מיני-שאלון (קצת אסקפיזם וקצת לא)

didalf

Well-known member
אז את בעיקר מרגישה עצב?
זכור לי שלא מזמן אמרת שאת לא חרדתית ממש, אז זה נשמע הגיוני שאם את במקום בטוח רמת החרדה שלך תהיה נמוכה יחסית.
כמו שכתבתי למעלה, עצב זעם ופחד. אבל לא מטילים אלא מהכיוון שאליו הולך העולם העלק-ליבלרלי. בעיקר זעם.

רגע, את עובדת מהבית אבל הגעת לעבודה כדי לעזור עם המשפחות?
מתי השאירו לכם את ההודעות? (אין לי מטרה לשאלה, סתם שואלת כי זה מחמם לי את הלב).
כן נסעתי במיוחד. ספציפית זה גם היה שישי שבת אז בכלל נראה לי שהאוטו הסתכל עליי "את בטוחה?????":-D
ביום רביעי או חמישי שלחו מייל כללי על הפרויקט הזה.
בשישי בצהריים ראש הקבוצה שלח לנו בקבוצת ווטספ שמי שיכול להגיע למשרד כי הם צריכים מתנדבים אז הלכתי. ואז גם פתחו קבוצת ווטספ למתנדבים והיה שם לוח משמרות כי לא צריך את כולם כל הזמן אז נרשמתי גם לשבת בערב.
ובשלישי כבר העבירו אותם למלון אז לא הספקתי לעשות משמרת נוספת.

ממש נחמד שמצאת אותה :-):
כן זה היה נחמד.
כל הכבוד לך!!! את מרגישה את זה גם בתחומים אחרים של החיים?
מה, שדילן גאה בי?:-D
אני כן מרגישה יחסית בנוח עם החברים הסוויפטים החדשים שלי שזה לא משהו שחשבתי שיקרה לי עם אנשים חדשים. לא יודעת אם זה מתרגם גם לקבוצות אחרות.
אולי כן בעצם אבל שוב רק בהקשר של טיילור נגיד עם הבת של חבר של אבא שלי שהם באו לעל האש ודי מהר הקרח נשבר וחפרנו על טיילור כל הערב. פעם לא הייתי מסוגלת להתחבר ככ מהר למישהי.

באיזו פלטפורמה את צופה בסרטונים של הארי?
אינסטגרם וטיקטוק. לפעמים יוטיוב.

מפתיע אותי קצת שלא שמעת מוזיקה. בגלל שהיית עסוקה בדברים אחרים?
האמת אני גם בימים רגילים יכולה להעביר ימים ושבועות בלי לשמוע מוזיקה, אולי שיר פה ושם. אני בד"כ דווקא לא יושבת עם מוזיקה כל היום אז האמת אני לא מרגישה כזה הבדל מבחינה הזאת.
יופי :-):
ועכשיו אני אשאל אותך מה לגבי גיפים של טיילור?
משומה אני מוצאת יותר קומפורט בהארי בימים האלה.
אבל הנה טיילור|לב|
ts94.gif

נראה לי שכן אבל לא בטוחה 100%
בכל אופן, כל פעם מחדש אני מופתעת כמה חתולים זו חיה חכמה.
לגמרי|כתר|
איך הוא נראה? אני מניחה שכרגע את לא בבית אבל אני אשמח אם תוכלי לתאר את הקימונו כי משמח אותי לחשוב על דברים יפים.
אממ ורוד עם ציורים של... משהו. שניה אולי יש לי תמונה. אה ציפור כלשהי אולי עגור.
אוקי זה לא הכי ברור כי ניסיתי לצלם את כל השלל שקניתי ויצא קצת עקום אבל זה הורוד ליד/מתחת לשולחן.
(הקטנתי את התמונה אבל אפשר ללחוץ להגדיל)
WhatsApp Image 2023-10-19 at 22.34.56.jpeg
ואני גם אוהבת לחשוב על דברים יפים:)

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
משום מה הייתי בטוחה שכתבת 7 סרטונים ועכשיו כשקלטתי שמדובר ב-7 סרטים אני קצת בהלם.
חחח אני גם קראתי בהתחלה סרטונים ואז הבנתי שזה סרטים והייתי בהלם:-D

מה קרה עם בריטני?
מסתבר שהיא מוציאה ספר זכרונות ובין השאר היא מספרת שם שג'סטין טימברלייק הכניס אותה להריון ושכנע אותה לעשות הפלה כי הם היו צעירים מידי (כי הם היו בני 19)
אז הטוויטר גועש ורועש אחד בשנאה כלפי ג'סטין ושתיים בהבנה שהשיר everytime (אחד השירים היפים והעצוב ביותר של בריטני) והקליפ העצוב שלו הם כנראה שיר על אובדן של תינוק ולא זוגיות.
אני צריכה ללמוד ממך ולעשות את מה שאת עושה. זה יחסוך לי הרבה תסכול.
נכון מאד. לשמור על הפיד נקי!

זה מרגיש קצת לא קשור אבל פתאום אני רוצה לדעת אם השניצלים שאתה אוכל ביתיים או מוכנים מראש.
עכשיו אני גם רוצה לדעת8-*

|חיבוק| שמחה לפחות לגבי סעיף 2
|חיבוק|
מה איתך? לא ראית שענית על השאלון. אם לא בא לך רק תגידי בקטנה איך את.
ממש מגניב שהצלחת לעשות את זה ולצאת מאיזור הנוחות שלך!
תודה:-]

נכון|מאוהב|

נכדנית זאת מילה?8-*

Lion_Heart

Well-known member
אני מנסה להתעודד בעזרת חתולתי המתוקה!
הלוואי...

מגניב!
אני יודע!
לגמרי
סופרמן אני מכירה, אבל מי השניים האחרים ואיזה כוחות מיוחדים יש להם?

אוי זה מזכיר לי את התוכנית האלתורים הזאת שהיתה פעם עם דרו קארי והיתה לה גם גרסה ישראלית שהיתה די טובה.
אה נזכרתי "של מי השורה הזאת לעזאזל?"
היתה לדרו קארי גם תכנית קצרת יומים בשם drew caryys green screen show

keren or5

Well-known member
מסתבר שהיא מוציאה ספר זכרונות ובין השאר היא מספרת שם שג'סטין טימברלייק הכניס אותה להריון ושכנע אותה לעשות הפלה כי הם היו צעירים מידי (כי הם היו בני 19)
אז הטוויטר גועש ורועש אחד בשנאה כלפי ג'סטין ושתיים בהבנה שהשיר everytime (אחד השירים היפים והעצוב ביותר של בריטני) והקליפ העצוב שלו הם כנראה שיר על אובדן של תינוק ולא זוגיות.
:-0:-0:-0 וואו! זה בהחלט אחד השירים, אם לא השיר הכי יפה ומרגש של בריטני ספירס. יצא לי כמה פעמים לבכות כששמעתי אותו, ועוד יותר כשאני שומעת אותו ורואה את הקליפ ביחד (הקליפ גאוני וקורע לב בעיני). ממה שאת אומרת זה בהחלט יכול לקבל משמעות אחרת ממה שחשבתי עליו עד עכשיו (שה שיר התנצלות לג'סטין), ואני לא יודעת איזה פרשנות אני מעדיפה.
מה איתך? לא ראית שענית על השאלון. אם לא בא לך רק תגידי בקטנה איך את.
האמת היא שאני דיי במצב הרגיל שלי. שהוא לא טוב כי המצב הרגיל שלי לא טוב, אבל לא הרגשתי שום שינוי במצב הרוח שקשוק לאירועים שקרו. הרגשתי רע על זה שזה לא משפיע עלי, אבל עכשיו אני יותר מקבלת את זה, ראיתי פוסט של מישהי בפייסבוק שכתבה משהו דומה ובתגובות היו הסברים יפים שהזדהיתי איתם.
נכדנית זאת מילה?
נדמה לי שככה ניק קרא לאחיינית שנולדה לו שהיא בעצם בת של אחיין או אחיינית שלו. אולי אני מתבלבלת במילה.

