מי יעזור לי להבין?

נו באמת, אם כך איך היבה לא זכתה בעונה 8?

ואפילו לא הגיעה לטופ 10, ספק אם בכלל הגיעה לטופ 20. גם היא היתה ערביה וגם מאחוריה היה את המגזר. אז מה השתנה הלילה הזה מכל הלילות?

ואם היא קיבלה כזאת כמות של קולות זה רק בזכות

אף מגזר לא היה מצביע למישהי שלא מגיע לה. ראה ערך: דנה דור. אתה היית מצביע לזייפן סדרתי רק בגלל שהוא מהמגזר שלך? גם השועל לא היה מצביע למישהו שעושה בושות לשועלים.

נו באמת, אתה מלמד את השועל על כוכב נולד?

השועל מכיר את כוכב נולד מהעונה הראשונה, עוד לפני שבכלל קראו לו כוכב נולד.

מזכיר חלו את קורט קוביין? מישהו פה הלך רחוק

כנראה שבאמת דמיינת שהוא אמר לא את זה, כי השועל לא שמע אותו אומר לו כזה דבר. מה לניב מנצור ולקורט קוביין האגדי?

אתה זה שחופר, לא השועל

השועל רק מנסה להוריד אותך מהעץ שטיפסת עליו בחזרה לקרקע המציאות.

מונמס זה שטובלים נס קפה בחלב ואז הוא מונמס

יאמי, הזכרת לשועל את המשקה הכי אהוב עליו

andre93

New member
זה באמת מפתיע איך ניב עבר את אנאל...

יכול להיות שזו נקודה לטובת ניב אבל לפי איך שאני רואה את זה מניסיון של הרבה תוכניות שירה, ניב לא היה עובר את רודי או רוני.

הייתי שמה מולך כסף

( לא על דנ/ה ועתליה)
אבל על כל שאר הזמרות- אין לי ספק בכלל שהן אוכלות את ניב בלי מלח. ניב הוא זמר טוב(בניגוד נניח, לדן) אבל הבנות באמת בליגה משלהן...

הגזמת ב"נכשלה קשות" ... זה לא היה ביצוע רע.

אני יכול להסכים שהבחירה לא הייתה מתאימה או מעניינת. אבל ממש מוגזם להגיד שהיא נכשלה קשות. נכון שהיא לא הגיעה לגבהים של וויטני ולא הצליחה "להיכנס לנעליה" אבל היא שרה את השיר לפי היכולות שלה ולא זייפה. בקיצור היא עברה אותו בהצלחה ....

נראה לי שהתבגרנו מספיק בשביל להתרגל

תגובות כאלו היו גם נגד נסרין קדרי שזכתה באייל גולן - קורא לך 2. להתנהגות הזו באתרים ובפייסבוקים.
קח את הדוגמא של נסרין קדרי. אפילו שמתמודד יהודי חלק איתה את התואר, כותבים יהודים המשיכו להכפיש אותה.תגובות מהסוג הזה אופייניות וצפויות בדפי פייסבוק המלווים את התכנית. אני חושב שאפשר כבר להבין את הרקע למתיחות הזו ואפשר כבר להפסיק להתרגש מהתגובות האלו... ובכל זאת מדובר במאות אנשים במספר. מאות זה לא כל העם היהודי / הערבי. אפשר להתעלם....

אם כך, אז זה בדיוק מה שעושים יהודים למתמודדים

ערבים שמשתתפים בתכניות מוזיקה, אם זה אייל גולן קורא לך , כוכב נולד וגם the voice

שוב חבל שאתה לא מודע להכפשות יהודים

לערבים שמשתתפים בתכניות מוזיקה. תמיד יש תגובות כמ
ו "מה עושה ערבי בתכנית כזו?"
"לא מתאים לו להשתתף ..."
"מה ייצא לו מהתכנית הזו... הוא טוב יותר בערבית..."
"יש לו מבטא חזק.."
"שישיר בעזה ולא כאן.."
"מוות לערבים..."

ועוד...

אני עדיין לא מסכים איתך וחושב שבכל זאת

התקדמה בזכות ביצועים מצוינים שמצאו חן בעיני שני הצדדים.

מתי בפעם האחרונה הצבעת למתמודד/ת ערבי/ה?

