מי מסכם? זה מיקו!

blackfield2

New member
"בואי ונרקוד, ככה עוד ועוד.."

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פיקה שסוף סוף שמעתי ברדיו
, רצה הביתה, ואיתי. שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "בואי ונרקוד" של שייגעצ.. נדבקתי אליו..חחח... וכל האלבום של נעם רותם "עזרה בדרך" שקניתי לפני כמה ימים וממש ממש ממש אהבתי!. מומלץ!. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו שפעם הכנתי.. מוקדש באהבה לילדי רמת אביב.
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: 90 בבוחן באנגלית עם החומר פתוח ומילון?..
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חטיף אווירודינמי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אני ממליצה לכם לא להשתתף בתחרויות ריצה.. בעע.. מאכל השבוע שלכם? כריות וניל D: ושוסי אתמול..יאמי
בילוי השבוע שלכם? מירוץ נשים?.. זה לא בילוי, אבל כל עוד מביאים לי 5 נק' בונוס בציון בספורט בתעודה ולהפסיד יום לימודים, אז אפשר להחשיב את זה לבילוי.. פאדיחת השבוע שלכם? אחד הדברים הכי מבהילים שקרו לי.. במירוץ נשים קודם הזניקו את התלמידות למסלול ואחרכך היה מירוץ של הנשים המבוגרות יותר. אז כשהן סיימו את המירוץ, היתה איזה מישהי שכנראה נפלה באמצע ונפצעה.. אז כולה היתה מלאה בדם וזה היה ממש מפחיד. אז לא שמתי לב ובטעות נתקלתי בה.. בלי כוונה ואז (מהכאבים) היא צורחת "אווואיאאואאייאו!!!&%^@*%#*@" ואיך קפץ לי הלב.. :| זה היה מפחיד... אני בטראומה.. פתאום אני רואה אותה ומה זה נבהלתי.. כולה מכוסה דם וזה היה מגעילל..
סקופ השבוע שלכם? היא לא נפצעה.. היא הקיאה דם.. :S טוב אני ברגע זה מפסיקה לדבר על המירוץ נשים הזה... ציטוט השבוע שלכם? "יחד, כל הדרך, יחד... אממ.. לא בערך... יחד.. נזדיין עם המחוזז..... :| " (אני מנסה לקלוט את המילים של השיר הזה בנוער העובד כי אנחנו צריכים לרקוד היום ריקוד על השיר הזה בחג המעלות.. עזבו באמשלכם..
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: מירוץ נשים
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ONE VOICE! אין שאלות בונוס הפעם אבל אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, בגלל שזה אומייגאד-מחמוד-אחמדינג'אד כ"כ טעים
הוי, בשביל שירי, שהיא ביקשה ממני לפתוח במקומה את הסיכום ושחכתי מזה לגמרי.. :| סליחה שירי..
אל תשנאי אותי.. סליחה שחטאתי.. ^^" שבוע טוב לכל האנשים שמנסים להבין את השיר "יחד, כל הדרך, יחד.. פה בערך.. יחד.. בלה בלה בלה טרלהלהלה..."
מדגישומטיק תעשו לי ילדיםםם!!%@$&#%^)@

OpenYourEyes

New member
אני לא ארביץ לך, את גרה בראש העין

אם הולכים שם מכות יוצאים בח' וע'. תודה על הקרמבו, סלחתי. קרמבו וירטואלי תמיד גורם לי להרגיש יותר טוב

blackfield2

New member
אני מבטיחה לך שברגע הראשון שאני אראה אותך...

בין אם זה בהופעה ראנדומלית או אם סתם יצא לי להסתובב ברעננה ולראות אותך הולכת ברחובותיה או שתבואי לקרובי משפחה שלך או מה שזה לא יהיה בראס אל עין.. אני תמיד אדאג שיהיה לי קרמבו ביד.. לפרצוף שלך!!!

blackfield2

New member
../images/Emo2.gif

את רומזת לי שאני נמוכה?! טוב אני נמוכה..
נמוכים לשלטון!!!!

