מיני-שאלון (קצת אסקפיזם וקצת לא)

Lhuna3

Well-known member
לא אהבתי שהוא כמובן היה ה"רע" בספר הראשון אבל גם בקריאה השנייה שלי שהייתה אחרי שידעתי שהוא טוב, היה קצת קשה לי לאהוב אותו. לא אהבתי למשל שהוא היה לא נחמד לנוויל. אני לא חושבת שזה מה שמורה צריך לעשות. מילא הוא לא אוהב את הארי (למרות שגם זה לא ממש מוצדק בעיניי אבל אני יכולה להבין את זה באיזושהי רמה), אבל להתייחס ככה לתלמידים באופן כללי? זה לא משהו שאני יכולה להחליק עליו.
מצד שני, יש מצב מאוד גדול שאני פשוט משוחדת כי אני יודעת שיש הרבה מעריצים שאוהבים את סנייפ וזה עושה לי אנטי ואז חוסר החיבה שלי כלפיו לא ממש אובייקטיבי.
יש רבים שמרגישים כמוך וזו עמדה מובנת מאוד. היו לנו פה קצת דיונים על זה אחרי שסיימתי את הקריאה הראשונה.
את לא טועה ואני גם מסכימה שזה נוראי איך שהוא מתייחס לנוויל ולהארי ולעוד כמה שלא מגיע להם בכלל. אני לא יכולה לגמרי להסביר איך זה שאני אוהבת אותו למרות זאת. (כי אני גם שונאת אותו במקביל כשהוא מתנהג ככה)

didalf

Well-known member
מה הניע אותך לרצות להירשם?
רציתי לעשות משהו מועיל אבל הייתי עצלנית מידי לקחת יוזמה ולחפש איפה להתנדב. אם כבר זה נפל לידיים שלי אני לא אלך?
יופי, זה גורם לי לשמוח :-):
את כזאת חמודה|מאוהב|
שמרתן על קשר מאז אותה ארוחה?
ממ לא האמת שלא.
גם כאילו יום אחרי פרצה המלחמה אז הכל מרגיש לא רלוונטי.
שאלה לא מאוד קשורה, זו הייתה ארוחה על האש עם המשפחות? אם כן, מה הם חושבים על טיילור?
כן עם המשפחות. האבות שלנו הם מסוג "אני לא מתחבר למוזיקה אבל מעריך אותה בלהבלהבלה"|שפם|

משום מה העיניים שלי ישר נמשכו לשמלה בצד שמאל (זו שמתחת לשולחן), היא ממש יפה :-]
יאיי תודה:-]
(דילן אמרה שאני נראית בה כמו ילדת פרחים מהסיקסטיז)

אני... לא מכירה את השיר הזה |מובך|
:-0
את מכירה בכלל שירים של בריטני? הג'ן זי הזה אי אפשר לדעת איתכם:-P:

כנראה בגלל שכבר הייתי בכיוון של שינוי בחיים ועכשיו זה נבלם ואני מרגישה שאני חוזרת לאחור.
אוי זה עצוב:-( אני מקווה שתצליחי להתקדם עם השינוי בכל זאת כשיגיע הזמן.

שקלתי לראות את זה, אבל אני עכשיו שוקלת לראות סוף סוף את שובר שורות, עדי|חזיר| זה בשבילך.
כל הכבוד!
זה גם בשביל מיקי טוויסטד!

את הולכת לסופר ברגל? הבנתי אותך נכון?
אממ כן כי הוא קרוב אבל בעיקר בזמן שאני בסופר אני עם מוזיקה כי אחרת אני אצטרך לשמוע את המוזיקה הגנרית של הסופר ו/או ילדים מעצבנים שההורים שלהם גררו אותם לסופר ואני לא רוצה לשמוע את הדברים האלה.
לא יודעת איך זה אצלך אבל לפעמים מוזיקה נותנת לי מוטיבציה לנקות :-D כלומר אני אוהבת שהבית נקי באופן כללי אבל כשאני שומעת מוזיקה דברים עוברים יותר מהר.
כלום לא נותן לי מוטבציה לנקות חוץ מזה שחייבים:-D אבל כשאני מנקה אני חייבת מוזיקה.
למרות שכן כשיש לטיילור אלבום חדש זה טיפה יותר נותן לי מוטיבציה לנקות כי זאת הדזמנות טובה להקשיב מהתחלה עד הסוף בלי הסחות. (לקרוא במחשב מבחינתי זה גם הסחה). אבל רק טיפה.

אוי, אני מקווה שזה יעלם מהזיכרון שלך איכשהו ;-#
דנו בזה יותר מידי אז כבר לא:-D

לא נעלבתי, אבל זה כן הדאיג אותי לרגע שאולי כולכם חושבים שאני מבלה בזמני הפנוי בא"א.

