מיני-שאלון (קצת אסקפיזם וקצת לא)

נדירליאל

Active member
1. איך אתם מרגישים בימים אלו? מעוצבן, כועס, מתוסכל, מוצף
ונוסיף לזה את מכונת התעמולה הממשלתית שעובדת שעות נוספות בחילוץ האחראי...
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10? האמת שאחרי הכמה ימים הראשונים רמת החרדה שלי ירדה למשהו כמו 4. (כלומר אם אני קורא לרמת החרדה הקיומית הרגילה שלי היא 1)
4 זה חלש, מטריד אבל לא מפריע B-)
3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית?
ב4 ימים הראשונים עבדתי מהבית. אבל מאז יום חמישי שעבר אני עובד בעבודה. זה לא חזרה לחלטין לנורמליות שם, אבל יחסית מרגיש נורמלי. (אני בעיקר מרגיש את חוסר הנורמליות כשאני לא בעבודה)
העבודה היא פתרון מצוין, תמיד. גם אני כשהתקפי החרדה "מנעו" ממני ללכת לעבודה, התאזרתי עוז כארי והלכתי, תרופת קסם.
4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם?
אני גר רחוק מספיק כך שהיו לנו רק 2 אזעקות. חבר (לא קרוב) של אבא שלי נרצח בדרום. חוץ מזה יש כמה מקרים של דברים כמו אחיין של חבר של אחות. לא מישהו שאני יודע את שמו בעצמי.
ואני גם לא מכיר מישהו שנאלץ להתפנות. כלומר ממש להתפנות. אחותי והבת שלה עברו לגור אצל אבא שלי, אבל הם עברו מגבעתיים כי אנחנו צפונה יותר וכי לילדה אין גן והאבא במילואים.
גבעתיים אכן היתה יעד לטיווח, מעניין אם הם, שם בחמאס, מאמינים לאגדה האורבנית על "גבעתיים-תחתית".
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך?
אני לחלוטין מאמין ש"ננצח" במובן הקרוב. כלומר אני מאמין שהחיזבאללה בצפון לא יכנס לעימות אמיתי ושבעזה נגיע ליעדים שהממשלה תחליט שהיא רוצה.
השאלות הגדולות שאני לא בטוח לגביהן זה האם זה אומר גם החזרת החטופים? האם זה אומר כיבוש הרצועה עם המון חללים, המון מוות פלסטיני וגדילת השנאה לישראל בעולם?
באופן כללי אני מאוד פסימי.
נראה לי החטופים הפכו כלי משחק. הנסיון שלנו עם החזרת חטופים או גופותיהם רע מאוד.
6. כמה זמן לדעתכם עוד יקח עד שנרגיש פחות או יותר חזרה לשיגרה בישראל? אף אחד לא יודע, אבל תנו ניחוש.
אני מנחש שתוך 4 חודשים כבר רוב הארץ תחזור לשגרה זה קשה לדמיין כרגע, אבל מניסיון הקורונה ואירועים בטחוניים אחרים איכשהו תמיד חוזרים לשגרה.
כמובן שאני מדבר על שגרה לרוב העם. אנשים בצבא יהיו במקום אחר ואנשים שגרים קרוב לעזה יהיו במצב אחר עדיין.
לצערי, יש נסיון להשריר עלינו מצב של שגרה. לולא החמאס שולח מדי פעם טיל-רקטה של תזכורת, המרכז היה חוזר במלואו לשגרה.
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך!
אני מאוד נהנה מזה שהאחיינית הקטנה גרה אצלנו עכשיו. זה פשוט כיף כי היא הבן אדם הכי חמוד בעולם וכל כך מצחיקה. אם כי גם עצבנית. זה כיף גדול לשחק איתה כמעט כל יום.
אכן, נדמה לי הבן שלי שותף מלא לתיאור הזה.
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות?
אז למזלי העבודה שלי מעולה בתור הסחת דעת. מחוץ לעבודה האחיינית הקטנה היא טובה לזה (כין היתר כי אסור לדבר על המצב לידה).
וחוץ מזה אני חוזר בשבוע האחרון לראות יותר טלוויזיה וגם לקרוא.
והחלטתי להפסיק להסתכל באינסטגרם כי אני מתעצבן. אני כמעט כל יום צריך להפעיל את ההפסקה הזאת מחדש אחרי שאני מתפתה, אבל אני כן הפחתתי.
עד היום אין לי מושג מה קורה באינסטגרם. מבחינתי זה אוסף תמונות לא הכי מעניין.
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו?
אני מתלבט בין הפלאש שיכול לחזור בזמן ולעצור את זה. או פשוט סופרמן שיוציא את החטופים מעזה.
להוותנו, עוד לא נוצר בשום מקום כאן ובגלקסיה מי שיחיסל לגמרי מוקדי חיכוך לאומיים מלאי אלימות .
10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום? שניצלים
היום אני מכין
11. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו?
אני שומע המון מוזיקה ישראלית כי במקום להקשיב לשירים שלי אני מקשיב לרדיו ועובר בין דברים חדשותיים (כמו ראיונות עם ניצולים) לבין מוזיקה.
אני לא זוכר מה השיר האחרון ששמעתי אבל גיליתי (מחדש) את השיר בין האצבעות של רותי נבון:
רותי נבון, זמרת רוק לוהטת מתקופתי, שחזרה בתשובה ילדה הרבה ילדים ואז חזרה אחורה מהתשובה ומנסה, ללא הצלחה, לפלס דרכה.
12. אם יש לכם: צרפו משהו חמוד/מצחיק/נחמד/מנחם/מעניין, שלא קשור למצב.
אני לא זוכר אם שמתי את זה כבר:
צפה בקובץ המצורף 93024
נפלא

dory30

Well-known member
תורי
1. איך אתם מרגישים בימים אלו? סביר, יהיה טוב יותר בעתיד.
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10?אם 10 הכי גבוה, בסביבות 6. בהתחלה היה 8 פלוס.
3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית? אני עובד מהבית כבר 8 שנים.וכן, גם בימים אלה.
4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם? לא, אבל שמעתי שחבר אחד עבר זמנית עם אשתו להורים בלוד (הם גרים בגדרה)
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך? בלי אמונה לא נגיע לשום מקום, ביסודי אופטימי.
6. כמה זמן לדעתכם עוד יקח עד שנרגיש פחות או יותר חזרה לשיגרה בישראל? אף אחד לא יודע, אבל תנו ניחוש. חודש פלוס
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך! שיעורי פילאטיס ויוגה בזום, מטעם בריכת גורדון ומטעם קופ"ח מכבי. עשיתי שלושה ויש עוד בקנה.
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות? עבודה, טלוויזיה, אימונים, יש לי עוד שני ספרים לקרוא.
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו? גיבור על לא, אבל לוחמת: וילאנל.
10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום?אחרי ארוחת צהריים קלה, אכלתי יוגורט כבשים עם דבש ואגוזי קשיו.
11. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו? אני ממעריצי אם פיפל בפרט ואסיד ג'ז בכלל:

