי הרבה בפינתי לכן אני אתפוס 2 מקומות והרכב מלא.

מי רוצה בירה

שרשור כל השטויות שיש לכם להגיד על עיר הבירה אגב, איך שזה נראה כרגע - אני לא בא. בעסה

RunNGun

New member
גם אבישי יהיה שם!!!!!!!

היי... לאן אתם הולכים?... תחזרו!!

DJ JuVi

New member
וואלה, כבוד לדוויק ולהיי פיבר

אחלה אירגון, מינימום בלאגן מאחוריי הקלעים, והכי חשוב- דיוק היסטרי בלוח הזמנים. פשוט כל הכבוד. לצערי לא הייתי מספיק כדי להעיד על האומנים וכו', אבל מבחינת התנהלות בשטח, היה אחלה. גם הבחירה בפישי (אדם בן לביא, סליחה) הייתה מצויינת לטעמי, ואני מקווה שהוא גם תפקד כראוי. אבל מה, לא אהבתי את הסאונד בכלל. אני מקווה שזה נשמע טוב מקדימה. כבוד גדול להיי פיבר. Big Up.

פאק,פיספסתי את השבט והארכיון

והבנתי את זה רק באמצע ההופעה של הטרופרז...\: אבל בכל מקרה היה בנזונה הטרופרז שיחקו אותה באחלה הופעה וגם קאשי ועוד אחרים... היה גם כיף לראות את משחק השוטרים וגנבים שהתחיל בין השוטרים לאלה שרק רצו לריב מכות בשאנטי שלהם(\-:) חחחחחח זה היה מצחיק! stupid crack heads....מחר שהם יזכרו מה הם עשו הם יצטערו....

Silly A

New member
כבוד בעיקר להיי פייבר.

העסק תיקתק, בתור קהל לא שמתי לב לתקלות כלשהן, הופעות מעולות, עמידה בלוחות זמנים... טרופרים "שרפו" (המינוח במרכאות למען אלפרבר), הופעה מעולה, החומרים החדשים נשמעים פיצוץ (או "פצייץ", שוב, למען אלפרבר). רוי רויאל נתן הופעה מאוד טובה. להפתעתי. סגול59 אני אוהב יותר בכל שמיעה. קצת ביקורת חיובית? היה חסר לי השבט והארכיון, מבחינת אורך הופעה. היה חסר לי טאבו וצ'ה. ואל תתחילו עם ה-"די ללקק" אנד שיט, אני חושב שהופעה שלהם הייתה רק מוסיפה. פישי טיפה מעצבן אותי, אבל זה ניחא. בגדול, המון המון המון כבוד. במת ההיפהופ של השנה הייתה תענוג.

bigm2

New member
כה טאבו היה חסר גם בשנה שעברה

כשביטלו לו את ההופעה ולא טרחו להודיע
דרך אגב מישו זוכר את השירה הספונטנית של אישה ברחוב שהלכה שם מול הבמה?

היה בן זונההההההה

לא מדבר על המופעים.. לא שמתי לב כל כך האנשים טובים:) היו כמה קטעים מצחיקים במיוחד שאני אזכור הרבה זמן

למעלה