מישהו יודע

עמי כהן

New member
לעדה

את כנראה נמצאת בקואליציה עם דני, שאלתי אותך שאלה שלא ענית עליה, דני מהר לענות עליה ובמקביל שאל שאלה משלו שעניתי לו. דני וודאי הבין (עושה רושם שאת לא) את שאילתנו ההדדיות. ואת כותבת במקומו?

דני חבל על זמנן - עמי ידוע בתור אחד

שמעלה השערות, מעתיק השערות אבל דעה עצמית אין לו וגם אם יש לו אף פעם הוא לא מביע אותה כאן. זה לא חדש!

לעמי כהן

אני אענה לך על כל שאלה בתנאי: שקודם כל תכתוב כאן את דעתך שלך. אתה שואל אותי שאלות ומסרב להביע כאן דעה לצד מי אתה? מה אתה חושב על כל העניין וכו'. כאשר תואיל לפתח דעה עצמית ולתמוך בצד מסויים רק אז אענה לך על כל שאלה.

לעמי כהן - שאלה: האם אתה יודע את

כל הפרטים? מדוע אין אנו רואים כאן לפחות את הצד שלך? מהי דעתך בעניין? ואל תביא לי לכאן את מה שפורסם הבא לכאן את דעתך בבקשה, זה קל להעביר ביקורת שאני אוהבת לצדד בצד אחד ללא ידיעת פרטים, כאשר אתה יושב על הגדר וכותב את מה שאתה קורא מבלי להיות בעצם מעורב, מבלי לומר באומץ מה אתה חושב, זו לא פעם ראשונה שאתה "משתפן" וכרגיל אנו רואים דוגמה נוספת לכך.

עמי כהן

New member
תגובתי לעדה !

כל תגובה שלך צפויה מראש, אי לכך - זה כבר אבוד - היכן איבדנו אותך ???

לעמי - תקרא את דני יש רק אחד

הוא ענה בצורה מאד מדוייקת זו גם דעתי. אם דעתך שונה - אנא כתוב אותה כאן שנבין כולנו, או שאולי אין לך דעה כלל? לי יש דעה ואיני חוששת לפרסמה, אם אתה מבין שזה חד צדדי או שאני תומכת בצד אחד, אני לפחות עיקבית לא? ומה איתך, האם יש לך דעה בכלל? ואם כן באיזה צד אתה נמצא? ספר לנו על מנת להבין, זה לא חוכמה להשתמט ולכתוב: "על תגובה שלך צפויה מראש, אי לכך - זה כבר אבוד, היכן איבדנו אותך" - זוהי תגובה מאד משתמטת ומאד לא רצינית - אם יש לך דעה כפי שכבר אמרתי ספר לנו עליה. מעניין מאד מדוע החלטת להטפל אלי, משהו מגרד לך אי שם בפנים?

enh

New member
../images/Emo65.gifתגובה לירון

הגיע הזמן שהאירגון יפעל למען חברי האירגון ואם יש אפשרות לפרסם חוג בחינם מדוע זה מפריע למישהו ,הרי האירגון הוא למען המדריכים,כך שאיני חושב שמישהו העתיק את הפליירים אם תסתכלו היטב תראו שכמה מהם אינם זהים והמדריכים בעצמם העבירו את הפליירים למנהלי אתר אירגון המדריכים. ישר כח והמשך עבודה פוריה

לפעול ולא להגיב

לפעמים החיים שמים אותנו בכל מיני מצבים מוזרים כאלו שבאופן אוטומטי משהו קופץ לנו מהבטן לכעוס, לצעוק, לעשות משהו כל דבר רק להגיב כדי לשחרר את המתח הזה. לפעול- ולא להגיב דורש איפוק ומאמץ. אבל בסופו של דבר מנסיון שווה לאמץ את דרך הפעולה. אדם שמבצע את עבודתו מתוך אמונה בדרכו ותום לב לא צריך להתייחס לאבנים הקטנות שבצידי הדרך. אם מתעקבים כדי לעסוק בהם מפספסים את השביל. יום טוב אלברט

אם שגו המדריכים והעתיקו בטעות:

אז מה יותר פשוט ולקל - תתקשרו אל ירון ותתנצלו ואמרו שזה נעשה בשוגג. בטוחני שלירון לב רחב והוא יסלח. אך אם לא נעשה הדבר בשוגג, אזי - חמור מאד וירון מישר צודק בכעסו.

אני מתכוונת - אם שגו המדריכים

העתיקו מירון, עשו את הדרך הקלה והעבירו זאת בשוגג לפורום של ארגון המדריכים. אני מקווה שכעת הכל ברור.

../images/Emo45.gif

נכון הוא שהארגון צריך לפעול למען החברים בו. נראה לי שהצדק עם דני וחלק מהפלאירים הועתק. אני חושב שהדבר נעשה מתוך תום לב. חבל שלא התנצלו על הטעות ובזה היה מתחסל הענין.

למעלה