מי אוהב את מרינה?

גלית550

New member
מי אוהב את מרינה?

האם קיים מישהו שבאמת אוהב אותה? (הכוונה לשירה שלה).

ברודי

New member
אני מתה עליה!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ואני רק בת 21
אז אני לא ממש סבתא.. ובהחלט מתכוונת להצביע לה בגמר.

Yarinv

New member
כן, קיימים ואני אחד מהם

זה מצחיק שאם לא נוח לכם עם התוצאות אז אתם ישר שואלים "מי מצביע ל-X" ומנסים להאשים מתמודדים אחרים. מי אוהב את בועז? מי אוהב את שלומי? למה להם יש הצדקה שכן אוהבים אותם ולמארינה לא?

אני אישית לא יכולה לשמוע אותה

כשאני שואלת אנשים אם הם אוהבים אותה הם פשוט נרתעים ממנה ואומרים לי גם "רק לא מארינה!!!"

Yarinv

New member
זה שה"אנשים שלך" נרתעים ממנה

זה לא סקר מייצג. ישר אם משהו לא מתאים למה שאתם חושבים, לא נראה לכם הגיוני, אז זה ישר קונספירציה ומשחק מכור וכל מיני שטויות. שלומי עלה לגמר אבל לא הייתי בעדו וגם שאר המשפחה שלי, אבל זה שמה שאנחנו חושבים לא אומר שזה מה שאמור להיות ועובדה שזה קרה - יש אנשים שאוהבים אותו, כמה שהם לא יהיו, משלימים עם המציאות ולא מספרים כל מיני סיפורי אלף לילה ולילה על זיוף בהצבעות והטיית קולות של ההפקה. לאנשים קשה שהמציאות היא לא לפי בקשתם, דברים קורים לפעמים לא כמו שרוצים.

SilviC

New member
מתהההההההההה עליה

אני חושבת שלא היה ולא יהיה בקרוב כשרון מדהים כמו שלה בתוכנית ובכלל. אני גם חושבת שרבים אוהבים אותה דווקא בגלל שהיא שונה ולא "פופיסטית" לצריכה המונית. אני חושבת שגם בועז כל כך הצליח בגלל השוני שלו.

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif אני.

היא אדירה והיא מוכשרת בטירוף. היא שרה את כ-ל הסגנונות בצורה נהדרת.

יעלה239

New member
ממש לא סובלת את השירה שלה!!

היא יפה מאוד ושונה, אבל אני לא יכולה לסבול את צורת ההגשה שלה והשירה שלה. מתנשאת, שחצנית, כל כך בטוחה בעצמה להקיא, מושכת את המילים, מתנועעת מוזר ואני ממש לא יכולה לשמוע אותה. לצערי יש סיכוי גבוה שהיא תזכה, לא מבינה מי כל כך מצביע לה. בועז ושלומי טובים יותר!!!!!

MaStuLa76

New member
חלאס.

"שחצנית" , "מתנשאת" מה את רוצה ? שהיא תשיר עם הפנים לריצפה ? היא בטוחה בעצמה ! וזה מ-ע-ו-ל-ה . חלאאאס. נמאס כבר מהביקורת הזאת.

זיו ואק

New member
תגובה ליעלה

צודקת אני איתך. יש לה קול מדהים והיא יפה לא מגיע לה להיות כי אצלה השחצנות גוברת, וכביכול כבר ברור לה שהיא מנצחת......

s u p e r sexit

New member
אני אוהבת אותה

ויודעים מה? אני מבינה למה היא מעצבנת את כולכם. אין מה לעשות, הצלחה של אנשים תמיד מעצבנת אחרים. היא זמרת מדהימה, ופשוט נמצאת ליגה אחרת משאר המתמודדים, לא פייר כלפי השאר...

שירנאעה

Well-known member
מה קשור?../images/Emo105.gif

'הצלחה של אנשים תמיד מעצבנת אחרים' . למה תמיד? ולמה להכליל? אני בעד שלומי, אז אני כועסת כי הוא הצליח ? ואני לא ככ בעד חן, אז זה גם אומר שזה מכעס על הצלחתו ? [-וגם אם לא הגיע לגמר, אפשר לקרוא למקום 4 בתוכנית כזו - הצלחה. אם תרשו לי .. -.-] ואני לא עונה בצורה כזו, בגלל שאני רוצה להצדיק את העובדה שאני לא סובלת את מארינה וכאלה.. כי , א- אני בכלל לא נגדה או משו. כי מבחינה ווקאלית היא טובה. וב- זה רק כדי להסביר שמה שאמרת בכלל לא קשור לאם אנחנו מחליטים שזה הפייבוריט שלנו ואם זה לא ..

למעלה