מה שבטוח שהבן שלנו מרוויח מזה,כי אם היינו בכסאח, זה גם היה משפיע עליו.
ב בישנית8 New member 19/6/13 #136 מה שבטוח שהבן שלנו מרוויח מזה,כי אם היינו בכסאח, זה גם היה משפיע עליו.
ב בישנית8 New member 19/6/13 #144 תלוי את מי אתה שואל.יש רבים שמכנים אותי פראיירית על עודף טוב הלב שלי.
א אדם888 New member 19/6/13 #146 לכן..... הבחירה בידך. כמו בכל בחירה,יש לך את הצד הטוב נגד הצד הרע או במילים אחרות יצר הטוב נגד יצר הרע!!! ולפי הבחירה שלך,זה מה שאת!!!!!!! אם תבחרי בטוב,את טובה וצדיקה. ואם תבחרי ברע,את רשעית או שטנית או מניאקית!!!!!!! במה היית בוחרת???????
לכן..... הבחירה בידך. כמו בכל בחירה,יש לך את הצד הטוב נגד הצד הרע או במילים אחרות יצר הטוב נגד יצר הרע!!! ולפי הבחירה שלך,זה מה שאת!!!!!!! אם תבחרי בטוב,את טובה וצדיקה. ואם תבחרי ברע,את רשעית או שטנית או מניאקית!!!!!!! במה היית בוחרת???????
א אדם888 New member 19/6/13 #154 אפשר,ועוד איך אפשר! אני לא מציע לך להיות מניאקית. אבל אם זאת משאת נפשך........ אז זה אפשרי!!!!!!!!!! אם תרצי אני אתן לך טיפים.....
אפשר,ועוד איך אפשר! אני לא מציע לך להיות מניאקית. אבל אם זאת משאת נפשך........ אז זה אפשרי!!!!!!!!!! אם תרצי אני אתן לך טיפים.....
א אדם888 New member 19/6/13 #162 סבלנות לאן את ממהרת? מה הלחץ???????? את רוצה לנקנק עוד יותר את הגרוש שלך????????
א אדם888 New member 19/6/13 #171 חחחחחחחח כמה את משלמת כדי ללמוד?????? אני צריך להיות מניאק כדי ללמד אותך להיות מניאקית,לא????? חחחחחחחחחחח
חחחחחחחח כמה את משלמת כדי ללמוד?????? אני צריך להיות מניאק כדי ללמד אותך להיות מניאקית,לא????? חחחחחחחחחחח