מי מסכם? זה מיקו!

"מוהרהים להיות שמה, מוהרהים להיות שמה" ../images/Emo79.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? מבול ופסק זמן
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן) "מוכרחים להיות שמח" במבטא פולני.. אין להם ח' אז הם שרים את זה עם H
, "היי סוקווי" - שיר פולני שלימדו אותנו ונדבקנו אליו , שיר סגידה לKFC שהמצאנו
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: מפולין... זו אני , וזה ביער לופוחובה.. היו שם בורות ירי.. היה שם את הטקס הכיהכי מרגש בכל המסע
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: המשפחה המדהימה שלי שהכינה לי מלא מכתבים למסע , חברות שלי שתמכו בי בפולין
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חטיף אווירודינמי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אוראו.. התמכרתי מחדש..
מאכל השבוע שלכם? וואו אוקיי אז בפולין חייתי על נס קפה בבוקר,חטיפים בצהרים, ואוראו בערב.. אז זה מאכל השבוע שלי
בילוי השבוע שלכם? ערב פולקלור
איזה מצחיק היה לרקוד שם
פאדיחת השבוע שלכם? בפולין באזור של בתי כנסת, עבר מולי איש דתי.. ואמרתי ממש בקול רם "היי, הנה דוס!!".. ואז הוא המשיך ללכת ואמר בפלאפון "טוב.. אז נדבר אח"כ.. ביי.." והבנתי שהוא יודע עברית
סקופ השבוע שלכם?יש דבר כזה דלקת במפרק הלסת (וזה כואב
) ציטוט השבוע שלכם? ג'ינדוברה (בוקר טוב בפולנית) דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:אני ממש ממש ממש ממש חולה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: להיות בריאה.. שימשכו השביתות.. ללכת לים אין שאלות בונוס הפעם אבל אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים, בגלל שזה אומייגאד-מחמוד-אחמדינג'אד כ"כ טעים לכולם
שבת שלום
סורי שחפרתי על פולין.. אבל פשוט כל השבוע הייתי שם אז לא היה משהו אחר לכתוב עליו..

khvh5

New member
:]

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? ביצים ביצים,פיקה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? בואי נעזוב[כל פעם אני שומעת את השיר מחדש ושוב מתלהבת] תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מנ כלום עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חטיף אווירודינמי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? מילקה שהבאנו מהדיוטי פרי בילוי השבוע שלכם? כלום פאדיחת השבוע שלכם? --- סקופ השבוע שלכם? כל העולם שובת ורק הבית ספר שלי לא.. מנ טוב ככה זה נראה =\ ציטוט השבוע שלכם? חמודי[נוו הילד מהפרסומת]: אפשר עכשיו? ג. יפית: מה? להתקשר לקופת חולים? חמודי: לא! לראות סרטים מצוירים! ג. יפית: חמודיייי |פרצוףשדורשכאף| דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: ללמוד!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מנ כלום אין שאלות בונוס הפעם אבל אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים, בגלל שזה אומייגאד-מחמוד-אחמדינג'אד כ"כ טעים לאיש שיחליט שגם לנו יש שביתה.. ממממממממעכשיו! מנ טוב נו זה לא יקרה אז קרמבו לכולם

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאני../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? ואת עם סקעת שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? מונסון- מוש בן ארי וברי סחרוף תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: לנהוג בלי מורה
אייי זה כיף
וכמובן...אפרתתת
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חטיף אווירודינמי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "הסליל" והחדש של מוש בן ארי בהופעה חיה מאכל השבוע שלכם? שניצל בילוי השבוע שלכם? מפגש מעריצים עם אפרת
ולפגוש את אלי
פאדיחת השבוע שלכם? לא זוכרת סקופ השבוע שלכם? הצמיד מזל שקסם נתנה לי באמת עובד
ציטוט השבוע שלכם? כל מה שאפרת אמרה במהלך במפגש
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: כלום!!!!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: עוד שבוע מתקופת המלווה עובר! ואני מקווה לבוא להופעה בגני התערוכה ולראות את שולי

polo03

New member
זאת אפרת ../images/Emo35.gif היא נראית כמו עוזרת בית...

