מין רעיון שכזה......

pompii

New member
יפה חולי

אתה אחלה חוליגן ומאימי
תמשייייך זה מצחיק!!

על פי בקשת אנשים ואנשות אני ממשיך

אז יונתן פירק במכות את עמרם.... ועמרם מת!! (יששששששששש!!) אז בגלל שעמרם מת הפסיקו את המסיבה ובאותו לילה הלכו לקבור אותו פאפה צב מאמה צב אחות צב אח צב כולם באו גם הכוכבים!! וגם קיבלו הנחה על זה שהם קברו את סמדר ואת עמרם באותו מקום ! אז כולם שם ...... עמרם מקבל הספד מאבנר אבנר עלה לבמה והתחיל "באנו היום .... כדי להיפרד מחבר ידיד וחבר למיטה (צחוק מפגר של אבנר) צוחק צוחק... קצת חוש הומור אנשים זה לא הלוויה(הפיגור של אבנר) טוב אז רציתי להגיד לך חבר שלי עמרם ..... תמיד היית קרוב אליי....גם במיטה (צחוק מפגר של אבנר) טוב אני לא יכול יותר לדבר.....אז אני מבקש את דורון שיבוא ויספיד אני צריך ללכת לענת...... אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה עם אחת שיש לה תספורת משנות השישים אז ביי.... ואז הוא מתקרב לאבנר ואומר לו "אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה עם אדם מת" אז דורון עולה ומתחיל את ההספד "עמרם חבר ידיד מאהב אופס לא הייתי צריך להגיד את זה!! רונה I LOVE U תמיד היה עוזר לי עם זה היה במערכות יחסים או בחדר טעימות לא טעמנו רק יין if u know what i mean אהבתי את האיש והוא לא איתנו היום" בלה בלה בלה! אחרי זה הם הולכים לבר לחגוג את המוות שלו!! אז אלי מרקו נכנס לבר... רואה את יוסי ציגלר!! אלי מוציא סכין! וציגלר "לא לא עזוב אותי פליזזזזזז אני סתם שמן קרח חסר חיים ורווק זקן!! דיייי" אלי לוקח בקבוק וויסקי שובר את הבקבוק! ומצמיד לראש שלו... ואלי אומר רונה מאיה וגידי..... אתם תזיינו לו ת´צורה אני יחתוך לו ת´ראש אז ספיר קופצת...... "מאיה מה את עוזרת להם הם עבריינים מלידה בשכונת שיכונים עזבי אותם הם חיידקים!!" אז אלי מתעצבן וקושר את ספיר לבר.... הוא ממש ממש מחורמן מציגלר (חחח) אז הוא חרמן על ספיר הוא הוריד לה את החולצה והחזייה.... ולפניו היו זוג מושלם!! הוא כמעט השפיך בתוך המכנסיים(סליחה על הביטוי) הוא בא תופס לה בשד!! ובאה רונה ואומרת "אלי יא חתיכת סוטה!! אתה מתנהג כמו אבנר אתה עדיין חתיכת חרא כמו שהיית (בוםםםםםםם סטירה)" וזהו .... ותמשיכו כי נגמרים לי הרעיונות.... ואני יודע שזה סיפור גרוע.... אבל זה מה שהצלחתי להוציא מהשרוול

pompii

New member
המשך לסיפור של חולי...

אבנר בהלם מהסטירה של רונה הג´בארית, הוא יוצא מההלוויה מעוצבן ובדרך פוגש את איריס, והיא אומרת לו "אבנר איכה?" אבנר מסתכל לכל הצדדים, לא מבין מי מדבר אליו ולבסוף באה איריס הרוח ואומרת לאבנר "תמורת תנאי קטן אחד אני אעניק לך את הזכות לראות איך זה לשכב עם אישה מתה" ואבנר כמובן לא עומד בפיתוי ומסכים לתנאי המר, לגלח את שערו. אחרי שאיריס הרוח ואבנר הקרח מסיימים את מלאכתם הם רואים את הרוח של עמרם מעליהם. ואבנר אומר "לא עמרם, זה לא מה שאתה חושב!" עמרם "יא חרמן, אז מה אם יש לי זין (סליחה
) בגודל של פינצטה, זה לא אומר שאני פחות טוב מאיריס!
) אבנר ניגש לעמרם ואומר "אני מצטער, איריס הכריחב אותי!!!!" עמרם "הס1 הססס!(השראת דורון) אני לא רוצה לראות אותך יותר בחיים! זבל! חלאה! לא רוצה לראות תפרצוף שלך פה! טוב לי מהעיינים!" בבושת פנים יוצא אבנר מהבית ומגיע ליער חשוך. שם פתאום הוא שומע מאחורי השיחים "פססט פססט!" הוא הולך לראות מי שם ואז סצדר קופצת מהשיח אבנר"יו סמדר את לא בכלא??" סמדר "ברחתי, שלמה מחפש אותי, תציל אותי!" אבנר" תראי תמיד רציתי לנסות את זה עם כולם מכל המינים והסוגים אבל לך אני חייס לסרב..." סמדר "לא!תציל אותי, אני אביא לך 50 במבות!!!" אבנר "במבה?!?! איפה?!?" סמדר "מאחורי השיח בוא אני אראה לך..." אבנר לא יכול לסרב לבמבה כמובן ומחליט ללכת על זה. אך סמדר לא טיפשה! במקום במבה, יש לה ביד מספריים! ואבוי אבוי! סמדר לוקחת את המספריים וגוזרת לאבנר את ה*%&#@!!! אבנר חזר לביתו מבואס מאוד שאינו יכול יותר לנסות עוד אף אחד.... זהו... יצא לא משהו, שיהיה תמשיכו...

