מי מנתח לי את הכתב ?

astral travel

New member
מי מנתח לי את הכתב ?

לא הוספתי פרטים על עצמי על מנת לשמר רמת אובייקטיביות גבוהה, אז נסתפק בכך שאני ימני, וזהו.
לגבי החתימה - המיקום של השמאלית זה איפה שאני חותם, החתימה הימנית הוספתי כיוון שבחתימה שבצד שמאל שכחתי להשאיר מקום בשביל לשים את הסמל הגרפי בצד ימיו של השם (כמו בחתימה בצד ימין), אז החתימה בצד ימין זה איך שאני חותם תמיד בצד שמאל.

astral travel

New member
חשבתי שעל כתב כמו שלי יעוטו

מה איתך אודי רוצה לתת איזה ניתוח בסיסי ? מעניין אותי לראות איך האופי שלי נתפס בעיניי אחרים דרך הכתב.

גם אני חשבתי שעל הכתב שלי יעוטו

ואלמלא עשיתי מניפולציה קטנה יש להניח שעד היום עוד הייתי ממתין. אני אישית קצת עייף בשביל לנתח, שבוע משוגע, אך בסופ"ש אני מבטיח להתייחס. ערב טוב.

והנה משהו אקטואלי מהכתב של אסטראל

הבריחים הגבוהים האופקיים, ולעומתם המגביהים אל על, וכל שנותר זה לצטט את אסטראל עצמו, בתגובתו למילה, ואת עצתו המדריכה לה, ובתרגום קל זה ישמע כך: יש לך אינטואיציה יצירתית, חדשנית ופורה, אך זו גם יכולה לסחוף אותך גבוה ורחוק מדי ( המגמה המטפסת ) אי לכך כל שנדרש ממך זה להפעיל את הווסת הרציונלי ( הבריחי ) שיכניס את הדברים הללו לתוך מסגרת הגיונית שתאזן את האינטואיציה תוך הישענות על עקרונות, כללים, שטות ונסיון. זאת העיצה למילה פרי נסיון ולקחים - אך בעיקר זהו תהליך הגבוש האישי. אי לכך הוא נכון להתפשר במדת מה על ייחודו בגובה - כל עוד זה לא משתק, חונק ומונע ביטוי אישי, יוזמה, יצירתיות, צמיחה וסיפוק. מערכת/בוס שדוגלים בשימור הקיים ושטנצים יגיעו אתו לקצרי שיתוף פעולה כאשר הכימיה והרוגע האופקיים יתנפצו מול לחץ רגעי לא לקבל את המרות ולא לשתף פעולה שכן כל כולו מתקומם כנגד הגישה השבלונית. איך אומרת חלי: בחוץ אני כאילו אדישה אך בפנים - סוערת ודרוכה.

shamon51

New member
הניתוח שלי

הי אסטרל, מאחר וביקשת אז
נראה שאתה שילוב כמעט שווה של אנרכי (ט) ופרצני (ג) וקרוב קרוב ל מכולל (ב) כלומר טיפוס סוער שלא תמיד מתחשב באחרים כלומר חי בעולמו לפי לוח הזמנים שלו ושהשאר יקפצו לו. הרבה מחשבות ותוכניות אבל למטה ?
החלק הריגשי בבעיה ועל כן מחפש לו דרכים יכולת שיכלית גבוהה והתמדה שימת לב לפרטים שמעון

astral travel

New member
פידבק לשמעון

את המושגים שאמרת לא כל כך הבנתי אני לא מתמצא בהם, לגבי טיפוס סוער שלא תמיד מתחשב באחרים - לא נכון, - איני יודע מאיזה בחינה התכוונתה סוער - יש לזה קונטקסטים שונים, לגבי התחשבות - אני דווקא כן מתחשב באלה שאני חיי איתם - אם אני חיי איתם מתוך בחירה, - אם אני חיי איתם מתוך בחירה (כמו למשל בדירה שכורה עם שותפים, או עם חברה) - אז אני בחרתי להיות עם האנשים האלו וזאת אומרת שאני אוהב אותם - ולכן גם אוהב להתחשב בהם, מי שאני לא אוהב אני לא חיי איתו ולכן אין לי צורך להתחשב בו. הכל תלוי עם מי ואיפה. יש לי בהחלט עולם משלי - כמו שלכל בנאדם יש עולם משלו - אך בדרך כלל אלה שאני נמצא איתם הם אנשים שאני בחרתי להיות איתם - ולכן יש התאמה בין העולמות שלנו - ואז אין סיבה שיקפצו לי, כי ממילא הם יעשו מה שאני עושה (סתם לדוגמא - אני אוהב לשמוע טראנסים - ובווליום גבוהה - ואוליי לאנשים מסויימים זה היה מפריע - אבל לחברה שלי או לחברים שלי לא אכפת - ולהיפך - כי גם הם אוהבים את זה), אז אם אין קוריליצייה ביני לבין האנשים שמסביבי - אני לא נמצא איתם - ואז אין מקום להתפשרויות מלכתחילה - כי ממילא כבר יש התאמה. הרבה מחשבות ותוכניות - אבל למטה...?! - לא הבנתי כלום. החלק הריגשי בבעיה - ועל כן מחפש לו דרכים - מאוד כללי, לא מובן לי. שני הדברים האחרונים הם מחמאות - מן הסתם אני יסכים להם
לסיכום - אתה צריך להיות יותר מובן וספציפי בניסוחים שלך. מקווה שהפידבק עזר לך.