נערך לאחרונה ב:

keren or5

Well-known member
הייתי כל כך בדיכאון שהייתי חייבת הפוגה של משהו ונשארתי ערה כל הלילה וצפיתי ב-7 סרטים ברצף של ריס וית'רספון.
איזה סרטים ראית?
בכן גרמתם לי להסתקרן ולגגל וניק זה על מצפונךB-|
:-D
זה מאנג'ל. ולא כתבתי כי בתמימותי חשבתי שככה אני מגן מספוילרים,
אבל...
רגע איך אני יצאתי אשמה בסוף? |שפם|
אני מקווה שלפחות הסתפקת בלהבין מאיזה סדרה ולא התעמקת בתשובה יותר מידי.
הדבר המצחיק זה שאם ניק היה כותב רק סדרה ושם דמות זה לא היה אומר לי כלום כי זה שם שטרם הכרתי. בגלל שגיגלתי ראיתי תמונה, אופס.
אבל אני עדיין לא יודעת מה יוביל לזה ומה הולך שם אז בסדר.
:-D בתכלס עדי אשמה, אבל מרגיש לי שניק יכול לחשוב על זה, אז ניק בגדר אשם ב-"היה יכול להיות חכם במקום צודק". לונה לא עשתה שום דבר לא בסדר! |מלאך|
|חיבוק||נחמה| וכולנו צריכים למצוא את הדרך להשתחרר מכל רגשות האשמה המיותרים האלה.
ואני כותבת את זה כמי שגם מרגישה אשמה מסויימת, למרות שאני כן מרגישה נורא בעקבות האירועים, אבל באופן אישי בעצם לפחות בינתיים לא קרה לי כלום ואני מרגישה רע שאני סתם יושבת בבית וממשיכה לעשות דברים שנעימים לי כשיש אנשים שהם במצב נוראי. (אני משערת שחלק גדול מההזדהות והזעזוע שלי מהאירועים נובעים מזה שאני גם קיבוצניקית ולכן זה מרגיש יותר קרוב ואישי לי כל הקיבוצים שנפגעו, כי ככל שמישהו יותר דומה לנו אנחנו יותר מזדהים איתו.)
נכון!
את מכירה בכלל שירים של בריטני? הג'ן זי הזה אי אפשר לדעת איתכם:-P:
תכלס! :-P:
כל הכבוד!
זה גם בשביל מיקי טוויסטד!
כן! היי, אני המלצתי עליה יותר מעדי נראה לי!

LeAnnDylan

Well-known member
אז זהו אני חשבתי נגיד על 11/9 שהיתה טראומה נוראית לאומה האמריקאית אבל הם הצליחו בסוף לצאת מזה ולחזור לשגרה, וזה עודד אותי.
ומצד שני, זה אירוע שקרה יום אחד ו"נגמר", אמנם זה גם גרם לצבא שלהם לצאת למלחמה, אבל רחוק מהארץ שלהם, אז בשביל רוב העם זה נגמר יום אחרי ויכלו להתחיל בתהליך של עיבוד הטראומה ו"החלמה".
אז זהו, שחשוב לזכור משהו לגבי 9/11. זה היה אירוע טרור גדול בהיקפו ששינה את האומה האמריקאית עד היום. כלומר נכנסו המון תקנות חדשות שלא היו קיימות להם לפני. אז זה כן משהו שהשפיע עליהם גם בימים שאחרי. נכון שהם לא היו צריכים לסבול טילים כל יום. אבל עם כמה שזה עצוב להגיד, זה מצב שאנחנו קצת "רגילים" אליו, אז זה אפילו לא החלק הקשה בכל מה שעובר עלינו. מה ש*בעיני* הדבר הכי קשה זה חוסר הוודאות- ובשני המקרים היו/יש הרבה ימים של חוסר וודאות מיד לאחר האירוע.
+גם שם כמו כאן לקחו המון ימים עד שהצליחו לחלץ את כל הגופות שזה עוד דבר נוראי. כמובן שלא מדברים על המצב הנוראי של חלק מהגופות פה.