מה היא עושה בימים אלו...

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifממ...

מופיעה עם ג'טיקס צילמה את העונה השניה של "לא הבטחתי לך" וצילמה סרט שישודר בשנה הקרובה בערוץ 2 ("נימפות בערפל")

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifהיא גם הוציאה סינגל

שכנראה לא ממש הצליח....:/ קוראים לו "אני באה"

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifיש לי ציטוט שבוע ספציפי../images/Emo3.gif

אחרי המפגש עם אפרת ירדנו איתה במעלית למטה אז חברה שלי אומרת: "איך הייתי רוצה שהמעלית תיתקע עכשיו
"

BRANGELINA

New member
../images/Emo215.gif ../images/Emo11.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פיקה, אא"ה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?עכשיו אתה חוזר בחזרה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חטיף אווירודינמי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-קרמבו!!! מאכל השבוע שלכם?סלט של מקדונל'ס בילוי השבוע שלכם?ת"א עם חברות ושביתה!!!! פאדיחת השבוע שלכם?אין!!!!!!!!!!!! סקופ השבוע שלכם?גיליתי שיש מילים חדשות בשפה העברית שבן יהודה שכח....להתחפלל, להתעווז ועוד.. ציטוט השבוע שלכם?אין להתחפלל דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:המחלה שבאה פתאום ודווקא בשביתה!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שביתה.. אין שאלות בונוס הפעם אבל אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, בגלל שזה אומייגאד-מחמוד-אחמדינג'אד כ"כ טעים
לקרן!
-קרן תאכלי הרבה קרמבו נהיית רזה מדי שלא תיעלמי לנו!!!!!! ו
לLEE KM שהצחיקה אותי עם הסטלנות על צביקה פיק סופשבוע נעים לכולם!!

BRANGELINA

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo11.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? פיקה, אא"ה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?עכשיו אתה חוזר בחזרה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חטיף אווירודינמי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-קרמבו!!! מאכל השבוע שלכם?סלט של מקדונל'ס בילוי השבוע שלכם?ת"א עם חברות ושביתה!!!! פאדיחת השבוע שלכם?אין!!!!!!!!!!!! סקופ השבוע שלכם?גיליתי שיש מילים חדשות בשפה העברית שבן יהודה שכח....להתחפלל, להתעווז ועוד.. ציטוט השבוע שלכם?אין להתחפלל דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:המחלה שבאה פתאום ודווקא בשביתה!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שביתה.. אין שאלות בונוס הפעם אבל אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים, בגלל שזה אומייגאד-מחמוד-אחמדינג'אד כ"כ טעים
לקרן!
-קרן תאכלי הרבה קרמבו נהיית רזה מדי שלא תיעלמי לנו!!!!!! ו
לLEE KM שהצחיקה אותי עם הסטלנות על צביקה פיק סופשבוע נעים לכולם!!

Inbar789

New member
*הכנס/י שורה משיר אהוב*../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? רצה הביתה
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? One Day I'll Fly Away - ניקול קידמן
וכל הפסקול של היי סקול מיוזיקל
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: >< משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אמאבא
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/חטיף אווירודינמי/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- היי סקול מיוזיקל! סרט כ"כ חאמוד
מאכל השבוע שלכם? כדורי שוקולד
בילוי השבוע שלכם? הופעה של לירון לב!! היה מעולה
פאדיחת השבוע שלכם? >< סקופ השבוע שלכם? מחשב חדש!!
ציטוט השבוע שלכם? "תישארי בקשר, יש חיים מחוץ לחדר, אל תשכחי לבקר.."
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הייתי חולה >< משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שתמשיך השביתה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Inbar789

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

כמה חרשתי עליו השבוע..

למעלה