מי אוהב את מרינה?

gal332

New member
מרינה הפוסטמה

איך היא הגיעה לגמר???????? אף אחד לא אוהב אותה ובטח שלא את השירה המגעילה שלה!!!! אפשר להצביע נגד??? שלומי ש-ו-ל-ט-!-!-!

שלומי בגמרררררררררר ישששששששששש!!!!

אני לא מאמין!!!!! אני הייתי בטוח שחן יעלה.. שלומי בגמרררררררררררררררררר!! אנשים, תצביעו לשלומי או לבועז כי אחד מהם הוא הכוכ הבאאאאאאאאאאא!!!!!

s u p e r sexit

New member
חחחח אכלתם אותה

"שונאי מארינה".
חח בטח ציפיתם לשרשור ריק כזה של 4-5 תגובות "אני". וסלאמת. מסתבררר, שלאלילה מארינה יש מעריצים פה ושם, והם לא ממשששש זקנים ומכוערים ומקומטים, ואפילו חלקם יודעים להשתמש באינטרנט!!!! דיייי איזה שוֹק!
אז אוליייי... תפסיקו עם תגובות של ילדים בני 6 "המשחק מכור"?

I s t a r

New member
אני דווקא מבוגרת

בהרבה מהממוצע כאן ובכל זאת, לא אוהבת את מארינה. אני חושבת שהיא בהחלט בחורה נאה, אוהבת את המראה הנשי שלה (הרבה יותר סקסי מהשידפון שנמצא באופנה) וגם מאמינה שהיא מוכשרת מאוד. הכישרון שלה הוא ייחודי ואין לי ספק בכך. למרות כל אלה אני פשוט לא מסוגלת לשמוע אותה. אני חושבת שהיא מגזימה לחלוטין במשחקים הגרוניים שלה. לפעמים היא נשמעת כמו מישהי שבלעה הליום ישירות מבלון ואז יוצא לה קול ציפציף מגוחך, ולפעמים כמו בווארי מזוקן עם כרס בירה ואז יצתא לה קול עמוק להחריד. אילו מארינה הייתה שרה, פשוט שרה - עם הקול הנאה שלה - אני בטוחה שעוצמותיה היו כמעט ללא תחרות , אולם כל עוד היא בוחרת בכל הפדם פדם פדם הזה והעליות והירידות והעיוותים הגרוניים הללו- אני וזוגי פשוט מכסים את אוזנינו , זה לא נעים להאזנה. מעבר לזה, זה נכון שמארינה היא סוג של זמרת "ישנה" - יש משהו נורא עתיק בכל ההגשה שלה וזה לא רע בהכרח, פשוט מייגע לעיתים.

מרינה היא זמרת ומבצעת בחסד. חבל רק

שהיא עלתה לגמר, שלא באשמתה, בדרך רמייתית ותככנית שכזו. ועל חשבון אחרים שהקהל בבית רצה אותם יותר.

אל תשכחו שהשופטים דחפו אותה קדימה

הרבה בזכות ה25 אחוז ברבע גמר שנתנו לבועז מרינה ואליסה אם התוכנית היתה בנויה באמת על פי הקהל בבית לא בטוח שהיא היתה מגיעה לגמר אל תשכחו שהיא קבלה חסינות ובדרך כלל נותנים חסינות למי שרוצים לשמור למי שמפחדים שהקהל בבית העיף לא בטוח שהיא תקבל מקום ראשון בקולות לדעתי היא לא תהיה כוכב נולד תסתכלו על נינט הראלים וגקו אפשר לומר שמרינה כוכבת? לא בטוח שהיא תתחבר על רוב צעירי ארצנו המטרה של כוכב נולד זה גם לגלות כוכב לא רק זמר.... מרינה מאוד מיוחדת ומוכשרת בשירתה אבל היא גם מיושנת יותר מתאימה לתאטרון למחזמר לא לפסטיגלים ובמות בארץ לא בטוח שינהרו להופעות שלה בתור כוכב נולד.........

גליזה

New member
היא דווקא שרה אחלה כשהיא לא מנסה

להיות יותר מידי מיוחדת. כשהיא לא עושה שם עיוותים וכיעורים לקול שלה, היא נשמעת מעולה.

למעלה