מילה1

New member
זה הכתב האישי שלך?

כמו שדויט אומר - משו משו, על הכיף-כיופק. אני מסכימה עם שמעון בעניין הסערה, אך היא נמצאת בשליטה לא מעטה - השורות ישרות, שוליים ישרים, זוית הכתיבה מנסה להיות ישרה בד"כ, הארגון טוב- רווחים תקינים פסקאות, פיסוק. בקיצור עם כל התסיסה הפנימית (במיקרו), יש התחשבות גם בזולת ובכללים מחייבים (במאקרו) ויש גם יכולת אנליטית ולוגית. יצירתיות ומקוריות, כושר ביטוי מצוין, רוחב-אופקים, גמישות ופתיחות חשיבתית. באזור התחתי- הפרזה באורך, בצורה + קוי כיסוי וצרות - רוצה הרבה מאד אבל מתקשה ביצירת קשרים? מחוזק בזויתיות חדה מיימינה במקום קער (כ, צ) עם כל הגובה בעילי - מרכז האותיות במתווך נמוך - כלומר בחשיבה ובשאיפות יש פעילות רבה, בתכל'ס- יש "נפילה" מסויימת - אין מוטיבציה? אין כוח נפשי? אכזבה? זה בינתיים. הכתב מאד מורכב, אז אדפיס לי אותו ואתעמק יותר בהמשך... בתקוה שעוד מישהו יגיב

זה יותר הכתב ה"ציבורי" שלו

מכיוון שאסטרל נוטה להיות ישיר בהתבטאויות שלו, גם אני ארשה לעצמי הפעם להיות ישיר. הכתב הזה כולו פוזה, ופוזה ילדותית למדי. הכותב מנסה בכל כוחו להרשים, למשוך תשומת לב ולהיות תמיד במרכז הבמה. זהו "אני כוזב" מתיש למדי, שאינו מניח לו להקשיב, ליצור אינטימיות אמיתית ולהיות הוא עצמו. למרות המאמץ הרב שהוא משקיע כלפי אחרים, הוא מרוכז בעיקר בעצמו, במה שחושבים עליו, בתשומת הלב שעורר. הוא מנסה כל הזמן להראות כמה שהוא יצירתי, חכם, מיוחד, לא הולך בתלם אבל מרוב דאווין אין לו פנאי להתבוננות אמיתית ולפיתוח היחוד האותנטי שלו, שאין לה קשר עם התגובות מבחוץ. בעצם הוא ילד מפוחד, שכמה לאהבה, אבל בהדרך שבה בחר באופן כל אינטנסיבי להשיג את הצורך הכל כל אנושי הזה, היא מסובכת, מאומצת ורק מרחיקה אותו מן המטרה. מקרין בטחון עצמי, נוכחות חברתית, חברמניות, להג בלתי פוסק, אבל בעצם חש בודד ועזוב על הבמה אותה יצר במו ידיו, לפחות באותם רגעים בהם הוא מרפה לרגע מן האינטנסיביות הבלתי פוסקת של חייו, ומניח לאיזו תחושה אותנטית להתגנב בלאט אל תוכו... אסטרל, אני יודע שלא יהיה לך קל עם הדברים,וקרוב לוודאי שתדחה אותם על הסף בידענות יהירה, אבל אם תעצור לרגע, ותשיל מעצמך את עור הברדלס המזוייף הזה, ותיתן לדברים להיות פשוטים, כה פשוטים,תגלה לפתע עולם אחר, שעם כל היצירתיות שלך, לא היית מודע לקיומו.

מילה1

New member
שייקה! אולי גם אתה תספור עד שבע...

שלא תבריח לנו את אסטראל שוב... לריכוך המומנטום - לדעתי יש כיסוי מאחורי הפוזה.

ספרתי, מבטיח.

לאסטרל מגיע תשובה אמיתית מה מבטא כתב ידו, ואני מאמין שהוא יקבל את זה כמו גבר, ואולי אפילו פעם יודה לי...