didalf

Well-known member
:-0:-0:-0 וואו! זה בהחלט אחד השירים, אם לא השיר הכי יפה ומרגש של בריטני ספירס. יצא לי כמה פעמים לבכות כששמעתי אותו, ועוד יותר כשאני שומעת אותו ורואה את הקליפ ביחד (הקליפ גאוני וקורע לב בעיני). ממה שאת אומרת זה בהחלט יכול לקבל משמעות אחרת ממה שחשבתי עליו עד עכשיו (שה שיר התנצלות לג'סטין), ואני לא יודעת איזה פרשנות אני מעדיפה.
באמת השיר הכי יפה של בריטני|מאוהב|
והטוויטר גם הצביע שיש שם סצנת לידה שלא זכרתי.
זה נשמע ממש מתאים. אני חושבת שכמה שזה עצוב הפרשנות העצובה יותר יותר יפה בעיני. וגם נראה שלג'סטין בכלל לא מגיעה התנצלות הוא צריך להתנצל.

האמת היא שאני דיי במצב הרגיל שלי. שהוא לא טוב כי המצב הרגיל שלי לא טוב, אבל לא הרגשתי שום שינוי במצב הרוח שקשוק לאירועים שקרו.
אני לא יודעת אם זה טוב או לא טוב באמת. אני מניחה שזה טוב שהמצב שלך לא החמיר עוד יותר|חיבוק|
הרגשתי רע על זה שזה לא משפיע עלי, אבל עכשיו אני יותר מקבלת את זה, ראיתי פוסט של מישהי בפייסבוק שכתבה משהו דומה ובתגובות היו הסברים יפים שהזדהיתי איתם.
אני גם מרגישה רע ואיזה אשמה על זה שאני לא מרגישה מספיק רע כמו שאני רואה שאנשים מתארים. אני ישנה ואוכלת ועובדת די כרגיל. אני מתוסכלת וכועסת ועצובה אבל לא מרגישה אדם אחר לחלוטין כמו שאני רואה אנשים מתארים. ולפעמים אני מרגישה אשמה שאני אולי קצת קהת חושים. חלק מהעניין שלא חזרתי לראות סדרות עדיין הוא שאני מרגישה שאני לא מרגישה מספיק רע שמגיע לי אסקפיזם. וזה כאילו משהו דבילי בכלל לכתוב כשאנשים במצב קשה באמת.
איזה הסברים יפים היו בתגובות?

נדמה לי שככה ניק קרא לאחיינית שנולדה לו שהיא בעצם בת של אחיין או אחיינית שלו. אולי אני מתבלבלת במילה.
אז זאת מילה שניק המציא?:-D

Lhuna3

Well-known member
תורי
1. איך אתם מרגישים בימים אלו? סביר, יהיה טוב יותר בעתיד.

2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10?אם 10 הכי גבוה, בסביבות 6. בהתחלה היה 8 פלוס.
3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית? אני עובד מהבית כבר 8 שנים.וכן, גם בימים אלה.
4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם? לא, אבל שמעתי שחבר אחד עבר זמנית עם אשתו להורים בלוד (הם גרים בגדרה)
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך? בלי אמונה לא נגיע לשום מקום, ביסודי אופטימי.
6. כמה זמן לדעתכם עוד יקח עד שנרגיש פחות או יותר חזרה לשיגרה בישראל? אף אחד לא יודע, אבל תנו ניחוש. חודש פלוס
אופטימי... הלוואי.
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך! שיעורי פילאטיס ויוגה בזום, מטעם בריכת גורדון ומטעם קופ"ח מכבי. עשיתי שלושה ויש עוד בקנה.
יפה |כן|
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות? עבודה, טלוויזיה, אימונים, יש לי עוד שני ספרים לקרוא.
איזה ספרים? (אם בא לך לשתף)
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו? גיבור על לא, אבל לוחמת: וילאנל.
10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום?אחרי ארוחת צהריים קלה, אכלתי יוגורט כבשים עם דבש ואגוזי קשיו.
נשמע נחמד.
11. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו? אני ממעריצי אם פיפל בפרט ואסיד ג'ז בכלל:
לא מכירה את השיר הזה אבל אוהבת כמה שירים שלהם, כמו don't look any further ו-just for you ובטח עוד כמה שלא זוכרת כרגע.

12. אם יש לכם: צרפו משהו חמוד/מצחיק/נחמד/מנחם/מעניין, שלא קשור למצב.

ביקשתם, קיבלתם:
:-D זה טוב!

dory30

Well-known member
לא מכירה את השיר הזה אבל אוהבת כמה שירים שלהם, כמו don't look any further ו-just for you ובטח עוד כמה שלא זוכרת כרגע.
כן, הם תמיד היו טובים. חבל שמשנות ה-90 הם כבר לא מופיעים. על הנייר הם קיימים, אגב.

didalf

Well-known member
אז הם השאירו הודעות תודה חמודות על כל הלוחות המחיקים
מתי השאירו לכם את ההודעות? (אין לי מטרה לשאלה, סתם שואלת כי זה מחמם לי את הלב).
ביום רביעי או חמישי שלחו מייל כללי על הפרויקט הזה.
בשישי בצהריים ראש הקבוצה שלח לנו בקבוצת ווטספ שמי שיכול להגיע למשרד כי הם צריכים מתנדבים אז הלכתי. ואז גם פתחו קבוצת ווטספ למתנדבים והיה שם לוח משמרות כי לא צריך את כולם כל הזמן אז נרשמתי גם לשבת בערב.
ובשלישי כבר העבירו אותם למלון אז לא הספקתי לעשות משמרת נוספת.
אה רק עכשיו הבנתי שהתכוונת מתי המשפחות השאירו את ההודעות על הלוחות|פנים|
לפני שהם עברו למלון כנראה. המתנדבים שהיו ביום של ההעברה שלחו בקבוצה תמונות של הלוחות עם ההודעות.