וגם נכון שהזכרת את הצבא שלהם שיצא למלחמה, אבל במדינה אחרת. תזכרי גם שהם נדרשו לגייס 50,000 אנשי מילואים בשביל המלחמה הזאת. שבהשוואה למספרים שלנו זה אולי לא נשמע הרבה אבל זה הכי הרבה שלהם מאז מלחמת העולם השניה, אז כמובן שזה גם דבר שמשפיע המון על האומה כולה.
בשורה תחתונה, למרות שזה דבילי להשוות אבל אני כן חושב שהאסון שלנו גדול ונורא יותר מזה של האמריקאים. אבל להם אין את ההשוואה הזאת, מבחינתם זה היה הדבר הכי גרוע שיכל לקרות להם ואת צודקת שהם מצאן דרך להתגבר ולהמשיך הלאה כאומה. ואם יש משהו שלמדנו כהיסטוריה זה שאנחנו כיהודים תמיד יודעים להתגבר על עמים אחרים שרוצים להרוג אותנו.
אז הטוויטר גועש ורועש אחד בשנאה כלפי ג'סטין ושתיים בהבנה שהשיר everytime (אחד השירים היפים והעצוב ביותר של בריטני) והקליפ העצוב שלו הם כנראה שיר על אובדן של תינוק ולא זוגיות.
נראה לי שאף פעם לא הקשבתי למילים שלו כמו שצריך, כי אומנם זה אחד השירים שלה שהכי אהבתי אבל תמיד חשבתי עליו כ"השיר שבריטיני מנסה להתאבד בו" אולי זו רק הסצינה שלה באמבטיה שהמוח של בת ה-16 שהייתי לא הצליח לקלוט שום דבר מעבר לזה. אבל עכשיו שצפיתי בקליפ שוב אחרי שנים אני קצת מזועזעת ממנו. היא ממש מסכנה.
ממה שאת אומרת זה בהחלט יכול לקבל משמעות אחרת ממה שחשבתי עליו עד עכשיו (שה שיר התנצלות לג'סטין), ואני לא יודעת איזה פרשנות אני מעדיפה.
אני אף פעם לא חשבתי עליו כשיר התנצלות לג'סטין8-* אבל אני שמחה שלא חשבתי עליו ככה כי לא מגיעה לו התנצלות.
הטוויטר גם הצביע שיש שם סצנת לידה שלא זכרתי.
זה גם משהו שלא זכרתי. נראה לי שהייתי כל כך בטראומה מסצינת האמבטיה שלא זכרתי שום דבר מעבר לה.
זה נשמע ממש מתאים. אני חושבת שכמה שזה עצוב הפרשנות העצובה יותר יותר יפה בעיני. וגם נראה שלג'סטין בכלל לא מגיעה התנצלות הוא צריך להתנצל.
|כן|
אני זוכרת טוב את סצנת הלידה שלא הבנתי אף פעם מה היא קשורה לסיפור של הקליפ, אבל כל החלק ההתחלתי של הקליפ כשבריטני והחבר שלה הולכים ומנסים להתחמק מהפאפרצי מצולם ומבוים כ"כ מדהים, הקלואזאפים על הפנים של צלמי הפאפראצי, ואיך שהכל מועבר בצורה עצובה כזאת ואפורה כ"כ אפקטיבי (אפשר להשוות עם הקליפ שלה לשיר לאקי שגם בו יש סצנות עם צלמי פאפרצי וזה גם שיר וקליפ על זה שהיא תקועה בפירסום וכל זה, אבל שם הכל נראה יפה כזה וקיטשי מידי, מה שעובד כ"כ טוב באברי טיים זה שיש בסצנות האלה משהו מחוספס ומכוער שמעביר את המסר בצורה כ"כ הרבה יותר טובה), ויחד עם השיר האלוהי הזה זה פשוט יצירת מופת בעיני.
בזמנו אני זוכרת שהיה דיי ברור שהם נפרדו כי בריטני בגדה בו. זה מרומז מאוד בשיר ובקליפ של ג'סטין Cry Me a River, שאי אפשר להכחיש שהוא שיר מעולה והפקה מעולה, אבל תמיד העביר לי תחושה של משהו קצת רע מידי ונקמני. בשיר Everytime זה גם מאוד משתמע שהיא מבקשת סליחה מהאהוב שלה על משהו רע שהיא עשתה, במיוחד בשורות האלה-
I may have made it rain
Please forgive me
My weakness caused you pain
And this song's my sorry

