מין רעיון שכזה......

טוף בוא נמשיך....

אז אבנר יצא מהבית של רונה לכיוון היער.... הלך הלך הלך הלך.... ועוד.... הלך עד שהגיע לשיח שהיה כתוב עליו "ברוכים הבאים לבית סמדי מדי" אבנר נכנס .... סמדר אממממ אני יהיה ישיר איתך... אני רוצה אותך פה ועכשיו ואת החזה הגדול שלך סמדר אומרת "טוב חמוד תלבש דילדו (זין למי שלא יודע) כי אתה חסר זין....אז יאללה תלבש ואני הולכת להחליף למשהו יותר נוח" סמדרת נכנסת לחדר הלבשה "מה רוח רפאים יכולה ללבוש שיהיה יותר נוח?" כנראה שכלום.. אז סמדר יוצאת ורואה את אבנר מוכן על המיטה סמדר קופצת פנימה .... הם עשו את זה .... הקפיצים של המיטה כבר גמורים מרוב הקפיצות שהם עשו.. אז אבנר שמח יוצא מהבית של סמדר.... ופתאום מה הוא מרגיש???? גירוד באיזור הרגיש!! (מנדיבויישקס) הוא מרגיש שהוא לא יכול יותר רץ לבית שלו אצל אלכס... לוקח מהמקרר גוש קרח ענק ונכנס לאמבטיה (כמו באסקימו לימון מי שראה) מתחיל לצעוק מכאבים!! אחרי זה יוצא !! עדיין יש גירוד... אז הוא רץ לבית מרקחת בחסות יקבי קדמי נכנס פנימה ואומר "אני צריך משהו בשביל גירוד..... אתה יודע....." עונה הרוקח "לא....אני לא יודע יש לך כינים?" אבנר עונה "לא נו אתה יודע באיזור הרגיש" אז הרוקח עונה "אההההההה רגע אבל זה במחסן אני יבקש מרוזלי שתביא לי את זה משם" הרוקח לוקח את המיקרופון ואומר "רוזלייייייי אני צריך לאבנר ברנע (לא יודע מה השם משפחה שלו) שמפו נגד מנדייבושקס" והיה שם מלא אנשים והתחילו לצחוק עליו אפילו הזקנה שיש לה בעיות עיכול ומחרבנת שערות!! אבנר יוצא בבושת פנים עם השמפו רץ חזרה הביתה נכנס למקלחת מתחיל לחפוף ומה הוא רואה?? מתחיל להמיס לו את כל השערות!! הוא מתחיל לצרוח אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני צריך במבהההה אז הוא מבואס כל כך שהוא ברח מהבית ולא רצה להיפגש עם אף אחד... הוא הידרדר לסמים.. הלך לאלי ושאל אותו עם יש לו חומר במבהאי ואלי אמר לו שזה לא לגיל שלו החומר ושיעוף מהוידיאו.... אז אבנר היה ממש נואש והמקום היחיד שהוא יכל לפנות לו זה..... כלנית!! אז הוא בא דופק לה בדלת.... ואומר "כלנית אמממ... העיפו אותי מהבית וידעתי שאני יוכל לבוא אלייך הפרחה השכונתית שנותנת לכולם ...." אז היא הכניסה אותו בגלל המילים היפות שהוא אמר לה ומי היא רואה שם?? גידי אלי דורון ורונה שואל מה אתם עושים פה??? גידי עונה ... "שמע היא הפילגש שלי היא בצהריים ומאיה בערב זה סבבה" אלי אומר "אני פה כי היא נותנת לכל השכונה והיא כוסית דורון אומר.. "אני פה כי כולם פה ואני רוצה להיות מקובל אז הבאתי גם את רונה שנעשה אורגיה" אומר אבנר ברוב חרמנותו... אולי בואו כולם נכנס למיטה... אלי התעצבן..(מתי הוא לא מתעצבן?) ולוקח את אבנר ומחליט שזהו נמאס לו... הוא בא לוקח סכין ענק מהמטבח חותך לו יד... אחר כך עוד יד ואז את הרגליים אחרי זה לאט לאט את הצוואר.... ואת הגוף הוא תורם לצדקה..... איזה חמוד אלי שיעשה להן תינוק!! ואז נכנסת לבנה לבית של כלנית ואומרת "אופס טעיתי בטלנובלה אז ביי" ואז גידי אומר ... אוף הלוואי שהמעריצות שלי היו פה.... ואז פתאום הדירה מפוצצת במעריצות... וחונקות את כל מי שבדירה וכולם מתים מוות איטי ... אוייייייייי איזה באסה... ואז רונה וגידי היחידים שמצליחים להימלט והם קופצים והמרפסת.... רצים למיכאל!! ורואים על הדלת של הבית הבית מעוקל כרגע אנא נסו שוב מאוחר יותר תודה.... אז לא ידעו מה לעשות ורצו למשרד של שלומית ואתי הם פתחו משרד קרציות שמתערבות בכל דבר בע"מ וביקשו מאתי שתעזור להם למצוא את מאיה בניו יורק אז אתי נותנת להם כתובת בניו יורק... והם טסים לניו יורק.... ומתגלה שמאיה מתה בהתקפות של 11 בספטמבר !! הם בוכים הולכים שם ואז רואים את הבקסטריט בויז מופיעים בניו יורק טיים סקוור .... ואז הם שמחים... ואתם תמשיכו כי ממש נגמרו לי הרעיונות

