מיני-שאלון (קצת אסקפיזם וקצת לא)

LeAnnDyIan

Well-known member
טכנית זה רק בקליפ שאפשר לפרש שהיא מנסה להתאבד, כי אין לזה רמז בשיר, אבל גם בקליפ אני חושבת שהפרשנות היותר הגיונית זה שהיא הייתה באמבטיה וחבטה את הראש בטעות במשהו ואז מתעלפת באמבטיה. כלומר היא לא מנסה להתאבד, זה תאונה (מהקטע שרואים שהיא מסתכלת על הדם ומופתעת כשהיא רואה את זה זה רומז שהיא לא ניסתה להתאבד).
הקליפ באמת כ"כ אפקטיבי ומעולה.
את צודקת לגמרי. בשיר עצמו אין שום דבר שמרמז. אני כמובן התכוונתי לקליפ, אבל גם בגלל זה ציינתי שכשראיתי אותו עכשיו שוב באמת הופתעתי שככה זכרתי אותו כי הסצינה הזאת ממש לא נראית כמו סצינה של התאבדות. אולי פשוט כל התחושות חוסר אונים שלה לאורך כל השיר הרגישו לי כאילו היא פשוט רוצה להרים ידיים, אבל זה בהחלט לא משהו שנאמר במפורש בשיר או בקליפ.
תודה על התגובה המבינה |חיבוק| אני יודעת את מה שאת אומרת בראש, אבל לפעמים צריכה שמישהו יגיד לי את זה אז תודה!
בשביל זה כולנו פה|חיבוק|
בתכלס זה נכון. אבל אור צודקת שיש משהו פסיכולוגי בזה שזה פשוט מרגיש אחרת כי זה באמת סיפור ש"חתוך" ל-7 פרקים. מאשר לראות 7 סרטים שלא קשורים אחד לשני ואין המשכיות בין אחד לשני.
חח אני יודעת שזה נכון ובגלל זה האמת אני בקושי רואה סרטים וכמעט תמיד מעדיפה סדרות. פשוט זה קצת הצחיק אותי שהפליאה הגדולה הגיעה מאור ולונה שידועות ביכולות הבינג׳ העל טבעיות שלהן.
אבל מכיון שאין לי בעיה לעצור באמצע סרט או סדרה, נראה לי שהבעיה העיקרית שלי עם סרטים זה שרוב הסרטים שאני רוצה לראות (אלא אם כן הם חדשים) זה כאלו שצריך להשכיר או לקנות. ואלא אם זה סרט של דרו - אני לא קונה. ואם אני משכירה אני חייבת לראות בבת אחת כי יש נראה לי רק איזה 24 שעות לצפות מרגע שמשכירים (אולי 48?|תוהה|) אז מרגיש לי חובה לראות באותו רגע. לעומת זאת פרק אחד בסדרה אני לפעמים מורחת גם על 3 ימים אם אני עייפה מידי מכדי לסיים בבת אחת.
פלזנטוויל באמת סרט מעולה. ממבט ראשון נראה לי שהוא היחידי שראיתי מאלה, אבל תכף אני אגגל אותם כי אולי יש עוד משהו שראיתי ואני לא מכירה בשם או משהו.
ספרי אח״כ אם יצא לך לראות עוד משהו מהם.
התחלת להתאבסס על ריס לאחרונה נכון? זה בגלל "תוכנית הבוקר"?
כן ולא.
מרגיש לי כאילו תמיד אהבתי אותה. אבל כמובן שכמו עם כל שחקנית שאני אוהבת זה בא בגלים. כשיוצא להן משהו חדש אז האובססיה כמובן מתחזקת (כמו שלפני זה הייתי במשך כמה חודשים עם אובססיה חזקה יותר לאלישיה דבנם-קרי)
אז לפני 5 שבועות היה פרק בתוכנית הבוקר בלי הדמות של ריס והרגשתי נבגדת אז הייתי צריכה פיצוי וראיתי במקום תכנים אחרים איתה. וזה עשה לי ממש טוב כי היא מותק|לב|
ואז כשהתחילה המלחמה והגעתי לשלב שאני חייבת אסקפיזם היה נראה לי הולם לראות עוד משהו איתה כי זכרתי את התחושה המנחמת הזאת שהייתה לי לפני כמה שבועות מצפייה בתכנים שלה. וקצת לא רציתי שהתחושה הזאת תיגמר ואלך לישון עם חלומות סיוטיים (שאני לרוב לא סובלת מהם- עוד תוצר של המלחמה הארורה הזאת), אז העדפתי לותר על השינה ולהישאר ערה לצפות בכמה שיותר סרטים שלה כדי למצוא נחמה.