ולכן תמיד הנחתי שהסיפור (על זה שהיא בגדה בו) נכון. (אגב, הבחור שהשמועות אומרות שהיא בגדה איתו הוא וויד רובסון שהיה הכוראוגרף שלה לתקופה מסויימת, אבל לי הוא יותר מוכר מהסרט הדוקמנטרי Leaving Neverland, שבו הוא ועוד בחור פשוט מספרים במשך 4 שעות על איך מייקל ג'קסון אנס אותם בתור ילדים. סרט דיי מחריד).
בכל מקרה, נכון שזה לא יפה לבגוד, אבל בחייאת זה לא שהיא הרגה מישהו והם היו ממש ילדים בגיל הזה, כאילו באמת ג'סטין תמיד הצטייר לי כקצת אס-הול נקמני על Cry Me a River, זה נראה שהוא כ"כ נהנה להאשים אותה.
האמת בתקופה של#FreeBritney
כבר התחילו הרבה מעריצים להתהפך על ג'סטין כי כולם סקרו שוב את כל הקריירה שלה וראו איך התקשורת התייחסה אליה בצורה שבחיים לא הייתה עוברת היום, ושכולם היו יותר מדי קשים איתה עם העניין (וזה מצטרף לזה שגם יש ביקורת לאחרונה על ג'סטין על התקרית של המלתחה בסופרבול עם ג'נט ג'קסון), ואני נוטה להסכים שיש בו משהו קצת אסהולי באיך שהוא התייחס לעניין, אז אני שמחה שכועסים עליו עכשיו!
וכן באמת מרגיש לי מצד אחד קצת רחמים עליה שהשיר פורש עד עכשיו כבקשת סליחה מג'סטין, כי אני מרגישה שגרמו לה לשלם יותר מדי על העניין הזה שהוא לא כזה נורא, אבל עדיין תמיד אהבתי כ"כ את השיר בגלל הכנות, הפתיחות והפגיעות שהיא מרשה לעצמה להביע בו. כמובן שזה עדיין נכון אם מדובר עכשיו על מה שאת אומרת שזה בכלל לא על זה שהיא בגדה בג'סטין אלא על ההפלה, אני בכל מקרה תמיד יעריץ את השיר הזה וזה עצוב וטרגי בצורה אחרת לגמרי, זה פשוט מוזר קצת כי תמיד הייתי בטוחה שאני יודעת על מה השיר, ולגלות עכשיו שיש מצב שכולנו פירשנו אותו לא נכון זה פשוט עניין שזה מרגיש כאילו אני צריכה להתרגל לזה, אבל כן כמובן שזה גם טראגי ועצוב ויפייפה בפרשנות החדשה. אוף, איזה מסכנה היא!
כל מה שכתבת|כן||כן||כן|
נכון? זה מעגל כזה של להרגיש רע על זה שאני לא מרגישה רע, ואז להרגיש רע על זה כי זה כאילו לא "בעיות אמיתיות" אבל אנחנו מרגישים מה שאנחנו מרגישים. כאילו במקרו זה לא באמת משנה כלום ואנחנו לא באמת פוגעים במישהו, וזה עשה לי עצוב מה שאמרת על הסדרות |נחמה| למרות שאני מזדהה עם זה, אבל יודעת בהיגיון שאין לנו סיבה להרגיש רע על זה שאנחנו לא מרגישות רע או משהו כזה!
לגבי הפוסט בפייסבוק אז אני לא בטוחה כמה זה יהיה תקף אליך כי מישהי כתבה את הפוסט בקבוצה של אנשים שמתמודדים עם דיכאון וחרדות כאילו בלי קשר, ואנשים כתבו דברים שאני קצת פוחדת לכתוב כי אולי זה יצא חסר טאקט אז אני שמה בלבן ומי שחושב שזה יכול לפגוע בו שלא יקרא אז דיברו על זה שיש משהו מנחם בזה שפתאום כולם מרגישים מה שאנחנו מרגישים על בסיס יומי (חרדות ודיכאון). זה נשמע כ"כ רע, אבל יש בזה משהו נכון, וגם מישהי כתבה שהייתה לה תחושה דומה בקורונה וגם לי הייתה, כי זה כזה - פתאום כולם מבינים ומרגישים משהו שאני חווה כל הזמן. וגם כתבו שאולי התחושה שהעם קצת מתלכד סביב הדבר הזה גם יוצרת נחמה כלשהי, וגם שאנשים כמונו שסובלים באופן קבוע מחרדה ודיכאון, אבל עם תחושה ש"אין סיבה" כאילו פתאום המציאות מתיישרת יותר לרגשות שלהם ועכשיו הרגשות שלהם "עם סיבה. כאילו עכשיו הגיוני להיות עם חרדה, עכשיו הגיוני להיות בדיכאון, ויש משהו בזה שיש "סיבה" שעוזר בצורה מטומטמת. ואני יודעת שזה יכול להישמע נורא לחלק מהאנשים, אבל כ"כ שמחתי שנתקלתי בפוסט הזה כי כ"כ הזדהיתי עם מה שכתבו בו, והרגשתי פחות רע על זה שאני לא מרגישה רע. וכמו שאמרתי, אני לא יודעת כמה זה רלוונטי אלייך כי לא ידוע לי שאת סובלת מהדברים האלה בחיי היומיום שלך, אבל בכל מקרה בעיני התחושות שלך לגיטימיות ואת לא צריכה להרגיש רע על זה שאת לא מרגישה מספיק רע |נחמה|. ואני כמובן אומרת את זה ויודעת שקשה ליישם כי אני בעצמי הרגשתי רע על זה שלא הרגשתי מספיק רע, אבל זה פשוט נכון!
אוי|נחמה||נחמה||נחמה|
מצטערת לשמוע שאת מרגישה ככה ביום יום. זה נשמע לי נוראי. מה שלא נוראי זה החלק שסימנת בספוילר. אני תמיד הסכמתי עם המשפט של צרת רבים חצי נחמה. יש משהו מנחם בלדעת שאת לא לבד עם התחושות שלך אז באמת אל תרגישי רע. כל אחד עושה מה שהוא יכול כדי לשמור על עצמו בין אם זה פיזית או נפשית ואת עושה מה שאת יכולה וזה חייב להיות מספיק|חיבוק|

