מי עבה ומי דק?

Idan91

New member
שלי, את בהחלט צודקת.

לאחר הדיון הקודם שהיה כאן על לורדים וטושים, חלק מהאנשים כאן הצליחו לבלבל אותי. אבל אכן, לורדים הם אלה שתיארת.

zimes

New member
כמובן -

לורדים הם אלה ששלי תיארה שת"ע שלח לה, מהעזבון.

lexigali

New member
עידן, אני מתפלאת עלייך!

חשבתי שלפחות בקרב הקיבוצניקים יש הסכמה (לורד זה העבה). אז מה את אומרת? (או שאת מהתק"מ, ואז זה לא נחשב
)

גרי רשף

New member
שוב פילוג בתנועה הקיבוצית?../images/Emo22.gif

אינני יודע אם זה סוג של אוקסימורון, אך התנועה הקיבוצית היתה מפולגת בין "איחוד" ו"מאוחד". הם היו מלוכדים בערך כמו הליכוד..

Meijen Shaggy

New member
אם כך - ../images/Emo15.gif

הצבעוניים הדקים הם ללא ספק הטושים, והעבים הם חד וחלק הלורדים. זה ככה באיזור השרון, על כל פנים...

גרי רשף

New member
אפילו אני מבין שאתה טועה../images/Emo22.gif

מזתומרת "העבים הם חד וחלק הלורדים"? אם הם עבים אזי אינם חדים וחלקים! ומדוע הדקים והצבעוניים הם ללא ספּק? אין סיטונאי שמביא אותם לחנויות? סתאאם.. רציתי לתרום לדיון..

גרי רשף

New member
מי עבה ומי דק?../images/Emo22.gif

נכון שהטכניקה חשובה מהעובי, אך הגיע הזמן להכריע: הוספתי סקר חדש וכולם מתבקשים להצביע. ניתן להצביע במהלך שבעת הימים הקרובים, והסקר יסגר ביום שישי בעוד שבוע (בשעה 17:00). מותר להצביע כמה פעמים, אבל זה לא ילך מאותו מחשב, לפיכך יש לגשת לכמה שיותר מחשבים ולהצביע כמה שיותר פעמים. תעמולת בחירות יש לשרשר להודעה זו. למשל- אל יאוש, העבה הוא טוש! או- לורד עבה דונאלד דק! וכו´ אני לא מאמין: אתם עדיין כאן? מהר להצביע!

vegan

New member
בינתיים הצדק מנצח בגדול

בינתיים הצדק (כמו לורד) מנצח בגדול (כמו טוש). 100% ללורדים דקים וטושים עבים 0% לכל שאר הבדותות מתוך מדגם מייצג ואמין של מצביע אחד (גם האמת היא אחת - לורדים הם דקים).

lexigali

New member
Veg, לא שאני איתך, חלילה

(שכן טוש זה הדק, לורד זה העבה), אבל איפה התמונה שאז הבאת לפה של חבילת טושים, שבטעות היה כתוב עליה "לורדים"? זה עשוי לחזק את הצד שלכם (ואתם זקוקים לחיזוקים).

shellyland

New member
רשף אתה הכי ענק בעולם!!!!

אוהבת אותך אהבה גדולה ורבה! וטושים זה העבה.

d u c k y

New member
סליחה על ההתפרצות אבל

יכול להיות שטושים ולורדים הם פשוט באותו העובי? כלומר היינו הך? מילים מקבילות? האם כבר חקרתם סוגיה זו?... שהרי אם איניכם בטוחים בהבדל, יכול להיות שהוא לא קיים... דקי

shellyland

New member
תבדקו גם (+וידוי אישי קטן)

ב"חלומות", "אפי היקרה", "סמים קלים", "תקוות גדולות" ו"תלונות וקיטורים" ומי יודע איפה עוד התופס יספיק לשים בזמן שאני אלך לישון. וידוי: מעילי הפשוט ופנס... סתם נו. וידוי: קורה לי הרבה (ממש כמו עם תחרות ההשחלות) שאני מתחילה משהו בתום לב ומתוך מטרה לשעשע את עצמי, ואז הדברים יוצאים מפרופורציות ותופסים מהלך משל עצמם ואני נותרת הלומה ומשתאה אל מול המהומה הגדולה, וחושבת: Did I do that? אז אני רוצה להגיד להגנתי שבאמת רק רציתי לגיד לכם שטושים זה העבה, אבל אתם התחרפנתם לגמרי רק בגלל שלא רציתם לקבל את האמת: טושים זה העבה! בשמחות!

למעלה