ביקשתם, קיבלתם:

נדירליאל

Active member
תורי
אופטימיות זהירה היא שם המשחק כיום.
חוזרים לשגרה
3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית? אני עובד מהבית כבר 8 שנים.וכן, גם בימים אלה.
אז אין שינוי
4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם? לא, אבל שמעתי שחבר אחד עבר זמנית עם אשתו להורים בלוד (הם גרים בגדרה)
מתברר שכאן בפורום רבים אינם חלק ממשפחת השכול החדשה
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך? בלי אמונה לא נגיע לשום מקום, ביסודי אופטימי.
חובה לשמור על אופטימיות
6. כמה זמן לדעתכם עוד יקח עד שנרגיש פחות או יותר חזרה לשיגרה בישראל? אף אחד לא יודע, אבל תנו ניחוש. חודש פלוס
להבנתי, כבר עכשיו יש חזרה לשגרה, בטח בגוש דן
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך! שיעורי פילאטיס ויוגה בזום, מטעם בריכת גורדון ומטעם קופ"ח מכבי. עשיתי שלושה ויש עוד בקנה.
אין עליך
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות? עבודה, טלוויזיה, אימונים, יש לי עוד שני ספרים לקרוא.
ממליץ להתחיל לקרוא
חחחחחחחחחחחחחחח
10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום?אחרי ארוחת צהריים קלה, אכלתי יוגורט כבשים עם דבש ואגוזי קשיו.
לי נמאס מהקשיו. דבש מסוכן לסוכרתיים
♥♥♥

ביקשתם, קיבלתם:
תודה

didalf

Well-known member
יאפ

:-(

7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך!
אני מאוד נהנה מזה שהאחיינית הקטנה גרה אצלנו עכשיו. זה פשוט כיף כי היא הבן אדם הכי חמוד בעולם וכל כך מצחיקה. אם כי גם עצבנית. זה כיף גדול לשחק איתה כמעט כל יום.
אני שמחה שאתה נהנה. משומה זה נראה לי נורא קשה ילדה קטנה כל היום.

יאממ

WhatsApp Image 2023-10-02 at 18.54.28.jpeg
לא רק מהאייטיז אבל כן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
6. כמה זמן לדעתכם עוד יקח עד שנרגיש פחות או יותר חזרה לשיגרה בישראל? אף אחד לא יודע, אבל תנו ניחוש. לפחות חודש.
אני חשבתי שאני נורא אופטימי עם המחשבה של 4 חודשים.
בעוד חודש ממש לא מרגיש לי שתהיה שגרה.
אם כי זה תלוי מה נחשב שגרה. אני כן מאמין שברוב הארץ יחזרו לעבודה וללימודים.
אבל נראה לי שעדיין ירגיש מאוד מלחמתי ובעיקר פשוט ירגיש שעדיין יישב עלינו משהו קולקטיבי חזק.
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך! קניתי לעצמי חלוק חדש לחורף ביום שני ואני בסה"כ מרוצה מהבגדים שקניתי.
ממש בא לי חלוק כבר כמה זמן
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות? אני כבר שבוע לא בחדשות כי זה גורם לי להרגיש רע ואני לא רוצה לשמוע סיפורי זוועה. אז קצת יוטיוב, ספרים, משחקי מחשב כמו באבלס וקנדי קראש.
אני חושב שכמו שאמנים הולכים לבתי חולים ושרים או מבדרים את המטופלים שם אז צריך לשלוח אליך את צ'ארלי קוקס.
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו? באטמן או סופרמן.
באטמן זה מי שאנחנו צריכים כדי שיצוד את כל אנשי חמאס עם מינימום פגיעה סביבתית.
חוץ מזה שאיך שמתארים את גות'אם זה מרגיש די דומה לעזה.
11. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו? בשבת כשאבא החזיר אותי לאיפה שאני גרה עכשיו הוא שם שירים של אבבא אבל אני לא מאוד מבדילה ביניהם.
אולי...
חתול מאבטיח!