LeAnnDylan

Well-known member
נכון. מאז יום הכיפורים לא היה אסון כזה. אפילו אז הוא לא היה כזה אסון ברמה האזרחית. ואפילו לונה לא הייתה במלחמת יום כיפור.
אהבתי את ה"אפילו לונה". אם לונה ואליהו הם ישות אחת אז אני חושבת שהיא הייתה נוכחת בכמה מלחמות בעבר.
יופי, יופי, פחות יופי|שפם|
חחחחחחחח אוי גאון אח שלך|פנים|
כן... יחסית למהנדס הוא קצת טמבל.
גם זה פסיכי בעיני.
אבל זה לא היה מפתיע אותך אם מישהו היה עושה את זה [בינג' של עונה שלמה]
יש עכשיו שני פידים, אחד רק של נעקבים ואחד של פוריו שאמור להראות לך מה הוא חושב שיעניין אותך. הוא לא האלגוריתם הכי טוב.
האמת שלא שמתי לב לזה עד עכשיו. עכשיו כשנכנסתי לבדוק ראיתי שזה קיים. אין מאז שאילון מאסק השתלט על טוויטר אני בקושי שם שזה מוזר כי זו הייתה האפליקציה האהובה עליי.
אה טוב מאיפה לי:-D
את הפליימקיפה שלי את צריכה לדעת דברים.
:-0
מה היה בסוף באמת?
[הכרזת של חמאס על פוגרומים בכל העולם ביום שישי ה-13] האמת שברוך ה' לא היה כלום. ז"א היינו כל אחד בבית שלו. הבוסים שלי שהיו אמורים לצאת לסופ"ש להירגע איפשהו ביטלו את התוכניות שלהם מחשש לצאת ולדבר בטעות בעברית ליד אנשים. יש לי איזה לקוחה שגם כמה רחובות ממני שטוענת ששכונה לידה הפכה להיות little arabia, ז"א כמשהו רישמי לא איזה משהו שאנשים קוראים לזה. והיא טוענת שהיו שם הרבה הפגנות ושהם חוסמים כבישים בהפגנות של פרו פלסטין. היא סיפרה לי שהיא ובעלה הלכו לעיריה כדי להתלונן על זה כי קודם כל אין ליטל שום דבר אחר שזה כבר נשמע להם לא הוגן, וגם כי הם חוששים לצאת מהבית.
אגב אתמול כשחזרתי הביתה מהעבודה היו פקקים על הפריווי אז לקחתי את הרחוב הביתה והכביש עובר דרך האיזור הזה שהיא אמרה ואומנם לא היו שם הפגנות אבל היו איזה כמה אנשים בצמתים עם שלט או משהו. אחד השלטים אמר "מוסלמים? אנחנו אוהבים אתכם ומתפללים עבורכם" וזה היה מחוץ לאיזה כנסייה|פנים| גם ראיתי כל מיני רכבים עם מדבקות של "חינם אירן" מה יש לערבים האלה? רוצים הכל בחינם|שפם|
האמת שכן, ממש. שיצעקו כמה שהם רוצים באינסטגרם, הממשלות ובעיקר ביידן איתנו|מזיע|
לפעמים אני מתפתה להכינס לריב עם איזה טרול ברשות החברתיות. כשאני נתקלת בפוסט של איזה סלבס שמגיב בעד ישראל או שמגנה את חמאס ואז אנשים בתגובה רושמים "אבל מה עם רצח העם שעושים היהודים לפלסטינים המסכנים, אתה לא מתכוון להגיב על זה??" וקצת בא לי להגיב להם ב"קלירלי לא אכפת לו אחרת הוא היה מגיב. לאף אחד לא אכפת" סתם כדי להדליק אותם. אבל אז אני נזכרת שאני לא בת 12.
וואי הזוי באמת :-D:-D המשפחה שלך נשמעת מצחיקה.
בעיקר מוזרה.
המדע עוד לא יודע להסביר את זה בדיוק, אבל יש הבדל.
חח זה מזכיר לי את המם הזה שאמר "אם מישהו ייצור סרט באורך 8 שעות אף אחד לא יצפה בו. אבל אם ייקחו את אותו הסרט ויחלקו אותו למיני סדרה של 8 פרקים באורך שעה, מלא אנשים יצפו בכל הסדרה בפעם אחת".
אז תחשבי על זה כאילו ראיתי 7 פרקים של סדרה בבת אחת. רק שהשבעה פרקים האלה נמשכו 14 שעות במקום 7|חיוךרחב|
לבאטמן בעקרון אין כוח על, מה שיש לו זה המון המון כסף שהוא משתמש בו בשביל לייצר לעצמו אמצעים טכנולוגיים סודיים שמאפשרים לו לעשות דברים שנראים כמו כוח על.
אה אוקיי. לא נראה לי שידעתי או זכרתי את זה.
אוי ;-#
ביום יום הוא לא מסוג האנשים שמעדכנים? אני יכולה להבין את זה, לפעמים גם אני ככה. אבל בזמנים כאלה אני חושבת שזה די מתבקש לשלוח לאנשים הודעות ולעדכן שהכל בסדר.
האמת שאף אחד מאיתנו הוא לא כזה שמעדכן על כל דבר. נראה לי כבר מאז שהיינו ילדים. נגיד אני תמיד בבית ספר הייתי מדברת עם איזה חברה וקובעת איתה לבוא אליה אחרי הלימודים, מה שאומר שאני צריכה לחזור איתה על האוטובוס שלוקח אותה הביתה, וזו תקופה בלי פלאפונים אז אני לא מודיעה לאף אחד. פשוט לא חוזרת הביתה וההורים שלי היו בסדר עם זה. זה לא שהם חשבו שחטפו אותי או משהו או דאגו יותר מידי. הם ידעו שכנראה החלטתי שאני הולכת לחברה ולא אמרו על זה כלום. כלומר אף פעם לא נזפו בי על "למה את לא מודיעה לנו" או "את לא יכולה לעשות את זה שוב פעם" אז ככה גדלנו וככה אנחנו עד היום. אבל נראה לי שאם הייתי טסה לארץ כן הייתי טורחת לעדכן את ההורים8-*
מבחינתי זה שסרט זה שעתיים ברצף ופרק בסדרה זה 40 דקות (בדרך כלל, אני יודעת שזה לא תמיד נכון אבל תזרמו איתי :-]), אז אם אני עושה בינג' של סדרה אני יכולה לעשות הפסקות בין פרק לפרק וזה יהיה טבעי בניגוד לסרט שאני ארגיש שאני עוצרת באמצע.
גם באמצע פרק וגם באמצע סרט אני עוצרת באמצע. בין אם זה ללכת לעושת פיפי, או ללכת להביא לי משהו לאכול או סתם לבדוק משהו בטלפון. אני עוצרת יותר סדרות מאשר סרטים אם להודות באמת.
שקלתי לראות את זה, אבל אני עכשיו שוקלת לראות סוף סוף את שובר שורות, עדי|חזיר| זה בשבילך.

didalf

Well-known member
אהבתי את ה"אפילו לונה". אם לונה ואליהו הם ישות אחת אז אני חושבת שהיא הייתה נוכחת בכמה מלחמות בעבר.
לונה סתם שקרניקית היא לא זקנה כמו שהיא עושה את עצמה.

כן... יחסית למהנדס הוא קצת טמבל.
אבל זה לא היה מפתיע אותך אם מישהו היה עושה את זה [בינג' של עונה שלמה]
סליחה אני עדיין מזועזעת כל פעם מחדש מאור ויכולות הבינג' שלה.

