מי אוהב את מרינה?

אני אוהבת אותה

היא מדהימה!! הצבעתי לה ביום שישי .. אבל בגמר אני עם בועז

OriKi10

New member
ביום שישי התקשרתי לגרין פיס והודעתי להם שיש

ליוויתן באולפן של כוכב נולד 5 שרוקד בצורה מוזרה ומפחידה ומבחילה . הם אמרו שהרבה אנשים התקשרו אליהם באותו נושא

VIVIAN3

New member
LOL קרעת אותי עכשיו!!!!

NOT. תתבגר ואז תלמד איך להצחיק

s u p e r sexit

New member
וואיי צחוקים איתך

... קח את עצמך ואת ההערות המפגרות שלך הרחק הרחק מכאן.

spoop

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני

מרינה 10 רמות מעל כולם!

I Can Fly

New member
אני. ../images/Emo47.gif

ואני לא זקנה ולא מקומטת- בת 15 וחצי למי ששואל.

Elliot17

New member
אני חולה עליה

איזה ביצועים מרשימים היא נתנה, היא נהדרת. ואניח בכלל לא רואה את ההתנשאות שכולם מדברים עליה? הבחורה 190 עם משקל עודף ועדיין מלאה בבטחון עצמי, כל הכבוד לה! כנראה לחלק מהאנשים זה כואב...ומפריע

NP16

New member
היא לא 190!! עשית ממנה ממש ג'ירפה.. עמדתי ליד

לידה.. אבל היא כן מאד גבוהה.. איזה 182..

אני חולה על הטוסיק הרוסי שלה! תתכוננו לחפירה:

אני פשוט מאוהבת באישה הזאת!! היא לא מתנשאת, היא לא נראת כמו אישה בת 40 ולעזאזל אנשים לכו לפתח את השמיעה המוזיקלית שלכם - היא לא מזייפת! האישה הזאת מדהימה, אני מחסירה פעימה כל פעם שאני שומעת אותה רק מדברת! עם הש' השורקת והל' של למלללללצצרר! בכללי אני לא אוהבת את 2 הפיינליסטית האחרים, והכי בטוח שאני בכלל לא חושבת על לרדת עליהם כי זה פשוט תת רמה (תעשו את החשבון מזה אומר עליכם). אני לא מבינה מה הקטע של אנשים לחפש כ"כ עמוק ולמצוא חסרונות?! : "היא גבוהה", כי אנשים גבוהים לא יפים נכון?! דוגמניות לא גבוהות! "היא מלאה", כי אין דוגמניות כוסיות שמדגמנות מידות גדולות *אהמ* נועה תישבי *אהמ*. הפנים שלה פשוט יפות, היא כובשת אין על זה כלל ויכוח! הבחורה הזאת שרה מדהים!!! לעזאזל, אני אוהבת את הביצועים שלה יותר משאני אוהבת את של ריטה! של ריטה!! אני מודה שחייבים לאהוב את הסגנון הזה בשביל לשמוע את השירים שלה, אבל ככה זה גם אצל שלומי ובועז! זה מגוכח לשמוע אנשים אומרים "היא מזייפת" "היא סבתא", היית מת שסבתא שלך תשיר ותראה ככה! בקיצור אם אין לכם שמיעה מוזיקלית אל תגיבו לגבי הקול שלה והיכולות, כי אתם פשוט יוצאים פקק.. אז לשאלתך, אני אוהבת באמת את מארינה (הכוונה לשירה, מראה, הכל!)

michaelsagi

New member
|אני מאוד מאוד אוהב אותה.היא ברמה אחרת מכולם

ולמעשה בכלל לא בתחרות איתם. הן טובים אבל ברמה של תחרות והיא ברמה נדירה בינלאומית. היא כשרונית, בוגרת, מיוחדת ומשדרת אופי חזק. כבר מהתוכנית הראשונה אמרתי לכולם שהיא תהיה בגמר עם בראל. בקשר למעודה לא הייתי בטוח. אינ מאוד מקווה שמרינה תהיה מקום ראשון. מקום שני בראל ומקום שלישי מעודה.

רווית 77

New member
אני וכל בני ביתי אוהבים מאד את מארינה

ואנחנו מקווים מאד שהיא תזכה בגמר.

למעלה