הילדים נשארו אצלך שאתה מחפש שויון?
ב בישנית8 New member 19/6/13 #78 אתה מתחמק מהשאלה הקודמת שלי,אתה זה שמגדל את הילדים שאתה מחפש שוויון?
א אדם888 New member 19/6/13 #83 מה הקשר?????? אני צריך לגדל ילדים כדי שאחפש שיוויון??????? לא הבנתי מה את שואלת??????????.
ב בישנית8 New member 19/6/13 #84 בדרך כלל אנשים מדברים מהמקום שכואב להם. אז אם אתה לא מגדל את הילדים,והשארת את זה לגרושתך,אז איך אתה דורש שויון?
בדרך כלל אנשים מדברים מהמקום שכואב להם. אז אם אתה לא מגדל את הילדים,והשארת את זה לגרושתך,אז איך אתה דורש שויון?
א אדם888 New member 19/6/13 #86 תגידי לי את רצינית??????????? למה מי קבע שהילדים יהיו עם האמא???????? היום החוק נוטה לטובת האישה,לידיעתך!!!!!! בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!
תגידי לי את רצינית??????????? למה מי קבע שהילדים יהיו עם האמא???????? היום החוק נוטה לטובת האישה,לידיעתך!!!!!! בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!
ב בישנית8 New member 19/6/13 #88 אז תן לי לחדש לך,שהיום יש הרבה מקרים שבהם האבא מגדל את הילדים ולא האמא. הכל תלוי בהסכם.
א אדם888 New member 19/6/13 #90 אז תני לי לחדש לך רק אם האמא לא כשירה לגדל את הילדים רק אז מעבירים לאבא!!!!! ולמה הגברים צריכים להרגיש כסוג ב???? למה אנחנו צריכים להיות בהעדפה שניה????? היום אין שיוויון!!!!!! השאלה אם את בעד שיוויון או את בעד זכויות יתר לנשים????? בטוח שלא תרצי שיהיה שיוויון מלא
אז תני לי לחדש לך רק אם האמא לא כשירה לגדל את הילדים רק אז מעבירים לאבא!!!!! ולמה הגברים צריכים להרגיש כסוג ב???? למה אנחנו צריכים להיות בהעדפה שניה????? היום אין שיוויון!!!!!! השאלה אם את בעד שיוויון או את בעד זכויות יתר לנשים????? בטוח שלא תרצי שיהיה שיוויון מלא
ב בישנית8 New member 19/6/13 #92 אני לא מדברת על מקרים שהאמא לא כשירה,אני התכוונתי למקרים שבהם יש הסכמה וגם רצון של הילדים להישאר אצל האבא. ויש מקרים כאלו.
אני לא מדברת על מקרים שהאמא לא כשירה,אני התכוונתי למקרים שבהם יש הסכמה וגם רצון של הילדים להישאר אצל האבא. ויש מקרים כאלו.
א אדם888 New member 19/6/13 #95 בודדים ואני שמעתי סיפורים שהאישה הייתה שטן ועשתה הכל שהגרוש שלה יסבול
ב בישנית8 New member 19/6/13 #96 האמת שגם אני שמעתי ושומעת על מקרים כאלו, וזה גורם לי לחשוב שאני ממש הייתי מלאך לגרוש שלי.
ב בישנית8 New member 19/6/13 #102 מתחרטת שלא צויין בהסכם שהגרוש אמור להשתתף בהוצאות חינוך ובריאות של הילד. לא שזה היה עוזר לי ,כי עובדה שהגרוש בקושי משלם. לי היה חשוב לסיים בדרך יפה ככל האפשר למען הילד, ולא בכסאח ובשנאה.
מתחרטת שלא צויין בהסכם שהגרוש אמור להשתתף בהוצאות חינוך ובריאות של הילד. לא שזה היה עוזר לי ,כי עובדה שהגרוש בקושי משלם. לי היה חשוב לסיים בדרך יפה ככל האפשר למען הילד, ולא בכסאח ובשנאה.
ב בישנית8 New member 19/6/13 #118 כנראה שעלי הומצא המשפט:"צריך לדעת עם מי להתחתן כדי לדעת ממי להתגרש".
א אדם888 New member 19/6/13 #125 הגרוש שלך לא הבין את המשפט הכוונה לא להתגרש!!!!!!! הכוונה להתחתן ולהשאר נשוי. ואם אתה מוצא אישה שנוח להתגרש איתה אז בטוח שתסתדר איתה ויהיה נוח לחיות איתה!!!! המטרה למצוא אישה טובה ולהשאר איתה!! והגרוש שלך לא ידע את זה!!!!!!!!!!!
הגרוש שלך לא הבין את המשפט הכוונה לא להתגרש!!!!!!! הכוונה להתחתן ולהשאר נשוי. ואם אתה מוצא אישה שנוח להתגרש איתה אז בטוח שתסתדר איתה ויהיה נוח לחיות איתה!!!! המטרה למצוא אישה טובה ולהשאר איתה!! והגרוש שלך לא ידע את זה!!!!!!!!!!!