האמת שלא שמתי לב לזה עד עכשיו. עכשיו כשנכנסתי לבדוק ראיתי שזה קיים. אין מאז שאילון מאסק השתלט על טוויטר אני בקושי שם שזה מוזר כי זו הייתה האפליקציה האהובה עליי.
עדיף ככה. לאדעת למה אני עדיין קוראת שם. כי משעמם לי.
את הפליימקיפה שלי את צריכה לדעת דברים.
סליחה הדה.
[הכרזת של חמאס על פוגרומים בכל העולם ביום שישי ה-13] האמת שברוך ה' לא היה כלום. ז"א היינו כל אחד בבית שלו. הבוסים שלי שהיו אמורים לצאת לסופ"ש להירגע איפשהו ביטלו את התוכניות שלהם מחשש לצאת ולדבר בטעות בעברית ליד אנשים. יש לי איזה לקוחה שגם כמה רחובות ממני שטוענת ששכונה לידה הפכה להיות little arabia, ז"א כמשהו רישמי לא איזה משהו שאנשים קוראים לזה. והיא טוענת שהיו שם הרבה הפגנות ושהם חוסמים כבישים בהפגנות של פרו פלסטין. היא סיפרה לי שהיא ובעלה הלכו לעיריה כדי להתלונן על זה כי קודם כל אין ליטל שום דבר אחר שזה כבר נשמע להם לא הוגן, וגם כי הם חוששים לצאת מהבית.
אגב אתמול כשחזרתי הביתה מהעבודה היו פקקים על הפריווי אז לקחתי את הרחוב הביתה והכביש עובר דרך האיזור הזה שהיא אמרה ואומנם לא היו שם הפגנות אבל היו איזה כמה אנשים בצמתים עם שלט או משהו. אחד השלטים אמר "מוסלמים? אנחנו אוהבים אתכם ומתפללים עבורכם" וזה היה מחוץ לאיזה כנסייה|פנים| גם ראיתי כל מיני רכבים עם מדבקות של "חינם אירן" מה יש לערבים האלה? רוצים הכל בחינם|שפם|
אוף מפחיד.
ומה קשור חינם איראן עכשיו???????? כמה סתומים יכולים להיות אנשי המערב??|פנים|

לפעמים אני מתפתה להכינס לריב עם איזה טרול ברשות החברתיות. כשאני נתקלת בפוסט של איזה סלבס שמגיב בעד ישראל או שמגנה את חמאס ואז אנשים בתגובה רושמים "אבל מה עם רצח העם שעושים היהודים לפלסטינים המסכנים, אתה לא מתכוון להגיב על זה??" וקצת בא לי להגיב להם ב"קלירלי לא אכפת לו אחרת הוא היה מגיב. לאף אחד לא אכפת" סתם כדי להדליק אותם. אבל אז אני נזכרת שאני לא בת 12.
כל הכבוד.
אני נהנית לעשות ריפורט לכל מי שמעצבן אותי אפילו קצת בדיעה שלו, אני חסרת סבלנות בימים אלה:-D

חח זה מזכיר לי את המם הזה שאמר "אם מישהו ייצור סרט באורך 8 שעות אף אחד לא יצפה בו. אבל אם ייקחו את אותו הסרט ויחלקו אותו למיני סדרה של 8 פרקים באורך שעה, מלא אנשים יצפו בכל הסדרה בפעם אחת".
זה נכון מאד.

אני אמרתי את זה?|תוהה|
טוב אני לא זוכרת שאמרתי את זה אבל אם אמרתי את זה כנראה שזה נכון.

לא משנה מצאתי הוכחה:-D
צפה בקובץ המצורף 93183

Lhuna3

Well-known member
אוף זה נשמע ממש מלחיץ! |נחמה|;-(
רגע מתי כבשנו את אירן? :-0 למה לא מספרים לי שום דבר?

It's Always Sunny

Well-known member
אוי, זה נוראי :-(

היו פעם שהגבת או שאת תמיד מוותרת?

זה נשמע לי מאוד הגיוני.

האמת שאף אחד מאיתנו הוא לא כזה שמעדכן על כל דבר. נראה לי כבר מאז שהיינו ילדים. נגיד אני תמיד בבית ספר הייתי מדברת עם איזה חברה וקובעת איתה לבוא אליה אחרי הלימודים, מה שאומר שאני צריכה לחזור איתה על האוטובוס שלוקח אותה הביתה, וזו תקופה בלי פלאפונים אז אני לא מודיעה לאף אחד. פשוט לא חוזרת הביתה וההורים שלי היו בסדר עם זה. זה לא שהם חשבו שחטפו אותי או משהו או דאגו יותר מידי. הם ידעו שכנראה החלטתי שאני הולכת לחברה ולא אמרו על זה כלום. כלומר אף פעם לא נזפו בי על "למה את לא מודיעה לנו" או "את לא יכולה לעשות את זה שוב פעם" אז ככה גדלנו וככה אנחנו עד היום. אבל נראה לי שאם הייתי טסה לארץ כן הייתי טורחת לעדכן את ההורים8-*
(y)
אני מסכימה לגבי המשפט האחרון שלך.
זה נשמע כאילו הוא אומר להורים שלכם כדרך אגב שהוא חזר מהסופר 8-*

גם באמצע פרק וגם באמצע סרט אני עוצרת באמצע. בין אם זה ללכת לעושת פיפי, או ללכת להביא לי משהו לאכול או סתם לבדוק משהו בטלפון. אני עוצרת יותר סדרות מאשר סרטים אם להודות באמת.
מעניין למה (אני באמת שואלת).

חחח, אין בעיה. תעדכני אותי מתי, בסדר? :-P:

לונה סתם שקרניקית היא לא זקנה כמו שהיא עושה את עצמה.

