LeAnnDyIan
Well-known member
את צודקת לגמרי. בשיר עצמו אין שום דבר שמרמז. אני כמובן התכוונתי לקליפ, אבל גם בגלל זה ציינתי שכשראיתי אותו עכשיו שוב באמת הופתעתי שככה זכרתי אותו כי הסצינה הזאת ממש לא נראית כמו סצינה של התאבדות. אולי פשוט כל התחושות חוסר אונים שלה לאורך כל השיר הרגישו לי כאילו היא פשוט רוצה להרים ידיים, אבל זה בהחלט לא משהו שנאמר במפורש בשיר או בקליפ.טכנית זה רק בקליפ שאפשר לפרש שהיא מנסה להתאבד, כי אין לזה רמז בשיר, אבל גם בקליפ אני חושבת שהפרשנות היותר הגיונית זה שהיא הייתה באמבטיה וחבטה את הראש בטעות במשהו ואז מתעלפת באמבטיה. כלומר היא לא מנסה להתאבד, זה תאונה (מהקטע שרואים שהיא מסתכלת על הדם ומופתעת כשהיא רואה את זה זה רומז שהיא לא ניסתה להתאבד).
הקליפ באמת כ"כ אפקטיבי ומעולה.
בשביל זה כולנו פהתודה על התגובה המבינהאני יודעת את מה שאת אומרת בראש, אבל לפעמים צריכה שמישהו יגיד לי את זה אז תודה!
חח אני יודעת שזה נכון ובגלל זה האמת אני בקושי רואה סרטים וכמעט תמיד מעדיפה סדרות. פשוט זה קצת הצחיק אותי שהפליאה הגדולה הגיעה מאור ולונה שידועות ביכולות הבינג׳ העל טבעיות שלהן.בתכלס זה נכון. אבל אור צודקת שיש משהו פסיכולוגי בזה שזה פשוט מרגיש אחרת כי זה באמת סיפור ש"חתוך" ל-7 פרקים. מאשר לראות 7 סרטים שלא קשורים אחד לשני ואין המשכיות בין אחד לשני.
אבל מכיון שאין לי בעיה לעצור באמצע סרט או סדרה, נראה לי שהבעיה העיקרית שלי עם סרטים זה שרוב הסרטים שאני רוצה לראות (אלא אם כן הם חדשים) זה כאלו שצריך להשכיר או לקנות. ואלא אם זה סרט של דרו - אני לא קונה. ואם אני משכירה אני חייבת לראות בבת אחת כי יש נראה לי רק איזה 24 שעות לצפות מרגע שמשכירים (אולי 48?
ספרי אח״כ אם יצא לך לראות עוד משהו מהם.פלזנטוויל באמת סרט מעולה. ממבט ראשון נראה לי שהוא היחידי שראיתי מאלה, אבל תכף אני אגגל אותם כי אולי יש עוד משהו שראיתי ואני לא מכירה בשם או משהו.
כן ולא.התחלת להתאבסס על ריס לאחרונה נכון? זה בגלל "תוכנית הבוקר"?
מרגיש לי כאילו תמיד אהבתי אותה. אבל כמובן שכמו עם כל שחקנית שאני אוהבת זה בא בגלים. כשיוצא להן משהו חדש אז האובססיה כמובן מתחזקת (כמו שלפני זה הייתי במשך כמה חודשים עם אובססיה חזקה יותר לאלישיה דבנם-קרי)
אז לפני 5 שבועות היה פרק בתוכנית הבוקר בלי הדמות של ריס והרגשתי נבגדת אז הייתי צריכה פיצוי וראיתי במקום תכנים אחרים איתה. וזה עשה לי ממש טוב כי היא מותק
ואז כשהתחילה המלחמה והגעתי לשלב שאני חייבת אסקפיזם היה נראה לי הולם לראות עוד משהו איתה כי זכרתי את התחושה המנחמת הזאת שהייתה לי לפני כמה שבועות מצפייה בתכנים שלה. וקצת לא רציתי שהתחושה הזאת תיגמר ואלך לישון עם חלומות סיוטיים (שאני לרוב לא סובלת מהם- עוד תוצר של המלחמה הארורה הזאת), אז העדפתי לותר על השינה ולהישאר ערה לצפות בכמה שיותר סרטים שלה כדי למצוא נחמה.