מי מסכם? זה מיקו!

eden83

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo92.gif../images/Emo8.gif

אני יודע ששמעון השכן זה לא שיר ארס פואטי אני אמסור לו ממך לטמה חח

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פיקה וסקס עם האקס שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? לא הספקתי לשמוע הרבה מוזיקה השבוע תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אמא שלי הבטיחה לי שהיא קונה כרטיסים ל"הלהקה" ל25.10 עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חטיף אווירודינמי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אין..... לא עשיתי הרבה השבוע... היה שבוע קשה מאכל השבוע שלכם? קוטג' בילוי השבוע שלכם? גרנד קניון עם חברה פאדיחת השבוע שלכם? לא זוכרת כרגע אבל בטוח יש יותר מאחד.... בטוח
סקופ השבוע שלכם? החיים קשים
ציטוט השבוע שלכם? אין דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הייתי חולה וביליתי את יום ראשון בלילה במיון..... כזאת חוויה
או שלא
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: סוף סוף אפשר להנות מהשביתה אחרי שסיימתי את כל העבודות לבית ספר
אין שאלות בונוס הפעם אבל אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, בגלל שזה אומייגאד-מחמוד-אחמדינג'אד כ"כ טעים אני נותנת קרמבו לכל מי שאני רוצה כי גם אני חולה על קרמבו וזה לא הוגן לתת קרמבו רק למישהו אחד

oranitoosh

New member
בחייאת, איפה כולכן שומעות את סקס עם האקס?!

כל שבוע יש מישהי אחרת שאומרת שזה שיר השבוע, והבנתי שקרן שרה את זה רק בהופעות.. וגם לא בכולן.. אף פעם לא שמעתי את השיר, וזה ממש מסקרן אותי.. מישהו יכול לכתוב לפחות חלק מהמילים!? כי אני יודעת שאת הכל אסור לכתוב..

LEEkm

New member
אני הקלטתי את הביצוע בהופעה פשוט.

זה לא הכי חוקי, בגלל זה אני לא שולחת לאףאחד, אבל אני חורשת עליו.^^

סיכום../images/Emo140.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?בקרקס הזה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?התחייבות-שי זורניצר משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מתנה שאני עובדת עליה ובזכותה הכרתי אנשים מדהימים עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חטיף אווירודינמי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ביום שלישי יש ערב מבוא מיוחד לפורום של לנדמרק-בהנחיית מיכל זיו, מנחת הפורום הישראלית. זה בשבע וחצי בערב בשפיים, אז אם אתם מעל גיל 18 ויש לכם לפחות תחום אחד בחיים שלא עובד לכם, או לא עובד לכם כפי שהייתם רוצים שיעבוד. אני ממליצה לכם להגיע לערב הזה ולפרוץ דרך בתחום הזה, בין אם תבחרו להירשם ובין אם לאוו. זה ערב בלתי רגיל מאכל השבוע שלכם?אנטי פסטי בספגטים בילוי השבוע שלכם?די רצתי מצילומים לצילומים, כך שההופעות של מירי היו ה"בילוי" היחיד שלי וממש נהנתי בשתיהן.. אז זה היה הבילוי פאדיחת השבוע שלכם? בהופעה של מירי ביום חמישי.. היתה פאדיחה... אבל אין לי כח לחזור ולפרט את זה.. בקטנה.. סקופ השבוע שלכם? יש הרבה תומר בעולם דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:על הבעיות עם המחשב ועל התקלות עם הבריאות
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אני מחכה ליום רביעי שהמתנה שהכנתי תימסר ליעדה ואני בטוחה שהיא כ"כ תתרגש... עכשיו רק צריך לדאוג שהמחשב כבר ישמור את הקובץ
ואמא שלי עושה ביום חמישי את "הקורס המתקדם" בלנדמרק.. ואני כבר מחכה לראות אותה ביום האחרון.. אני ממש מתרגשת בשבילה

אכן יש הרבה תומר בעולם../images/Emo8.gif

כמה זמן לא שמעתי את השיר התחייבות. הפאדיחה ביום חמישי היתה קורעת

למעלה