אני זוכרת טוב את סצנת הלידה שלא הבנתי אף פעם מה היא קשורה לסיפור של הקליפ, אבל כל החלק ההתחלתי של הקליפ כשבריטני והחבר שלה הולכים ומנסים להתחמק מהפאפרצי מצולם ומבוים כ"כ מדהים, הקלואזאפים על הפנים של צלמי הפאפראצי, ואיך שהכל מועבר בצורה עצובה כזאת ואפורה כ"כ אפקטיבי (אפשר להשוות עם הקליפ שלה לשיר לאקי שגם בו יש סצנות עם צלמי פאפרצי וזה גם שיר וקליפ על זה שהיא תקועה בפירסום וכל זה, אבל שם הכל נראה יפה כזה וקיטשי מידי, מה שעובד כ"כ טוב באברי טיים זה שיש בסצנות האלה משהו מחוספס ומכוער שמעביר את המסר בצורה כ"כ הרבה יותר טובה), ויחד עם השיר האלוהי הזה זה פשוט יצירת מופת בעיני.
בזמנו אני זוכרת שהיה דיי ברור שהם נפרדו כי בריטני בגדה בו. זה מרומז מאוד בשיר ובקליפ של ג'סטין Cry Me a River, שאי אפשר להכחיש שהוא שיר מעולה והפקה מעולה, אבל תמיד העביר לי תחושה של משהו קצת רע מידי ונקמני. בשיר Everytime זה גם מאוד משתמע שהיא מבקשת סליחה מהאהוב שלה על משהו רע שהיא עשתה, במיוחד בשורות האלה-
I may have made it rain
Please forgive me
My weakness caused you pain
And this song's my sorry
ולכן תמיד הנחתי שהסיפור (על זה שהיא בגדה בו) נכון. (אגב, הבחור שהשמועות אומרות שהיא בגדה איתו הוא וויד רובסון שהיה הכוראוגרף שלה לתקופה מסויימת, אבל לי הוא יותר מוכר מהסרט הדוקמנטרי Leaving Neverland, שבו הוא ועוד בחור פשוט מספרים במשך 4 שעות על איך מייקל ג'קסון אנס אותם בתור ילדים. סרט דיי מחריד).
בכל מקרה, נכון שזה לא יפה לבגוד, אבל בחייאת זה לא שהיא הרגה מישהו והם היו ממש ילדים בגיל הזה, כאילו באמת ג'סטין תמיד הצטייר לי כקצת אס-הול נקמני על Cry Me a River, זה נראה שהוא כ"כ נהנה להאשים אותה.
האמת בתקופה של#FreeBritney
כבר התחילו הרבה מעריצים להתהפך על ג'סטין כי כולם סקרו שוב את כל הקריירה שלה וראו איך התקשורת התייחסה אליה בצורה שבחיים לא הייתה עוברת היום, ושכולם היו יותר מדי קשים איתה עם העניין (וזה מצטרף לזה שגם יש ביקורת לאחרונה על ג'סטין על התקרית של המלתחה בסופרבול עם ג'נט ג'קסון), ואני נוטה להסכים שיש בו משהו קצת אסהולי באיך שהוא התייחס לעניין, אז אני שמחה שכועסים עליו עכשיו!
וכן באמת מרגיש לי מצד אחד קצת רחמים עליה שהשיר פורש עד עכשיו כבקשת סליחה מג'סטין, כי אני מרגישה שגרמו לה לשלם יותר מדי על העניין הזה שהוא לא כזה נורא, אבל עדיין תמיד אהבתי כ"כ את השיר בגלל הכנות, הפתיחות והפגיעות שהיא מרשה לעצמה להביע בו. כמובן שזה עדיין נכון אם מדובר עכשיו על מה שאת אומרת שזה בכלל לא על זה שהיא בגדה בג'סטין אלא על ההפלה, אני בכל מקרה תמיד יעריץ את השיר הזה וזה עצוב וטרגי בצורה אחרת לגמרי, זה פשוט מוזר קצת כי תמיד הייתי בטוחה שאני יודעת על מה השיר, ולגלות עכשיו שיש מצב שכולנו פירשנו אותו לא נכון זה פשוט עניין שזה מרגיש כאילו אני צריכה להתרגל לזה, אבל כן כמובן שזה גם טראגי ועצוב ויפייפה בפרשנות החדשה. אוף, איזה מסכנה היא!