מיניות בדת.....

טוב, זה קצת שיח חרשים, אבל אני אנסה עוד פעם..

הדת לא מעודדת לעשות דברים מתוך לחץ חברתי או כל דבר מיני אחר!! הדת פשוט אומרת לך (כמו כל דבר שהיא אומרת..) שלהביא ילדים לעולם זה דבר גדול! זו היצירה הכי גדולה! ואדם דתי עושה מה שאומרים לו. אם יש לך בעיה עם עצם המהות של המושג דת - זה כבר משהו אחר. זה לא אומר שסיבה ספציפית שגרמה לחקיקת חוקים/מצוות בדת לא נכונה ו/או מוסרית. תכיף תגיד לי שאתה חושב שזה רע שאנשים לא רוצחים מתוך לחץ חברתי

Berethor

New member
זה לא שיח חרשים

פשוט יש דברים שאנחנו לא מסכימים. אז קודם כל את מתארת לעצמך שלא מקובל עליי שיטיפו שזה דבר גדול ויצירה הכי גדולה, ובטח שלא יתנו לזה יותר מדיי ממדים של עלק קדושה, וצד שני כל מה שלא מביא לילדים הוא לא קדוש, צביעות לשמע, לא מדובר פה בדבר קדוש ונעלה כלל וכלל, לא משנה מה המטרה. לא היה אכפת לי אם היו אוהבים תילדים עצמם אחרי שהביאו אותם ודואגים להם, כי ככה צריך להיות, הם הדור היורשים שלהם וכו, אבל להטיף 'שההבאה' עצמה היא קדושה וחובה?!, נו באמת. איך הגעת לזה שאני יטען שאנשים שלא רוצחים מלחץ חברתי זה רע, אני מאמין במוסר, אני לא מאמין מהפחדות וההדרות וכפיות שלא לצורך! לשום כיוון קיצוני.

לדעתי אתה פשוט לא מבין על מה אני מדברת

וכבר אין לי כוח להסביר שוב. יש הבדל בין לא להסכים, לבין לדבר במושגים שונים.

Xylophone

New member
שמעתי מהמחדל

שיש את פגם חטא הבריאה. שזה אוננות. וזה גורם ליצר מיני תמידי וברור שזה סיפוק לא לצורך הריון. אז זה שאנשים מאוננים זה סוג של פגם בבריאה

Berethor

New member
זה עצוב

לי אישית זאת לא נראת מטרה יותר נעלה מהנאה או סיפוק.

Berethor

New member
הם אומרים את זה מתוך בורות..../images/Emo247.gif

זרע או בצית זה לא אדם, ואמונה פרימיטיבית מהסוג הזה הופרחה לחלוטין מבחינה ביולוגית, וזה מה שהם במקור האמינו בו ועדיין מאמינים בו. אדם בא לעולם רק בעת ההריון, וגם כן רק לקראת סופו, אף רק בלידה עצמה אני הייתי אומר. זרעים ובציות רק מכילים נתונים גנטים של ההורים, אין להם שום אישיות ונשמה, וגם לא 'הוגרל' אצלם איזה תכונות הם ירשו מכל הורה ובאופן אידווידואלי. אצל האישה הבצית מתחלפת פעם בחודש בין אם יש הריון ובין אם לא, והיא לא טמעה ולא נעליים, זה הליך טבעי. אצל הגבר הזרע מתחלף כמעט על בסיס יומי, אז מה מליוני 'בני אדם' נהרגים מידי יום? או מליוני שדים נוצרים להם 'מתורמי זרע'?, מה גם שבנוסף זרע זה לא דבר אחד אלא יש הרבה כאלה בכל רגע נתון. כל האמונה הזאת נובעת מבורות ומפחדות, וחסרת בסיס לוגי או ביולוגי. מזה השטיות האלה שברגע שיוצא קצת נוזל זרע נדבקת עליו נשמה, איך נשמה יכולה לדבק למשהו שהוא אפילו לא גוף, את יודעת שגם גבר שאיך שהוא לעולם לא יאונן, עדיין היו מקרים שיצא לו מעצמו, אז הדוסים ישאר ירוצו לתפלל ולדפוק תראש, למה לא הוצאתי את זה על מישהי במקום? בורות פשוט בורות, הם לא מבינים שזה במלא מתחלף כל הזמן לכן זה טבעי שזה יצא בכל מקרה. חוץ מזה את מודעת לכך שהפריה מלאכותית 'והוצאת זרע לבטלה' זה בעצם אותה פעולה? אז איך שפתאום אתה אומר לשדים חכו רגע בעתיד זה אוליי יכנס לרחם של מישהי, זה מצחיק במיוחד בהתחשב בכך שמצד שני הם מאמינים שמערכת הנשמות היא כזאת טמבלית שהיא זורקת נשמות באופן אימפולסיבי לעבר כל זרע שיוצא, בין אם ביחסי מין(לא מוגנים) ובין אם לא. בכל אופן גם אם יש הבדל בין איך שהיהדות קבלה את זה פעם לאיך שהיא מקבלת את זה היום, עדיין יש ליהדות לפחות מאות שנים של בורות להשלים, גם הנושא הזה וגם ביחס שלה לנשים וגם בכל נושא אחר.

