מי פה מצביע לאיזנקוט?

1ספי11

Well-known member
ובכל זאת בצה"ל אומרים שחוקרים את האירוע, לא אומרים ישר שמדובר בגזען שרצח תינוק רק כי הוא ערבי או שהמשפחה של התינוק משקרת והם התחילו עימות עם החיילים וגרמו להרגיש סכנה. נראה שזה ההבדל בין ישראל כ"ץ לבוגי יעלון ובין אייזנקוט לזמיר.
מעניין שרק במקרים שהיה מצולם או שהקורבן אזרח אמריקאי עושים חקירה.

בוגי יעלון הוא שנתן את הכותרת "חייל שסרח" בלי לבדוק את העובדות, שלפי המשפט התבררו כנכונות, אבל זה לא משנה את משפט השדה שבוגי יעלון עשה לו.
נכון, אולם בוגי היה שר ביטחון ולא רמטכ"ל שצריך לגבות את חייליו מול הקפלניסטים כפי שמפקד צריך לעשות.
בכל מקרה חוסר יושר זה יותר מה שביבי עשה שבהתחלה נתן גיבוי ליעלון ואייזנקוט וגינה בחריפות את אזריה ואז ראה שברשתות החברתיות הימין תומך בו וליברמן ובנט טורפים לו אותו הבוחרים בגיבוי שהם נותנים לאלאור אזריה שהוא התנער ממנו, אז יישר קו עם ליברמן ובנט רק כדי לשמור על הבוחרים ולא משום שהוא מגבה את אלאור אזריה מהלב.
הדיון הוא לא על נתניהו למרות שידוע כשאין לך מה לכתוב, ישר מכניסים את נתניהו לדיון |לא|

evglev1

Well-known member
מנהל
חחחחח..
אויש כמה שאתם דפוקים.

כל התלאביבים מחכים שיאנסו אותם סודנים?
לא הם רוצים שהסודנים יאנסו רק את המזרחיים ומעמד הביניים ומטה בדרום תל אביב. בצפון תל אביב רק אומרים שמוכנים להחביא סודנים בבית כדי למנוע את גירושם מהארץ, אבל אם הסודנים יתפסו אותם במילה, כנראה יתקלו באותה התגובה כמו בבריכה שהצפון תל אביבים ברחו מהם כמו מצרעת כשהם נכנסו לבריכה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני מתלבט.
יאיר גולן הוא היחיד שאינו פוסל ערבים...וזה קוסם לי...
גם יורם כהן מרשימת אייזנקוט אמר שהוא לא פוסל ערבים כחלק מהקואליציה אם הם לא הקול המכריע, וכשהוא נשאל מדוע לא הקול המכריע וציינו את כל ההסכמות של מנסור עבאס, אז הוא הבהיר גם שיש הבדל בין מנסור עבאס לקבוצה שאיתו, כך שבמצב של 60 כמו שהיה לנתניהו לאחר בחירות מועד א', נראה שבישר לא היה פוסלים את מנסור עבאס אישית כקול ה-61 כפי שהוצע לביבי ומיקי זוהר אחרי המהלך של ליברמן.

certified.woke

Well-known member
מה שהוא עשה לאלאור אזריה נחשב אצלך ליושר? :rolleyes:
את מאכזבת...פעם נוספת לאחרונה...הפעם הקודמת היתה השתלחותך בחברה החדשה של לוזון.

המחבל המנוטרל היה מוקף מתנכלים חמושים שהבינו, חרף צפעוניותם, כי אין להם אפשרות לוידוא הריגה ופיתו את האהבל אלאור אזריה שהגיע לפתע לעשות את חפצם...כעת הוא מוכר פלאפל בחברון...לא שיש בכך פחיתות כבוד...כל מלאכה מכבדת את בעליה... :-D

מה לעשות שאני לא מכבדת נשים שמוכרות את גופן בעבור |כסף|
המחבל המנוטרל היה מוקף מתנכלים חמושים שהבינו, חרף צפעוניותם, כי אין להם אפשרות לוידוא הריגה ופיתו את האהבל אלאור אזריה שהגיע לפתע לעשות את חפצם...כעת הוא מוכר פלאפל בחברון...לא שיש בכך פחיתות כבוד...כל מלאכה מכבדת את בעליה... :-D
כשיש אדרנלין, פועלים מתוך אינסטינקט ולא לוקחים סיכונים מיותרים.
האם בארה"ב, היו חוקרים אותו?

evglev1

Well-known member
מנהל

וזאת בדיוק הסיבה שאם הסכין באמת הייתה במקום שנהג האמבולנס דחף אותו, אז אם הוא היה מצליח לקחת את הסכין, הוא לא רק היה מאיים ובורח אלא היה דוקר עוד מישהו ולמוות. נחשף שהסכין הייתה רחוקה מדי, אבל בהתחלה הטיעון שאזריה ירה בו כי עשה תנועה עם היד אל הסכין ולכן לא היה מנוטרל הייתה סבירה והייתה צריכה להיבדק ולא חיכו לבדוק איפה הייתה הסכין וישר האשימו את אזריה בווידוי הריגה מתוך נקמה.