keren or5

Well-known member
באמת השיר הכי יפה של בריטני|מאוהב|
והטוויטר גם הצביע שיש שם סצנת לידה שלא זכרתי.
זה נשמע ממש מתאים. אני חושבת שכמה שזה עצוב הפרשנות העצובה יותר יותר יפה בעיני. וגם נראה שלג'סטין בכלל לא מגיעה התנצלות הוא צריך להתנצל.
אני זוכרת טוב את סצנת הלידה שלא הבנתי אף פעם מה היא קשורה לסיפור של הקליפ, אבל כל החלק ההתחלתי של הקליפ כשבריטני והחבר שלה הולכים ומנסים להתחמק מהפאפרצי מצולם ומבוים כ"כ מדהים, הקלואזאפים על הפנים של צלמי הפאפראצי, ואיך שהכל מועבר בצורה עצובה כזאת ואפורה כ"כ אפקטיבי (אפשר להשוות עם הקליפ שלה לשיר לאקי שגם בו יש סצנות עם צלמי פאפרצי וזה גם שיר וקליפ על זה שהיא תקועה בפירסום וכל זה, אבל שם הכל נראה יפה כזה וקיטשי מידי, מה שעובד כ"כ טוב באברי טיים זה שיש בסצנות האלה משהו מחוספס ומכוער שמעביר את המסר בצורה כ"כ הרבה יותר טובה), ויחד עם השיר האלוהי הזה זה פשוט יצירת מופת בעיני.
בזמנו אני זוכרת שהיה דיי ברור שהם נפרדו כי בריטני בגדה בו. זה מרומז מאוד בשיר ובקליפ של ג'סטין Cry Me a River, שאי אפשר להכחיש שהוא שיר מעולה והפקה מעולה, אבל תמיד העביר לי תחושה של משהו קצת רע מידי ונקמני. בשיר Everytime זה גם מאוד משתמע שהיא מבקשת סליחה מהאהוב שלה על משהו רע שהיא עשתה, במיוחד בשורות האלה-
I may have made it rain
Please forgive me
My weakness caused you pain
And this song's my sorry

ולכן תמיד הנחתי שהסיפור (על זה שהיא בגדה בו) נכון. (אגב, הבחור שהשמועות אומרות שהיא בגדה איתו הוא וויד רובסון שהיה הכוראוגרף שלה לתקופה מסויימת, אבל לי הוא יותר מוכר מהסרט הדוקמנטרי Leaving Neverland, שבו הוא ועוד בחור פשוט מספרים במשך 4 שעות על איך מייקל ג'קסון אנס אותם בתור ילדים. סרט דיי מחריד).
בכל מקרה, נכון שזה לא יפה לבגוד, אבל בחייאת זה לא שהיא הרגה מישהו והם היו ממש ילדים בגיל הזה, כאילו באמת ג'סטין תמיד הצטייר לי כקצת אס-הול נקמני על Cry Me a River, זה נראה שהוא כ"כ נהנה להאשים אותה.
האמת בתקופה של#FreeBritney
כבר התחילו הרבה מעריצים להתהפך על ג'סטין כי כולם סקרו שוב את כל הקריירה שלה וראו איך התקשורת התייחסה אליה בצורה שבחיים לא הייתה עוברת היום, ושכולם היו יותר מדי קשים איתה עם העניין (וזה מצטרף לזה שגם יש ביקורת לאחרונה על ג'סטין על התקרית של המלתחה בסופרבול עם ג'נט ג'קסון), ואני נוטה להסכים שיש בו משהו קצת אסהולי באיך שהוא התייחס לעניין, אז אני שמחה שכועסים עליו עכשיו!
וכן באמת מרגיש לי מצד אחד קצת רחמים עליה שהשיר פורש עד עכשיו כבקשת סליחה מג'סטין, כי אני מרגישה שגרמו לה לשלם יותר מדי על העניין הזה שהוא לא כזה נורא, אבל עדיין תמיד אהבתי כ"כ את השיר בגלל הכנות, הפתיחות והפגיעות שהיא מרשה לעצמה להביע בו. כמובן שזה עדיין נכון אם מדובר עכשיו על מה שאת אומרת שזה בכלל לא על זה שהיא בגדה בג'סטין אלא על ההפלה, אני בכל מקרה תמיד יעריץ את השיר הזה וזה עצוב וטרגי בצורה אחרת לגמרי, זה פשוט מוזר קצת כי תמיד הייתי בטוחה שאני יודעת על מה השיר, ולגלות עכשיו שיש מצב שכולנו פירשנו אותו לא נכון זה פשוט עניין שזה מרגיש כאילו אני צריכה להתרגל לזה, אבל כן כמובן שזה גם טראגי ועצוב ויפייפה בפרשנות החדשה. אוף, איזה מסכנה היא!
אני גם מרגישה רע ואיזה אשמה על זה שאני לא מרגישה מספיק רע כמו שאני רואה שאנשים מתארים. אני ישנה ואוכלת ועובדת די כרגיל. אני מתוסכלת וכועסת ועצובה אבל לא מרגישה אדם אחר לחלוטין כמו שאני רואה אנשים מתארים. ולפעמים אני מרגישה אשמה שאני אולי קצת קהת חושים. חלק מהעניין שלא חזרתי לראות סדרות עדיין הוא שאני מרגישה שאני לא מרגישה מספיק רע שמגיע לי אסקפיזם. וזה כאילו משהו דבילי בכלל לכתוב כשאנשים במצב קשה באמת.
איזה הסברים יפים היו בתגובות?
נכון? זה מעגל כזה של להרגיש רע על זה שאני לא מרגישה רע, ואז להרגיש רע על זה כי זה כאילו לא "בעיות אמיתיות" אבל אנחנו מרגישים מה שאנחנו מרגישים. כאילו במקרו זה לא באמת משנה כלום ואנחנו לא באמת פוגעים במישהו, וזה עשה לי עצוב מה שאמרת על הסדרות |נחמה| למרות שאני מזדהה עם זה, אבל יודעת בהיגיון שאין לנו סיבה להרגיש רע על זה שאנחנו לא מרגישות רע או משהו כזה!
לגבי הפוסט בפייסבוק אז אני לא בטוחה כמה זה יהיה תקף אליך כי מישהי כתבה את הפוסט בקבוצה של אנשים שמתמודדים עם דיכאון וחרדות כאילו בלי קשר, ואנשים כתבו דברים שאני קצת פוחדת לכתוב כי אולי זה יצא חסר טאקט אז אני שמה בלבן ומי שחושב שזה יכול לפגוע בו שלא יקרא אז דיברו על זה שיש משהו מנחם בזה שפתאום כולם מרגישים מה שאנחנו מרגישים על בסיס יומי (חרדות ודיכאון). זה נשמע כ"כ רע, אבל יש בזה משהו נכון, וגם מישהי כתבה שהייתה לה תחושה דומה בקורונה וגם לי הייתה, כי זה כזה - פתאום כולם מבינים ומרגישים משהו שאני חווה כל הזמן. וגם כתבו שאולי התחושה שהעם קצת מתלכד סביב הדבר הזה גם יוצרת נחמה כלשהי, וגם שאנשים כמונו שסובלים באופן קבוע מחרדה ודיכאון, אבל עם תחושה ש"אין סיבה" כאילו פתאום המציאות מתיישרת יותר לרגשות שלהם ועכשיו הרגשות שלהם "עם סיבה. כאילו עכשיו הגיוני להיות עם חרדה, עכשיו הגיוני להיות בדיכאון, ויש משהו בזה שיש "סיבה" שעוזר בצורה מטומטמת. ואני יודעת שזה יכול להישמע נורא לחלק מהאנשים, אבל כ"כ שמחתי שנתקלתי בפוסט הזה כי כ"כ הזדהיתי עם מה שכתבו בו, והרגשתי פחות רע על זה שאני לא מרגישה רע. וכמו שאמרתי, אני לא יודעת כמה זה רלוונטי אלייך כי לא ידוע לי שאת סובלת מהדברים האלה בחיי היומיום שלך, אבל בכל מקרה בעיני התחושות שלך לגיטימיות ואת לא צריכה להרגיש רע על זה שאת לא מרגישה מספיק רע |נחמה|. ואני כמובן אומרת את זה ויודעת שקשה ליישם כי אני בעצמי הרגשתי רע על זה שלא הרגשתי מספיק רע, אבל זה פשוט נכון!
אז זאת מילה שניק המציא?:-D
אה, לא נראה לי שהוא המציא אותה. נראה לי שככה קוראים למי שהוא הבן של האחיינ/ית שלך. פשוט לא שמעתי את המילה לפני (כי אני לא חושבת שהכרתי מישהו שהיה לו בן של אחיינ/ית). אבל אולי אני לא זוכרת נכון, ניק בכל מקרה ידע לתקן אותי אם אני טועה.
טוב הרגשתי מטומטמת לא לגגל את זה פשוט ולראות אם זה דבר, אז כן מסתבר שככה באמת קוראים לזה-