CuzImSleepy

New member
אין לך כלים להפריך ו/או להוכיח

מה שכן יש את קריאת שמע שעל המיטה לתיקון זרע לבטלה. אגב, אני לא מדברת על רוחות מהסוג של :בלולו, רוחות סדינים, אנשים מתים. מה שאנשים מראים בסרטי אימה זה נחמד אבל זה לא ממש קרוב למציאות. רוחות ושדים נוהגים לגרום דיכאונות, מחשבות שליליות, בעיות נפשיות. זה מה שכן. תדע לך שכל פעם שגבר מוציא זרע לבטלה הוא הופך להיות, טכנית, אבא פשוט לילדים שלו אין גוף (חוץ מלשדים, שנחשבים לגוף בלי תיקון) . מבחינת המדע זרע וביצית מהווים את המטען הגנטי...אבל יש שוני עצום בין זרע לביצית...כדי להפרות ביצית צריך המון המון המון תאי זרע. גם יש אברונים שנמצאים בתא הביצית שאינם נמצאים בתא הזרע כי הביצית היא המארחת והיא מארחת אך ורק את החלק הגנטי שבזרע. אתה מאמין שיש דבר כלשהו מעבר לגוף שלך? את מאמין שאחרי המוות עדיין תהיה קיימת מודעות? אני מאמינה...אני מאמינה שאנחנו מעבר לסתם גוף לא יודעת מה איתך. זה מה שגורם לי להאמין בדברים האלה ושאם כתבו להם פסוקים על בטוח יש לזה סיבה. תאמין או לא זה לא ממש ישנה לי. רק מביעה את מה שאני מרגישה. בקשר למעמד האישה אני לא נכנסת לדברים האלה...הם כל כך דביליים שאני לא חושבת שמגיע להם שאני בכלל אדבר אליהם.

Berethor

New member
ועוד איך שיש לי איך להפריח

טענות ביולוגיות שגויות אפשר להפריח בימנו בקלות, זה בדיוק הסיבה שדתיים קיצונים יעדיפו שלא לדעת אותם כדי להמשיך בבורתם ולסתמך במקום זה על ספרים שנכתבו על ידי אנשים לפני מאות שנים, אנשים שאפילו לא חקרו את הנושא וחלק גדול מהדברים שנכתבו שם באו מדמיונם הפורה(ביחוד בהלכה ובתושב"ע), שלא לדבר על כך שאפילו חלק מההנחות והתאוריות הרפואיות של העבר הרחוק לא רלוונטיות להיום. הדבר היחיד שיגרום לי להגיד שמע ישראל בנושא הנ"ל זה לא 'זרע לבטלה' אלא ההבל הבלים שהם מאמינים בהם ומחרפנים בהם תמוח לאנשים אחרים, בכך גורמים לחלקם לאבד תדעת. איך אדם שפוי יכול לאמין בדברים כגון גבר שמוציא זרע לבטלה הופך להיות אבא לילדים חסרי גוף. ולא כדי להפרות ביצית, מספיק גם זרע אחד, תאורתית לפחות, המספר פשוט מגדיל את הסיכוי שאחד מהם יפרה אותה, כל השאר הופכים לילדים בלי גוף
. כן אני מאמין בדבר כלשהו מעבר לגוף שלי, אבל אני לא מאמין באמונות טפלות למינהם, במיוחד כאלה שחסרות כל שחר וחסרות כל בסיס לוגי. האמונה שלי ברוחניות לא סותרת תאמונה שלי במדע וביולוגיה, למעשה אני משלב את שניהם באופן כמעט מושלם, ככה שאין כשלים לוגים כגון ילדים ללא גוף ושטיות מהסוג הזה. שמתי לב שאצל רבים מאנשים "הרוחניים" יש ניתוק מהמציאות, הם מרחפים וממציאים כל מיני דברים שלא מתחברים בכלל למציאות. בנוסף אני מאמין גם בגוף וגם בנפש, ככה שאין אצלי מחשבות כגון גוף זה חסר משמעות, נכון שאדם מת אז האמונה אומרת שהנפש עוזבת את הגוף אבל עד אז הגוף הוא חלק מהותי ממך ואף אפשרי להשחית תנפש דרך הגוף, יותר מזה אני מאמין שהגוף גם משפיע על הנפש ולהפך, אבל זה נושא מפני עצמו. הנקודה שלי היא שכדי לאמין ברוחניות, לא חייבים לאמין לכל שטיות חסרת שחר שמישהו כתב, נכון יותר להפעיל שיקול דעת ולהחליט למה את מאמינה ולמה לא.

