כמו מה לדוגמא?
א אדם888 New member 19/6/13 #145 אם את מתעקשת....... קחי לדוגמה: אישה אם תתלונן שגבר תקף אותה וכמובן שאין עדים. והמילה שלה נגד המילה שלו. יאמינו לה ולא לו!!!!!!!!!!
אם את מתעקשת....... קחי לדוגמה: אישה אם תתלונן שגבר תקף אותה וכמובן שאין עדים. והמילה שלה נגד המילה שלו. יאמינו לה ולא לו!!!!!!!!!!
ב בישנית8 New member 19/6/13 #147 במשטרה לא טפשים,אז נכון שיעצרו את אותו גבר, אבל לאחר שיחקרו את האישה, אם היא משקרת ומתחמנת הם יעלו על זה .
במשטרה לא טפשים,אז נכון שיעצרו את אותו גבר, אבל לאחר שיחקרו את האישה, אם היא משקרת ומתחמנת הם יעלו על זה .
א אדם888 New member 19/6/13 #153 אני לא שופט ולא מכיר את החוקים!!! אבל תסכימי איתי,שיש אפליה לטובת האישה. אם אני אתלונן שאישה תקפה אותי,חוץ מלצחוק עלי לא יעשו כלום!!!
אני לא שופט ולא מכיר את החוקים!!! אבל תסכימי איתי,שיש אפליה לטובת האישה. אם אני אתלונן שאישה תקפה אותי,חוץ מלצחוק עלי לא יעשו כלום!!!
ב בישנית8 New member 19/6/13 #155 כי לגבר יש יותר כוח פיזי,ועובדה שיש הרבה מקרי אלימות אמיתיים ואפילו רצח ,לא עלינו, של גבר את אשתו או את גרושתו אם לא רוצה לחזור אליו, ולא שהאישה רוצחת את הגבר.
כי לגבר יש יותר כוח פיזי,ועובדה שיש הרבה מקרי אלימות אמיתיים ואפילו רצח ,לא עלינו, של גבר את אשתו או את גרושתו אם לא רוצה לחזור אליו, ולא שהאישה רוצחת את הגבר.
א אדם888 New member 19/6/13 #157 תתפלאי נכון שהרוב זה הגברים. אבל יש מקרים שאישה רצחה ויש מקרים שהאישה יותר חזקה מהגבר.
א אדם888 New member 19/6/13 #169 חחחחחחחח מה אני נראה לך,מגיש חדשות???? אם תשאלי ותבדקי אני מאמין שתמצאי סיפור אחד או שתיים......
ב בישנית8 New member 19/6/13 #170 גם אם זה נכון,זה הרבה יותר נדיר יחסית לאלימות פיזית אמיתית נגד נשים. ואני בטוחה שאפילו אתה מודע לזה.