נעתקו לי המלים מהמחשב, סליחה מהפה

טוב אז ככה. כידוע לכם רק לפני יומיים אסראל ניתח כתב של בחור באופן ישיר ובכלל בכלל לא קל לקריאה, ניתוח שדי הכניס את הבחור למצוקה עד כדי כך שנתבקשתי על ידו למחוק את השרשור ומחקתי. אבל לא זה הנושא. בעקבות זאת התפתחה שיחה מסוימת ביני ובין אסטראל כאשר אני כתבתי לו, בפורום, שהוא ( לדעתי כמובן ) הרחיק לכת בכתיבתו ואילו הוא טען מנגד בדיוק את מה ששייקה כתב - שהנ"ל ( ההוא ) חייב להתמודד בצורה ישירה עם הדברים, למרות שאינם קלים ופשוטים ושהאמת ( על פי אסטראל במקרה ההוא ) חייבת להיאמר במלוא חדותה. אני חלקתי ועדין חולק על כך שכן תנאי הפורום מחייבים זהירות כפולה וגם הכרת הצד השני ויכולתו להתמודד ולהפנים באופן שיועיל, שכן סתם לפגוע זו לא הכוונה. בהנחה שכל מה שנכתב אז ( ע"י אסטראל ) ובמקרה זה ( ע"י שייקה ), מדוייקים, ויש לקחת כאן בחשבון את תנאי הניתוח בפורום. עדיין נותרת השאלה האם ניתן להפיק תועלת מניתוח כזה. אם מתכוונים לזעזע מישהו, לגרום לו לחשוב מחדש ואולי לשנות דברים מהותיים אצלו, ששנים הוא מורגל לחשוב ולנהוג לפיהם - נדרשים שבועות וחודשים של מיפגשים לשם ייעוץ, בתהליך סבלני מודרג, כדי לנסות להביא למודעות שתוביל, אולי, לשינוי הרצוי. אני סבור שאסטראל הוא באמת בחור פתוח מחשבה ולא שגרתי שמסוגל להתמודד היטב גם עם בקורת ויותר מכך, ואני סקרן לתגובתו. מצד שני, בשביל לקבל את מה ששייקה כתב לו אסטראל חייב להפסיק להיות אסטראל. ומצד שלישי, אסטראל שדוגל במקסימום פתיחות וישירות שומע כאן ממישהו אחר אמירה אמיצה יש לציין, ולא שגרתית, שמכניסה ל 'שוק קטן', ואולי כן עדיף ככה ?

תגובתי

אני מודע לבעייתיות של אמירה ללא כחל ושרק של דברים שצריכים להיאמר. ביעוץ אישי אני משתדל לומר את האמת, גם אם היא לא קלה, אבל בדרך שתועיל ולא תזיק, ככל שידי מגעת. בפורום הדבר הרבה יותר בעייתי, ובדרך כלל אני פשוט נמנע מלהתייחס לכתבים שבהם אני מרגיש שאצטרך לייפות יותר מדי. במקרה הספציפי הזה, אני מכיר את אסטרל באופן וירטואלי כבר די הרבה זמן, והרגשתי חובה לומר לו דבר כן ומועיל, וגם חשתי שזה בסדר ונכון לעשות זאת. במידה ואסטרל ירצה שהדברים ימחקו, כמובן אסכים ואף אבקש את סליחתו.

shamon51

New member
מי כמו אסטרל מודע

לדברים המיוחדים שבו. בסך הכל נאמרו דברים מסוגים שונים וגם אם נאמרו דברים בצורה כזו או אחרת ברור שהכוונה היתה טובה ועל כן נראה לי שאסטרל יפתיע אתת כולנו ויקבל זאת נכון. שמעון

אני רואה שחוגגים עליך.

המחשב שלי עבר כמה טלטלות ורק עכשיו חזר לפעילות מלאה. אז בסוף השבוע אציץ גם כן בכתב ידך, בתקווה שלא ימחקו אותי כל עדיני האוזן והטעם. שמעון, מה אני אשם שאין לך חוש הומור ? פפריקה, לצערי מטעמים טכניים אני לא מסוגל כרגע למחוק את עצמי, אז בהזדמנות הקרובה אמחק משהו. זה משנה לך מה אמחק ? לא סיפרת לנו שזו מישהי מוכרת לך ושאת צריכה לומר לה משהו. בינתיים להתראות.

מילה1

New member
אולי. אבל לא כדאי לציין כמה דברים

חיוביים? ויש לדעתי גם את זה בכתב שלו כפי שציינתי, למרות שמסביב להם יש הרבה "הו-הה" מיותרים.

shamon51

New member
כל המרבה

(בדברים טובים) הרי זה משובח פסח מתקרב , מילה ? תובילי !

מילה1

New member
כבר ציינתי כמה חיוביים - ראה לעיל

אם כי לא התעלמתי גם מהבעייתיות והסתירות.

מילה1

New member
אני מתחילה להישמע לעצמי כמו איזו

מתחסדת או מטייחת, ואני ממש לא! פשוט בחיים הפרטיים שלי אני בד"כ בתפקיד של מכבה-אש (נסו לחיות תחת קורת גג אחת עם 4 גברים צברים בגילאי 8, 16, 20, 47 ותבינו...) אז גם כאן אני עושה את זה מתוך הרגל כנראה...

למעלה