361086185_656063973225619_518024482458913688_n.jpg
חמודי
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך? אני מאוד פסימית, אני לא חושבת שזה אפשרי לסיים את הסיפור במשהו שיחשב ל"ניצחון", אני לא רואה איך נגיע למצב שאנו מרגישים שוב בטחון פה.
מה שנשמע לי הזוי זה שיש אנשים מיישובי עוטף עזה שנפגעו חזק, ועדיין כבר עכשיו מדברים על לחזור. ולא רק כי אין ברירה אלא כי זה הבית שלהם.
זה פשוט מדהים אותי שהם יוכלו אי פעם להרגיש ביטחון שם.
אני לחלוטין לא יכול לדמיין את עצמי במצב הזה, אבל אם אני מנסה אז אני לא רואה איך זה אפשרי שאני אסכים לחזור ליישוב כזה.
כשאני אומר שאין לי חרדה גדולה כרגע זה לחלוטין בגלל שאני מרגיש שאני גר רחוק מספיק.
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות? התחלתי לקרוא את הארי פוטר (פעם שניה) ואני מאוד נהנית מזה! חוץ מזה עוברת על הארכיון של המשחק Semantle ומנסה לפתור כמה שיותר.
הארי פוטר מאוד כיף בקריאה חוזרת.
מצחיק שאת אומרת על סמנטעל, כי אני ואחותי חזרנו לשחק בזה המון לפני איזה חודשיים וכמה פעמים דיברנו על כך שמאז ה7/10 אנחנו לא חזרנו לזה.
למרות שהיה יום אחד שנכנסתי לאתר וראיתי שהיוצר הפך רמזים לחינמיים (אם כי צריך להירשם ולא בא לי)
שיר יפה
זה חמוד מאוד
(ודווקא קצת מרגיש קשור למצב כי נראה לי שכולנו רצינו שיהיה לנו את היכולת הזאת בעקבות מה שקורה.
אזהרת בדיחת ניק: כל שיר שאבא אוהב יכול להקרא שיר של אבבא :p
בדיחה מעולה.
ואם את משתמשת בשם שלי בתור אזהרה אז גם לי מגיע הקרדיט על כל הצחוקים.
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך?|קדימה|לא יודעת מה נחשב לנצח בכלל.
לחלוטין לא ברור מה זה לנצח.
אם כי דמות מסויימת מסדרת טלוויזיה פעם הגדירה את זה ככה:
To never die... and to conquer all, that is winning.
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך!|קדימה|אמרתי לכם שבחברה שלי הסבו את המשרדים למגורים למשפחות מפונות. אז קודם כל היה נחמד להתנדב שם כי זה היה קצת הסחת דעת. אבל דבר שני עכשיו העבירו אותם למלון כי כמה אפשר לישון על מזרן בקיוביק אז הם השאירו הודעות תודה חמודות על כל הלוחות המחיקים. (וכאילו יש מצב שהילדים שברו חצי משרד אבל שיהיה).
אה נזכרתי בעוד משהו חמוד בנושא - בפעם השניה שהייתי אז הייתה בת של אחד העובדים גם התנדבה והיה לה קפוצון של הארי אז התלהבתי ומיד אמרתי לה על זה והיא הראתה לי את הקעקועים שלה שקשורים אליו והסתבר שהיא הייתה בדיוק בהופעה שלי!! אז סתם היה לנו נחמד לדבר במהלך המשמרת. וחשבתי על זה שפעם לא הייתי מעזה לגשת למישהי ולדבר איתה על זה, והרבה מזה בזכות הקבוצה של הסוויפטים, אבל גם קצת דילן. קראתי את שרשור אוקטובר שעבר שדילן סיפרה איך היא מצאה חברים בהופעות ואמרתי שלא הייתי מסוגלת לגשת למישהו עם מרץ׳ של משהו שאני אוהבת והנה היום כן. וכשאני עושה את זה אני תמיד קצת חושבת שדילן תהיה גאה בי:-]
וואו יפה מאוד וכל הכבוד לך באמת על האומץ.
מעניין אותי אם יכול להיות שגם חלק מהסיבה שדיברת איתה היא בגלל התחושה הזאת פתאום שכולנו מאוחדים.
עם כל הסבל והנוראיות של מה שקרה וקורה, זה משהו שמאוד מורגש לי שהמדינה התאחדה מאוד. כולם ביחד בטראומה, כולם מנסים לתרום ולעזור, כולנו מעריצים את רחל מאופקים...
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות?|קדימה|עובדת וזהו בערך מאהח"צ לא עושה כלום יותר מידי זמן בטוויטר אל תכנסו לטוויטר גועל נפש של מקום. הסחת דעת זה בעיקר סרטונים של הארי עדיין הדבר הכי חמוד בעולם. אני שומרת על הטיקטוק ואינסטגרם נקיים ואסקפיסטים.
האינסטגרם שלי היה אמור להיות אסקפיסטי אבל הוא לחלוטין הפך לא להיות כזה. חלק אומנם כותבים יפה, אבל הרבה מאוד מעצבנים.
והרבה פעמים זה אפילו לא שהם באמת כותבים משהו רע אלא זה שהם מתעלמים או זה שהם פשוט מתייחסים לזה מנקודת מבט ניטראלית כזאת.
יש את הסופרת של Simon vs. the Homo Sapiens Agenda שהיא גם יהודייה וכתבה בעבר על אנטישמיות, אבל היא לא כתבה כלום על התקיפה של ה7/10. ובשלב מסויים היא התחילה לחסום תגובות לפוסטים שלה כי אנשים כתבו לה שהם ציפו ממנה להתייחס לזה. ושבוע אחר כך בערך היא כתבה פוסט על האלימות באופן כללי שמרגיש שהרבה יותר מתייחסת למה שקורה בתוך עזה.
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו?|קדימה|קפטן אמריקה כבר פה:-P:
חחחחחח
אבל באמת צ'ארלס אקסבייר שישלוט במחשבות של כל המטומטמים מכל הצדדים ויכריח את כולם לעשות את הדבר הנכון.
זה רעיון טוב
12. אם יש לכם: צרפו משהו חמוד/מצחיק/נחמד/מנחם/מעניין, שלא קשור למצב.|קדימה|
החיוך שמציל אותי, באמת|מאוהב|
צפה בקובץ המצורף 92963
מאוד נצנצי

It's Always Sunny

Well-known member
1. איך אתם מרגישים בימים אלו? ייאוש וחוסר תקווה אבל פחות ממה שהיה בהתחלה.
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10? איפשהו באמצע נראה לי, בהתחלה זה היה גבוה אבל עכשיו פחות רע.
3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית? לא, אבל אני כנראה אתחיל את הלימודים בזום.
4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם? לא על שתי השאלות, טפו טפו טפו.
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך? אני כבר לא יודעת מה נחשב ניצחון, זה מרגיש כאילו אנחנו קרובים לאבדון.
6. כמה זמן לדעתכם עוד יקח עד שנרגיש פחות או יותר חזרה לשיגרה בישראל? אף אחד לא יודע, אבל תנו ניחוש. חודשיים-שלושה?
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך! לא בטוחה אם זה היה השבוע אבל הצלחתי להתחבר לאימייל של האוניברסיטה ועכשיו אני יכולה לעבור מהאימייל האישי שלי לאימייל של האוניברסיטה בקלות. עשיתי את זה לגמרי לבד וזה מסוג הדברים שאני מבקשת עזרה מהאחים שלי.
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות? עושה בינג' של מניפסט. מחר אני מסיימת אותו, עוד מתלבטת מה מתחשק לי לראות אחרי שאגמור עם מניפסט.
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו? אפשר את באטמן? יש לו מלא כסף.
10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום? חזה הודו, אבוקדו.
11. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו? זה תלוי מתי שואלים אותי, אם זה היה אתמול התשובה הייתה Havana של קמילה קביו |פנים| עכשיו זה Low של קולדפליי.

It's Always Sunny

Well-known member
1. איך אתם מרגישים בימים אלו? - עכשיו, ורק עכשיו, אני מתחיל להתאושש מהתקפי חרדה קשים מאוד
:-/ התקפי חרדה זה דבר מבאס.

7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך! - קנינו טלוויזיה חדשה. בערב קנינו, בבוקר התקינו.
מפתיע שזה קרה בכזאת מהירות?