צביקה5311

Well-known member
כי נראה לי שהוא קצת יותר ישר. ממה שקורה עכשיו
אני מתלבט בינו לבין בנט וליברמן.
אם אראה סקרים (הכל חוץ מ14) שמנבאים לו הובלה, בהחלט אצביע לו.
איזנקוט בעיני הוא חידה. מכל אלה שציינתי, הוא הכי "ירוק" במגרש הפוליטי. אולי כוכב עולה, לך תדע.
כל מי שמסוגל לנצח את נתניהו, אני איתו.
4 שנים האחרונות היו הגרועות בתולדות המדינה
עדיף היה ב 2022 ללכת לעוד סבב מאשר להכניס את בן גביר לממשלה. אני רוצה להאמין שחוץ מקומץ "מישיגינס" העם למד את הלקח.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני מתלבט בינו לבין בנט וליברמן.
אם אראה סקרים (הכל חוץ מ14) שמנבאים לו הובלה, בהחלט אצביע לו.
איזנקוט בעיני הוא חידה. מכל אלה שציינתי, הוא הכי "ירוק" במגרש הפוליטי. אולי כוכב עולה, לך תדע.
כל מי שמסוגל לנצח את נתניהו, אני איתו.
4 שנים האחרונות היו הגרועות בתולדות המדינה
עדיף היה ב 2022 ללכת לעוד סבב מאשר להכניס את בן גביר לממשלה. אני רוצה להאמין שחוץ מקומץ "מישיגינס" העם למד את הלקח.
ולמה ללכת לעוד סבב ולא שפשוט גנץ וסער ינטשו את הבטחות החרם שלהם כפי שעשו בנט וסער ב-2021 ויצטרפו לממשלה במקום בן גביר? הרי ארבע שנים שלמות לא חוקק חוק חסינות והמשפט של ביבי נמשך, אז אם ביבי לא התכוון לחוקק חוק חסינות ולהפסיק את המשפט לפחות עד שאגת הארי, אז מה הייתה הבעיה שגנץ ואפילו לפיד ייכנסו לממשלה וכך גם היו מגייסים חרדים, לטענתכם כך היה גם מצילים את ששת החטופים שנרצחו במנהרה ברפיח?

1ספי11

Well-known member
אינזקוט מוכר היום יושר ופשטות שזה יותר ממה שיש לכל האחרים.
נושא האידאולוגיה שלו לא ברור עד הסוף.

evglev1

Well-known member
מנהל
אינזקוט מוכר היום יושר ופשטות שזה יותר ממה שיש לכל האחרים.
נושא האידאולוגיה שלו לא ברור עד הסוף.
אידיאולוגיה ברורה רק אצל הערבים, יאיר גולן, סמוטריץ' ובן גביר. לאף אחת ממפלגות המרכז-ימין או הימין-מרכז או המרכז-מרכז אין אידיאולוגיה לא ואגב זה לא חדש האידיאולוגיה תמיד הייתה רק בקצוות ואולי אצל החרדים שהאידיאולוגיה שלהם זה שלימוד תורה הופך אותם למורמים מהעם.

Harrington

Well-known member
מנהל
אידיאולוגיה ברורה רק אצל הערבים, יאיר גולן, סמוטריץ' ובן גביר. לאף אחת ממפלגות המרכז-ימין או הימין-מרכז או המרכז-מרכז אין אידיאולוגיה לא ואגב זה לא חדש האידיאולוגיה תמיד הייתה רק בקצוות ואולי אצל החרדים שהאידיאולוגיה שלהם זה שלימוד תורה הופך אותם למורמים מהעם.
הבן אדם מדברר את עצמו לדעת בחצי השנה האחרונה. אם אחרי כל זה האידאולוגיה שלו איננה ברורה, זה אומר דרשני. אמנם מנהג ישראל דווקא להצביע לאישים כאלה, על תקן משיח תורן וכו' והדברים ידועים. אבל לבוחרים שכן מפעילים את מוחם זה בהחלט אמור ליצור בעיה.

למעלה