מישהוא מכאן ביקש............

אני...

אני דנה, בת 14 וכמעט חודש מחולון... התחביבים הכלליים שלי הם: מוסיקה, מחשבים, ספרים, מוסיקה, סרטים, טלוויזיה, כדורגל, שחיה, התעמלות מכשירים, ריקוד, אי סיטי, פורומים, טלפון וכמובן, לשתות ליקרים ויינות אדומים מתוקים... אה כן, אני רוסיה... אני עוסקת במאגיה ומיסטיקה 3 שנים, ואני עוסקת לאחרונה ביעוץ, בטארוט, במטוטלת, בקריסטלים, נומרולוגיה, צ´אקרות, לימוד התורה של קראולי, ולאחרונה אני מתמקדת מאוד בפיתוח היכולות שלי כהילרית, אבל לא בצ´אנלינג, אלא הילינג ע"י האנרגיות שלי. חוץ מזה, אני מתעניינת בהמון תחומים, וגם עוסקת בעוד כמה, אבל זה מה שיש לי כח לכתוב כרגע.. אני תמיד אשמח לעזור לאנשים חדשים וחדשים פחות.. וגם סתם לדבר.. אני פטפטנית... האי סי קיו שלי:52317971 אי מייל: [email protected]

B a n j o

New member
אוקיי

אז ככה: שם: עידן גיל: 20 (אחרי צבא) מגורים: ת"א תחביבים: כלי נשק; פנטסיה; סרטים וטלוויזיה; מיסטיקה בכלליות ומאגיה בפרט; בישול חיות: שני כלבים עיסוק: לימודי טבחות טא טא !

CluBeRiT

New member
טוף אז ככה

שמי הוא מירי, אני תלמידת תיכון, בכיתה י"א בת 16 וחצי. מהרצליה! התחביבים שלי הם בעיקר לרקוד, מועדונים בלאגנים..... לישון, כתיבה גם כן. ו...משפטים, אני במגמת משפטים בתיכון וזה התחום אולי הכי מעניין שיש. מיסטיקה על כל פניה וצדדיה כמובן. ו... הים. יש לי 2 אחים גדולים, אח ואחות. ואני מתגעגעת לחתולה המדהימה שהייתה לי. וזהו!

dopey_wizard

New member
פבריי פיזדו! (גלחי ת´***)

טוב, מצטער שלא הייתי פה ממש בימים האחרונים כי אני פשוט לא נמצא בבית... אז הנה אני כאן במיוחד בישבילכם...! קוראים לי דוד .ו. (האות של ש"מ) אני גר בראשון לציון בשכונת גן נחום טוב אז מה אני אוהב לעשות או איזה דברים אני אוהב: אני אוהב לשתות שתיה חריפה במיוחד בירה ועוד יותר טוב אם זה וודקה עדיף לימון ועדיף גם מרוסיה, אני אוהב לשמוע מוזיקה (פאנק, רוסית אם קללות, דת´ מטאל, פוואר מטאל, ניו אייג, קלטית, ועוד שירים שאני סתם אוהב כמו הבית של פיסטוק...ו "ידיים למעלה על הראש על הטקילה 1..2...3...) אני כמובן אוהב סקס (כמעט כול מה שקשור בנושא חוץ מהדברים של הסדו ומה שלא כיף...) כמובן גם מאגיה, ורוחניות... אבל זה יותר דרך חיים מתחביב אבל זה גם נחשב... מממ... מה אני עוד אוהב חוץ מסקס אלכוהול ורוק´נ´פאנק? ... אה כן... אני אוהב ללכת למועדונים להיכנס באנשים להרביץ לילדים ולעשן בחדר המורים... אני אוהב נרגילה, וסיגריות, אני מעשן אל אם לייטס... מממ.... אני אוהב ללכת מכות שאני שיכור, אני אוהב להשתין אחרי הרבה זמן של המתנה, אני אוהב לשנוא דברים... אני אוהב לקרוא, אני אוהב שאומרים לי תודה דוד, אתה חכם דוד, כול הכבד דוד וכו´... אני אוהב לצאת צודק, אני מאוד מאוד אוהב להתווכח... אני שונא את ברני הדינוזאור! (הייתי חייב..) אני בן 16.2 בן מזל תאומים, נולדתי ב10.6.86 אין לי חברה כרגע, אני...(סתם סתם... אני יודע שזה לא פורום פנויים פנויות..) יש לי הרחבה באוזן (4 מילמטר) וספטום (עגיל באמצע האף..) אני שונא ללמוד ואני שונא את המנהל שלי, אני שונא לקום בבוקר ואני שונא הרבה הרבה הרבה דברים... היום אני הולך לשברולט לשתות (מי שרוצה לראות אותי שיכור...) ואני פאקינג אוהב רוסית!!!!! בלאט יוב טי נחוי, יא בוחוי מושינה, יא חצ´ו טרחטצה, יא חצו קורית, אי יא חצוי בלאט פית, פיזדיץ, פברי פיזדו סוכה, יובני ורוט!!!! דיי מני וודקו!!! וודקה בלאט! (טל, זה לא נחשב לקללות כי אין כאלה מילים בעיברית וטכנית מותר לי לרשום את זה... אז...תודה...) יאבני מדה פאקר גדיי ואשה רוקי, בייטי ולדושי סוכי!

L e s t a t

New member
מה אני אעשה איתך?

תגיד לי, מה אני אעשה איתך? או שאתה מדבר לי על אלכוהול או שאתה מקלל ברוסית..

!