8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות? - בשל התקפי החרדה שלי - רק תשבצים בעיתון, רק מדור גלריה, נטפליקס, דיסני, אמאזון, יוטיוב
אתה צופה בדברים ספציפיים ביוטיוב?
מה לגבי נטפליקס, אמזון ודיסני?

11. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו? - איזה קטע, את זה:

יש לה קול יפה.

שאלה שעלתה ב- קווארה:
אם לצמחים יש תחושת כאב. בצל סובל כל הזמן מצריבה של עצם היותו צורבני?
:-D

1. איך אתם מרגישים בימים אלו? לחץ, חרדה, פסימיות, דכאון.
|נחמה||נחמה||נחמה|

3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית? לא, כי הבוס שלי עושה משמרות בבי"ח.
יש לך שגרה בבית?

7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך! קניתי לעצמי חלוק חדש לחורף ביום שני ואני בסה"כ מרוצה מהבגדים שקניתי.
קנית בגדים חדשים בנוף לחלוק? הבנתי נכון?

10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום? קפה?
מה לגבי יין?

11. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו? בשבת כשאבא החזיר אותי לאיפה שאני גרה עכשיו הוא שם שירים של אבבא אבל אני לא מאוד מבדילה ביניהם.
לקח לי רגע לקלוט שזו פעם ראשונה שראיתי אותך מגיבה לשאלה הזו ואז קלטתי ששמעת מוזיקה בגלל אבא שלך :-D

חתול מאבטיח!

צפה בקובץ המצורף 92955
איזו השקעה!
ממש יפה.

1. איך אתם מרגישים בימים אלו? מדוכאת, מזועזעת, מפחדת מהעתיד.
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10? 7
:-(:-(:-(

3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית? עובדת חלקית מאוד ורק בבית.
יש לך שגרה בבית?

7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך! נפגשתי עם החברה שפונתה ועוד 2 חברים שמזמן לא ראיתי.
ואיך היה להתעדכן איתם?

8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות? התחלתי לקרוא את הארי פוטר (פעם שניה) ואני מאוד נהנית מזה! חוץ מזה עוברת על הארכיון של המשחק Semantle ומנסה לפתור כמה שיותר.
איזה יופי. באיזה ספר את עכשיו?

9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו? דר' סטריינג' שיחזיר את הזמן אחורה ללפני ה-7.10 ושנוכל למנוע את האסון.
|כן|

10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום? גלידה בן אנ' ג'ריז בטעם צ'אנקי מאנקי.
נשמע טעים.

שיר מרגיע.

את זוכרת איך נתקלת בזה?

אזהרת בדיחת ניק: כל שיר שאבא אוהב יכול להקרא שיר של אבבא :p
:-D:-D:-D

חלוק בית מחמם כזה, שיהיה לי נעים בבית כי אני לא מסתדרת אף פעם עם חימום. אני אוהבת חלוקים, יש לי גם חלוק שמזכיר קימונו לקיץ-מעבר ללבוש מעל פיג'מה.
מגניב!

1. איך אתם מרגישים בימים אלו?|קדימה|עצב על כל האנשים שקרו להם דברים נוראים, זעם בלי נתפס על הממשלה, וזעם ופחד מהעולם המטומטמם והצבוע. אבל חוצמזה יחסית בסדר.
|נחמה|

2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10?|קדימה|2. אני במקום בטוח.
אז את בעיקר מרגישה עצב?
זכור לי שלא מזמן אמרת שאת לא חרדתית ממש, אז זה נשמע הגיוני שאם את במקום בטוח רמת החרדה שלך תהיה נמוכה יחסית.

7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך!|קדימה|אמרתי לכם שבחברה שלי הסבו את המשרדים למגורים למשפחות מפונות. אז קודם כל היה נחמד להתנדב שם כי זה היה קצת הסחת דעת. אבל דבר שני עכשיו העבירו אותם למלון כי כמה אפשר לישון על מזרן בקיוביק אז הם השאירו הודעות תודה חמודות על כל הלוחות המחיקים. (וכאילו יש מצב שהילדים שברו חצי משרד אבל שיהיה).
רגע, את עובדת מהבית אבל הגעת לעבודה כדי לעזור עם המשפחות?
מתי השאירו לכם את ההודעות? (אין לי מטרה לשאלה, סתם שואלת כי זה מחמם לי את הלב).

אה נזכרתי בעוד משהו חמוד בנושא - בפעם השניה שהייתי אז הייתה בת של אחד העובדים גם התנדבה והיה לה קפוצון של הארי אז התלהבתי ומיד אמרתי לה על זה והיא הראתה לי את הקעקועים שלה שקשורים אליו והסתבר שהיא הייתה בדיוק בהופעה שלי!! אז סתם היה לנו נחמד לדבר במהלך המשמרת.
ממש נחמד שמצאת אותה :-):

וחשבתי על זה שפעם לא הייתי מעזה לגשת למישהי ולדבר איתה על זה, והרבה מזה בזכות הקבוצה של הסוויפטים, אבל גם קצת דילן. קראתי את שרשור אוקטובר שעבר שדילן סיפרה איך היא מצאה חברים בהופעות ואמרתי שלא הייתי מסוגלת לגשת למישהו עם מרץ׳ של משהו שאני אוהבת והנה היום כן. וכשאני עושה את זה אני תמיד קצת חושבת שדילן תהיה גאה בי:-]
כל הכבוד לך!!! את מרגישה את זה גם בתחומים אחרים של החיים?

8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות?|קדימה|עובדת וזהו בערך מאהח"צ לא עושה כלום יותר מידי זמן בטוויטר אל תכנסו לטוויטר גועל נפש של מקום. הסחת דעת זה בעיקר סרטונים של הארי עדיין הדבר הכי חמוד בעולם. אני שומרת על הטיקטוק ואינסטגרם נקיים ואסקפיסטים.
באיזו פלטפורמה את צופה בסרטונים של הארי?

לקח לי לא מעט זמן להבין את הרפרנס :-D|פנים|

11. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו?|קדימה|לא שמעתי האמת8-* נראה לי ווילו שלונה שמה לפני כמה ימים.
מפתיע אותי קצת שלא שמעת מוזיקה. בגלל שהיית עסוקה בדברים אחרים?

12. אם יש לכם: צרפו משהו חמוד/מצחיק/נחמד/מנחם/מעניין, שלא קשור למצב.|קדימה|
צפה בקובץ המצורף 92963
יופי :-):
ועכשיו אני אשאל אותך מה לגבי גיפים של טיילור?

