34*
L limors2 Well-known member 5/3/07 #3 בנתיים כן אם פתאום אעלם, זה בגלל שנפלתי בנחירות לרצפה. אני עייפה
L limors2 Well-known member 5/3/07 #6 לא, הייתי בעבודה מ12 במקום לעבוד פחות כי זה פורים עבדתי עודיותר שעות ממה שאני עובדת בד"כ
T tkuihehr New member 5/3/07 #62 כן חצופה ואני לא צריך להתנתק מהפורום?! מחר יש לי בחינת גמר, וכל מה שעשיתי ביומיים האחרונים זה להיות פה בפורום לשרשורים ארוכים של שעות ובינהם גם קצת לישון, לא למדתי!!! מחר אני פנוי באמת ולא יהיה פה כלום...
כן חצופה ואני לא צריך להתנתק מהפורום?! מחר יש לי בחינת גמר, וכל מה שעשיתי ביומיים האחרונים זה להיות פה בפורום לשרשורים ארוכים של שעות ובינהם גם קצת לישון, לא למדתי!!! מחר אני פנוי באמת ולא יהיה פה כלום...
L limors2 Well-known member 5/3/07 #9 יאא דוטרי השיר שלהם כה יפה../images/Emo99.gif ידעתי שזה יהיה שיר השבוע ואיכ הדר אם את תשווי אותו להראל סקעת, אפילו רק ברמיזות, עוד פעם אחת- תזהרי
יאא דוטרי השיר שלהם כה יפה../images/Emo99.gif ידעתי שזה יהיה שיר השבוע ואיכ הדר אם את תשווי אותו להראל סקעת, אפילו רק ברמיזות, עוד פעם אחת- תזהרי
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 5/3/07 #13 שלום לכם../images/Emo13.gif יש לי הרגשה ממש מוזרה. אני, הולכת להיות בפולין עוד חצי שנה?! זה הזוי... וזה שחברים שלי בפולין עכשיו... עוד יותר הזוי.
שלום לכם../images/Emo13.gif יש לי הרגשה ממש מוזרה. אני, הולכת להיות בפולין עוד חצי שנה?! זה הזוי... וזה שחברים שלי בפולין עכשיו... עוד יותר הזוי.