מין רעיון שכזה......

חולי!!! תן לי להסביר לך.....

טוב..אולי לא הבנתי אותך נכון אם לא הבנת למה התכוונתי אתה כתבת שא נכנסת ואומרת לה (לרונה) לא להרוג את סמדר נכון? ואח"כ אומרת לה שכן תהרוג אותה...אח"כ כתבת משהו כזה "היא אמרה לה (זאת אומרת אני לרונה כמו שהבנתי) "בחיים לא הייתי במיטה עם אחת שסיפה שמשהו את הגרון, רוצה לנסות? האם התכוונת אליי ורונה??????????? זה מה שהבנתי מהכתוב!!!! למה התכוונת בדיוק?????

הנה

וכל הדם משפריץ על אבנר ואבנר אומר לרונה "אף פעם לא הייתי במיטה אם מישהי ששיסעה גרון של מישהי...רוצה לנסות?" ואז אתם תמשיכו

קירי

New member
ענק!

איזה מצחיק! תמשיכו את הסיפור! זה ממש חמוד! אני פשוט לא טובה בלכתוב ושטויות כאלו...

אורלי5

New member
כן... הסיפור ממש חמוד

מעניין איך הוא יגמר

טוב בגלל שאין מתנדבים אני ימשיך....

איפה היינו? אהה אבנר אומר לרונה שהוא בחיים לא היה עם אחת ששיסעה גרון ואמר עם היא רוצה לנסות.... אז רונה אומרת "אבנר יא חרמן אוטיסט שכמותך רד ממני!! אני אוהבת את דורון" ואז אבנר אומר לרונה.... "טוב טוב אל תתנהגי לי כמו ילדה קטנה(המשפט היחיד שהוא יודע להגיד)" טוב... אז לפני שסמדר מתה היא שמה ויאגרה במשקה של דורון כדי להתנקם... אז אחרי כמה דקות עומד לו הוא ממש ממש חרמן!! הוא אומר לרונה ... "רונה !!!!!!!!!! בואי כאן ועכשיו....אבל בשירותים(ספונטני כמו שענת אוהבת הא?)" קיצר הם יוצאים עשו את זה....דורון שמח ! רונה סקסית כמו תמיד.... פתאום ורדה קופצת לביקור נכנסת ליקב מתחילה לחנוק את ספיר!! ספיר שואלת "למה למה????" ורדה עונה "בגלל שאני רוצה להיות היחידה שבלונדינית ביקב הזה עכשיו תמותי או שתעופי מפה" אז ספיר החליטה שהיא לא תתן לורדה לקחת את הכבוד שלה ומתחילה לקלל את ורדה כמו צפונית טהורה" והן הולכות מכות כל הערב.... ואף אחד לא מפריד ...ההפך הביאו בריכת בוץ..... ובכל המהומה רונה באה למאיה ושואלת אותך יש לך פה ערכה לבדיקת הריון? ומאיה אומרת.... בטח אני וגידי עושים בלי הגנה..... אז תמיד אני בודקת אחרי ואז מאיה שואלת למה את צריכה אז רונה עונה "עשיתי סקס.... עם אבא שלך!! בשירותים של היקב של אח שלו!!" ואז מאיה עונה "טוב בלי דרמטיות קחי!" אז רונה נכנסת לשירותים עושה בדיקה(נשמע לא הגיוני שאחרי כמה שעות אפשר לדעת עם היא בהריון) ואז רונה רואה אחרי כמה דקות שהסימן כחול במד הריון!! יש תינוק !! היא כבר החליטה ששמו דורונה!! היא יוצאת לוקחת כוס יין אפילו ורדה וספיר הפסיקו לריב בשבילה היא אומרת "אנשים יש לי הודעה להגיד לדורון אהובי .... אנחנו בהריון!!" ואז דורון עולה לגג!! ועלה אחריו יונתן ויונתן אומר.... תמיד אהבתי את רונה אנחנו מנהלים רומן כבר שנה!! ואז הם דוחפים אחד את השני....... ואז יונתן אומר "תירגע זאת קליה" סתם הוא לא אומר את זה הוא אומר "תירגע צחקתי אין לי שום רומן אני מאוהב עד הראש באתי ויהיה לנו תינוק !!" ודורון אומר "מזל טוב אחי החורג!!" ואז יונתן יורד לחדר הטעימות ומוצא שם את עמרם עושה את זה עם אתי ואז יונתן תופס לעמרם את הביצים ומוריד אותו מאתי ואומר "עכשיו אני ינפץ לך את השיריון יא צב שמזדיין עם כל צנון שזז(כן כן גם אם שלומית)" וזהו.... תמשיכו

למעלה