אז לפני שאתה בא בטענות ל:מגזר" תבדוק את עצמך. הרי שנינו יודעים שאתה לא מצביע ללינה רק בגלל שהיא ערביה. אם היתה יהודיה כמו אנאל הרי מזמן היית מצביע לה. השועל בטוח בזה, לפי האובססיה שלך נגדה בגלל ש"המגזר" מאחוריה. קודם זה היה ניב, עכשיו זו אנאל שאתה טוען שאם לינה לא היתה ערביה היא לא היתה עוברת אותה. והעיקר אתה טוען שאתה לא גזען. השועל לא מכיר אף גזן שהודה שהוא גזען, הגזענות טמונה עמוק בבן אדם, גזען לעולם לא יודה שהוא גזען, כי הוא עצמו לא חושב שהוא כזה. והוא חושב שזה טבעי לדבר ככה. השועל כבר אמר לך אלף פעם שהדחתה של דנה דור בעונה הראשונה מוכיחה שלטיעוניך אין שום משקל. כי אם היו להם, דנה דור היתה צריכה להגיע לגמר ולזכות בעונה הראשונה של דה וויס. על היבה מכוכ נולד 8 שהודחה כבר בשלבים המוקדמים של העונה, השועל יחסוך לך, כי אתה סבור שכוכב נולד ודה ווייס באים משתי פלנטות שונות ולא מאותה פלנטה.

אולי מספיק כבר עם ערביית מחמד?

היא לא כלב ולא כלבה, אתה יודע, היא בן אדם, בדיוק כמוך.

מה כבר השועל אמר על ניב העילוי שלך?

האם השועל כינה אותו מזרחי מחמד כמו שאתה קורא לינה ערביית מחמד? ואם כבר, מה "המגזר" שלו? למה הוא לא מאחוריו כמו ה"המגזר" של לינה?

השועל כבר אמר לך שגזען לעולם לא יודה שהוא כזה

אבל עצם זה שהוא תולה את הצלחתו של מישהו בגזע או ב"מגזר" שאליו הוא משתייך, מראה עד כמה הוא גזען. ועוד משהו: הטיעון הכי נפוץ של כל הגזענים כדי להוכיח שהם לא גזענים, הוא שיש להם חברים מאותו גזע או מאותו "מגזר". ולא, השועל מעולם לא כתב הערות פוגעניות נגד אף מתמודד ערבי או יהודי כורדי או מורמוני בפייסבוק.

השועל לא היה מגיב לך אם לא היית ממשיך לחפור

אתה זה שחופר, לא השועל. השועל רק מנסה להוריד אותך מהעץ שטיפסת עליו לקרקע המציאות. שבה ניב מנצור העילוי כבר בבית, ואנאל השועלה כבר בבית. ולינה ורודי השועלות בגמר. אז תתחיל להתרגל, כי זו המציאות.

אני לא צריך לבדוק. חושב שיש לי כוח לזה?

אני בטוח באלף אחוז שיש תגובות כאלה. אבל בדקת אם הקללות האלו נכתבו בעקבות תגובות גזעניות מצד כותבים יהודים? לפחות חלק מהן?

האמת שגם אני הפעם שמתי לב לנוכחות עצומה

של קהל מהמגזר הערבי. הפעם זה ממש מורגש. את הנוכחות הזו לא הרגשתי כשמרים טוקאן השתתפה בכוכב נולד ובקושי הרגשתי כשנסרין המדהימה השתתפה באייל גולן קורא לך. אז כנראה שדה וויס מעניין את המגזר הערבי יותר משתי התכניות שציינתי. שילוב של כל השפות משך השנה יותר ערבים לצפות בתכנית ולהגיב באתרים ובפייסבוקים, במיוחד שיש משתתפת ערבייה מצוינת שהצליחו להתחבר אליה וסביר להניח שהתחברו אליה בעיקר בזכות הביצועים הלועזיים שלה ולא העבריים, כי בשתי התכניות שהזכרתי המתמודדים שרים בעברית או בערבית. אז זה העניין כאן וזו מסקנתי. אני רואה בזה דבר טוב ולא מודאג מזה כי אני בטוח שבשנה הבאה אם תהיה מתמודדת לא חזקה, לא תקבל תמיכה באותה מידה שקיבלה לינה השנה.

למעלה