שלום לך! אתם הולכים פעמיים בשנה?
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 5/3/07 #17 לא לא... יש משלחת של הנוער העובד והלומד(שחלק מהחברות שלי נסעו דרכה) ואת משלחת של ביה"ס(שאני נוסעת בה)
לא לא... יש משלחת של הנוער העובד והלומד(שחלק מהחברות שלי נסעו דרכה) ואת משלחת של ביה"ס(שאני נוסעת בה)
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 5/3/07 #25 אם אני אסע בכלל... נראה לי נוראי לנסוע לפולין... אני אדבר איתם ונחליט סופית
I Inbar789 New member 5/3/07 #26 גם הבצפר שלי נוסע סופשנה../images/Emo103.gif אבל אני לא נוסעת.. אני לא מסוגלת ><
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 5/3/07 #27 באמת? נראה לי זה נורא חשוב לנסוע לפולין... בגלל זה אני כ"כ מתלבטת.. כי בטוח שזה נוראי
I Inbar789 New member 5/3/07 #31 לא לכל אחד זה מתאים../images/Emo103.gif אנשים חוזרים משם עם טראומות שנשארות לכל החיים. זה מסע ככ קשה, ויש אנשים שלא מסוגלים לעמוד בזה. זה יכול לשנות בנאדם. אבל אם יש לך כוחות ואת חושבת שאת מסוגלת, אז תסעי. כי זה באמת חוויה חשובה!
לא לכל אחד זה מתאים../images/Emo103.gif אנשים חוזרים משם עם טראומות שנשארות לכל החיים. זה מסע ככ קשה, ויש אנשים שלא מסוגלים לעמוד בזה. זה יכול לשנות בנאדם. אבל אם יש לך כוחות ואת חושבת שאת מסוגלת, אז תסעי. כי זה באמת חוויה חשובה!
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 5/3/07 #33 זאת הבעיה...שאני לא יודעת איך אני אמורה לדעת אם יש לי את הכוח או לא?
I Inbar789 New member 5/3/07 #34 ב"יד ושם" כבר הייתם?../images/Emo103.gif זאת התחלה לדעת אם את מסוגלת..
I Inbar789 New member 5/3/07 #36 תראי איך תרגישי שם../images/Emo103.gif ותחליטי אח"כ. חוץ מזה, כשחברות שלך יחזרו תשאלי אותן איך היה.. אולי זה יעזור לך להחליט
תראי איך תרגישי שם../images/Emo103.gif ותחליטי אח"כ. חוץ מזה, כשחברות שלך יחזרו תשאלי אותן איך היה.. אולי זה יעזור לך להחליט
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 5/3/07 #37 ../images/Emo45.gif זה נראה לי מה שאני אעשה... כי נראה לי להיות בפולין זה ממש ה-ז-ו-י!!! זה שהן בפולין לא נקלט לי... אז שאני אהיה בפולין?! במחנות השמדה!? זה ממש חסר הגיון...
../images/Emo45.gif זה נראה לי מה שאני אעשה... כי נראה לי להיות בפולין זה ממש ה-ז-ו-י!!! זה שהן בפולין לא נקלט לי... אז שאני אהיה בפולין?! במחנות השמדה!? זה ממש חסר הגיון...
L limors2 Well-known member 5/3/07 #29 התחלתי לחבב את פוטטו, מאד../images/Emo3.gif זה יעבור לי אני עייפה, הלכתי לראות הירוז+סימפסונס+אולי דברים אחרים במיטה. לילה טוב! ואוי יש לינק היום רציתי לשמוע
התחלתי לחבב את פוטטו, מאד../images/Emo3.gif זה יעבור לי אני עייפה, הלכתי לראות הירוז+סימפסונס+אולי דברים אחרים במיטה. לילה טוב! ואוי יש לינק היום רציתי לשמוע