מי יעזור לי להבין?

אם רוני לא עברה את אופיר נראה לך שניב עובר?

הסכוי היחיד שלו להעפיל לגמר, וגם זה ממש לא בטוח לאור זה שהוא איבד את קולו ועלה לשיר בלי קול בתוכנית שנקראת THE VOICE, זה אך ורק בנבחרת של שרית.
ולהזכירך לאביב היה את סהר שגם הוא עף, ועוד הרבה לפני ניב.

andre93

New member
במקרה הזה שם המשחק הוא הפמפום.

כל מה שקרה בעבר עם ערבים בריאליטי היו מקרים בהם היה מישהו אחר שהיה פייבוריט על ידי הקהל הרחב\הפקה והתוצאות בהתאם.

andre93

New member
היה לאביב את סהר...

אני משוכנע שגורלו של ניב היה דומה לזה של סהר אם אביב היה בוחר בו.

הוא גם הספיק לשכוח ששלומי הציל אותו מהדחה

ובדיוק כמו שהוא ויתר על בן עטר, שהרבה טוענים שהיה הרבה יותר מרגש מניב, הוא יכל באותה הזמנות לותר על ניב להציל את בן עטר.
כך שרק זכות שלומי ניב בכלל הגיע לאן שהגיע. ולדעתו של השועל לאנאל הגיע הרבה יותר ממנו להגיע לחצי הגמר. שלא לדבר על נופר מורדכייב שלוקחת את ניב בסיבוב.

הכל תלוי בביצועים של שתיהן בגמר

ושהשטובה מביניהן תנצח. ז לא בשה להפסיד לרודי, כמו שזו לא בושה להפסיד לינה. שתיהן טובות, שתיהן מוכשרות בטירוף, ולכל אחת מהן מגיע להיות בגמר ולזכות.
אין ספק שלינה מול רודי הולך להיות הקרב הכי גדול והכי מעניין של העונה. השועל מחכה לקרב האגדי הזה הרבה זמן, ועוד 5 ימים זה יקרה.

ה ש מ ח ה

New member
יש המון שמצביעים רק למגזר ובמיוחד ערבים!

תבדוק בפייס או ביו טיוב אם יש צדיק אחד בסדום שעשה לייק למישהו אחר. למשל לרוני או לאופיר או לרודי שנחשבות לטובות? אני לא בדקתי את כל הלייקים אבל מהתרשמות שלי השטחית אף אחד! מעניין למה ויותר מזה אני ראיתי שהם כותבים דברים מאוד מעליבים לרודי שהיה מן הראוי לצנזר ולמחוק. לכן בעצם הצבעות ללינה לא ישקפו את טעם הקהל בעוד שהצבעות לאחרים כן משקפים וכן ישקפו את טעם הקהל.

היא לא אמורה לשיר כמו וויטני, היא אמורה לשיר

כמו לינה. וזה בדיוק מה שהיא עשתה. ועלתה בצדק לגמר אחרי ביצוע ענק שהדגים את יכולותיה לשחק עם סולמות מוזיקליים.

מי יעזור לי להבין?

אם 401 קולות הפרידו בין אופיר לרוני
ו401 קולות שווים ל2 אחוז

אז סה"כ 20,050 קולות הצביעו - באיזה עולם קצת יותר מ20,000 קולות הם 'מאות אלפי' קולות?

[מעצבן אותי מסחרת הSMSים הזו..]

אבל במקרה של פותנה אפילו סער זכה ליותר קולות

והיא היתה אחת המתמודדות היותר פופולאריות באותה עונה. גם ערבים וגם יהודים אהבו אותה. היה לה את כל הסיכויים לפחות להתברג לשלישיית הגמר.ולמרות זאת היא הגיע רק למקום הרביעי בגמר.

שטויות ברסק שועלים

ללינה מצביעים מכל העדות ומכל הדתות. וזה לא בגלל שהיא ערביה. אלא בגלל שהיא מוכשרת ויש לה קול גדול. עובדה שהיו ערביות שלא הצביעו להן בכזאת כמות.

ה ש מ ח ה

New member
שאלה האם יש ערבים שמצביעים ליהודים?

תבדוק לייקים בפייס בוק אם יש בכלל ... מהתרשמות שלי לא ולכן סביר להניח שאנ צודקת והצבעות המגזר שלה הן עיוורות ולא לפי איכות מתמודד או מתמודדת.
בנוסף היא מקבלת הצבעות גם מאחרים אבל רק בנוסף להצבעה המגזרית העיוורת.
פשוט אי אפשר להתעלם מזה שהבחירה בה אינה משקפת את טעם הקהל נטו. הבחירה באחרים משקפת את טעם הקהל בהחלט וזה ההבדל.

ה ש מ ח ה

New member
מדברת על עכשיו- השאלה אם עכשיו כאשר יש

מתמודדת ערביה מישהו ערבי יצביע ליהודי/ה.
לא ראיתי לייק או התלהבות ביו טיוב מאף ערבי ושוב אני אומרת הבחירה בלינה לא משקפת את העדפת הקהל כי היא ברובה הגדול מגזרית.

שימי לב שבדברים שלך את מעבירה מסר של הסתה.

לינה זמרת מוכשרת ואין על זה ויכוח. היא הגיעה למקום שלה בזכות הכישרון שלה. היא הדהימה את השופטים באודישן שלה וכולם הסתובבו מבלי לדעת את שמה ואת מוצאה. אני מציע שבמקום להתעסק בניתוח נתוני הצבעות, פשוט לפרגן.

ה ש מ ח ה

New member
לא הסתה אלא שקוף מציאות.

היא לא פייבוריטית שלי וזו זכותי לשקף מציאות.

למעלה