מיניות בדת.....

אבל זה כל הרעיון בנזירות..

אני הייתי ממצה את הנושא אחרי דקה בערך

Nimrodster

New member
נכון, ואני חושד שטף חברת נזירים

לא הייתה חפה מתענוגות הבשר. ייתכן שהייתי נשמע אינטיליגנטי יותר אם הייתי מצטט עכשיו את "שם הורד" בעניין אבל הנה לינק שמבאר את העניין: http://www.youtube.com/watch?v=-yBhI_Vw8lo (מדובר בטריילר פיקטיבי מתוך "רעם טרופי").

זה שתמיד היו נזירים שכן חשקו וקיומו מיניות

לא שולל את זה שהרעיון הוא להימנע מזה ושהיו מספיק שגם הצליחו לעשות את זה.

Nimrodster

New member
נכון

מצד שני, זה גרם להם לדיסוננס רציני. אני חושב שזה היה אוגוסטינוס שכתב כמה הוא שונא את גופו והתעלל בו באופן מאסיבי למדי.

אני מאמינה שהיו והיו...

אולי אלו שהצליחו היו פשוט א-מיניים מלכתחילה ובעלי יצר נמוך, אבל אין לי ספק שהיו כאלה שהיה להם טוב עם זה ולא סבלו. למרות שאני מניחה שרובם סבלו, אם לא כל הדרך לפחות בהתחלה.

Xylophone

New member
נכון, זה דרך התחמקות טובה מהחברה

לאלו שלא רוצים להתחתן, ללדת ילדים, לעשות סקס. או לכאלו שסתם אוהבים להתבודד. אני הייתי הולכת

ומי מונע ממך ללכת?

אני שואלת ברצינות. יש כאן בארץ מנזרים, את אפילו לא צריכה ללכת רחוק מידי. ואם את דווקא בקטע של טיבט וכאלה, את תמיד יכולה לחסוך כסף לכרטיס טיסה.

אז תעשי מה שהגרוש שלי עשה

לקחת אוהל, לקח ג'ריקנים של מים, לחם וכופסאות שימורים, תפס פינה שכוחת אל מאחורי מלון הנסיכה באילת, התמקם והתבודד. פעם בכמה ימים הוא היה הולך ברגל לכיוון המלונות, ממלא מים בג'ריקנים ומשיג אוכל וחי בבדידות. היום אם כל האוכל היבש שיש בסופרים את יכולה לקנות לך אספקה להון זמן בלי בעיה. (כופסאות שימורים, דגני בוקר למיניהם, דבש [ידעת שדבש לא מתקלקל לעולם?] ועוד שפע של דברים) את אפילו לא צריכה מקרר. ואל תשכחי לקחת פנס. שיהיה. שירותים כמובן עושים בשטח, אז תקחי גם נייר טואלט. אני חושבת שמסכום יחסית קטן את יכולה לחיות ככה כמה חודשים טובים.

Xylophone

New member
ולמה דווקא אילת../images/Emo5.gif

יש מקומות הרבה יותר טובים! (מראש מבקשת סליחה מהאילתית)

מי בדיוק יאנוס אותך? הגו'קים והזבובים?

אני מדברת איתך על מקום שכוח אל שאף אחד לא מגיע אליו. עושים גיחות לאילת רק בשביל מים ומזון. חוץ מזה את יכולה לבחור כל פינה בארץ שנראת לך מתאימה לצורך העניין - נתתי את זה רק כדוגמא. וחשבתי שאונסים רק בנות במיני עם עקב שהולכות בחושך במקומות מפוקפקים

Berethor

New member
היא הפכה לממש פרנואידית..../images/Emo3.gif

רק קסילופון יכולה לחשוב על זה..

Xylophone

New member
לא, יכולים לאנוס כול אחת

ואחוזי האונס מאוד גבוהים! את לימדת אותי את זה ועכשיו אני חיה בחרדות

זה נכון, אבל אני מדברת איתך על מקום ללא אנשים

זה כל הרעיון - להתבודד. וברור שלאישה זה יותר בעייתי מגבר למקרה ש.. מישהו יחליט להגיע דווקא לשם, אבל הרעיון האו למצוא מקום שאנשים לא מגיעים אליו. איפה תתקלחי? ראית את הפרסומת שיש עכשיו בטלויזיה לבנק לאומי? אז הבקבוק שלך הוא גם המיני בר וגם במקלחת...

למעלה