אז ככה
חוץ מה-ל' והאותיות שנמשכות לחלק התחתון - אין שום סלסולים מיותרים\תוספות לאותיות שאין בהן ערך - והכתב אצלי זורם ולא איטי (אם הייתה בה איטיות - כלומר הסלסולים המיותרים היו מעקבים את ההגעה למטרה - אז זה היה לא מועיל ומיותר, אך לא כך זה בכתב שלי). לא אמרתי שאין בי מפגן ראווה - אך sorry - זה לא פוזה. כמו שאמרתי - פוזה זה משהו מלאכותי, לא אמיתי. אם אני מפגין משהו - זה את האני העצמי שלי, באקסטרווגנטיות - אך לא משהו שהוא לא אמיתי. ואם יורדים לעומקו של האספקט - אני מאוד נטול אגו ביסודי. לגבי מילה - לא ידעתי שהיא גרפולוגית מנוסה וכו' וכו' - אני לא עקבתי אחר הפורום בצורה צמודה, בלי שום קשר - זה לא פוסל את האפשרות שהיא פיספסה, או לא דייקה בניתוח שלה. - שוב - אני לא בא להתיימר להיות כאן יותר טוב מכל אחד אחר, אני פשוט אני. לא באתי לנסות להתעלות מעל מילה - בכלל לא ידעתי שהיא גרפולוגית, פשוט אמרתי מה שאני חושב ומה שהרגשתי. לגבי 'קביעות' שאני רושם בניתוחים שלי - היה טוב אם היית יותר ספציפי, מה שאני יודע זה שאני קולע בניתוחים שלי - גם אם הם מתבססים על הרבה אינטואצייה (שאני רואה בה רבת עוצמה הרבה יותר מאשר ניתוח לוגי). אני לא בא לעשות שואו-אוף - אבל בקטע האינטואטיבי אני יכול להרגיש ולדעת דברים שגם הגרפולוג הכי מנוסה לא יוכל, ואוליי אני לא ינסח אותם בצורה הכי מקצועית (כי אני גם לא מוצא צורך לעשות כך - אני מאמין שהגאונות היא בפשטות - ולדבר אל אנשים בשפה רגילה שהם הכי יכולים להתחבר אליה - זה הכי טוב), האינטואצייה אצלי בחיים היא מרכיב מאוד דומיננטי - אני חש דברים שאחרים לא, אני מרגיש כשידידות שלי חושבות עלי (ואז אני מתקשר אליהן ואומר להן "נכון חשבת עלי עכשיו ?" - והן תמיד מתפעלות, - ואני גם יכול להרגיש מחשבות לפעמים, ואני יכול לומר מה בנאדם צייר על נייר - בלי שראיתי מה הוא צייר, ואני יכול להרגיש מה מניות שאני סוחר בהן הולכות לעשות, ואני בא אל אנשים סתם ככה ברחוב ואומר להם שיש להם אח\אחות בשם כזה וכזה, אז כשאני רואה כתב - אני גם מרגיש מי הבנאדם - כאילו המחשבה שלי נשלחת אליו ואני יכול לחוש את המהות שלו - ולתרגם אותה למילים - כפי שאני תופש אותה. לא מצפה שתהייה הסכמה איתי, - אבל בהקשר הגרפולוגי, - כל מה שאני יודע זה שהניתוחים שלי כן קולעים לאנשים. זה לא פוסל את היכולת שלך או של מילה, או כל אחד אחר. אני יכול להבין את ההתעצבנות שלך על דברים שכתבתי בתור אחד שאין לו ידע מעמיק בתחום, לפחות לא כשלך. אבל כמו שאמרתי - אנחנו באים מרקע שונה, והבסיס לניתוחים שלנו הוא שונה. זה לא אומר שאחד צודק יותר מהאחר, זה אומר שיש שוני, וזהו. שוני יכול להתקיים זה לצד זה, גם אם צד אחד לא מקבל את האחר - זה לא פוסל את תקפותו של הנ"ל. אני נראה לי הולך לישון אשמח לתגובה מחר.