לאסטראל.
במבחן התוצאה הוא עומד... זה כנראה נכון ללא ספק. לענייננו: אוליי בעולם המסחר במניות חשוב המאזן הסופי כאן אנחנו עדיין לא בעולם המסחר עדיין תחום הגרפולוגיה משיק לחלוטין לעולם הנפש, הרגש, כאן אין מאזן או תוצאה סופית וכו' אין כאן גם דברים מוחלטים אפילו המנותח עצמו לא תמיד ולגמריי מסוגל להעיד על נכונות הדברים. זה שאילון הצליח, (אגב איני בטוחה שנכון שהוא הגרפולוג מס 1 בארץ, נדמה לי שזו דווקא חנה קורן) אפשר לזקוף זאת (לזקוף...) לזכות כמה תכונות אחרות שלו אוליי יצר פרסום, וכישרון לכך, אוליי יחסי ציבור טובים, הקשרים הנכונים, ועוד כהנה וכהנה. וכפי שמישהי כתבה כאן, לכל סחורה יש את הקונים שלה. יש הרי "ניתוחים" שיכולים להתאים לכל אחד, ממש כמו ההורוסקופ השבועי, ויש לכך אלף הסברים לפחות. הרי נעשו מחקרים שבהם נמצא שגם אנשים "רגילים" היינו חסרי ידע גרפולוגי צדקו לא פחות מגרפולוגים בניתוח שלהם. כפי שכתבתי לאודי, אם אני כותבת למשל למישהי שיש בה הרבה רגש, והוא מבקש ממני לנמק זאת לפי הכתב הייתי מצפה שאותה בקשה תופנה גם אליך ואל כל היתר. לך לא איכפת אתה כותב, באיזו צורה נעשה הניתוח, זה לא משנה, וכו'. אוקיי לך לא איכפת, לך זה לא משנה. לי למשל כן. ואוליי גם לעוד כמה אחרים. אז עם כל הכבוד, באמת, כמו שמילה אמרה, קצת צניעות. אני האחרונה שדוחה אינטואיציה אבל במקרה הספציפי הזה נדמה לי שיש מקום לספק הסברים גראפיים עליהם נשענים בניתוח. אי אפשר לדרוש אותם מהאחד ומהאחר לא. אגב שמתי לב שלא התייחסת, משום מה, לסתירה הבוטה שמצאתי בדבריך לגבי יכולתך/אי יכולתך בקשירת קשרים. מילא. ולגבי הנקודה הראשונה- אני עדיין בטוחה שכן באיזהשהוא מקום מאוד איכפת לך מה חושבים עליך, ולא יכולה להפריד את זה מעניין תשומת הלב. למי שחשובה ככ תשומת הלב גם חשוב מה אומרים עליו, גם אם זה מתבטא כביכול בדרך הפוכה למשל התנהגות ייחודית וכד'. אני מבינה שעל פניו לא איכפת לך, אני די משוכנעת שבפנוכו מאוד מאוד איכפת.