סליחה אני עדיין מזועזעת כל פעם מחדש מאור ויכולות הבינג' שלה.
היו ימים כאלה, עכשיו כבר אני לא עושה בינג' של עונה שלמה, אבל כמה פרקים ביום זה סבבה. בכל אופן, אני כן מנסה לשנות את זה (גם אם לעיתים נכשלת |פנים|)

אני נהנית לעשות ריפורט לכל מי שמעצבן אותי אפילו קצת בדיעה שלו, אני חסרת סבלנות בימים אלה:-D
רציתי לעשות ריפורט לתגובה ביוטיוב אבל לא ידעתי לסמן כששאלו מה הסיבה לדיווח. ואז איבדתי את האומץ. כל הכבוד לך שאת עושה את זה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
איזה סרט מעולה
בא לי לראות אותו שוב.
חח לא נראה לי שמאשימים אותנו בזה. מצד שני אני לא בטוחה ממי רוצים לשחרר אותם🤷🏻‍♀️
צפה בקובץ המצורף 93201
לשחרר אותם מהשלטון המוסלמי הקיצוני ששולט שם איזה 50 שנה.
בלי קשר אלינו היה עניין גדול בשנה האחרונה של הפגנות שם נגד החוקים הקשים לנשים,
בסופו של דבר להבנתי הם סיימו את זה בכך שאחרי שמאות מתו במהלך ההפגנות גם המונים שנאסרו נשפטו וקיבלו גזר דין מוות.

didalf

Well-known member

חח לא נראה לי שמאשימים אותנו בזה. מצד שני אני לא בטוחה ממי רוצים לשחרר אותם🤷🏻‍♀️
IMG_4113.jpeg
|פנים|

רציתי לעשות ריפורט לתגובה ביוטיוב אבל לא ידעתי לסמן כששאלו מה הסיבה לדיווח. ואז איבדתי את האומץ. כל הכבוד לך שאת עושה את זה.
הרבה פעמים אני לא בטוחה מה לסמן (כי טוויטר החלאות האלה לא נותנים אופציה פשוטה של פייק ניוז) אז אני מחרטטת משהו.
לאדעת אם זה יעזור במשהו. מבחינתי גם אם גרמתי למישהו להשעייה של יום או אי נוחות קלה זה גם טוב.
הרבה פעמים אם זה דברים בעד החמאס או שמתלעמים ממה שקרה לצד הישראלי אני מסמנת "האדרה של אלימות" או "הכחשה של אירוע אלים".
הרבה פעמים גם טוויטר מחזיר לי מייל "בדקנו את הדיווח שלך ואין הפרה" סתמו|שפם|
ולא באמת צריך אומץ. אני מבינה אותך כי בהתחלה זה היה לי מוזר ועכשיו אני לא אשקר אני קצת נהנית לעשות ריפורטים לכולם:-D זה הדרך המגה חנונית שלי לנקום:-D

לשחרר אותם מהשלטון המוסלמי הקיצוני ששולט שם איזה 50 שנה.
בלי קשר אלינו היה עניין גדול בשנה האחרונה של הפגנות שם נגד החוקים הקשים לנשים,
בסופו של דבר להבנתי הם סיימו את זה בכך שאחרי שמאות מתו במהלך ההפגנות גם המונים שנאסרו נשפטו וקיבלו גזר דין מוות.
אה אז שיהיה להם בהצלחה.

