מישהוא מכאן ביקש............

Jerald_Admonds

New member
מה היה הניק שלך?../images/Emo13.gif

ולניאו, תנסה להשיג אותי באיי סי קיו שלי כל סוף שבוע. 165416678

Crystal Water

New member
אני לא כותב פה הרבה,

אבל קורא את ההודעות פה כל הזמן.. פשוט אין לי מה להוסיף, במיוחד שהרמה השכלית שלי שווה לנעל.
בכל מקרה, שם- אורי גיל - 16 מקום מגורים - ת"א. ייפי לי. תחביבים - אנימציה יפנית, מוסיקה יפנית, ציור, וכמובן- מאגיה.. זהו בערך..

ישראל22

New member
גם אני כאן...

שם: ישראל(את זה קשה לנחש) גיל: 16 מקום מגורים: חולון לצערי. תחביבים:כישוף, מוזיקה, מחשב, טלויזיה, חברים, סרטי קולנוע, ויכוחים, ציניות ומשחקי כדור. חיות בית: חצור(זה אח שלי), פרה(אחותי), אוגרים ודגים טרופיים מטומטמים.

אוקיי...

זה בהחלט רעיון נחמד מאחר וחצי מהאנשים פה בקושי כותבים משהו בכרטיס אישי...וגם בגלל שאני במחשב של חברה שלי כי שלי הרוס ואין לי מה לעשות אז אני אכתוב... שם אמיתי:ניל גיל-15 מקום מגורים-חיפה תחביבים-מאגיה.ספרים,כתיבה,הסטוריה,פילוסופיה,פיזיקה,ללמוד כמה שיותר על ימי הביניים,קריסטלים,וכו´... אין לי יותר מה לספר אז אני פשוט אכתוב את שלושת הסרטים האהובים עליי שהם: נערה בהפרעה,ראיון עם הערפד,פורסט גאמפ... נ.ב-כתבתי לפני יומיים הודעה ושמתי לב שהיא לא נכתבה פה אז למי שלא ראה כולכם מוזמנים להיכנס לכרטיס אישי של מישהו בשם "יווו" כי זו אני ממחשב של ידיד ולהסתכל בהודעות האחרונות...

grizelda

New member
אוו....

שכחתי סרטים: fight club yellow submarine the wall a girl girl interapted zabritski point natural born killers five virgins ועוד כל מני דברים מטורפים דרך אגב, טעם במוסיקה וסרטים יכול להעיד כל כך הרבה על אופיו של אדם

B a n j o

New member
וואווו !

טעם נפלא בסרטים !!!! עוד לא מצאתי בחורה שאוהבת את אותם הסרטים כמוני ! (השאלה מה עם מוזיקה?)

L e s t a t

New member
שלי:

לב אמיץ
היט
מלכודת לפרקליט
ביג לבובסקי
מטריקס
דוגמה
אוסטין פאוורס (1+2)
מבצע סבתא
שיער
Run Lola Run
מופע הקולנוע של רוקי וכל הסרטים של האחים מרקס.

Vsilver NJ

New member
my turn :)

שם: ג´ודית מגורים: רעננה גיל: 16.5 תחביבים: מוסיקה, נקודה. עוד משהו? אה כן אני שונאת את מטרו ווסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

c o x

New member
here we go...

אז.... אני לא יודעת אם זה עדיין אקטואלי, ואני גם לא כותבת פה כ"כ הרבה, אבל מישהו בתחילת הרשימה ביקש (מאוד יפה) שגם הסמויים יכתבו, אז, here i am... אז, קוראים לי יעל. אני מחיפה, כמה שלא נעים להודות.. מוזיקה- פאואר מטאל, מטאל גותי, מוזיקה אירית, קלטית בכלל, וקצת דת´ מטאל מלודי... אבל קצת. במיסטיקה- מתעניינת מאוד מאוד באאורות והילינג, מאגיה כמובן, פירושי חלומות, חלומות צלולים, קריטסלים וראייה על חושית. חוץ מזה, את החתולים שלי- דרעקי וטינף (לאשכנזים מבניכם), שקט, וכתום. וערבי אציטון (פינלנדיה וסמירנוף, אבל גם הייניקן הולך).

למעלה