LeAnnDyIan

Well-known member
אז איך לקחתם 3 ימי חופשה-היעדרות?
אני עובדת בחברה של יהודים.
לקרוא ל-מה שקרה טרור זה הצגה לא נכונה של המציאות. זה צבא, קטן, מטורף, אבל לא "טרור".
זה בהחלט טרור וחמאס הם טרוריסטים לכל דבר.
יש בינינו הסכמה, לא לגבי נועה תשבי.
מה הבעיה עם נועה תשבי?
למדתי לא להכנס למטבחי האכלה-האבסה באזורי הייטק ומגדלים גבוהים במיוחד.
לא נראה לי שאנחנו מדברים על אותו הדבר.
חכמה - לא כתבה כתובת ממש.
למי שמכיר את האיזור מה שהיא רשמה שם זה מספיק כדי למצוא אותה.
המושב של המשפחה שלך הוא בצפון? אני מניחה שהוא לא אחד הישובים שכבר פונו שם.
לא כזה צפון, זה ליד זכרון יעקב. אז לא פונו. +המשפחה הכי צפונית שלי גרים בכרמיאל.
אה זה מעולה, אני הכי אוהבת שזה קורה!
וכן זה קרה לי בעבודות שונות כבר כמה פעמים, שאנשים שלא אהבתי עזבו או הועזבו, והוחלפו באנשים שאני כן מחבבת. וזה דבר מאוד משמעותי בעיני, כי האנשים שאנו עובדים איתם יכולים מאוד להשפיע על מצב הרוח שלנו וכתוצאה מזה על איכות החיים בכללי.
לגמרי!
וואו זה הרבה!
כן אבל לא הייתי מסוגלת לישון והייתי צריכה להוציא מהראש את כל המראות הנוראיים שרודפים אותי כל היום. למרות שבתאכלס לא בחרתי סרטים כאלה טובים (מהבחינה שהם לא היו קלילים, לא בקטע של סרטים גרועים) אבל לא רציתי בהכרח ערימה של קומדיות רומנטיות קלילות כי הרגשתי קצת אשמה. פשוט רציתי תוכן שהוא לא מלחמה.
|כן||נחמה| (אני יכולה לחשוב על מישהי שהחייתה מתים, אבל זה ספוילר לכתוב באיזו סדרה...)
אוקיי אז אני אבחר בה.
גם אני, מאוד, אבל עכשיו עוד יותר.
לגיטימי.
אני רוצה להאמין שזה יקרה בקרוב... לחזור למה שהיה זה באמת קשה לדמיין, אני מרגישה שאני חיה במדינה אחרת לגמרי ממה שהיתה לי לפני שבועיים.
אני לא חושבת שאף פעם אנחנו חוזרים למה שהיה. תמיד ממשיכים הלאה לטוב או לרע. אבל כן, התחושות שלך בהחלט מובנות, עם כל המלחמות והתלאות שעברנו במדינה, אני לא חושבת שאף אחד מאיתנו (חברי הפורום) לא חי בתקופה של משהו נוראי יותר.
קשה לענות על זה, קשה לה גם להגיד בעצמה... היא כרגע כמו שהיא מתארת את זה "חיה משעה לשעה".
:-(
אני גומעת את הספר הזה עכשיו ממש מהר, ומבחינתי הלוואי שהיה ארוך יותר :D
וואלה? אז יופי אני שמחה שמצאת אסקפיזם❤️
סורי אבל הסלט נודלס פיקנטי שלך הוא באמת עצוב, ופיתה עם שוקולד זה שמח!
חח הוא דווקא לא היה עצוב. מה שהיה לי עצוב זה שלא אכלתי כלום מעבר לזה כל היום.
כמה צפוני המושב שלך? בטווח המסוכן? מפנים אותם?
לא מפנים. לא בטווח מסוכן. אבל בטווח מספיק כדי לעשות לי התקפי לב|שפם|
לא זוכרת כבר באיזה יום זה היה, אבל זה היה ביום הראשון שהתחילו לירות טילים מאיזור לבנון. נועה תשבי ישר עלתה בלייב לעדכן למרות שלא היו הרבה עדכונים קונקרטיים ברגעים הראשונים, רק שנשמעו אזעקות. אבל אז כמובן שהתחילו הודעות בקבוצת ווטסאפ של המשפחה מצד אבא שלי שבודקים אחד על השני. החבר׳ה בכרמיאל דיווחו ראשונים שהם בסדר, ואז הרוב גם דיווחו שהיו אזעקות אבל לא שמעו נפילות. ואז הם דרשו לשלומה של דודה שלי שלא התפקדה. אחרי כמה דקות היא רושמת “אנחנו בסדר. היה בום חזק אבל כולם בסדר״ שאלו אותה אם הייתה נפילה אצלם והיא כזה, לא אצלנו, ליד <המושב שלי> ישר נפל לי הלב לתחתונים (אפילו שההורים שלי כבר לא גרים שם) ישר סימסתי לאבא שלי שענה בשיא הנונשלנטיות שהכל בסדר ואין מה לדאוג אין אצלו כלום. כמובן שבמקביל סימסתי גם לאחים שלי, אבל מכיוון שאבא שלי היה הראשון שענה שאלתי אותו מה שלום האח האמצעי שלי ואם הוא איתם כי הוא כל הזמן מטייל והוא ענה לי “הכל בסדר איתו, הוא בכלל בתאילנד כבר מראש השנה״ לא עוברת דקה והאח המדובר שולח לי הודעה ״הכל טוב אני בבית הלכתי לסופר לקנות כמה דברים״ ישר מתחילה להריץ בראש תסריטי אימה של למה לעזאזל אבא שלי משקר לי שהוא בתאילנד. מתקשרת לאבא שלי בלחץ ותוהה למה הוא שיקר לי והוא הכי בקלילות עונה לי ״אה, הוא בבית? לא ידעתי. הוא לא אמר לי״
מתקשרת לאח המדובר ודורשת לדעת איפה הוא ״בסופר״ הוא ממשיך לטעון. מה בסופר לך הביתה זורקים עליכם טילים!!!!!!!11 ״אין פה כלום סתם מגזימים״|פנים| שאלתי אותו למה הוא לא אמר לאבא שלנו שהוא חוזר הביתה והוא כזה ״ראיתי את אמא בבית, היא יודעת שאני פה. אבא היה בעבודה אז לא אמרתי לו״ כאילו בשיא הרצינות נראה לו הגיוני שבשיאה של המלחמה כשחצי מהטיסות לארץ מבוטלות יש אזהרות מסע מכמעט כל מדינה, הוא עולה על טיסה חזרה הביתה ואפילו לא מודיע להורים כדי שידעו איפה הוא???? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ אין לי כוח אליו|שפם|
:-0:-0
לא חושבת שאי פעם בחיי אני אהיה מסוגלת לראות 7 סרטים ברצף.
מה ההבדל בין זה לבין לעשות בינג׳ לעונה שלמה של סדרה.
חחח אהבתי שהיא כתבה לשמור על הספר כשהיא מחריבה אותו בטוש אדום.
אבל זה ידוע שבעמוד הראשון של ספר מותר לכתוב. גם ליטרלי יש מקום לכתוב שם את השם של הילד.
פלוס, בהתחשב בזה שהספר הזה כבר בן 20 שנה לפחות, היא בהחלט שמרה עליו יפה כי הוא במצב מצוין.
חחחחחחחח אני גם אוהבת לק כחול וירוק בלי קשר לסיהוקס:-D אז הייתי מבאסת אותך גם סליחה.
לא יודעת להסביר את ההבדל אבל יש כאלה סתם אומרים לי כזה ״I like your nails” או ״זה צבע יפה״ ואז כמובן שאני לא מניחה אוטומטית שהם אוהדי סיהוקס. אבל משהו באיך שהיא אמרה את זה OH MY GOD I LOVE your nails גרם לזה להישמע כאילו זו התלהבות מלאה בהבנה. לא יודעת להסביר, היית צריכה לשמוע אותה כדי להבין.
אני בקושי עוקבת אחרי אנשים זה הכל הפוריו שהאלגוריתם מחליט בשבילי וזה בעיקר צייצנים ישראלים. כאילו גם כשאני מסכימה איתם הם מדברים על כל הדברים הנוראים בארץ ובעולם (כלומר החידלון של הממשלה בארץ והמטומטמים העלק ווק בעולם). אבל לפעמים הם גם מצחיקים או סתם מעניינים אז אני עדיין שם.
פלוס סתם דברים של טיילור ו-וואטבר נושא לוהט כרגע בטוויטר. היום מסתבר שזה בריטני.
אה נראה לי שהטוויטר התייאש ממני כי לי הוא בכלל לא מראה דברים שלא קשורים למי שאני עוקבת אחריהם. פעם הוא באמת היה מראה לי דברים שטרנדים עכשיו. אולי אבל גם כי אני לא באמת נמצאת שם מספיק זמן. נראה לי שכשאני מתחברת אני גוללת למטה איזה חצי דקה קוראת נגיד 10 ציוצים ואז יוצאת מהאפליקציה.
אני גם שמעתי. אבל אני שומרת על האלגוריתם נקי. גם קודם הרצתי במהירות כל דבר שלא קשור לדברים שאני רוצה לראות ועכשיו עוד יותר אז הוא לא מביא לי הרבה, וכשכן אני מעיפה מהר. אז הפוריו בטיקטוק נשאר נקי וחמוד.
אה, אז יופי
אבא של צ׳רלי מקגי (דרו ברימור) בסרט Firestarter
לי קרה הפוך אנשים שאהבתי עזבו ובאו מעפנים.
אויש לא כיף:-/