keren or5

Well-known member
בד"כ שומעת רדיו אז אני לא ממש מחשיבה את זה כשומעת מוזיקה כי הרדיו בוחר. וגם חוץ מהפעמיים שנסעתי למשרד לא נסעתי לשומקום כבר שבועיים.
בד"כ אני שומעת מוזיקה כשאני עושה פעולות כמו לנסוע באוטובוס, ללכת לסופר, לנקות את הבית, ללכת להליכה (למרות שפחחח זה לא קרה איזה שנה), כאלה דברים. כשאני עובדת או סתם במחשב אז פחות (לא לגמרי לא אבל פחות). ולא עשיתי את כל הדברים האלה בשבועיים האחרונים במילא.
איזה תחנות רדיו את שומעת?
תודה על השיתוף |4U|
|לב|
באופן אישי עכשיו אני פחות מרגישה אשמה שאני לא מרגישה אשמה. אז למרות שאני בן אדם חרדתי, החרדה שלי לא מאוד גבוהה. לעומת זאת אני כן מרגישה תחושה של מועקה ושאין לי אוויר. כנראה בגלל שכבר הייתי בכיוון של שינוי בחיים ועכשיו זה נבלם ואני מרגישה שאני חוזרת לאחור.
|נחמה| זה נשמע מאוד הגיוני
אולי על זה אני מרגישה קצת אשמה אבל בטיפול הקבוצתי שאליו אני הולכת נתתי לעצמי לבטא את הרגשות האלה בלי שיפוטיות, אז אני מניחה שגם זה משהו?
זה בהחלט משהו! |כתר|
זה ממש מרגיש לי לא קשור למה שכתבת אבל קשה לי לא להתייחס לנושא של חרדות או מצב רוח ירוד כי אלה נושאים שמאוד קרובים לי ללב. אז אני שמחה שאת כותבת על זה, זה נותן לי לגיטימציה לדבר על הנושאים האלה.
שמחה שזה עוזר לך! |4U|
לא יודעת איך זה אצלך אבל לפעמים מוזיקה נותנת לי מוטיבציה לנקות :-D כלומר אני אוהבת שהבית נקי באופן כללי אבל כשאני שומעת מוזיקה דברים עוברים יותר מהר.
גם לי!
כלום לא נותן לי מוטבציה לנקות חוץ מזה שחייבים:-D אבל כשאני מנקה אני חייבת מוזיקה.
כן כאילו זה בעצם יותר נכון. אבל אם כבר חייבים לנקות, לשים מוזיקה ברקע זה הדרך הכי טובה לשפר את החוויה!
אף אחד לא אמר שזה ספוילר למשהו שאני רואה! או בכלל.
לא משנה! החלטתי שזה חוק שאת צריכה לציית לו (שאת לא מסתכלת על משהו שמוגדר "ספוילר" לסדרה לא ידועה את לא מסתכלת- מהסיכוי שזה יספלייר לך משהו)! ומותר לי לתת לך את החוק הזה כי את משום מה נוזפת בי תמיד שאני רואה טריילים, או את הקטע בסוף התוכנית של "בפרקים הבאים", למרות שאף פעם לא אמרתי שזה משהו שיש לי בעיה לעשות! אבל את החלטת שכי זה הורס לך גם לי אסור לעשות את זה אז מותר לי גם להחליט דברים עליך! |שפם|
נראה לי שאף פעם לא הקשבתי למילים שלו כמו שצריך, כי אומנם זה אחד השירים שלה שהכי אהבתי אבל תמיד חשבתי עליו כ"השיר שבריטיני מנסה להתאבד בו" אולי זו רק הסצינה שלה באמבטיה שהמוח של בת ה-16 שהייתי לא הצליח לקלוט שום דבר מעבר לזה. אבל עכשיו שצפיתי בקליפ שוב אחרי שנים אני קצת מזועזעת ממנו. היא ממש מסכנה.
טכנית זה רק בקליפ שאפשר לפרש שהיא מנסה להתאבד, כי אין לזה רמז בשיר, אבל גם בקליפ אני חושבת שהפרשנות היותר הגיונית זה שהיא הייתה באמבטיה וחבטה את הראש בטעות במשהו ואז מתעלפת באמבטיה. כלומר היא לא מנסה להתאבד, זה תאונה (מהקטע שרואים שהיא מסתכלת על הדם ומופתעת כשהיא רואה את זה זה רומז שהיא לא ניסתה להתאבד).
הקליפ באמת כ"כ אפקטיבי ומעולה.
כל מה שכתבת|כן||כן||כן|
|לב|
אוי|נחמה||נחמה||נחמה|
מצטערת לשמוע שאת מרגישה ככה ביום יום. זה נשמע לי נוראי.
תודה |חיבוק||חיבוק||לב|
מה שלא נוראי זה החלק שסימנת בספוילר. אני תמיד הסכמתי עם המשפט של צרת רבים חצי נחמה. יש משהו מנחם בלדעת שאת לא לבד עם התחושות שלך אז באמת אל תרגישי רע. כל אחד עושה מה שהוא יכול כדי לשמור על עצמו בין אם זה פיזית או נפשית ואת עושה מה שאת יכולה וזה חייב להיות מספיק|חיבוק|
תודה על התגובה המבינה |חיבוק| אני יודעת את מה שאת אומרת בראש, אבל לפעמים צריכה שמישהו יגיד לי את זה אז תודה!
אז תחשבי על זה כאילו ראיתי 7 פרקים של סדרה בבת אחת. רק שהשבעה פרקים האלה נמשכו 14 שעות במקום 7|חיוךרחב|
בתכלס זה נכון. אבל אור צודקת שיש משהו פסיכולוגי בזה שזה פשוט מרגיש אחרת כי זה באמת סיפור ש"חתוך" ל-7 פרקים. מאשר לראות 7 סרטים שלא קשורים אחד לשני ואין המשכיות בין אחד לשני.
Pleasantville
A Wrinkle in Time
Just Like Heaven
Rendition
Water for Elephants
Mud
Devil's Knot
פלזנטוויל באמת סרט מעולה. ממבט ראשון נראה לי שהוא היחידי שראיתי מאלה, אבל תכף אני אגגל אותם כי אולי יש עוד משהו שראיתי ואני לא מכירה בשם או משהו. התחלת להתאבסס על ריס לאחרונה נכון? זה בגלל "תוכנית הבוקר"?

didalf

Well-known member
איזה תחנות רדיו את שומעת?
מזפזפת באופן מעצבן מאד בין 99, גלגלצ, 100 ו88. לפעמים כשכולם מעצבנים אז לתחנה של המוזיקה הקלאסית (רשת א'?).
(ואם ממש הכל מעצבן אני שמה מהטלפון אבל בגלל שיש לי אוטו ישן אין חיבור נורמלי והרמקול לא משהו)

כן כאילו זה בעצם יותר נכון. אבל אם כבר חייבים לנקות, לשים מוזיקה ברקע זה הדרך הכי טובה לשפר את החוויה!
אי אפשר בלי!
לפעמים לוקח לי זמן להתחיל לנקות כי אני לא יודעת מה בא לי לשמוע ואני מעבירה שעה בהתלבטות:-D

לא משנה! החלטתי שזה חוק שאת צריכה לציית לו (שאת לא מסתכלת על משהו שמוגדר "ספוילר" לסדרה לא ידועה את לא מסתכלת- מהסיכוי שזה יספלייר לך משהו)! ומותר לי לתת לך את החוק הזה כי את משום מה נוזפת בי תמיד שאני רואה טריילים, או את הקטע בסוף התוכנית של "בפרקים הבאים", למרות שאף פעם לא אמרתי שזה משהו שיש לי בעיה לעשות! אבל את החלטת שכי זה הורס לך גם לי אסור לעשות את זה אז מותר לי גם להחליט דברים עליך! |שפם|
טוב אמא:-D:-D
את טועה ואני צודקת גם בנוגע לזה וגם בנוגע לטריילרים אבל בסדר, אני אתן לך להמציא חוקים אם בא לך:-P:

למעלה