חוצמזה קחו חתול מחליף נורה
זה אמיתי?
בכל אופן, כל פעם מחדש אני מופתעת כמה חתולים זו חיה חכמה.

וואי קניתי קימונו ממש יפה באמסטרדם ואין לי באמת מה לעשות איתו אבל הוא היה יפה אז קניתי.
איך הוא נראה? אני מניחה שכרגע את לא בבית אבל אני אשמח אם תוכלי לתאר את הקימונו כי משמח אותי לחשוב על דברים יפים.

וגם לי יש חלוק בית חורפי חמוד לחורף עם כובע של עכברון.
נשמע חמוד :-):

נדירליאל

Active member
:-/ התקפי חרדה זה דבר מבאס.
זה דבר מסוכן מאוד...
מפתיע שזה קרה בכזאת מהירות?
בוודאי, אבל אין "אנשים" - לקוחות
אתה צופה בדברים ספציפיים ביוטיוב? - לא צופה בכלל, למעט תחרויות סומו ו-פלייליסט של שירים שאני אוהב
מה לגבי נטפליקס, אמזון ודיסני?
יוטיוב - לא צופה בכלל, למעט תחרויות סומו ו-פלייליסט של שירים שאני אוהב
בהחלט צופה בכל מיני סדרות
יש לה קול יפה.
נכון, לטעמי גם היא יפה, אפילו יש לה עדשות מדע בצבע כחול :)

Lhuna3

Well-known member
1. איך אתם מרגישים בימים אלו? - עכשיו, ורק עכשיו, אני מתחיל להתאושש מהתקפי חרדה קשים מאוד
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10? - 11
נשמע קשה מאוד :(
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך! - קנינו טלוויזיה חדשה. בערב קנינו, בבוקר התקינו.
תתחדשו!
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות? - בשל התקפי החרדה שלי - רק תשבצים בעיתון, רק מדור גלריה, נטפליקס, דיסני, אמאזון, יוטיוב
טוב מאוד להסיח את הדעת במה שאפשר.
אם לצמחים יש תחושת כאב. בצל סובל כל הזמן מצריבה של עצם היותו צורבני?
חחח

נדירליאל

Active member

Lhuna3

Well-known member
1. איך אתם מרגישים בימים אלו?
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10?10
3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית?עבודה
4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם?לא...
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך?אני תמיד פסימי, אבל מנסה
6. כמה זמן לדעתכם עוד יקח עד שנרגיש פחות או יותר חזרה לשיגרה בישראל? אף אחד לא יודע, אבל תנו ניחוש.לא הרבה זמן...
הלוואי...
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך!התחלתי לתכנן נסיעה להולנד...יש שם פארק מענין שאני בודק
מגניב!
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות?דרקונים ומבוכים
ברור :p
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו?סופרמן\סברמן\אורי און
סופרמן אני מכירה, אבל מי השניים האחרים ואיזה כוחות מיוחדים יש להם?
10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום?כדמפלינגס שהכנתי בעצמי מניר אורז
11. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו?SKYFALL
אוי זה מזכיר לי את התוכנית האלתורים הזאת שהיתה פעם עם דרו קארי והיתה לה גם גרסה ישראלית שהיתה די טובה.
אה נזכרתי "של מי השורה הזאת לעזאזל?"

dory30

Well-known member
אוי זה מזכיר לי את התוכנית האלתורים הזאת שהיתה פעם עם דרו קארי והיתה לה גם גרסה ישראלית שהיתה די טובה.
אה נזכרתי "של מי השורה הזאת לעזאזל?"
זוכר את של מי השורה הזאת. הייתה אדירה, הישראלית פחות. ניסיתי לצפות בגרסה המחודשת עם איישה טיילר וזה לא זה.

It's Always Sunny

Well-known member

2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10? אני לא באמת סובלת מחרדה. אבל אני כן בסטרס כל פעם שמדווחים על טילים מהצפון.
אוי |נחמה| :-(

3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית? פחות רלוונטי אליי אבל האמת שכן לקחנו כולנו 3 ימי חופש בהתחלה כי לא היינו מסוגלים ללכת לעבודה ולהעמיד פנים שהכל בסדר.
ואיך הייתה החזרה לעבודה?

4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם? אני באופן אישי לא מכירה אף אחד שנפגע, אבל כמעט כל מי שאני מכירה הכיר מישהו שנרצח. הפיד שלי מלא במודעות אבל של אנשים שהכירו :-(
:-(:-(:-(:-(

7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך! האמת שלא היו לי רגעים טובים במיוחד השבוע. אני מניחה שזה כן קצת משפר את ההרגשה שאנשים מסביבי שהם לא ישראלים או יהודים מתקשרים לדרוש בשלומי ובאמת אכפת להם מהמצב בארץ והם שואלים איך אפשר לעזור. אבל לא יודעת, לא מרגיש לי שזה משהו "טוב" שתואם את השאלה.
איך הם באמת יכולים לעזור?

אוקיי בעצם חשבתי על משהו. היו לי בעבודה שתי עובדות שלא כל כך אהבתי. תמיד הייתה להן אנרגיה רעה והן לא הסתדרו עם אף אחד ולפני כמה ימים הן החליטו לעזוב ובמקומן הגיעו שני עובדים חדשים והם ממש חמודים עם אנרגיות סבבה.
יופי |4U|

8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות? האמת שרק שלשום החלטתי לצפות במשהו שהוא לא חדשות או סרטוני מלחמה. הייתי כל כך בדיכאון שהייתי חייבת הפוגה של משהו ונשארתי ערה כל הלילה וצפיתי ב-7 סרטים ברצף של ריס וית'רספון.
משום מה הייתי בטוחה שכתבת 7 סרטונים ועכשיו כשקלטתי שמדובר ב-7 סרטים אני קצת בהלם.

9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו? אלא אם כן יש גיבור על שמחיה מתים אני לא מצליחה לחשוב על מישהו. כרגע נועה תשבי היא גיבורת העל שלי.
בגלל ההסברה שלה?

11. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו? האמת שרק היום הפסקתי עם השירי יום הזיכרון ששמעתי כבר שבועיים|חבול| סירי אומרת שזה השיר האחרון שהתנגן:
מה זאת אומרת שירי יום זיכרון?

12. אם יש לכם: צרפו משהו חמוד/מצחיק/נחמד/מנחם/מעניין, שלא קשור למצב. הייתי צריכה לגלול במשך 5 ד' כדי למצוא משהו בטלפון שלא קשור למלחמה הארורה הזאת. אניווי מצאתי את התמונה הזאת של ספר ישן של הבת של בת דודה שלי.
צפה בקובץ המצורף 92972
חחח, איזו חמודה. בת כמה היא הייתה?