נדירליאל

Active member
אני עובדת בחברה של יהודים.
חשבתי שאת גרה בארץ - לכן נשאלה השאלה
זה בהחלט טרור וחמאס הם טרוריסטים לכל דבר.
אוקיי - לא נתווכח על זה.
מה הבעיה עם נועה תשבי?
עבורי היא מייצגת כל מה שרע אצל ישראלים-מהגרים
לא נראה לי שאנחנו מדברים על אותו הדבר.
שוב, בעיני רוחי ראיתי את המסעדות בכניסות למגדלי העסקים בתל אביב
למי שמכיר את האיזור מה שהיא רשמה שם זה מספיק כדי למצוא אותה.
אז היא מסתכנת/הסתכנה? [הדיעות הקדומות שלי ביחס לגידול ילדים בארה"ב, אני מניח שאת גרה שם.]
לא כזה צפון, זה ליד זכרון יעקב. אז לא פונו. +המשפחה הכי צפונית שלי גרים בכרמיאל.
לפי ההתפתחויות האחרונות... הלוואי שלא יפונו
|פרפר|

LeAnnDylan

Well-known member
3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית?
ב4 ימים הראשונים עבדתי מהבית. אבל מאז יום חמישי שעבר אני עובד בעבודה. זה לא חזרה לחלטין לנורמליות שם, אבל יחסית מרגיש נורמלי. (אני בעיקר מרגיש את חוסר הנורמליות כשאני לא בעבודה)
שמחה שהצלחת למצוא קצת נורמליות בכל הטירוף הזה. זה חשוב.
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך?
אני לחלוטין מאמין ש"ננצח" במובן הקרוב. כלומר אני מאמין שהחיזבאללה בצפון לא יכנס לעימות אמיתי
אני מקווה שאתה צודק. כל התיאוריות קונספירציה שרצות בכל מקום לא מרגיעות אותי במיוחד.
השאלות הגדולות שאני לא בטוח לגביהן זה האם זה אומר גם החזרת החטופים? האם זה אומר כיבוש הרצועה עם המון חללים, המון מוות פלסטיני וגדילת השנאה לישראל בעולם?
אתה רוצה להגיד לי שאתה חושב שיש לזה עוד מקום לגדול??
ביום שישי שעבר ליטרלי סגרנו את העסק ונשארנו בבתים שלנו מפחד לצאת החוצה בגלל האנטישמיות הגוברת. אני באמת לא יודעת איך זה יכול לגדול עוד יותר.
6. כמה זמן לדעתכם עוד יקח עד שנרגיש פחות או יותר חזרה לשיגרה בישראל? אף אחד לא יודע, אבל תנו ניחוש.
אני מנחש שתוך 4 חודשים כבר רוב הארץ תחזור לשגרה זה קשה לדמיין כרגע, אבל מניסיון הקורונה ואירועים בטחוניים אחרים איכשהו תמיד חוזרים לשגרה.
כמובן שאני מדבר על שגרה לרוב העם. אנשים בצבא יהיו במקום אחר ואנשים שגרים קרוב לעזה יהיו במצב אחר עדיין.
זה נכון. אני לצערי מסכימה עם זה.
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך!
אני מאוד נהנה מזה שהאחיינית הקטנה גרה אצלנו עכשיו. זה פשוט כיף כי היא הבן אדם הכי חמוד בעולם וכל כך מצחיקה. אם כי גם עצבנית. זה כיף גדול לשחק איתה כמעט כל יום.
תינוקות במצב כזה זה באמת כיף והכי משכיח הכל. אני כל יום אומרת לבוסית שתביא את התינוקת שלה לעבודה כדי שתהיה לי קצת הפוגה של משהו נורמלי ושמח.
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות?
אז למזלי העבודה שלי מעולה בתור הסחת דעת. מחוץ לעבודה האחיינית הקטנה היא טובה לזה (כין היתר כי אסור לדבר על המצב לידה).
וחוץ מזה אני חוזר בשבוע האחרון לראות יותר טלוויזיה וגם לקרוא.
והחלטתי להפסיק להסתכל באינסטגרם כי אני מתעצבן. אני כמעט כל יום צריך להפעיל את ההפסקה הזאת מחדש אחרי שאני מתפתה, אבל אני כן הפחתתי.
טוב מאוד. אני חושבת שכן חשוב להתעדכן אז זה בסדר שאתה מתפתה לבדוק מה קורה. אבל גם חשוב באותה מידה לדעת להתנתק ולשמור על בריאות הנפש.
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו?
אני מתלבט בין הפלאש שיכול לחזור בזמן ולעצור את זה. או פשוט סופרמן שיוציא את החטופים מעזה.
שניהם נשמעים לי טוב עכשיו.
אני לא זוכר מה השיר האחרון ששמעתי אבל גיליתי (מחדש) את השיר בין האצבעות של רותי נבון:
וואו זה שיר ממש טוב שלגמרי שכחתי מקיומו. תודה שהזכרת לי אותו. אוסיף אותו לפלייליסט שלי עכשיו.
אני לא זוכר אם שמתי את זה כבר:
צפה בקובץ המצורף 93024
אוי זה לגמרי אני!
אבל נראה לי שעדיין ירגיש מאוד מלחמתי ובעיקר פשוט ירגיש שעדיין יישב עלינו משהו קולקטיבי חזק.