LeAnnDyIan

Well-known member
(ואם ממש הכל מעצבן אני שמה מהטלפון אבל בגלל שיש לי אוטו ישן אין חיבור נורמלי והרמקול לא משהו)

keren or5

Well-known member
את צודקת לגמרי. בשיר עצמו אין שום דבר שמרמז. אני כמובן התכוונתי לקליפ, אבל גם בגלל זה ציינתי שכשראיתי אותו עכשיו שוב באמת הופתעתי שככה זכרתי אותו כי הסצינה הזאת ממש לא נראית כמו סצינה של התאבדות. אולי פשוט כל התחושות חוסר אונים שלה לאורך כל השיר הרגישו לי כאילו היא פשוט רוצה להרים ידיים, אבל זה בהחלט לא משהו שנאמר במפורש בשיר או בקליפ.
כן, אני מבינה איך אם לא מתרכזים בקליפ אפשר לחשוב שזו התאבדות, זה מתאים לאוירה של השיר.
מרגיש לי כאילו תמיד אהבתי אותה. אבל כמובן שכמו עם כל שחקנית שאני אוהבת זה בא בגלים. כשיוצא להן משהו חדש אז האובססיה כמובן מתחזקת (כמו שלפני זה הייתי במשך כמה חודשים עם אובססיה חזקה יותר לאלישיה דבנם-קרי)
מוכר
אז לפני 5 שבועות היה פרק בתוכנית הבוקר בלי הדמות של ריס והרגשתי נבגדת אז הייתי צריכה פיצוי וראיתי במקום תכנים אחרים איתה. וזה עשה לי ממש טוב כי היא מותק|לב|
ואז כשהתחילה המלחמה והגעתי לשלב שאני חייבת אסקפיזם היה נראה לי הולם לראות עוד משהו איתה כי זכרתי את התחושה המנחמת הזאת שהייתה לי לפני כמה שבועות מצפייה בתכנים שלה. ו
מה את אוהבת בה?
ואלך לישון עם חלומות סיוטיים (שאני לרוב לא סובלת מהם- עוד תוצר של המלחמה הארורה הזאת)
אוח ;-(סיוטים הם the worst!|נחמה|

LeAnnDylan

Well-known member
כן, אני מבינה איך אם לא מתרכזים בקליפ אפשר לחשוב שזו התאבדות, זה מתאים לאוירה של השיר.
כן, אבל גם שמתי לב שהרבה שירים שיצאו כשהייתי ביסודי או בחטיבת ביניים לא הבנתי נכון אז ויצא לי הרבה פעמים שבשנים האחרונות פתאום יוצא לי לראות איזה קליפ ישן או לשמוע ברדיו פתאום שיר ישן שלא שמעתי מאז ואני תמיד מופתעת שאף פעם לא הבנתי את השיר נכון.
מה את אוהבת בה?
אממ לא יודעת לשים אצבע על משהו ספציפי. אני אוהבת את כל ה-demeanor שלה. היא נראית כזאת חמודה וחיובית מאוד אבל לא בצורה מעצבנת. היא מצחיקה בראיונות איתה ונראית down to earth. אני חושבת גם שהיא מודל לחיקוי נהדר, לא רק בגלל יכולות המשחק שלה- שבעיני הן נפלאות, אלא בעיקר בתור אשת עסקים. אני אוהבת שהיא עושה סדנאות כאלה של העצמה נשית בעולם העסקים ונותנת במה לנשים אחרות שמצליחות בתחומן לתת כלים לנשים אחרות. בכלל אני אוהבת שהיא כזאת אישה של נשים שתומכת ומרימה להן, ולא תקועה במנטליות התחרותית הזאת של 'אם יש מקום רק לאישה אחת זו תהיה אני'. אני אוהבת שהיא פתחה את חברת ההפקות שלה כדי ליצור יותר תפקידים לנשים, לא רק מול המצלמה אלא גם מאחורי המצלמה. אבל לא רק לנשים, אלא להרבה קבוצות מיעוט שבדר"כ לא מקבלות הרבה הקצעות של תפקידים בהוליווד. ומה שהכי יפה בזה זה שזה לא מרגיש נישתי מידי כי חברת ההפקות שלה אחראית למלא תכנים מעולים!
אוח ;-(סיוטים הם the worst!|נחמה|
בהחלט. המזל שלי זה שלפעמים אני מתעוררת רועדת מפחד מאיזה סיוט אבל הזיכרון שלי כזה גרוע שאני שוכחת את הפרטים שלו די מהר. מי ידע שאלצהיימר זה טוב 🤷‍♀️

