מי מסכם? זה מיקו!

OpenYourEyes

New member
מי מסכם? זה מיקו!

יאללה מי בא סיכום שבועי? שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חטיף אווירודינמי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אין שאלות בונוס הפעם אבל אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, בגלל שזה אומייגאד-מחמוד-אחמדינג'אד כ"כ טעים

אני ראשונה../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?פיקה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?באה אליכם של מירי מסיקה
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:מירי מסיקה הקדישה לאימא שלי אתמול בהופעה בר"ג את השיר באה אליכם
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חטיף אווירודינמי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-לראות את מיקי אתמול
מאכל השבוע שלכם?לביבות תרד בילוי השבוע שלכם?הופעה של מירי מסיקה
פאדיחת השבוע שלכם? לא פאדיחה ולא שלי אבל עדיין אספר- ביום רביעי הייתי עם הבן זוג בהשקה או וואט אבר של חנות לתאורה בנמל ת"א. בזמן שהיינו בחנות היתה פתאום הפסקת חשמל. בחנות לתאורה
. האבסורד. אותי זה הצחיק סקופ השבוע שלכם?מיקי אמר שיזמין אותי להופעה של חבר שלו
ואימא שלי עדה
ציטוט השבוע שלכם?אימא אני אוהבת אותך
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: מס' ימים של חוסר ודאות מבחינה גופנית העייפות משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:להתחיל ללמוד תואר שני
עוד הופעה של מירי מסיקה
אין שאלות בונוס הפעם אבל אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, בגלל שזה אומייגאד-מחמוד-אחמדינג'אד כ"כ טעים לאימא שלי
לטל ליהיא
למירב
לורד
ל

יש ../images/Emo51.gifאני חולה על קרמבו

בעיקר על קרמבו קרמבו.. (היה לנו פעם חבר בפורום כזה...
) באיזה טעם?

אני חושבת שהוא פעם כתב את השם שלו...

לא זוכרת מה זה היה, אבל זה היה שם של בחור

shir828

New member
"אם... אם רק, ורק אם נרצה, ניהיה פה גם מחר.."

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? מבול, פיקה, רצה הביתה, פג'ו, איתי
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? שוב, אבות ובנים, מכה אפורה, אחלום לנצח ועוד ועוד>< תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: בני המושבים
+סיכה של המועצה+חלק קטן מהשרוך האדום הקולי שיש ליP: אה כן, ואני קיבצתי את התמונה הזאת לכפתור.. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: [] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חטיף אווירודינמי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אני פאקינג סופסוף הצלחתי לקרוא את הפרק בספר!! מאכל השבוע שלכם? כריות עם חלבD: בילוי השבוע שלכם? להסתובב במושב? פאדיחת השבוע שלכם? ביום חמישי הייתה לנו מן התאספות בית ספרית וחברה שישבה לידי שאלה איך עושים את האות ז' בשפת הסימנים אז הראתי לה (אצבע משולשת..) והמורה שלי למתמטיקה בדיוק הסתכל עלי><" סקופ השבוע שלכם? קרן הולכת להפגנות וכאלה..P: ציטוט השבוע שלכם? "שיר את יודעת שאת מפריעה לי נכון!?!?" "לא.." | "אבא! בום." דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: מבחן באנגלית, במתמטיקה, והמורה לערבית הטיפשהXD אה כן, וגם האספה הבית ספרית הייתה טיפשה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מחר טיול פתיחת שנה
, התרמה, בוחן בלשון ומתמטיקה. אין שאלות בונוס הפעם אבל אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, בגלל שזה אומייגאד-מחמוד-אחמדינג'אד כ"כ טעים
מה שבטוח זה שקרמבו אני לא מתכוונת להביא לכיתה שלי כי אחרי כל הפסקה יש קרמבו מרוח בכל מקום
אני אביא ל... ל... למי שאוהב את כל הקרמבו כי בתכלס הביסקוויט שולתת

daniel ben ari

New member
אללה בני המושבים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

שיר לא בסדר שעוד לא ראיתי אותך באיזה טיול
מאיזה מועצה את תזכירי לי?