קירי

New member
נחמד נחמד

אבל קצת מוגזם מדי... אבל לא נורא יש לכם דימיון WOW!!!!

חחחחחח חתכית סיפור... וואי איזה דמ

דמיון....... בונא התפוצצתי מצצחוק כל הסיפור, אחלה סיפור!!! תמשיך........

או קיי אני ממשיך.....

אז רונה ודורון הולכים ברחוב כן? הולכים והולכים..... עד שהם מגיעים לגבול אפגניסטן... הם לא שמים לב מרוב שמחה על הבקסטריט הם המשיכו ללכת ... ופתאום הם פוגשים איש עם זקן אפור ארוך... מי זה היה? אוסמה בן לאדן הטרוריסט האפגני של כולם והם רואים שיש בבית של אוסאמה תמונות של אבנר תלויות על הקיר שואלים .... "מה זה?" אוסאמה עונה "זה ידיד קרוב שלי החרמן האפגני אנחנו קוראים לו" דורונה אומרים "לא שמעת שהוא מת?" ואוסאמה עונה "לא, מי הרג אותו?" דורונה עונים "אלי מרקו הנודע בשמו" אוסאמה עונה "אני עומד לפתוח מלחמה עם אלי רקו........." דורונה אומרים "מרקו מרקו" אוסאמה "אהההה רקו!" אז דורונה מוותרים הם חוזרים ארצה ואומרים לאלי שהוא בסכנה.. אז הוא אמר להם שאף אחד לא מתעסק עם אלי מרקו אז דורונה אומרים "רקו רקו!!" ועכשיו באמת באמת נגמרו לי הרעיונות!! אז תמשיכווווווווווווו עם לא זה יעלם מהדף

קירי

New member
יפה!!

תמשיך בבקשה!!!!!!!! אם אני ימשיך זה יהרוס..... בבקשה בבקשה בבקשה! (איזה קרציה אני)

כולם חייבים להיכנס... ../images/Emo168.gif

תדאם! הפאניפיק הראשון שלי על לחיי האהבה, והוא מספר על: דורון ואיריס - כיצד הם נפגשו
"
בקקשה תקראו, למרות שכתבתי את זה במהירות. אני יגמור את זה אחר כך, אבל בינתיים הינה התוצאה!

פצצצצצצצצהההההה

תמשיך....... אני במתח....דרך אגב סיפור יפה מאוד... הכי אהבתי ת´ילדה הקטנה בת ה-12 רונה... נחמד..

הסוף.. ../images/Emo168.gif

תחברו גם אתם! יש מלא דברים שאפשר לחבר עליהם
דברים שקרו ולא ידענו איך בכלל!

קוסם..

תעביר את הסיפור לפורום כאילו שזה לא יהיה בתור מסמך נוסף... תעתיק את זה לפה...טוב?

pompii

New member
כן תעביר לפה....

כי אני לא מצליחה לראות את זה לא יודעת למה אבל תעביר ואז גם אני אגיבבבבב

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
סיפור קצר-לא לכבס, לא יבש רק לקרוא!

