מי עבה ומי דק?

גנגי

New member
חוכמת רחוב(ות):

...היה נותן בהם סימנים (לחוכמה, בינה ודעת): קודם כל הם מבחינים יפה (ונכון) בין טוש (=דק) ללורד (=עבה). ו שנית , מכון ויצמן אצלם.

זיו25

New member
אז ככה:

טוש הוא בדרך כלל דק יותר, ומשמש לציוריי ילדים. בלורד משתמשים כדי להדגיש דברים מסויימים וליצור כרזות מחאה בהפגנות ססגוניות. כה אמר זיו.

shellyland

New member
לא שאני רוצה להלשין

סתם, אני מאוד רוצה להלשין: גלי שולחת אימיילים לכל העולם ומגייסת את כל החברים שלה בדרכים נלוזות שהשתיקה יפה להן לבוא ולהצביע בסקר. ובכל זאת: הצדק מנצח!

shellyland

New member
יובלי, מצוקה מאוד לא הולמת אותך

היא גורמת לך לדבר שטויות איומות. 98 אנשים (עד כה) יודעים שהצדק איתי. רד מזה כל עוד נשארה לך טיפת כבוד עצמי. טושים זה העבים

tararaven

New member
לדעתי

גרי כנראה תומך בתיזה הטפשית לפיה טושים הם העבים [למען השם] ולכן הנחה שגויה זו ממוקמת בעדיפות הראשונה והעליונה של המצביעים בסקר-זו הסיבה לתוצאות הפרדוקסליות, גם אני כמעט התבלבלתי וכמעט שהצבעתי לאופציה הראשונה והשגויה. ודרך אגב בקריות פעולת זריקת ה"גוגואים" באוויר נקראת "שעשע" [בשני קמצים] ולא קולולוש כבבירה. [עופי-עופי?!]

מה מצוקה?! ובענין כבוד עצמי -

אין ספק שלאחר התוצאות המבישות שאת מובילה אליהן, לא נותר לי אלא כבוד עצמי: אני אמשיך להחזיק ולנופף באמת: לורדים הם העבים, טושים - הדקים!

shellyland

New member
מי אמר מאה?

מאה(!) מצביעים כבר יודעים שטושים זה העבים, שהם 54% מכלל הבוחרים. יובלי - אתה מוביל את המחנה שלך לתבוסה מוחצת ומבישה.

trilliane

Well-known member
מנהל
ואני לא הצבעתי, כי הסקר בנוי שגוי

וזה בכלל לא שאלה של גודל... יש גם טושים עבים. זה הכל שאלה של פרמננטיות!
ועד כמה ששמתי לב, יש לא מעט אנשים שדווקא תומכים בגישה שלי - טושים הם אכן "עטי הלבד" הצבעוניים לציור וצביעה (בכל עובי שהוא) ולורדים הם המסריחים שכותבים איתם על תיקים, כרזות, בריסטולים, ומשטחים חלקים למינהם. כל אנשי השפלה ומישור החוף יודעים את זה, והעובדה שהירושלמים חושבים אחרת, מעידה שכרגיל, ליושבי עיר הקודש יש מילון מושגים משלהם, וסלנג שרק הם מכירים כנראה... הנקודה היא שיש הרבה ירושלמים בפורום, אבל זה לא אומר שהם יותר צודקים. הם צודקים מהזוית הירושלמית. העובדה היא שכל גבעתיים ושאר ערי השפלה (ראו הוכחות בפתיל) יודעים ומכירים אמת אחרת.

למעלה