חחחחחח אהבתי לאללה !!

אני רוצה להמשיך!! אבנר חזר הביתה מבואס ...... ואמא שלו רואה אותו בוכה ושואלת "מה קרה בני החרמן?" "אמא חתכו לי את זין!!" אמא אומרת "תמיד יש ניתוחים חמוד" אבנר "אמא אבל אין לי כסף בכל הכסף קניתי במבות......" אמא "תמיד היית טיפש ותמיד תישאר טיפש תעוף מהבית שלי" אז אבנר לא יודע לאן ללכת... הוא הולך והולך והולך עד שרואה בית גדול גדול גדול!! הוא נכנס פנימה ורואה איש זקן וצנונית!! הוא לא זיהה אותם עד שהאיש הזקן אמר "ורדל´ה!!!!!!!!!" ועכשיו הוא הבין שזה מיכאל ושלומית הצנונית כן כן!! אז אבנר אומר: "תאמצו אותי חבורת עשירים שכמותכם אני נטול זין וצריך עזרה" אז אלכס אומר "אבנר´לההההההההה!!" "כנס הביתה חמוד נטול זין שכמותך" אחרי שהם למדו להכיר אחד את השני אז הלכו לישון... ופתאום באמצע הלילה מתעורר אבנר... שומע אבנר.... באנו לקחת אותך... בוהא הא הא הא הא פתאום הוא רואה את איריס ועמרם מעליו.... מתחילים להפשיט אותו ואבנר צורח אבל הבמבה תקועה במיתרי הקול שלו ולא שומעים אותו והוא אומר "אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה עם במבה תקועה בגרון שלי" ואז הם רואים שאין לו זין!! גוררים אותו עד ליקב מעלים אותו לגג ואומרים... זאת הפעם האחרונה שאתה תפריע למשפחה הזאת.... וזורקים אותו מהגג... ואחרי זה היה הלוויה ואף אחד לא בא אז לא חשוב!! החיים מושלמים אבל כעבור כמה חודשים אבנר בא לבית של רונה בתור רוח "אף פעם לא עשיתי את זה עם פושעת שאני בתור רוח ואת פושעת ממש חיית מין" ואז לרונה נמאס ממנו אז היא עושה איתו סקס (בן זונה מזליסט) ובבוקר אחרי הוא שוכב לידה ואומר... אוי פושעת זה טוב .... גם סמדר פושעת היא פרצה ליקב יאללה אני קופץ לשיח שלה ביער.. להתראות רונה ועכשיו אתם תמשיכו לסמדר

קירי

New member
LOL

לאט לאט כולם מתים פה! טוב אני לא אמשיך כי אני יהרוס אז תמשיכו אתם...

זהו... גם אני רציתי לכתוב את זה..

הייתי בטוחה שסמדר מתה... טוב אבל שני אל תשכחי שאצל סמדר הכל יכול לקרות...! דרך אגב הסיפור נהיה לאט לאט יותר ויותר כחול.....וואי הקטע האחרון היה דיי מגעיל...אבל זאת דעתי שלי כנראה אחרים אהבו את זה....

לא נכוןןןןןןןן

אחלה סיפור!!! מצחיק חמוד ומשעשע ומותח ודרמטי.... דיי נו עכשיו רציני הנתי לקרוא ת´סיפור לא שיש לי משהו נגד קטעים כחולים פשוט חשבתי שאולי זה יותר מידי הבנת? אם היית קורא ת´סיפור של מלפני שבעים שנה שכתבתי פה בפורום היית מבין שגם אני עשיתי חלק קטן כחול אבל הבנתי שזה לא מתאים לפה... חפיףףףףף בקיצור אחלהההה סיפור!!!!!!

קירי

New member
את האמת

גם לדעתי זה קצת יותר מדי.... אבל תמשיכו את הסיפור! זה כיף....

למעלה