ניסיתי, זה מה יצא... ברחובות ניו יורק הסתובבה לה הדמות, מנותקת מהמציאות, מ-ב-ו-ל-ב-ל-ת, זרה מוחלטת זה בטוח. בת 15 לכל היותר, בבגדים צמודים שהבליטו את כל הצדדים הלא נכונים של הגוף, גוף מוזר, שיער ארוך וגולש, נאה. לפני דקות מספר יצאה מנמל התעופה, אחרי טיסה מתישה מארץ מולדתה - ישראל. לא הייתה לה כל סיבה ממשית לעזוב את ישראל, לא היה לה מה לחפש בניו -יורק, לא מכרים, משפחה, חברים - את כל אהוביה השאירה מאחור, ולא מרצון. אביה היה איש עסקים סגור ומופנם, הוריו נהרגו כשהיה בן 14, אישתו האהובה נהרגה גם היא לא מזמן - אימה. היא אהבה אותה, זמנים טובים, זכרונות, לא עוד. מאז מותה היה אביה נתון למצבי רוח משתנים, חסר כל עמדה ופגיע ביותר, הוא התאהב באישה (אם ניתן להגדירה כך) רעה ואכזרית, אשר אילצה אותה לעבור לאותו מקום אליו היא מנסה להגיע ברגעים אלו... "ט-ק-ס-י" צעקה באנגלית קלושה. מונית עצרה בצידי הרחוב והיא עלתה במהירות. "תוכל לקחת אותי לכתובת הזאת" שלפה פתק קטן מכיסה, עליו הייתה מחורבשת הכתובת בעט כחול. "מייד גבירתי" ענה הנהג, והיא חזרה למחשבותייה. עכשיו בדרכה לפנימיית הריקוד, אהבת חייה, לא ידעה למה לצפות... למה ניו-יורק? הייתה המחשבה היחידה שעלתה במוחה ברגעים אלה... יכלה לשלוח אותי לסיביר וזהו... "זה המקום" קטע אותה הנהג "שני דולר בבקשה" "תודה" ענתה, שילמה ויצאה אל עבר עתידה לשנים הבאות. במקום קיבלו אותה בסבר פנים יפות, חדר נחמד, אנשים חביבים, אבל זה לא זה, זה לא בית. "מה שמך?" שאלה הפקידה. "מאיה קדמי" היא ענתה. "שלום מאיה, קייטי תהיה השותפה שלך לחדר, תוכלו לקבל את המפתח בקבלה. יש כיבוד קל במועדון, הילדים של השכבה הבוגרת יראו לכם......." לא היה לה כח להקשיב, היא ויתרה על ההכרות ויצאה לסיבוב בחנויות הבגדים. הזמן חלף ובינתיים, הכירה מאיה כמה וכמה מן האנשים סביבה, היתה את וויטני מלכת הכיתה, מייקל ההורס, ג´ון הקבצן ברחוב שישן על ספסלים, גם ישראלים לא מעט היו סביבה, אחד מחילופי תלמידים, הגיע מבית ספר לספרות על שם ´א.א.א´ הוא היה בוגר ממנה בשנים מספר, בלונדיני, מבטא אנגלי מעורב רוסי, אבל בכל זאת ישראלי, דיבר לאט ובבטחון, משהו בקולו נתן לה הרגשה טובה, לו רק היה מדבר קצת יותר מהר... השיער שלו הפריע לה, אך היא הבליגה עם השנים. הוא היה מומחה לתסרוקות מהעידן החדש (כך הוא קרא להן) היו שהעדיפו לקרוא להן תסרוקות מעולם המים, האוקיינוסים וחיות בר חסרות צורה למינהן, אך הוא התעלם מהערות אלו והמשיך בשלו. יום אחד הזמין אותה לביתו להתכונן למסיבה חשובה, הוא הבטיח לעשות לה תסרוקת כרצונה, ואף להראות לה כמה מיצירות האומנות שלו. מאיה נענתה ברצון, היא הגיעה לביתו שהסתבר להיות מועדון מחשבים קטן בו הדריך והוא נתן לה אלבום תמונות קטן להסתכל בו על יצירות האמנות שיצר במו ידיו. "זההה א-ל-ב-ו-ם..." אמר "תודה, שמתי לב." ענתה ולקחה את האלבום, הוא היה לבן, מרשים ועליו רשום באותיות גדולות "אבנר לאהוב אבנר" בהתעלמות מהתגלית ריפרפה