לגבי תחושת ביטחון אני לא יודעת אם נחזור למה שהיה אבל אם יש משהו אחד קבוע זה שהחיים ממשיכים. איתנו או בלעדינו הם ממשיכים ובסופו של דבר נמצא סוג של שגרה.
|כן|

אני יודעת שהשאלה הזאת אמורה להיות על משהו שלא קשור למצב, אבל אני עוקבת באינסטוש אחרי איזה מישהו יהודי מאנגליה שמפרסם מיליון פוסטים ביום על המלחמה אבל חלק מהפוסטים שלו ציניים וגורמים לי לגחך קצת בין כל שאר הזוועות בפיד.
החתול שלך הזכיר לי את הפוסט הזה:
גם אני נהניתי מהפוסטים האלה. תודה על השיתוף :-):

אני לא נכנסת לאף אחד מהם. בתחילת האירוע עוד הייתי קצת בטיק טוק וגם עשיתי טעות ונכנסתי קצת לטלגרם וראיתי דברים שאני מצטערת שראיתי.
עכשיו רק פייסבוק וגם שם מסירה כל אדם וקבוצה שיש בהם דברים שעושים לי לא טוב.
|כן||כן|

אני בקושי עוקבת אחרי אנשים זה הכל הפוריו שהאלגוריתם מחליט בשבילי וזה בעיקר צייצנים ישראלים. כאילו גם כשאני מסכימה איתם הם מדברים על כל הדברים הנוראים בארץ ובעולם (כלומר החידלון של הממשלה בארץ והמטומטמים העלק ווק בעולם). אבל לפעמים הם גם מצחיקים או סתם מעניינים אז אני עדיין שם.
פלוס סתם דברים של טיילור ו-וואטבר נושא לוהט כרגע בטוויטר. היום מסתבר שזה בריטני.
מה קרה עם בריטני?

אני גם שמעתי. אבל אני שומרת על האלגוריתם נקי. גם קודם הרצתי במהירות כל דבר שלא קשור לדברים שאני רוצה לראות ועכשיו עוד יותר אז הוא לא מביא לי הרבה, וכשכן אני מעיפה מהר. אז הפוריו בטיקטוק נשאר נקי וחמוד.
אני צריכה ללמוד ממך ולעשות את מה שאת עושה. זה יחסוך לי הרבה תסכול.

לי קרה הפוך אנשים שאהבתי עזבו ובאו מעפנים.
באסה :-(

:-/:-/:-/:-/

3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית?עבודה
זאת אומרת מחוץ לבית?

7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך!התחלתי לתכנן נסיעה להולנד...יש שם פארק מענין שאני בודק
איזה כיף. מתי תיכננת לטוס?
או שזה קרוז כמו החופשה האחרונה?

10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום?כדמפלינגס שהכנתי בעצמי מניר אורז
מה זה נייר אורז?

זו תוכנית בריטית נכון?
אני ממש אוהבת את ההומור שלהם.

2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10? האמת שאחרי הכמה ימים הראשונים רמת החרדה שלי ירדה למשהו כמו 4. (כלומר אם אני קורא לרמת החרדה הקיומית הרגילה שלי היא 1)
איך אתה מרגיש מבחינת מצב הרוח שלך?

ב4 ימים הראשונים עבדתי מהבית. אבל מאז יום חמישי שעבר אני עובד בעבודה. זה לא חזרה לחלטין לנורמליות שם, אבל יחסית מרגיש נורמלי. (אני בעיקר מרגיש את חוסר הנורמליות כשאני לא בעבודה)
אתם מתייחסים בעבודה למצב או שזה לא רלוונטי לתחום שבו אתה עובד?

נשמע נחמד.
במה אתם משחקים?

אז למזלי העבודה שלי מעולה בתור הסחת דעת. מחוץ לעבודה האחיינית הקטנה היא טובה לזה (כין היתר כי אסור לדבר על המצב לידה).
והחלטתי להפסיק להסתכל באינסטגרם כי אני מתעצבן. אני כמעט כל יום צריך להפעיל את ההפסקה הזאת מחדש אחרי שאני מתפתה, אבל אני כן הפחתתי.
מה יש באינסטגרם שמעצבן אותך?

זה מרגיש קצת לא קשור אבל פתאום אני רוצה לדעת אם השניצלים שאתה אוכל ביתיים או מוכנים מראש.

אני שומע המון מוזיקה ישראלית כי במקום להקשיב לשירים שלי אני מקשיב לרדיו ועובר בין דברים חדשותיים (כמו ראיונות עם ניצולים) לבין מוזיקה.
אני לא זוכר מה השיר האחרון ששמעתי אבל גיליתי (מחדש) את השיר בין האצבעות של רותי נבון:
מסתבר שלא ידעתי שאני מכירה את השיר, פשוט לא בשם שלו. אתה מתכוון שאתה מקשיב לרדיו בזמן נסיעות?

צפה בקובץ המצורף 93024
אני לא זוכרת ששיתפת את זה, זה בהחלט נכון.

:-/

אתה אוהב לעשות ספורט באופן כללי?
איך אתה מוצא את המוטיבציה לעשות אימונים?

למה וילאנל?

נשמע טעים.

אני לא מקשיבה כל כך לז'אנר הזה אבל זה שיר מגניב.

ביקשתם, קיבלתם:

ואם את משתמשת בשם שלי בתור אזהרה אז גם לי מגיע הקרדיט על כל הצחוקים.
:-D

dory30

Well-known member
אני לא מקשיבה כל כך לז'אנר הזה אבל זה שיר מגניב.
כדאי לך. גם ג'מירוקאווי, ברנד ניו האביס ואחרים היו אז בטופ. השיר הספציפי שבחרתי דווקא לא היה כ"כ פופולרי בישראל אבל אז הייתי רואה הרבה VH1 ושם זה רץ חזק.

keren or5

Well-known member
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10? - 11
|חיבוק| מקווה שתרגיש יותר טוב!
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו? - אחרי שצפיתי בעונה הראשונה של "הבנים" - לא תודה, אף לא אחד.
:-D כן הסדרה הזאת דיי גורמת לא לאהוב גיבורי על אבל אם אני זוכרת נכון סטארלייט נשארת יחסית טובה
1. איך אתם מרגישים בימים אלו? לחץ, חרדה, פסימיות, דכאון.
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10? 6-7.
|חיבוק||נחמה|
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך? לא, אני חושבת שחלק מהבעיה זה שיש תחושה שאין על מי לסמוך בממשלה ואני חושבת שהמצב יהיה רע יותר.
לצערי חולקת את החששות האלה :-/
חתול מאבטיח!

