כמה הגיגים בעקבות השרשור
הענק הזה שמתחיל להראות כמו החרקית-האם בסרט "הנוסע השמיני". אז מה אסטראל - בסוף ממש עטו על הכתב... ועליך... אין מה לומר - אתה בהחלט קטליזטור רציני וגם מושך אש בסוף נהיית ממש קרבי כאן... אז כמה דברים, לא אישי לאף אחד, סתם מה שעלה לי בראש, ובשבת המוח שלי יוצא לחופשה, אז אני נותנת לו להשתולל: 1. "הכי טוב" מוחלט - אין חיה כזאת! (חוץ ממשה איבגי, 9 מליון וג'ק ניקולסון- ובצרוף מקרים מעניין - היום בשעה 14:20 בערוץ 11 יוקרן הסרט "הכי טוב שיש"- חובה לראות ולהקליט! ולראות שוב! ולשמור לילדים! ולנכדים ולנינים!) 2. מי שמחזיק (בחוויה הסובייקטיבית שלו כמובן) את אלוהים/היקום/הטבע (מחק המיותר) בביצים, כשא/ה/ה מתעטש - הוא יפול הכי חזק והכי כואב... 3. חלל ריק, עצבות ואכזבה אי אפשר למלא בשטרות כסף... גם אושר ואהבה אי אפשר לקנות בשטרות. וסיפור קטן ואמיתי מהחודש האחרון: אני מכירה בחור חמוד שתמיד רצה להיות הכי טוב וכשהוא התגייס לצבא היה מה זה מבואס כי לא יכול היה להיות קרבי כי הוא סובל מאסטמה. אבל החליט שאם כבר הוא מתגייס - ישתדל להיות הכי טוב שהוא יכול (לא הכי טוב מוחלט- כי אין חיה כזאת והוא כבר יודע את זה...) הוא הלך לקורס חובשים, סיים אותו בציונים הכי טובים שהוא מסוגל (למרות שלא נבחר לחניך המצטיין של הקורס) והוצב כחובש ביחידה עורפית קרוב לבית - מה שנקרא ג'ובניק. וזה לעומת חברים שלו שהלכו לגולני, למג"ב וכו' - האם הם יותר טובים? עבודתו השגרתית כוללת הזרקת זריקות למתגייסים, עירויים לחיילים שלא שתו מספיק בקיץ וכו'- לא משהו. אבל יום אחד, לאחר תורנות לילה, הוא בא קורן וסיפק לי (שבמקרה ילדתי אותו לפני 20 שנה) בהתרגשות שהיתה תאונת דרכים ליד שער הבסיס (אגואיסט מה? לשמוח שקרתה תאונה?!) והוא הוזעק לשם יחד עם רופא צעיר וטרי ושניהם חילצו את הנהג שנלכד באוטו, הגישו לו עזרה ראשונה והסיעו אותו באמבולנס למיון. באותו יום הוא היה מאושר- אושר אגואיסטי טהור... מה דעתכם? האם היה מאושר יותר אילו היה עושה הרבה כסף בבורסה?