בקלות באלבום, והוא עצר אותה בהתלהבות על תמונות מספר מסביר איך עבד והשקיע. מתחת כל תמונה היה רשום שם ומקצוע - הייתה שם בחורה בתספורת נערית ופוני מכוער להפליא, אתי שמה. גם מאמנת שחייה, שחיינית אולימפית לשעבר (מסתבר) ענת, בתספורת אפרו קצוצה, עם המלצה לשים ג´ל במרכזה. היא בחנה כל תמונה ותמונה במבט רציני, עד ששבר אבנר (כך חשבה) את הקרח בדיבורו האיטי "כ-מ-ה ז-מ-ן ל-ו-ק-ח ל-ך ל-ר-א-ו-ת-???" הוא אמר. "אני מחפשת משהו שיבטא את המצב המתחולל בתוכי, אתה מבין אבי התחתן עם מפלצת בשם סמדר ששלחה אותי לפנימיית הריקוד הזאת פה בניו-יורק וקשה לי ואני מרגישה שכל העולם נופל..." "טווווובבב...." אמר אבנר "מה דעתך על תסרוקת בהשראת בירה גולדסטאר, בשילוב מרלין מונרו של העידן החדש?" "אני לא יודעת המצב באמת הוא מאד מ-ב-ל-ב-ל" "או אולי משהו מזרם הכרישים בים, כמו שלי בערךךךך... עשיתי אותה בעצצצמי!!! הכל בהשראת העידן החדששש!" "אוף, אני לא יודעת, אילו רק הייתה מדינת מעצבי שיער...הייתי הולכת לשם לכמה שנים" "טווווב... מצטער כנראה אני צריך להזכייר לעצצמי שאני מ-ת-ע-ס-ק כאן אם ילדה קטנה שעוד לא יודעת להחליט בין תסרוקות ולהבחין באיכות כמו שלייי..." "טוב תחליט לבד, אני לא יכולה זה קשה מידי, פשוט המצב המשפחתי שלי ועכשיו גם התסרוקת, הכל יותר מידי מ-ב-ל-ב-ל, זאת סמדר! היא אחראית לכל הצרות שלי!!!" "טווווב...אני א-נ-ס-ה לספוג אנרגיות מהחדר סביבי" אמר אבנר בהפתעה מוחלטת שהינו מסוגל להוציא מפיו מילים בעלות יותר משלוש הברות.... ברגעים אלו נחו עיניו על ספרון ילדים בשם "שמוליק הקיפוד" מיד הבין אבנר את הרמז וניגש לעבודה ! הוא סיפר את מאיה, קצוץ קצוץ, העמיד כל שערה ושערה בג"ל מנצנץ שיגבור על כל חוקי הפיסיקה בהתנגדותו לכח המשיכה ושלח אות הלדרכה אל המסיבה של השנה... מאיה לא הספיקה אפילו להסתכל, מאושרת ושמחה יצאה אל המסיבה, רקדה, השתוללה - פתאום, נתקלה באדם מבוגר, היא זיהתה אותו מייד, היה זה מר לדג´ר פרופסור למדעי החברה בבית סיפרה, הוא לבש משקפיים עבים ששיקפו את דמותה, ואז זה קרה! מאיה הבחינה מתסרוקת המזעזעת שיצר אבנר בראשה והיא קפצה מהחלון מרוב בושה... וכן חברים, השאר כבר היסטוריה, בזאת מסתיים סיפורנו על תסרוקתה של מאיה, זאת טרגדיה נוראית שאין לזקוף לרעתו של איש מלבד אבנר אשר הטבע העניש אותו כבר ביום היוולדו... כמה וכמה מסקנות ניתנות כאן היום ובתגלית חושפנית ומרעישה: א. אבנר הינו אחראי לכל תיסרוקת נוראית שאי פעם נוצרה! מענת ועד אתי, דרך מאיה ועד כל שנות השישים, הכל באשמתו ובית ספרו הנודע לשמצה א.א.א. (אבנר לאהוב אבנר)). ב. בכל מקום אליו יגיע הנ"ל ישן תמיד במועודני מחשבים נידחים, ילמד ילדים קטנים לכבות ולהדליק את המחשב וישגעם בדיבורו העילג. ג. וכן! זאת היא הסיבה האמיתית לקפיצתה של מאיה מהחלון!!! לא מורה ולא נעליים, לא פרופסור ולא בתיך, הכל שקר וכזב!!! זה ה-כ-ל בגלל התספורת, ה-כ-ל בגלל א-ב-נ-ר ! ! ! BELIVE IT, OR NOT !!!!!!!!!!

למעלה