ירגיש מלחמתי כי סביר להניח שעדין נהיה במלחמה. אני לא מאמינה שנשיג את היעדים הצבאיים שלנו בעוד חודש. הלוואי שכן אבל מאוד בספק.
כולנו מעריצים את רחל מאופקים...
לגמרי!
יש את הסופרת של Simon vs. the Homo Sapiens Agenda שהיא גם יהודייה וכתבה בעבר על אנטישמיות, אבל היא לא כתבה כלום על התקיפה של ה7/10. ובשלב מסויים היא התחילה לחסום תגובות לפוסטים שלה כי אנשים כתבו לה שהם ציפו ממנה להתייחס לזה. ושבוע אחר כך בערך היא כתבה פוסט על האלימות באופן כללי שמרגיש שהרבה יותר מתייחסת למה שקורה בתוך עזה.
אויש אלה הכי מעצבנים אותי. עדיף כבר שלא יגיבו בכלל מאשר תגובות כאלה.
1. איך אתם מרגישים בימים אלו? ייאוש וחוסר תקווה אבל פחות ממה שהיה בהתחלה.
:-(
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך? אני כבר לא יודעת מה נחשב ניצחון, זה מרגיש כאילו אנחנו קרובים לאבדון.
בהחלט מרגיש ככה.
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך! לא בטוחה אם זה היה השבוע אבל הצלחתי להתחבר לאימייל של האוניברסיטה ועכשיו אני יכולה לעבור מהאימייל האישי שלי לאימייל של האוניברסיטה בקלות. עשיתי את זה לגמרי לבד וזה מסוג הדברים שאני מבקשת עזרה מהאחים שלי.
כל הכבוד לך!
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות? עושה בינג' של מניפסט. מחר אני מסיימת אותו, עוד מתלבטת מה מתחשק לי לראות אחרי שאגמור עם מניפסט.
אני בעד שתראי את Big Little Lies כי אני מזעוזעת ממך שעוד לא ראית:-0
חח סתם, תראי מה שבא לך כמובן.
9. איזה גיבור על הינו הכי צריכים פה עכשיו? אפשר את באטמן? יש לו מלא כסף.
אפשר את מי שאת רוצה. אבל מה הכסף שלו יעזור לנו? אני לא חושבת שאני באמת יודעת או זוכרת מה הכוח על שלו|תוהה|
10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום? חזה הודו, אבוקדו.
בסנדוויץ'? יאמי עשית אותי רעבה.
אוי זה כזה חמוד|לב||לב|
ואיך הייתה החזרה לעבודה?
היה קשה האמת כי אף אחד לא היה במצב רוח לעבוד. וגם היה לי קשה להעמיד פנים שהכל בסדר עבור הלקוחות. כלומר אני יכולה לדבר איתם על המצב והכל אבל לא הרגשתי שבא לי לדבר על זה כי זה עשה לי לי עצבים וגרם לי לבכות. ומצד שני לחייך ללקוחות ולהעמיד פנים שהכל בסדר הרגיש לי אפילו יותר נורא. וגם אני כל כך שונאת ששואלים אותי אם אני בסדר. ברור שאני לא בסדר. אף אחד מאיתנו לא בסדר. אבל לאנשים לא באמת אכפת אם אנחנו לא בסדר אז אנחנו חייבים לענות שאנחנו בסדר כי אנחנו בחיים וזה אמור להיות בסדר.
איך הם באמת יכולים לעזור?
מבחינתי לעזור אומר שיעשו הסברה לחברים ומכרים שלהם. שאם מישהו בסביבתם מעלה את הנושא שלא יקשקשו על "שני הצדדים" וישארו נטרליים. שיקחו צד ויעמדו איתנו. שיבינו שגם אם אכפת להם מהפלסטינאים, הדבר הכי טוב בשבילם זה שישראל ישמידו את חמאס. וגם שיבינו שאנחנו לא חייבים לתת להם פאקינג חשמל או מים!🤬
משום מה הייתי בטוחה שכתבת 7 סרטונים ועכשיו כשקלטתי שמדובר ב-7 סרטים אני קצת בהלם.
את לא רשאית להיות בהלם. את בתחרות צמודה עם לונה על תואר מלכת הבינג'ים. אני בטוחה שעשית בינג'ים ארוכים יותר מהאורך של שבעה סרטים.
בגלל ההסברה שלה?
כן. אבל גם תמיד הערצתי אותה. מאז שאני בת 9.
מה זאת אומרת שירי יום זיכרון?
ליטרלי שירים שמתנגנים ביום הזיכרון.
נגיד אלה:
חחח, איזו חמודה. בת כמה היא הייתה?
הם אומרים שהיא הייתה בכיתה ב', אבל הכתב שלה נראה מאוד קריא ויחסית אין לה שגיאות כתיב חוץ מזה שכתבה Bi במקום Bye אז אני חושדת שהיא הייתה אולי בכיתה ג' או ד'.
בעצם היא גם טעתה בשם של הדינוזאור. אבל גם אני הייתי צריכה ללכת לגגל כדי לדעת איך מאייתים Pterodactyl. היא כתבת כמו ששומעים את זה וסביר להניח שאם היו שואלים אותי איך מאייתים את זה גם אני הייתי רושמת משהו כמו שלה.
גם אני נהניתי מהפוסטים האלה. תודה על השיתוף :-):
|4U|

