מי אוהב את מרינה?

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין עליה, בעולם! הגדולה מכולם. אין מילים בפי.

גוסס עליה, היא כל תוכנית דוקרת אותי מאשפזת

מעלפת, נותת לי בוקסים לפנים ואני כמו מזוכיסט פשוט נהנה מזה...

רווית 77

New member
מארינה תזכה בגמר../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

...................................

חלאס....לא כותבים את זה עם א'

מרינה כותבים בלי א'. כמו שלא כותבים דאניאל וכמו שלא כותבים צאחי. קאפיש? יש לי הרגשה שזה גם חילחל ממנה למטה, כמו המקסימיליאן הפאתטי הזה שלה. גורם לשם להיראות יותר מנופח. מתאים לה.

shoooko

New member
אבל זה שם לועזי אז אפשר להוסיף א'.

בלי כל קשר זה באמת מציק לעין ה-א'

ברודי

New member
ככה הם כותבים בכוכב נולד...

כנראה ככה היא רשמה להם.. כמו שיש אנשים שמתעקשים שיקראו להם במלעיל או מלרע, היא רוצה מארינה עם א'. היא רוצה? היא תקבל. גם דאנה איבגי הוסיפה לה א'. זכותה...

cover121

New member
../images/Emo45.gif

לטעמי היא המתמודדת הכי איכותית העונה, אף על פי שבהתחלה לא הצלחתי לזהות את האיכויות שבה ולא תמיד הסכמתי עם בחירות השיר שלה. הביצועים הכי אהובים אלי: "בלוז כנעני", "אהובת הספן", "חלומות" וכמובן "וידוי" המפתיע. יש גם כמה שירים שרציתי שתשיר כמו "בוא הביתה" ו-"בלדה לאישה" שלדעתי מתאימים לקול ולסגנון השירה שלה.

actress

New member
יש בה משהו מיוחד והיא מקסימה

היא מיוחדת בדרכה הווקאלית שלה, תאטרלית מאוד וכוכב נולד או לא כוכב נולד היא תצליח ובענק. תזכורת היא אחרי הכל היתה גם לפני במחזמר המצליח "המפיקים", והוציאה גם שירים בעבר.

faery18

New member
אני ועוד רבים,כי היא מלכהההההההההההההה

אבל מה לעשות שיש פקצות בעולם שלא מבינות במוזיקה..

efi s8

New member
אני בגמר מצביעה מרינה

אבל רק מהמחשהב כי ממילא בועז זוכה אז אני לא אבזבז שקל

efi s8

New member
שוב \אמרתי שאני אצביע רק מהמחשב

נגמרו האס אם אסים שילכו לחפש.. וכן אני מאוד מקווה שהיא תזכה אחרי החן הלך

למעלה