מי פה מצביע לאיזנקוט?

חנן44

Well-known member
הבן אדם מדברר את עצמו לדעת בחצי השנה האחרונה. אם אחרי כל זה האידאולוגיה שלו איננה ברורה, זה אומר דרשני. אמנם מנהג ישראל דווקא להצביע לאישים כאלה, על תקן משיח תורן וכו' והדברים ידועים. אבל לבוחרים שכן מפעילים את מוחם זה בהחלט אמור ליצור בעיה.
תגיד: ולראש הממשלה שלך יש אידיאולוגיה ברורה חוץ מלשקר?

Harrington

Well-known member
מנהל
תגיד: ולראש הממשלה שלך יש אידיאולוגיה ברורה חוץ מלשקר?
לא מכיר אידיאולוגיה "לשקר". אם יש לראש הממשלה שלך אידאולוגיה אם לאו? על פניו בהחלט כן. אבל ביבי לא ממש היה הדיון שעליו הגבתי.

הפרבולה1

Well-known member
לא מכיר אידיאולוגיה "לשקר". אם יש לראש הממשלה שלך אידאולוגיה אם לאו? על פניו בהחלט כן. אבל ביבי לא ממש היה הדיון שעליו הגבתי.

גם לביבי אין אידיאולוגה ברורה , אבל בנתיים הוא מספק את הסחורה.

1780989222495.png

evglev1

Well-known member
מנהל
גם לביבי אין אידיאולוגה ברורה , אבל בנתיים הוא מספק את הסחורה.

צפה בקובץ המצורף 147461
האמת שמלבד לשמיר ז"ל לאף יו"ר ליכוד לא הייתה אידיאולוגיה ברורה. בעצם למנחם בגין ז"ל הייתה אידיאולוגיה ברורה כל עוד היה יו"ר אופוזיציה כראש ממשלה וכמתמודד על קדנציה שנייה לא הייתה לו אידיאולוגיה ברורה. למעשה גם התחיה וגם צומת וגם בהמשך האיחוד הלאומי נוצרו כתוצאה מכך שלליכוד לא הייתה אידיאולוגיה.

evglev1

Well-known member
מנהל
הבן אדם מדברר את עצמו לדעת בחצי השנה האחרונה. אם אחרי כל זה האידאולוגיה שלו איננה ברורה, זה אומר דרשני. אמנם מנהג ישראל דווקא להצביע לאישים כאלה, על תקן משיח תורן וכו' והדברים ידועים. אבל לבוחרים שכן מפעילים את מוחם זה בהחלט אמור ליצור בעיה.
כך היה עם כל ראשי הליכוד מלבד שמיר ז"ל עד 2015 במיוחד מ-1996-2015 הליכוד היה רגל אחד בימין ורגל אחד במרכז ותמיד טשטש את המסרים כדי לקבל קולות משתי המחנות.

Harrington

Well-known member
מנהל
כך היה עם כל ראשי הליכוד מלבד שמיר ז"ל עד 2015 במיוחד מ-1996-2015 הליכוד היה רגל אחד בימין ורגל אחד במרכז ותמיד טשטש את המסרים כדי לקבל קולות משתי המחנות.
לא כדי לקבל את הקולות, אלא פשוט כי זאת האידאולוגיה שלו :). אגב לא שאכפת לי, אבל דבריך סותרים את טענת הרל"ב שביבי הרס את הליכוד וכל החרטוט הזה. כדאי להיזהר מלרקוד על יותר מדי נרטיבים בבת אחת. גם בשנת בחירות.

לעומק

Well-known member
לא כדי לקבל את הקולות, אלא פשוט כי זאת האידאולוגיה שלו :). אגב לא שאכפת לי, אבל דבריך סותרים את טענת הרל"ב שביבי הרס את הליכוד וכל החרטוט הזה. כדאי להיזהר מלרקוד על יותר מדי נרטיבים בבת אחת. גם בשנת בחירות.
ביפי הוא עקרב מי שעוזר לו מקבל הכשה.
ככה זכור לי פרשנות של עיתונאי