361086185_656063973225619_518024482458913688_n.jpg
איזה יפה זה!
1. איך אתם מרגישים בימים אלו? מדוכאת, מזועזעת, מפחדת מהעתיד.
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10? 7
;-(|נחמה||חיבוק| מקווה שישתפר!
חחח זה חמוד (הדבר הזה שמתקל לכדור).
|כן| מצוין שהתנתקת מהחדשות.
זזה נכון לגבי כולם |כן| אני יודעת שזה קשה!
1. איך אתם מרגישים בימים אלו?|קדימה|עצב על כל האנשים שקרו להם דברים נוראים, זעם בלי נתפס על הממשלה, וזעם ופחד מהעולם המטומטמם והצבוע. אבל חוצמזה יחסית בסדר.
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10?|קדימה|2. אני במקום בטוח.
|חיבוק| שמחה לפחות לגבי סעיף 2
אה נזכרתי בעוד משהו חמוד בנושא - בפעם השניה שהייתי אז הייתה בת של אחד העובדים גם התנדבה והיה לה קפוצון של הארי אז התלהבתי ומיד אמרתי לה על זה והיא הראתה לי את הקעקועים שלה שקשורים אליו והסתבר שהיא הייתה בדיוק בהופעה שלי!! אז סתם היה לנו נחמד לדבר במהלך המשמרת. וחשבתי על זה שפעם לא הייתי מעזה לגשת למישהי ולדבר איתה על זה, והרבה מזה בזכות הקבוצה של הסוויפטים, אבל גם קצת דילן. קראתי את שרשור אוקטובר שעבר שדילן סיפרה איך היא מצאה חברים בהופעות ואמרתי שלא הייתי מסוגלת לגשת למישהו עם מרץ׳ של משהו שאני אוהבת והנה היום כן. וכשאני עושה את זה אני תמיד קצת חושבת שדילן תהיה גאה בי:-]
ממש מגניב שהצלחת לעשות את זה ולצאת מאיזור הנוחות שלך!
:-D מתבקש
hs83.gif
כזה חמוד! |מאוהב|
חוצמזה קחו חתול מחליף נורה
חחח... חמוד!
|חיבוק|
אוקיי בעצם חשבתי על משהו. היו לי בעבודה שתי עובדות שלא כל כך אהבתי. תמיד הייתה להן אנרגיה רעה והן לא הסתדרו עם אף אחד ולפני כמה ימים הן החליטו לעזוב ובמקומן הגיעו שני עובדים חדשים והם ממש חמודים עם אנרגיות סבבה.
איזה כייף!
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות? האמת שרק שלשום החלטתי לצפות במשהו שהוא לא חדשות או סרטוני מלחמה. הייתי כל כך בדיכאון שהייתי חייבת הפוגה של משהו ונשארתי ערה כל הלילה וצפיתי ב-7 סרטים ברצף של ריס וית'רספון.
|כן| מעולה!
|נחמה| מאחלת לך להרגיש יותר טוב!
|חיבוק| דיי מובן
יו איזה כייף! זאת הנכדנית הזאת, או אחיינית "רגילה". בת כמה היא?
WhatsApp Image 2023-10-02 at 18.54.28.jpeg
זה נכון
|חיבוק||נחמה|
מעניין אותי אם יכול להיות שגם חלק מהסיבה שדיברת איתה היא בגלל התחושה הזאת פתאום שכולנו מאוחדים.
עם כל הסבל והנוראיות של מה שקרה וקורה, זה משהו שמאוד מורגש לי שהמדינה התאחדה מאוד. כולם ביחד בטראומה, כולם מנסים לתרום ולעזור, כולנו מעריצים את רחל מאופקים...
זה נכון
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10? איפשהו באמצע נראה לי, בהתחלה זה היה גבוה אבל עכשיו פחות רע.
|חיבוק| שמחה שמשתר קצת, מקווה שישתפר עוד |לב|
לא בטוחה אם זה היה השבוע אבל הצלחתי להתחבר לאימייל של האוניברסיטה ועכשיו אני יכולה לעבור מהאימייל האישי שלי לאימייל של האוניברסיטה בקלות. עשיתי את זה לגמרי לבד וזה מסוג הדברים שאני מבקשת עזרה מהאחים שלי.
מגניב! אני תמיד מרגישה סיפוק כשהצלחתי לעשות משהו שחשבתי שאני לא אצליח לעשות בעצמי!
חמוד!

didalf

Well-known member
אני לחלוטין לא יכול לדמיין את עצמי במצב הזה, אבל אם אני מנסה אז אני לא רואה איך זה אפשרי שאני אסכים לחזור ליישוב כזה.
כשאני אומר שאין לי חרדה גדולה כרגע זה לחלוטין בגלל שאני מרגיש שאני גר רחוק מספיק.
|כן| ו |כן|

וואו יפה מאוד וכל הכבוד לך באמת על האומץ.
לא נראה לי. אני חושבת שזה הבטחון שהקבוצה של הסוויפטים נתנה לי לא להתבייש בלדבר על הסלבס שאני אוהבת, לפחות עם מי שבבירור גם בקטע.

כן קצת.
האינסטגרם שלי היה אמור להיות אסקפיסטי אבל הוא לחלוטין הפך לא להיות כזה. חלק אומנם כותבים יפה, אבל הרבה מאוד מעצבנים.
והרבה פעמים זה אפילו לא שהם באמת כותבים משהו רע אלא זה שהם מתעלמים או זה שהם פשוט מתייחסים לזה מנקודת מבט ניטראלית כזאת.
יש את הסופרת של Simon vs. the Homo Sapiens Agenda שהיא גם יהודייה וכתבה בעבר על אנטישמיות, אבל היא לא כתבה כלום על התקיפה של ה7/10. ובשלב מסויים היא התחילה לחסום תגובות לפוסטים שלה כי אנשים כתבו לה שהם ציפו ממנה להתייחס לזה. ושבוע אחר כך בערך היא כתבה פוסט על האלימות באופן כללי שמרגיש שהרבה יותר מתייחסת למה שקורה בתוך עזה.
אה אני לא מדברת על הסלבס המעצבנים העלק הומנטסטיים שרואים את "שני הצדדים". הם מעצבנים אבל אין לי הרבה כאלה.
והסטוריז גם אצלי זה הכל החברים הישראלים שמעלים דברים עצובים או נוראיים או הסברה שהיא נורא מתסכלת כי היא מזכירה לי כל הזמן למה צריך אותה.
אבל אני לא מתייחסת לפיד בכלל, אני מדברת על האקספלור והרילס שזה פשוט סרטונים ותמונות של הארי לא חדשים בכלל כי הוא בחופש פשוט מהופעות וראיונות ישנים וכו'. אותם דברים שראיתי גם קודם.

|נחמה|
לפחות יש קצת שיפור
3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית? לא, אבל אני כנראה אתחיל את הלימודים בזום.
אוי:-( טוב אבל יש מצב שזה לא יהיה שנה שלמה כמו לאלה שלמדו בזום בקורונה.

