מישהוא מכאן ביקש............

מישהוא מכאן ביקש............

אז בואו נעשה מין שרשור של פרטי אישיים......... כל אחד לפי מה שהוא מוצא לנכון........ מקום מגורים, שם אמיתי, תחביבים, גיל ועוד פרטים......... זה גם יעזור לפתח קשרים ביניינו וגם להכיר אחד את השני.......במיוחד שהגיעו הרבה חברים חדשים לפורום........ אז אני ראשון ________________________________________________ שם אמיתי: שי. גיל: 14. מקום מגורים: ליד אשדוד (לא רוצה לפרט יותר מדיי). תחביבים: התעסקות במיסטיקה במיוחד- נומרולוגיה, פירוש חלומות, גרפולוגיה, מאגיה ואסטרולוגיה. מספר אייסיקיו- 157125817 (כולם מוזמנים!!) עוד כמה פרטים: תמיד אוהב לעזור!! לפני כמה חודשים עברתי דירה למקום שאני גר בו עכשיו..... מה עוד?!?!...... יש לי חתולה בשם כתם אח גדול ממני אבא ואמא (חוץ משאר המשפחה...חחחח) ________________________________________________ אז יאללה כולם!! תתחילו לרשום!! אני רוצה להכיר אותכם! תודה רבה רבה מראש.......... "ניאו המקורי"

Rachel Green

New member
תורי!

שם אמיתי:יעל מקום מגורים:ישוב נידח ליד ירושלים תחביבים:מיסטיקה בכלליות... מספר איי סי קיו:98280237 וזהו בערך...

../images/Emo98.gifתקירו ...

שם אמתי : אירנה מקום מגורים ? חולון תחביבים :ספרים אני אוהבת לקרוא , ציור , כלי נשק מממ.. יש לי משיכה מוזרה לקלי נשק ..זה התחיל מאז שהייתי ממש קטנה וזה עדיין נמשך.., מיתולוגיה אירית (בכלליות פיות ויצורי פלא ממיתולוגיה אירית ובכלל) וכמובן אני ממש אוהבת טבע בכלל יערות, שם אני מרגישה בבית ..מה שאי אפשר להגיד על מקומות אחרים..לא משנה לכו תבינו.. והרגילים מוזיקה , סרטים ,מחשב, להכניס את עצמי לצרות בעיקר ב"הס. וכן כמובן מאגיה .. טוב עכשיו אתם מכירים חלק ממני

Rachel Green

New member
לבקשת שי,עוד פרטים עליי

אאאאאאאוווווווףףףףףףףףף כתבתי הודעה ארוכה ארוכה ארוכה והכל נמחק!!!!בלאט!!!!!!! אני עכשיו צריכה להתחיל מהתחלה...באסה... אוקיי אז ככה,פעם הייתי משחקת כדורעף אבל הפסקתי בגלל שכל הזמן שברתי אצבעות...חחחח...עזבו,אני קצת מסטולה היום אז אני מבקשת סליחה על כל מה שהולך להיכתב בהמשך ההודעה...וגם מציפים אותי באיציק אז אני בכלל משתגעת פה... ונחזור לנושא המרכזי של ההודעה,עוד קצת על עצמי...אנשים אומרים שאני קצת מצ´וגעת...אבל מי מאמין להם? ובגלל שכל ההודעה שלי נמחקה אז אני לא משקיעה יותר מדיי בהודעה הזאת... אז זהו בה ביי

ShiVeee

New member
למי שלא מכיר מהארכיון

שם:דורון שם משפחה: שמור במערכה :) עיר:רעננה תחביבים: בדיוק מה שאירנה כתבה גיל: 18 וחצי (מתגייס עוד חצי שנה) היה נחמד אם כל המשתתפים (גם ה"סמויים") היו חולקים פרטים. לדעת את דמוגרפיית התושבים של הפורום , ומצבם. ועוד דבר אחרון. מישהו מוכן לתרום לי כישוף למציאת עבודה , לא וויקאני בבקשה? תודה לכל העוזר.

RainBird

New member
אני שם: ארדן מקום ישוב:טבריה תחביבים: צמחי מרפא, וגידול סחלבים ובונזאי קריאה בטארוט, ובכלל הגדת עתידות. פרטים: הייתי שמח להכיר מישהו מ-ת-ק-ד-ם באזור מגורי ובנתיים אין... זהו. אה אי סי קיו 70242435 ואי מייל [email protected] ארדן

תורי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה שלומכם? אז......................... קוראים לי: טל ואני בן 14 ואני מכפר יונה.. זה ליד נתניה למי שלא יודע! ואני חולהההההההההההההההההההההה על סלסה ורוקד כבר שנתיים! ו...חוצמזה אני אוהב לבלות להנות מהחיים להכיר אנשים חדשים להיות עם חברים וכו´ וכו´......

ד"א לידיעתכם

נכון יש משתמשת בפורום בשם קלברית או טקילה סומבררו אז..... גם היא רוקדת סלסה!! אני חושב 3 שנים... אני כבר מכיר אותה ממזמן...

dopey_wizard

New member
2 דברים בלאט!

1) טקילה סומבררו זה אחלה דבר, אבל אין על וודקה! 2) וואו, כיף´ך

grizelda

New member
גם אני רוצה

שם: סתיו (מסביר הרבה) איזור מגורים: איזור מודיעין בקשר לעולם המייסטיקה וכל זה: אני כבר הרבה זמן מתעניינת וקוראת ורק לאחרונה התחלתי לעסוק בזה. הולך לי טוב ומאז זה פתר לי הרבה בעיות שהיו לי עם עצמי. המון ואני מדגישה, המון בעיות נפשיות שאני מצליחה לפתור לאט לאט בעזרת המאגיה. גיל:16 תחביבים: בעיקר מחשב, כתיבה, ציור, הבעה עצמית בדרכים מוזרות אבל החיים שלי הם המוסיקה ועל זה אין מספיק מקום לפרט:)

korinalir

New member
אני...

שם אמיתי: ניצן מקום מגורים: רמת גן תחביבים: לחימה משולבת, כלי נשק, חברים מסיבות וודקה
וכ"ו. במה אני עוסקת?: מאגיה (בעיקר לחשים) , חלומות צלולים, חיזוי העתיד, ריפוי עצמי וכל מיני נסיונות אממ ו...זהו

למעלה