Lion_Heart

Well-known member
סופרמן אני מכירה, אבל מי השניים האחרים ואיזה כוחות מיוחדים יש להם?
סברמן ואורי און היו שני סופר גיבורים ישראלים , אחד של אורי פינק השני...לא זוכר
https://he.wikipedia.org/wiki/אורי-און- אורי און היה גיבור דיי תנכ"י לדעתי

אחרי הסרט AVENGERS הראשון היה נסיון לגייס כסף ליצור סרט גיבורי על ישראלי בשם "האמיצים" שממש לא הרבה יודעים עליו...אורי פינק היה מעורב באיזהשהו שלב...זה כל מה שאני יודע

נדירליאל

Active member
|חיבוק| מקווה שתרגיש יותר טוב!
תודה. ככל שהזמן עובר, מתרחקים סיוטי הדיסטופיה
:-D כן הסדרה הזאת דיי גורמת לא לאהוב גיבורי על אבל אם אני זוכרת נכון סטארלייט נשארת יחסית טובה
סטארלייט "מתפטרת", אבל ויתרתי לגמרי על עונה 2 ועל עונה 3.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נכדנית זאת מילה?8-*
קצת סדר ותשובות בנושא.
מי שעכשיו גרה אצל אבא שלי זאת האחיינית. כלומר הבת של אחותי. והיא בת 3 וחצי.
וזה לחלוטין גם היה מתיש אותי אם הייתי צריך להיות איתה כל היום. או אפילו חצי יום רצוף.
אבל כמה שעות אני יכול וזה מאוד כיף.

לאחיינית שלי יש בן ואני לא יודע מה השם הנכון לזה אבל אני אומר שהוא אחיינין שלי. אולי נכדן זה מושג נכון יותר, אני לא יודע.
הוא בן שנה
אותו לא ראיתי בכלל השבוע :-(
אה, לא נראה לי שהוא המציא אותה. נראה לי שככה קוראים למי שהוא הבן של האחיינ/ית שלך. פשוט לא שמעתי את המילה לפני (כי אני לא חושבת שהכרתי מישהו שהיה לו בן של אחיינ/ית). אבל אולי אני לא זוכרת נכון, ניק בכל מקרה ידע לתקן אותי אם אני טועה.
טוב הרגשתי מטומטמת לא לגגל את זה פשוט ולראות אם זה דבר, אז כן מסתבר שככה באמת קוראים לזה-
וואלה.
נראה לי שאני אמשיך עם אחיינין, כי לומר שיש לי נכדן נשמע קרוב מידי ללומר שיש לי נכד שזה מוזר.
אתה רוצה להגיד לי שאתה חושב שיש לזה עוד מקום לגדול??
ביום שישי שעבר ליטרלי סגרנו את העסק ונשארנו בבתים שלנו מפחד לצאת החוצה בגלל האנטישמיות הגוברת. אני באמת לא יודעת איך זה יכול לגדול עוד יותר.
אני מצטער לשמוע.
שמעתי גם על יהודים וישראלים לשעבר שהרגישו ככה באנגליה ונורווגיה.
ונראה לי שכולנו יודעים שזה יכול עוד לגדול.
אם תהיה כניסה קרקעית לעזה היא בטוח תגדל.
לפחות בנתיים מרגיש שרוב הממשלות בעולם המערבי איתנו.

didalf

Well-known member
אוף, איזה מסכנה היא!
היא באמת ממש מסכנה כל מה שהיא עברה:-(
מודה שאף פעם לא חשבתי יותר מידי לעומק על השיר הזה ובריטני וג'סטין וכו' אבל אהבתי לקרוא מה שכתבת.

נכון? זה מעגל כזה של להרגיש רע על זה שאני לא מרגישה רע, ואז להרגיש רע על זה כי זה כאילו לא "בעיות אמיתיות"
לגמרי.

לגבי הפוסט בפייסבוק אז אני לא בטוחה כמה זה יהיה תקף אליך כי מישהי כתבה את הפוסט בקבוצה של אנשים שמתמודדים עם דיכאון וחרדות כאילו בלי קשר, ואנשים כתבו דברים שאני קצת פוחדת לכתוב כי אולי זה יצא חסר טאקט אז אני שמה בלבן ומי שחושב שזה יכול לפגוע בו שלא יקרא אז דיברו על זה שיש משהו מנחם בזה שפתאום כולם מרגישים מה שאנחנו מרגישים על בסיס יומי (חרדות ודיכאון). זה נשמע כ"כ רע, אבל יש בזה משהו נכון, וגם מישהי כתבה שהייתה לה תחושה דומה בקורונה וגם לי הייתה, כי זה כזה - פתאום כולם מבינים ומרגישים משהו שאני חווה כל הזמן. וגם כתבו שאולי התחושה שהעם קצת מתלכד סביב הדבר הזה גם יוצרת נחמה כלשהי, וגם שאנשים כמונו שסובלים באופן קבוע מחרדה ודיכאון, אבל עם תחושה ש"אין סיבה" כאילו פתאום המציאות מתיישרת יותר לרגשות שלהם ועכשיו הרגשות שלהם "עם סיבה. כאילו עכשיו הגיוני להיות עם חרדה, עכשיו הגיוני להיות בדיכאון, ויש משהו בזה שיש "סיבה" שעוזר בצורה מטומטמת. ואני יודעת שזה יכול להישמע נורא לחלק מהאנשים, אבל כ"כ שמחתי שנתקלתי בפוסט הזה כי כ"כ הזדהיתי עם מה שכתבו בו, והרגשתי פחות רע על זה שאני לא מרגישה רע. וכמו שאמרתי, אני לא יודעת כמה זה רלוונטי אלייך כי לא ידוע לי שאת סובלת מהדברים האלה בחיי היומיום שלך, אבל בכל מקרה בעיני התחושות שלך לגיטימיות ואת לא צריכה להרגיש רע על זה שאת לא מרגישה מספיק רע |נחמה|. ואני כמובן אומרת את זה ויודעת שקשה ליישם כי אני בעצמי הרגשתי רע על זה שלא הרגשתי מספיק רע, אבל זה פשוט נכון!
אוקי כן באמת קצת פחות רלוונטי לי אבל אני לגמרי מבינה זה הכל גם כן תחושות לגיטימיות|חיבוק| ואני שמחה שזה עזר לך להרגיש פחות רע עם עצמך.

אה טוב זאת מילה אמיתית מבקשת סליחה משניכם:-D

אוקי|מזיע|

אני לא חושבת שאף אחד מאיתנו (חברי הפורום) לא חי בתקופה של משהו נוראי יותר.
נכון. מאז יום הכיפורים לא היה אסון כזה. אפילו אז הוא לא היה כזה אסון ברמה האזרחית. ואפילו לונה לא הייתה במלחמת יום כיפור.

