וזה היה שרשור נכון
F fortus New member 5/3/07 #59 הדררררר! מענייניםם?! אל תשכחי להזמין אותי לחתונה שלך ושל אריק ברמן אז הוא לא מקום שני מי ששר את זה זו זמרת אם השמיעה שלי טובה זה מכיל את המילים Dont let me go תודה
הדררררר! מענייניםם?! אל תשכחי להזמין אותי לחתונה שלך ושל אריק ברמן אז הוא לא מקום שני מי ששר את זה זו זמרת אם השמיעה שלי טובה זה מכיל את המילים Dont let me go תודה
T tkuihehr New member 5/3/07 #63 אתה יכול לבדוק בפורום מצעדים פורום 314, הם עושים את המצעד במקביל, או שתשאל ,או שתחפש את השרשור מצעד גלגלצ שלהם מיום חמישי ותראה מי היה במקום השני......
אתה יכול לבדוק בפורום מצעדים פורום 314, הם עושים את המצעד במקביל, או שתשאל ,או שתחפש את השרשור מצעד גלגלצ שלהם מיום חמישי ותראה מי היה במקום השני......
F fortus New member 5/3/07 #69 תודה רבה שלומית עזרה לי! אךך נכון שהיא נחמדה? *דמיינו צעקה* לאאאאאאאאאאאא שלומית התנחלה לי על הניק וד"א אלון.. אכלת בסוף מקופלת או לא?!
תודה רבה שלומית עזרה לי! אךך נכון שהיא נחמדה? *דמיינו צעקה* לאאאאאאאאאאאא שלומית התנחלה לי על הניק וד"א אלון.. אכלת בסוף מקופלת או לא?!
T tkuihehr New member 5/3/07 #61 איזה שרשור קצר שרשור סינגלס שלא מתקפל? לא יעלה על הדעת.. אני פה כדי לקפל, בקרוב נגיע ל100..
T tkuihehr New member 5/3/07 #65 אני לא יכול לחפור לבד 36 תגובות טוב, אני יכול אבל אני רוצה לראות יאיר לפיד, אז אולי אח"כ
T tkuihehr New member 6/3/07 #71 לילה טוב לכולם ../images/Emo29.gif אין יותר שרשורי לילה, עכשיו כולם כבר ישנים , ששש, אל תפריעו להם.. שש נתראה מחר.. לילה טוב
לילה טוב לכולם ../images/Emo29.gif אין יותר שרשורי לילה, עכשיו כולם כבר ישנים , ששש, אל תפריעו להם.. שש נתראה מחר.. לילה טוב