CuzImSleepy

New member
האמת שאני מאמינה גם מההיגיון

זה לא הגיוני שסתם כתבו פסוקים כאלה ואחרים, אלו דברים שכתובים קרוב ל4000 שנה. אגב, בהפריה נורמלית שאין בה מעורבות של אדם חייבים כמה תאי זרע וכשאני אומרת זרע אני אף פעם לא מתכוונת לתא אחד...אני מתכוונת לרקמת התאים הספציפית הזאת. זרע לבטלה זה לא תא אחד בודד. תא אחד או שנים או שלושה הם הפוטנציאל שיכול להגיע מההפריה הזאת. אומרים שאסור זרע לבטלה מכיוון שהגבר מהווה את הצינור שמוביל נשמה מהעולם ההוא לעולם שלנו והאישה מקנה לאותה נשמה את הגוף. אם אישה הייתה מקנה את הנשמה אז מחזור היה נחשב לבזבוז לא ככה? בכל אופן, תאמין לי שאלו דברים שלא סתם נכתבו. שום דבר לא נכתב סתם. לכל דבר יש סיבה. פשוט לחלק מהסיבות נורא קשה לנו להאמין בגלל שאנחנו לא רוצים להאמין, כי זה לא נכון ,כביכול, עבורנו. בכל אופן, אני לא אומרת לך מה לעשות. אני רק רוצה שזה יהיה לך ברור. =]

Berethor

New member
את אשכרה מאמינה לזה?

אני יודע שביהדות אפשר להיות אבא לילדים שאין להם ז**, אם המוהל הלך קצת רחוק מדיי, אבל בלי גוף?! זה לא אמור להיות רוחות בכלל
. אותי אישית זה בכלל לא מזעזע, הגיבוב שטיות הזה כל כך הזוי שהוא אשכרה מצחיק.

Nimrodster

New member
האמת שזה די מגניב.

סופר המדע הבדיוני שבי ישר מתחיל לעבוד. זה אומר שככה נולדים שדים. אז בעצם, אם אין לך את הדחף להוציא זרע לבטלה, אתה מסייע לכוחות הטוב במלחמתם בשדים. אז בעצם כל א-מיני הוא סוג של קונסטנטין, רק שהקומיקס יהיה פחות מעניין. Fight the demons - be asexual. בכל מקרה, אני בעד מסורת ובעד סיפורים מגניבים, גם אם אני לא מקבל אותם. שכל אחד יעשה מה שהוא מרגיש איתו טוב.

Nimrodster

New member
לנזירים יש את הדחף.

זה שהם מלקים את עצמם אחר כך לא משנה את זה שנולדו שדים...

Berethor

New member
אבל זה בדיוק מה שגם הדתיים/חרדים עושים

אחרי שיש להם כרי שינה למשל, הם אומרים ברכה או שתיים ואז באורך פלא כל הילדים השדיים שלהם עוברים הפלה.

Berethor

New member
לנזירים היה תפקיד חברתי חשוב יותר מלכל חרדי

כי הם אשכרה נמנעו ממין לחלוטין. היה לכן סיבות דתיות אבל גם סיבות חברתיות, למעשה הנזירות וההתנזרות הייתה בין היתר אמצעי לפיקוח אוכלוסיה בתקופה שלא היה בא אמצעים. מצד שני היהדות מיצגת צביעות, משהו בסגנון סקס ויצר זה בסדר וחובה אבל תשתמשו בו בעיקר כדי להכניס מישהי להריון(אפילו בתקופה שלנו שיש דרכים למנוע ילודה), ויוצרת הפחדות אפילו לגבי אוננות. התמונות הארוטיות שתוארו כאן רק מחזקות את זה.

אז אתה טוען שהם עושים את זה בכל זאת?

אני מניחה שאתה צודק לפחות לגבי חלקם, אבל א-מיניים גם מאוננים - אז זה לא עוזר..

Nimrodster

New member
תשמעי, נורא משעמם במערה במדבר

להסתכל על דשא צומח ממצה את עצמו אחרי כמה זמן והעובדה שהם לובשים גלימת שק מחוספסת ושום דבר מתחת בטח לא מקלה על העניין. שק זה במקרה הטוב. במקרה הרע, זה זה: http://www.youtube.com/watch?v=krb2OdQksMc

למעלה