OpenYourEyes

New member
אני לסכמת!!!

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "זמנים משוגעים" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? Good Old Fashioned Lover Boy- Queen תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: שירותים משעשעים במסעדה בזכרון יעקב (שימו לב לשלט)
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: טיול בהולנד עם חברה שלי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חטיף אווירודינמי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- חבר שלי הקריא לי קטעים מהספר "עבריין צעצוע" של קובי אוז וממש הופתעתי לטובה
מאכל השבוע שלכם? וואי פסטה מדהימה עם קצת צ'ילי בילוי השבוע שלכם? כל אמסטרדם היא בילוי אחד גדול, כמובן
פאדיחת השבוע שלכם? כמעט גנבתי בטעות לאיזו סינית עצבנית עם שפם את התיק בשדה תעופה סקופ השבוע שלכם? 1. כל שומר בחנות או מוכר במכולת בהולנד הוא דוגמן בלונדיני מושלם. 2. מסתבר שהורדתי 2.5 ק"ג רק מההליכות שם
ציטוט השבוע שלכם? טוב יש כמה: 1. אמא שלי שלחה לי SMS- "נהנות? מקווה שאת לא שותה לי שם חשיש" אני ב-SMS בתגובה: "אל חשיש, לא שתיתי חשש" 2. "וואי אני כל כך רעבה שאני מסוגלת לאכול בבורגר ראנץ'" 3. אני: "נכון שאין אף אחד שהמזוודה שלו מגיעה ראשונה? זה כאילו המזוודות הראשונות הן סתם ליופי" למחרת עדי אשכנזי ב"מה זה השטויות האלה": "אין אף אחד שהמזוודה שלו היא הראשונה שיצאה מהמסוע, כל המזוודות הראשונות שיוצאות הן תפאורה" אני: "אומייגאד
" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: להתקע 12 שעות בשדה התעופה באמסטרדם בגלל תקלה במטוס משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: עוברת דירה ביום שלישי
אין שאלות בונוס הפעם אבל אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים, בגלל שזה אומייגאד-מחמוד-אחמדינג'אד כ"כ טעים תסלחו לי על הקמצנות והאנוכיות אבל כל הקרמבואים הולכים אליי... אני פשוט מכורה!

OpenYourEyes

New member
כן הייתי כמה פעמים

אני לא עישנתי, רק חברה שלי. מה שכן, נראה לי שדי התמסטלתי מעישון פאסיבי

BRANGELINA

New member
חחחחחחח

כשהייתי שם הממדריך אמר לנו שאם יבוא אלינו מישהו וילחש לנו באוזן: חשיש,חשיש אז להתעלם ולהמשיך ללכת מהר מהר........... ובחלונות האדומים היית??

OpenYourEyes

New member
החלטתי שבמקום רחוב החלונות האדומים

אני שמה נייר צלופן אדום על החלונות באוטו ונוסעת לחוף תל ברוך בלילה. אותו דבר לא?

eden83

New member
../images/Emo187.gifעונה../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פיקהה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? המתוקות האחרונות תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: יום שישי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חטיף אווירודינמי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- קרמבו
למרות שזה לא בריא
מאכל השבוע שלכם? עלי גפן, טעים טעים בילוי השבוע שלכם? שיעורים
פאדיחת השבוע שלכם? לא זוכר משהו מיוחד סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? חבר שלי:" שמעון השכן זה שיר ארס פואטי"
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: בית ספר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שביתה
אין שאלות בונוס הפעם אבל אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, בגלל שזה אומייגאד-מחמוד-אחמדינג'אד כ"כ טעים לקסם
ולקרן שתשמין קצת ביריכים

BRANGELINA

New member
../images/Emo215.gif

א.תודה על הקמבו ב. קרן באמת נעלמת לנו לאחרונה...קרמבו דחוף!! ג. שמעון זה לא שיר ארספואטי!!!!!תגיד את זה לחבר הטיפש שלך!!!הייתי מטפלת בו אישית אבל יש שביתה
..

למעלה