אני יודעת שקצת מאוחר וסביר להניח שכמעט ואף אחד לא יקרא את ההודעה הזאת אבל סתם רציתי לציין שגם לי פעם היה ספטום אבל הוא נפל ואני ממש ממש מתגעגעת אליו... אבל לא נורא יש לי פירסינג גם בצד ימין של השפה וגם בגבה ונזם ואלו מנחמים אותי...:) ...

The Spirit

New member
../images/Emo121.gifGirl It´s time to let you know

שם פרטי: אלירם ת. לידה: 13/10/1986 גיל: עוד חודש 16 עיסוקים: פיתוח קול, גיטרה, רייקי (זה תחום חדש שלמדתי, עברתי הכשרה לדרגה 1 ו-2), קבלה- בעיקר לחשים וטקסים סמליים, בזמן האחרון זה גם מעשי, בעיקר עיוני. אני מאוד אוהב להיות עם אנשים ולא להיות לבד. אני אוהב להתלבש, ולהיות יפה, לאכול, חדר כושר, להכיר חברים חדשים- זו בעיה אצלי אני לא יכול להסתפק בישנים. אה, וגם אני אוהב פיסכולוגיה מאוד והתחלתי גם לאהוב את התחום של המוח, והאינטליגנציה. יש לי שתי אחיות ואח, אמא ואבא, חתולה שעוד לא מצאתי לה שם (הצעות?) אני רוצה גם ללמוד סלסה, אבל עוד לא מצאית מקום מתאים, רציתי להרשם למחולה בירושלים, אבל סגרו את הסלסה שם, אז עו לא מצאתי... אני לא אוהב להתווכח ממש, אבל אני אוהב לדבר, אני מאוד אוהב שמתייחסים אליי יפה, לא מנצלים , ולא לועגים, ומדברים עם רמה. ואני גם אוהב את עצמי. ואת כולם.

L e s t a t

New member
תקרא לחתולה - ראטרקינה ../images/Emo8.gif

ניר ימות על זה (מילולית)

ShiVeee

New member
פעם היתה לי חתולה בשם "חבר"

טלסטט מה נסגר איתך?! יש או אין אי סי?

לחתחלה שלי קוראים כתם!!

והיא החתולה הכי יפה בעולם........ חוץ מזה יש לה עוד 80 שמות: צ´וצ´י, מוצי, קיטי, פיץ פיץ...... כל מיניי לפי מצב הרוח שלי..... הייתי מעלה תמונה שלה אבל אני מפחד מחשיפה........ וכמו דיבריי צחי מכוכבי השכונה בערוץ 2 " אני חשוף...... *כשהוא לא מבטא את האות האחרונה* "

Rachel Green

New member
יש חוג סלסה במבשרת ציון

שזה ישוב שנמצא 10 דקות מירושלים אז אם אתה יכול להגיע לפה אז יש פה חוג...בקניון הראל...ויש גם מחולה וג´ז...

אלירם יש מועדון סלסה בירושלים../images/Emo171.gif

אתה מכיר את המועדון: "הצוללת הצהובה"? כאילו מי לא מכיר?! חחחחח אז בקיצור יש שם סלסה כל שבוע... אני חושב שאפילו כמה פעמים בשבוע..! אני יכול לברר לך פרטים...!

מה קרה לכם?! לסטט כנס...וכולם גם...

רק מעטים פירטו ממש......... אני רוצה קצת רכילות.....חחחחחחח.......... קצת תאריכיי לידה........ לדעת מתיי לאחל יום הולדת שמח....... קצת מהכול......... אל תכחו את מה שרשמתי כדוגמא..... _________________________________ חוץ מזה, נעים להכיר את כולם!!! לא ידעתי שיש כל כך הרבה חברים!!! אני ממש שמח.......... אז פתחו ת´לב....... כמו דוד..... זה היה מצחיק.......... _________________________________ וללסטט........ אפשר לשמור את השרשור הזה איך שהוא? זאת אומרת לשים אותו במקום שלא נצטרך לחפור בארכיון או לחזור עמודים אחורה.......?

L e s t a t

New member
למה?

אם מישהו רוצה לדעת עליי עוד שיקרא בכרטיס האישי שלי, אין טעם לחזור עליו פה.

Jerald_Admonds

New member
../images/Emo8.gif

שם:שי גיל:18 עיסוק: אלכימאי מתלמד, מאגיה וקסם, אסכולות: מנטליזם ומקור. אורקאל פיות. פרטים: צב"מניק מתלמד בצבא, וחוצמזה אם אתם צריכים משהו רק תבקשו
תחביבים: משחקי תפקידים, לא להריץ משחקי תפקידים לארדן, מחשב, רכישת כישורים, מודעות, מיסטיקה, מאנגה\ אנימה, פנטזיה. עיר: ערד. הערות: לא ניראה לי שמישהו מהחדשים בכלל מכיר אותי, אז בגלל זה טרחתי להשתתף בהודעה.

יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

אלכימאי מתלמד?! יש באמת דבר כזה אלכימאי? זה לא אדם שיכול להחזיר לחיים את המיתים ולשות דברים לדברים אחרים?!! אני ממש אשמח אם תפרט טיפה!! לא רק אתה!! כולם......... כל מי שמבין...... תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה ו......... רבה....... שי

Crystal Water

New member
^^;

אתה בטח לא זוכר, אבל הייתה תקופה שהיית באיי סי קיו הישן שלי, לפני שהלכת למסע לגילוי עצמי o.o; בכל מקרה, נדנדתי לך עד ששמת אותי באיגנור, נראה לי

למעלה