shir828

New member
דרום שרון../images/Emo47.gif

עושים פה מסיבה.. מ' מסיבה ס' סבבה י' זה יופי ב' זה ביג'מה ה'יי אתה, בואו למסיבה.. בוא למסיבה בוא בוא למסיבה.. *פיצפוצים, פיצפוצים...* וואי, את לא קולטת איזדה טיול פתי"ש טוב היה!!! הקן שלי הפציץ במורל. זה היה טיול של יום אחד וחזרתי צרודה! |: -נגי"ע דינאמיט, נגי"ע דינאמיט, נגי"ע טיק טיק טיק טיק טיק בום דינאמיט, בום בום דינאמיט, בום בום בום בום בום, בום דינאמיט!-

daniel ben ari

New member
יפה לכם../images/Emo13.gif

ואיזה כיתה את תזכירי לי?
לא היית ביוסי יפה נכון?
ד"א
את מכירה את עומר אייל\עדי מרציאנו? הם היו איתי במש"צים
אייי אתה בוא למסיבהההההההההה וואי בכיף מדריכים (או פסטיבל בני המושבים בשמו החדש) בהופעה של מוקי התחלנו לשיר לו את זה כל המליון איש שהיינו שם מהתנועה
זה היה כזה מצחיק! והוא ביקש שוב אז שרנו לו פעמיים
וואי היה כזה שולט!

shir828

New member
בע. לא הייתי ביוסי כי יוסי לא מקבל ח'טניקים:/

אחותי הייתה בכיף מדריכים.. P: והיא עכשיו גרעינרית של באר טוביה.. אללה בני המושבים!!
וקסם- זה לא המש"צים שלך. שה.XD

ady18

Well-known member
../images/Emo182.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?רצה הבייתה:) שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?אימפרות נופלות לאט שני כוכבים פעם בחיים בואי הבייתה אלוטרה סגולה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:הופעה של בעז בנאי והופעה משותפת של יעל נחשון+איתי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חטיף אווירודינמי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם?פנקיק בילוי השבוע שלכם?הופעות פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:הרבה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:מפגש עם חברים שלא ראיתי המון זמן אין שאלות בונוס הפעם אבל אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים, בגלל שזה אומייגאד-מחמוד-אחמדינג'אד כ"כ טעים כולם קחו לא מתלהבת מקרמבו

LEEkm

New member
עונה../images/Emo98.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? סקס עם האקס ולרוץ לרוץ. ['חברים חברים ובכל זאת לבד'
] שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? Blues for rick, love is here to stay, בקצב שלךת בלילות של ירח מלא ועוד ביצועים של מארינה מקסימיליאן בלומין לשירים
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:---> מארינה מהמפגש. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:מארינה, כמובן. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חטיף אווירודינמי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שתי שיחות טלפון משמחות במיוחד
מאכל השבוע שלכם?כלום, זה היה שבוע חסר אוכל לחלוטיןXD בילוי השבוע שלכם?המפגש עם מארינה
פאדיחת השבוע שלכם?XX סקופ השבוע שלכם?XX ציטוט השבוע שלכם?ציטוטים של שמו"ץ, אתם לא תבינו
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:המצברוח? משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שבוע הבא = מחר, לפגוש מישהו שאני ממש אוהבת ולא ראיתי מלא זמן. אני מעניקה
ל...כולם? אני לא מקורית היום.

LEEkm

New member
../images/Emo3.gif

ביום חמישי הקומונה+הפורום [לא בתפוז, אין כזה עדיין] ארגנו מפגש קטן עם מארינה, היינו בערך 20 אנשים. היה מדהיייייייים.

oranitoosh

New member
חברה שלי הייתה שם..

מיכל.. מתולתלת, עיינים ירוקות, ילדה מהממת! הבנתי שמארינה ביקשה ממנה טישו, פעמיים! חחח

למעלה