evglev1

Well-known member
מנהל
אתה סימנת אותי כרל"ב, אני הצבעתי לאיילת שקד בידיעה שאם תעבור את אחוז החסימה היא תשב עם ביבי. וביבי הרס את הליכוד בכך שהוא יראת כבוד שלא מאפשרת ביקורת של חברי כנסת מהליכוד כלפי ראש ממשלה מהליכוד והחישוקאים של שרון ז"ל ודוד לוי ז"ל והאופוזיציה של ביבי לשרון ז"ל בתוך הליכוד לא יכולים לקרות בליכוד של נתניהו של השנות 2015-2026.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה סימנת אותי כרל"ב
לא. ההתבטאויות (הנלוזות בחלקן) שלך עשו זאת.
, אני הצבעתי לאיילת שקד בידיעה שאם תעבור את אחוז החסימה היא תשב עם ביבי. וביבי הרס את הליכוד בכך שהוא יראת כבוד שלא מאפשרת ביקורת של חברי כנסת מהליכוד כלפי ראש ממשלה מהליכוד והחישוקאים של שרון ז"ל ודוד לוי ז"ל והאופוזיציה של ביבי לשרון ז"ל בתוך הליכוד לא יכולים לקרות בליכוד של נתניהו של השנות 2015-2026.
סורי, אבל אין לי כח לרל"בת יתרה על הבוקר. קראתי עד ל'אישורך' את דברי למעלה שהרל"ב צווח שביבי הרס את הליכוד. חייכתי (סתם כי מוקדם מכדי לצחוק) והמשכתי הלאה בחיים. עמך הסליחה.

נערך לאחרונה ב:

לעומק

Well-known member
לא. ההתבטאויות (הנלוזות בחלקן) עשו זאת.

סורי, אבל אין לי כח לרל"בת יתרה על הבוקר. קראתי עד ל'אישורך' את דברי למעלה שהרל"ב צווח שביבי הרס את הליכוד. חייכתי (סתם כי מוקדם מכדי לצחוק) והמשכתי הלאה בחיים. עמך הסליחה.
זה פשוט טראמפ מחייך עליך עוד יותר מלמעלה

צביקה5311

Well-known member
אתה סימנת אותי כרל"ב, אני הצבעתי לאיילת שקד בידיעה שאם תעבור את אחוז החסימה היא תשב עם ביבי. וביבי הרס את הליכוד בכך שהוא יראת כבוד שלא מאפשרת ביקורת של חברי כנסת מהליכוד כלפי ראש ממשלה מהליכוד והחישוקאים של שרון ז"ל ודוד לוי ז"ל והאופוזיציה של ביבי לשרון ז"ל בתוך הליכוד לא יכולים לקרות בליכוד של נתניהו של השנות 2015-2026.
ביבי לא הרס את הליכוד, הוא לא השכיל למנוע השתלטות הקיצוניים על התנועה.
נראה אותו "מעלים" את דודי אמסלם,שלמה קרעי, יריב לווין,טלי גוטליב ואת גלית דיסטל.
בלעדיהם הליכוד יראה יותר תנועה של main stream
כמו בימי בגין, שמיר ושרון, אולי גם ביבי עד שהוא הסתבך בחקירות

evglev1

Well-known member
מנהל
ביבי לא הרס את הליכוד, הוא לא השכיל למנוע השתלטות הקיצוניים על התנועה.
נראה אותו "מעלים" את דודי אמסלם,שלמה קרעי, יריב לווין,טלי גוטליב ואת גלית דיסטל.
בלעדיהם הליכוד יראה יותר תנועה של main stream
כמו בימי בגין, שמיר ושרון, אולי גם ביבי עד שהוא הסתבך בחקירות
יריב לוין ודודי אמסלם היו בליכוד גם בתקופה שביבי היה ממלכתי, לגבי שלמה קרעי לא זוכר וגוטליב ודיסטל אלה שריונים שהוא בעצמו הביא את גוטליב בבחירה האלה ואת דיסטל בקודמות.

1ספי11

Well-known member
אידיאולוגיה ברורה רק אצל הערבים, יאיר גולן, סמוטריץ' ובן גביר. לאף אחת ממפלגות המרכז-ימין או הימין-מרכז או המרכז-מרכז אין אידיאולוגיה לא ואגב זה לא חדש האידיאולוגיה תמיד הייתה רק בקצוות ואולי אצל החרדים שהאידיאולוגיה שלהם זה שלימוד תורה הופך אותם למורמים מהעם.
לא מדויק.
רובם מחוברים ליועצים שמונעים מהם להביא מסר ברור כדי למנוע מתנגדים.
במציאות של היום, יושר הוא מצרך במחסור וטוב שיש מישהו שיודע לתת את המוצר הזה.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא מדויק.
רובם מחוברים ליועצים שמונעים מהם להביא מסר ברור כדי למנוע מתנגדים.
במציאות של היום, יושר הוא מצרך במחסור וטוב שיש מישהו שיודע לתת את המוצר הזה.
אכן נורא איך שהביביסטים לא האמינו שביבי ייתן לגנץ את הרוטציה ומחאו כפיים לביבי על איך שהוא מרמה את גנץ. וכשלפני הקמת ממשלת בנט-לפיד הם עודדו את ביבי לרמות את בנט שיקבל שבעה שריונים בליכוד במידה והולכים לבחירות חמישיות ואז למצוא תירוץ לא לתת לו את השריונים האלה. העיקר שביבי טען שהוא לא יכול לרמות את החמאס ולהכריז על הפסקת אש ואז לחדש את הלחימה לאחר השבת החטופים.

למעלה