אני חולה על הטוסיק הרוסי שלה! תתכוננו לחפירה:
אני פשוט מאוהבת באישה הזאת!! היא לא מתנשאת, היא לא נראת כמו אישה בת 40 ולעזאזל אנשים לכו לפתח את השמיעה המוזיקלית שלכם - היא לא מזייפת! האישה הזאת מדהימה, אני מחסירה פעימה כל פעם שאני שומעת אותה רק מדברת! עם הש' השורקת והל' של למלללללצצרר! בכללי אני לא אוהבת את 2 הפיינליסטית האחרים, והכי בטוח שאני בכלל לא חושבת על לרדת עליהם כי זה פשוט תת רמה (תעשו את החשבון מזה אומר עליכם). אני לא מבינה מה הקטע של אנשים לחפש כ"כ עמוק ולמצוא חסרונות?! : "היא גבוהה", כי אנשים גבוהים לא יפים נכון?! דוגמניות לא גבוהות! "היא מלאה", כי אין דוגמניות כוסיות שמדגמנות מידות גדולות *אהמ* נועה תישבי *אהמ*. הפנים שלה פשוט יפות, היא כובשת אין על זה כלל ויכוח! הבחורה הזאת שרה מדהים!!! לעזאזל, אני אוהבת את הביצועים שלה יותר משאני אוהבת את של ריטה! של ריטה!! אני מודה שחייבים לאהוב את הסגנון הזה בשביל לשמוע את השירים שלה, אבל ככה זה גם אצל שלומי ובועז! זה מגוכח לשמוע אנשים אומרים "היא מזייפת" "היא סבתא", היית מת שסבתא שלך תשיר ותראה ככה! בקיצור אם אין לכם שמיעה מוזיקלית אל תגיבו לגבי הקול שלה והיכולות, כי אתם פשוט יוצאים פקק.. אז לשאלתך, אני אוהבת באמת את מארינה (הכוונה לשירה, מראה, הכל!)