keren or5

Well-known member
אבל מכיון שאין לי בעיה לעצור באמצע סרט או סדרה, נראה לי שהבעיה העיקרית שלי עם סרטים זה שרוב הסרטים שאני רוצה לראות (אלא אם כן הם חדשים) זה כאלו שצריך להשכיר או לקנות. ואלא אם זה סרט של דרו - אני לא קונה. ואם אני משכירה אני חייבת לראות בבת אחת כי יש נראה לי רק איזה 24 שעות לצפות מרגע שמשכירים (אולי 48?|תוהה|) אז מרגיש לי חובה לראות באותו רגע. לעומת זאת פרק אחד בסדרה אני לפעמים מורחת גם על 3 ימים אם אני עייפה מידי מכדי לסיים בבת אחת.
ברור שאם יש מגבלת זמן זה השפיע על כמה זה מהר. אין לך דודים? בכל מקרה את צודקת טכנית שזה לא כזה זה שונה מבינג'ים שהן עושות.
ספרי אח״כ אם יצא לך לראות עוד משהו מהם.
גיגלתי את כולם ולא ראיתי אף אחד מהם. יש משהו שממש כדאי?
אממ לא יודעת לשים אצבע על משהו ספציפי. אני אוהבת את כל ה-demeanor שלה. היא נראית כזאת חמודה וחיובית מאוד אבל לא בצורה מעצבנת. היא מצחיקה בראיונות איתה ונראית down to earth. אני חושבת גם שהיא מודל לחיקוי נהדר, לא רק בגלל יכולות המשחק שלה- שבעיני הן נפלאות, אלא בעיקר בתור אשת עסקים. אני אוהבת שהיא עושה סדנאות כאלה של העצמה נשית בעולם העסקים ונותנת במה לנשים אחרות שמצליחות בתחומן לתת כלים לנשים אחרות. בכלל אני אוהבת שהיא כזאת אישה של נשים שתומכת ומרימה להן, ולא תקועה במנטליות התחרותית הזאת של 'אם יש מקום רק לאישה אחת זו תהיה אני'. אני אוהבת שהיא פתחה את חברת ההפקות שלה כדי ליצור יותר תפקידים לנשים, לא רק מול המצלמה אלא גם מאחורי המצלמה. אבל לא רק לנשים, אלא להרבה קבוצות מיעוט שבדר"כ לא מקבלות הרבה הקצעות של תפקידים בהוליווד. ומה שהכי יפה בזה זה שזה לא מרגיש נישתי מידי כי חברת ההפקות שלה אחראית למלא תכנים מעולים!
נשמעת ממש נשמה! אהבתי אותה ב-"לא רק בלונדינית"!
בהחלט. המזל שלי זה שלפעמים אני מתעוררת רועדת מפחד מאיזה סיוט אבל הזיכרון שלי כזה גרוע שאני שוכחת את הפרטים שלו די מהר. מי ידע שאלצהיימר זה טוב 🤷‍♀️
חחח אני חושבת שגם אני ככה.

LeAnnDyIan

Well-known member
גיגלתי את כולם ולא ראיתי אף אחד מהם. יש משהו שממש כדאי?
אממ אז ככה
אמרת שראית כבר.
A Wrinkle in Time
סרט דיסני חמוד מבוסס על ספר. היא לא בתפקיד ראשי שם אבל הסרט חמוד גם בלי קשר אליה.
מארק ראפלו הוא עוכר ישראל (או ככה סהר אמר לי לפחות אחרי שראיתי את הסרט כי לא היה לי מושג מי הוא בכלל😂)
אם הוא לא מפריע לך, זה סרט רום-קום חמוד על מישהי (ריס) שמתה בתאונת דרכים ורק מישהו אחד (מארק) רואה את הרוח שלה ויכול לעזור לה לעבור לעולם הבא.
סרט טוב אבל ממש לא מומלץ בתקופה הזאת. סרט על אזרח אמריקאי-מצרי שמואשם בסיוע לארגון טרור. יש הרבה סצינות גרפיות של עינויים. יכול להיות מאוד טריגרי.
Water for Elephants
סרט חזק ומומלץ על בחור צעיר (רוברט פטינסון) שחלם להיות וטרינר ומוצא את עצמו עובד בקרקס בשנות ה-30.
יש סצינות של התעללות בחיות אז אם זה משהו טריגרי עבורך קחי בחשבון.
מת׳יו מקונהי משחק בחור מוזר וקצת מפוקפק שבורח מהחוק ומתיידד עם שני ילדים בעיירה קטנה.
אין הרבה ריס אבל סרט טוב.
מבוסס על סיפור אמיתי על רצח בעיירה קטנה של שלושה ילדים בני 8 שהרוצחים שלהם הם נערים שהואשמו שרצחו אותם כחלק מפולחן של כת השטן.
שוב סרט שיכול להוות טריגר עם סצינות ותיאורים גרפיים מידי אבל כן סרט טוב.

בקיצור, אם את רוצה סרט ריס ממש מומלץ ולא ראית עדין אז Wild זה הסרט הכי טוב שלה ואני חושבת שהיא ממש robbed שהיא לא זכתה באוסקר עבורו.

למעלה