המשך לסיפור של חולי...
אבנר בהלם מהסטירה של רונה הג´בארית, הוא יוצא מההלוויה מעוצבן ובדרך פוגש את איריס, והיא אומרת לו "אבנר איכה?" אבנר מסתכל לכל הצדדים, לא מבין מי מדבר אליו ולבסוף באה איריס הרוח ואומרת לאבנר "תמורת תנאי קטן אחד אני אעניק לך את הזכות לראות איך זה לשכב עם אישה מתה" ואבנר כמובן לא עומד בפיתוי ומסכים לתנאי המר, לגלח את שערו. אחרי שאיריס הרוח ואבנר הקרח מסיימים את מלאכתם הם רואים את הרוח של עמרם מעליהם. ואבנר אומר "לא עמרם, זה לא מה שאתה חושב!" עמרם "יא חרמן, אז מה אם יש לי זין (סליחה
) בגודל של פינצטה, זה לא אומר שאני פחות טוב מאיריס!
) אבנר ניגש לעמרם ואומר "אני מצטער, איריס הכריחב אותי!!!!" עמרם "הס1 הססס!(השראת דורון) אני לא רוצה לראות אותך יותר בחיים! זבל! חלאה! לא רוצה לראות תפרצוף שלך פה! טוב לי מהעיינים!" בבושת פנים יוצא אבנר מהבית ומגיע ליער חשוך. שם פתאום הוא שומע מאחורי השיחים "פססט פססט!" הוא הולך לראות מי שם ואז סצדר קופצת מהשיח אבנר"יו סמדר את לא בכלא??" סמדר "ברחתי, שלמה מחפש אותי, תציל אותי!" אבנר" תראי תמיד רציתי לנסות את זה עם כולם מכל המינים והסוגים אבל לך אני חייס לסרב..." סמדר "לא!תציל אותי, אני אביא לך 50 במבות!!!" אבנר "במבה?!?! איפה?!?" סמדר "מאחורי השיח בוא אני אראה לך..." אבנר לא יכול לסרב לבמבה כמובן ומחליט ללכת על זה. אך סמדר לא טיפשה! במקום במבה, יש לה ביד מספריים! ואבוי אבוי! סמדר לוקחת את המספריים וגוזרת לאבנר את ה*%&#@!!! אבנר חזר לביתו מבואס מאוד שאינו יכול יותר לנסות עוד אף אחד.... זהו... יצא לא משהו, שיהיה תמשיכו...