מי יעזור לי להבין?

את מעלה השערות שאין להן בסיס.

זכותך שלינה לא תהיה הפייבוריטית שלך אבל בדברים שלך את פשוט מפקפקת בה ובמקום שהגיעה אליו, כאילו שהיא הגיעה למקום הזה לא בצדק וזה ממש לא נכון.

ה ש מ ח ה

New member
מצאת בפייסבוק לייק של ערבים ליהודי/ה?

אני מודה שרק רפרפתי פה ושם.
וזה בולט מאוד שאין לייק אחד או הערה ביוטיוב לביצוע של זמר או זמרת יהודי/ה.
וזה לא טבעי כי ברור שיש מספר מתמודדים מעולים עם ביצועים מעולים.
אם תמצאי 10 לייקים למתמודדים אחרים נדבר.
לכן ההצבעות של לינה אינן משקפות מציאות אמיתית והצבעה באחרים כן משקפת הצבעה אמיתית לפחות בטעם הקהל.
אם הצעת הקהל משקפת איכות זה כבר נושא לדיון אחר.
ושוב כרגע אני מדברת על מציאות.

תסתכל גם על הלייקים של רודי, גם שם חלק גדול

מהמלייקקים הם ממוצאה פחות או יותר (ניקים של שחורי עור).

רוסי יעדיף ללייקק לרוסי וערבי לערבי. ההבדל הפעם הוא שהערבייה הזו מקבלת לייקים והצבעות מכולם. ערבים ויהודים, ובמיוחד מערבים. אבל את באמת חושבת שמצב כזה יחזור עם כל מתמודד ערבי שיגיע לשלב כזה בתכנית? את חושבת שבכל עונה יהיה זוכה ערבי? זו בסך הכל עונה שנייה של התכנית. בשנה הבאה כשיהיה מתמודד ערבי שיגיע לשלב ההצבעות ויקבל כאלה אחוזים, תוכלי אז באמת להגיד שמשהו כאן לא הוגן.

בעונה הראשונה היה את דנה דור שעפה למרות המגזר

כך שהטיעונים שלך לא מחזיקים מים.

ושוב היא מתעלמת ממרים טוקאן שהודחה בשלבים

מאוחרים בכוכב נולד .

רגע אז כשמרים טוקאן השתתפה בכוכב נולד, הציבור

הערבי "העיוור" שלה הוא זה שהדיח אותה?

andre93

New member
סער היה יותר פופולרי. אני זוכר שעקבתי

באדיקות אחרי כל מה שמסביב בעונה הנ"ל והיה לי ברור שהמאבק הוא בין סער לאלירז. הי לפותנה סיכוי אבל לא פמפמו אותה מספיק והרי כל הסיפור באח הגדול הוא כמה זמן מסך מקבל כל אחד, ככה שזה שונה מדה וויס.

סער היה אחד השנואים ביותר באותה עונה

פותנה היתה הרבה יותר פופולארית מסער. ובכלל הרבה אנשים הרימו גבה איך סער הגיע למקום השני.

andre93

New member
אני ידעתי מההתחלה ששני היריבים

סער ואלירז יסיימו בשני המקומות הראשונים וגם היה וויכוח בין מחנות המעריצים של שניהם בכל מקום אפשרי.
אבל שוב, אין כאן מקום להשוואה לדה וויס כי התחרויות מבוססות על עקרונות אחרים.

andre93

New member
כנראה התכוונו למספר ההצבעות הכולל לכל

המתמודדים...

יכול להיות

ויכול להיות שסתם התכוונו לעודד אנשים להצביע, אבל זה באמת איכס כלכל ענין הSMSים הזה..

spikes1

New member
ה51\49 הוא בשביל לסמל ניצחון

גם אם היה קול אחד שמפריד ביניהן היו מראים את זה כ51\49 הרי אין נקודות עשרוניות ולא יכלו לעגל את זה ל50\50

spikes1

New member
גם 100,000 זה מאות אלפי

ולדעתי זה הגיוני.. ההצבעה נמרחה על שבוע שלם,התוכנית מביאה 30% רייטינג כל אחד יכול להצביע עד 25 פעמים, אז למה לא?

למעלה