אתה זה שצריך להודות לו שהוא לא העיף אותך לכל הרוחות. אי אפשר "לענות לך לענין". אתה לא שואל לענין, אלא מדקלם שוב ושוב כמה פיסקאות המכילות סילופים וחצאי-אמיתות. זכותך לצייר לך איזה דחליל חרדי דמיוני ולזרוק עליו אבנים. אבל אני לא חייב לשתף איתך פעולה ולקבל עלי את תפקידו של אותו דחליל. לך תשחק עם עצמך, או תחפש לך חרדי אמיתי באחד מפורומי הויכוחים.
מפני שאני רוצה לקבל תשובה אמיתית. אם לי לא אכפת שמכפישים אותי, אני מבקש שגם אתה תתעלם מכך. אני מבקש רק שתי תשובות ממסורתי. תשובות אלה חשובות לכל דיון מדעי. 1. בבקשה הסבר את האופן בו אתה מסיק דברים. הצגתי את תמיהתו של ihtiyar בדבר (ציטוט שלך מסורתי): "כל מה שטענתי הוא שאין הוכחה מדעית לאי-קיומו". האם תוכל להסביר זאת . 2. טענת שטענותיי פסבדו-מדעיות. האם תוכל להביא דוגמא לכך? האם אתה מסוגל להענות לשתי הבקשות הללו? [ללקדימון; אני חוזר על טענתי שכאשר מנקים את הרפש, מדובר פה בויכוח מדעי חשוב. מסורתי מעלה פה דרך מעניינת להסקת מסקנות. אני מנסה להבין אותה. ברגע שאתה מוחק אתה מאפשר לו להתחמק ממתן תשובה ברורה ובעצם מהלך זה מתבצעת הפגיעה בי]
לי אין כוונה להיכנס לויכוח עקר עם מחזיר בשאלה, שכל מטרתו להציג אותי בדמות ה"אנטי כריסט" שלו. הבהרתי לו מספר פעמים שיירד ממני, והוא ממשיך להכפיש. אם הוא יתעקש לפתוח איתי שוב במלחמה, הוא יקבל מלחמה.