לא מפנים. לא בטווח מסוכן. אבל בטווח מספיק כדי לעשות לי התקפי לב|שפם|
יופי, יופי, פחות יופי|שפם|
לא זוכרת כבר באיזה יום זה היה, אבל זה היה ביום הראשון שהתחילו לירות טילים מאיזור לבנון. נועה תשבי ישר עלתה בלייב לעדכן למרות שלא היו הרבה עדכונים קונקרטיים ברגעים הראשונים, רק שנשמעו אזעקות. אבל אז כמובן שהתחילו הודעות בקבוצת ווטסאפ של המשפחה מצד אבא שלי שבודקים אחד על השני. החבר׳ה בכרמיאל דיווחו ראשונים שהם בסדר, ואז הרוב גם דיווחו שהיו אזעקות אבל לא שמעו נפילות. ואז הם דרשו לשלומה של דודה שלי שלא התפקדה. אחרי כמה דקות היא רושמת “אנחנו בסדר. היה בום חזק אבל כולם בסדר״ שאלו אותה אם הייתה נפילה אצלם והיא כזה, לא אצלנו, ליד <המושב שלי> ישר נפל לי הלב לתחתונים (אפילו שההורים שלי כבר לא גרים שם) ישר סימסתי לאבא שלי שענה בשיא הנונשלנטיות שהכל בסדר ואין מה לדאוג אין אצלו כלום. כמובן שבמקביל סימסתי גם לאחים שלי, אבל מכיוון שאבא שלי היה הראשון שענה שאלתי אותו מה שלום האח האמצעי שלי ואם הוא איתם כי הוא כל הזמן מטייל והוא ענה לי “הכל בסדר איתו, הוא בכלל בתאילנד כבר מראש השנה״ לא עוברת דקה והאח המדובר שולח לי הודעה ״הכל טוב אני בבית הלכתי לסופר לקנות כמה דברים״ ישר מתחילה להריץ בראש תסריטי אימה של למה לעזאזל אבא שלי משקר לי שהוא בתאילנד. מתקשרת לאבא שלי בלחץ ותוהה למה הוא שיקר לי והוא הכי בקלילות עונה לי ״אה, הוא בבית? לא ידעתי. הוא לא אמר לי״
מתקשרת לאח המדובר ודורשת לדעת איפה הוא ״בסופר״ הוא ממשיך לטעון. מה בסופר לך הביתה זורקים עליכם טילים!!!!!!!11 ״אין פה כלום סתם מגזימים״|פנים| שאלתי אותו למה הוא לא אמר לאבא שלנו שהוא חוזר הביתה והוא כזה ״ראיתי את אמא בבית, היא יודעת שאני פה. אבא היה בעבודה אז לא אמרתי לו״ כאילו בשיא הרצינות נראה לו הגיוני שבשיאה של המלחמה כשחצי מהטיסות לארץ מבוטלות יש אזהרות מסע מכמעט כל מדינה, הוא עולה על טיסה חזרה הביתה ואפילו לא מודיע להורים כדי שידעו איפה הוא???? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ אין לי כוח אליו|שפם|
חחחחחחחח אוי גאון אח שלך|פנים|
מה ההבדל בין זה לבין לעשות בינג׳ לעונה שלמה של סדרה.
גם זה פסיכי בעיני.

פלוס, בהתחשב בזה שהספר הזה כבר בן 20 שנה לפחות, היא בהחלט שמרה עליו יפה כי הוא במצב מצוין.
כל הכבוד.

לא יודעת להסביר את ההבדל אבל יש כאלה סתם אומרים לי כזה ״I like your nails” או ״זה צבע יפה״ ואז כמובן שאני לא מניחה אוטומטית שהם אוהדי סיהוקס. אבל משהו באיך שהיא אמרה את זה OH MY GOD I LOVE your nails גרם לזה להישמע כאילו זו התלהבות מלאה בהבנה. לא יודעת להסביר, היית צריכה לשמוע אותה כדי להבין.
אני מבינה:-D
אה נראה לי שהטוויטר התייאש ממני כי לי הוא בכלל לא מראה דברים שלא קשורים למי שאני עוקבת אחריהם. פעם הוא באמת היה מראה לי דברים שטרנדים עכשיו. אולי אבל גם כי אני לא באמת נמצאת שם מספיק זמן. נראה לי שכשאני מתחברת אני גוללת למטה איזה חצי דקה קוראת נגיד 10 ציוצים ואז יוצאת מהאפליקציה.
יש עכשיו שני פידים, אחד רק של נעקבים ואחד של פוריו שאמור להראות לך מה הוא חושב שיעניין אותך. הוא לא האלגוריתם הכי טוב.

אבא של צ׳רלי מקגי (דרו ברימור) בסרט Firestarter
אה טוב מאיפה לי:-D

didalf

Well-known member
:-0
מה היה בסוף באמת?

אויש אלה הכי מעצבנים אותי. עדיף כבר שלא יגיבו בכלל מאשר תגובות כאלה.
ממש|שפם|

את לא רשאית להיות בהלם. את בתחרות צמודה עם לונה על תואר מלכת הבינג'ים. אני בטוחה שעשית בינג'ים ארוכים יותר מהאורך של שבעה סרטים.
תכלס:-D

נראה לי שאני אמשיך עם אחיינין, כי לומר שיש לי נכדן נשמע קרוב מידי ללומר שיש לי נכד שזה מוזר.
:-D

לפחות בנתיים מרגיש שרוב הממשלות בעולם המערבי איתנו.
האמת שכן, ממש. שיצעקו כמה שהם רוצים באינסטגרם, הממשלות ובעיקר ביידן איתנו|מזיע|

dilia snake

Well-known member
וגם לי יש חלוק בית חורפי חמוד לחורף עם כובע של עכברון.
פעם היה לי כזה עם אוזניים של מיקי מאוס, אבל אז זה נהיה ישן אז עכשיו זה שמיכה של הכלבה לחורף :-D .
10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום? אכלתי רק דבר אחד היום אז כנראה שזה. זה היה מין סלט נודלס פיקנטי עם בוטנים ואדממה. לאדעת נורדסטרום והסלטים הפלצניים שלהם. הייתי בעבודה ובחרתי את הדבר הראשון שהיה במקרר שם.
זה דווקא נשמע טעים.
יש לך שגרה בבית?
כן, ולא שונה כ"כ מלפני המלחמה, מינוס הימים שאני הולכת בהם לעבודה ושאני מבשלת פחות כי אין לי כוח להיכנס למטבח ולהכין לי משהו מושקע לצוהריים.
קנית בגדים חדשים בנוף לחלוק? הבנתי נכון?
כן, קניתי גם קפוצ'ון וכמה חולצות.
מה לגבי יין?
באמצע שבוע?(אתם באמת כולכם חושבים שאני אלכוהוליסטית?).
אני לא חושבת שאף פעם אנחנו חוזרים למה שהיה. תמיד ממשיכים הלאה לטוב או לרע. אבל כן, התחושות שלך בהחלט מובנות, עם כל המלחמות והתלאות שעברנו במדינה, אני לא חושבת שאף אחד מאיתנו (חברי הפורום) לא חי בתקופה של משהו נוראי יותר.
ההורים שלי בני 60+ והם כזה "זה יותר גרוע ממלחמת יום כיפור" אז נראה לי זה הכי נוראי מאז השואה או משהו.

למעלה