5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך? אני כבר לא יודעת מה נחשב ניצחון, זה מרגיש כאילו אנחנו קרובים לאבדון.
כן אה?:-(

7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך! לא בטוחה אם זה היה השבוע אבל הצלחתי להתחבר לאימייל של האוניברסיטה ועכשיו אני יכולה לעבור מהאימייל האישי שלי לאימייל של האוניברסיטה בקלות. עשיתי את זה לגמרי לבד וזה מסוג הדברים שאני מבקשת עזרה מהאחים שלי.
כל הכבוד!

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
כן :-(
4 זה סביר.
אתם מדברים עם אנשים שצריכים עזרה נפשית או משהו דומה, לא? מרגישים עומס מיוחד עכשיו או משהו כזה?
4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם?
אני גר רחוק מספיק כך שהיו לנו רק 2 אזעקות. חבר (לא קרוב) של אבא שלי נרצח בדרום. חוץ מזה יש כמה מקרים של דברים כמו אחיין של חבר של אחות. לא מישהו שאני יודע את שמו בעצמי.
ואני גם לא מכיר מישהו שנאלץ להתפנות. כלומר ממש להתפנות. אחותי והבת שלה עברו לגור אצל אבא שלי, אבל הם עברו מגבעתיים כי אנחנו צפונה יותר וכי לילדה אין גן והאבא במילואים.
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך?
אני לחלוטין מאמין ש"ננצח" במובן הקרוב. כלומר אני מאמין שהחיזבאללה בצפון לא יכנס לעימות אמיתי ושבעזה נגיע ליעדים שהממשלה תחליט שהיא רוצה.
זה כבר אופטימי וקצת מעודד, מקווה שאתה צודק.
השאלות הגדולות שאני לא בטוח לגביהן זה האם זה אומר גם החזרת החטופים? האם זה אומר כיבוש הרצועה עם המון חללים, המון מוות פלסטיני וגדילת השנאה לישראל בעולם?
כן :-(
6. כמה זמן לדעתכם עוד יקח עד שנרגיש פחות או יותר חזרה לשיגרה בישראל? אף אחד לא יודע, אבל תנו ניחוש.
אני מנחש שתוך 4 חודשים כבר רוב הארץ תחזור לשגרה זה קשה לדמיין כרגע, אבל מניסיון הקורונה ואירועים בטחוניים אחרים איכשהו תמיד חוזרים לשגרה.
אז זהו אני חשבתי נגיד על 11/9 שהיתה טראומה נוראית לאומה האמריקאית אבל הם הצליחו בסוף לצאת מזה ולחזור לשגרה, וזה עודד אותי.
ומצד שני, זה אירוע שקרה יום אחד ו"נגמר", אמנם זה גם גרם לצבא שלהם לצאת למלחמה, אבל רחוק מהארץ שלהם, אז בשביל רוב העם זה נגמר יום אחרי ויכלו להתחיל בתהליך של עיבוד הטראומה ו"החלמה".
ולעומת זאת אצלנו היום השחור שזה התחיל היה הכי נורא עד עכשיו, אבל זה התחיל מלחמה שהיא ממש פה ומעיפה לנו טילים מעל הראש כל יום, אני יושבת כל ערב בסלון שלי קוראת ספר ושומעת בומים של ירוטים ונפילות ומתכוננת לאזעקה וזה לא מצב חיים נורמלי, וזו מלחמה שאי אפשר כרגע לדמיין איך היא תגמר וכמה זמן היא תמשך ומה עוד יתפתח ממנה, אז... לא יודעת...
וואי כיף לך. אחיינים קטנים זה כיף. (בתנאי שלא צריך כל היום להיות איתם, כמו שעדי|חזיר| כתבה זה נשמע גם מתיש)
מה אתה קורא?
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו?
אני מתלבט בין הפלאש שיכול לחזור בזמן ולעצור את זה. או פשוט סופרמן שיוציא את החטופים מעזה.
שיר יפה.
צפה בקובץ המצורף 93024
חחח כנ"ל.

dilia snake

Well-known member
אני אעבור יותר מאוחר על הכל ואגיב מסודר אבל...
ולעומת זאת אצלנו היום השחור שזה התחיל היה הכי נורא עד עכשיו, אבל זה התחיל מלחמה שהיא ממש פה ומעיפה לנו טילים מעל הראש כל יום, אני יושבת כל ערב בסלון שלי קוראת ספר ושומעת בומים של ירוטים ונפילות ומתכוננת לאזעקה וזה לא מצב חיים נורמלי, וזו מלחמה שאי אפשר כרגע לדמיין איך היא תגמר וכמה זמן היא תמשך ומה עוד יתפתח ממנה, אז... לא יודעת...
כל החיים במדינה הארורה הזאת הם לא נורמליים . זה מתחיל בעובדה היא שביום הנורא ההוא כולם חשבו גם בעוטף, גם במסיבת טבע, גם פה במרכז שרצנו לממ"ד "זה רק טילים" זה לא נורמלי. העובדה שלמדנו להיות בתת מודע שכל רגע עלול להיות כאן פיגוע, זה לא נורמלי. העובדה שלפני 20 שנה לעלות לאוטובוס או לשבת במסעדה היה יכול להיות הדבר האחרון שתעשה, זה לא נורמלי. העובדה שלא רחוק מכאן בשטחים, יש כיבוש, שאנשים צעירים הולכים לצבא ויוצאים ממנו שרוטים לגמרי(ואז גם זורקים אותם לעזאזל עד שהם נאלצים להצית את עצמם...) זה לא נורמלי.

העובדה שיום העצמאות שלנו מתחיל מיד בצאת יום הזיכרון, זה לא נורמלי.

למעלה