אני רואה שאתה ממש הסנגור שלו.
א אדם888 New member 19/6/13 #61 שששששששש הוא משלם לי!!!!!!!!!!!!! נראה לי שיש משהו בדבריו!!!!!!!!!!!!
א אדם888 New member 19/6/13 #65 מותק....... אני גבר!!!!!!!!!! ותומך בו!!!!!!!!!!!! לפעמים אני רואה שיש מלחמה בין נשים לגברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז איזה צד נראה לך שאני אהיה?????????????
מותק....... אני גבר!!!!!!!!!! ותומך בו!!!!!!!!!!!! לפעמים אני רואה שיש מלחמה בין נשים לגברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז איזה צד נראה לך שאני אהיה?????????????
א אדם888 New member 19/6/13 #71 אני הכי רוצה שיהיה צדק!!!!!!!! ושהאבא יהיה כמו כלב יבקר פעם ב.......את הילדים. ושלא יהיה לו ממה לחיות ולהתקיים. זה צודק??????????????? אני רוצה שיהיה שיוויון בין המינים ולא תיהיה אפליה לטובת הנשים!!!!! את רוצה שיהיה שיוויון?????????
אני הכי רוצה שיהיה צדק!!!!!!!! ושהאבא יהיה כמו כלב יבקר פעם ב.......את הילדים. ושלא יהיה לו ממה לחיות ולהתקיים. זה צודק??????????????? אני רוצה שיהיה שיוויון בין המינים ולא תיהיה אפליה לטובת הנשים!!!!! את רוצה שיהיה שיוויון?????????
א אדם888 New member 19/6/13 #79 משמרת משותפת וללא תשלום מזונות!! בקיצור: שיוויון מלא ללא הבדל מינים!!!!!!!!!!!
א אדם888 New member 19/6/13 #85 גם ושהאישה לא תחליט לבד על ההוצאות של הילד. או החוגים או כל דבר שמצריך גם את החלטת האב
א אדם888 New member 19/6/13 #89 יש עוד משהו שגילית??????? עוד תכונה של נשים מסיקות מסקנות חופשי......................... ותיהי בטוחה שהמסקנות שלך רחוקות מהמציאות!!!!!!!!!!!!
יש עוד משהו שגילית??????? עוד תכונה של נשים מסיקות מסקנות חופשי......................... ותיהי בטוחה שהמסקנות שלך רחוקות מהמציאות!!!!!!!!!!!!
א אדם888 New member 19/6/13 #93 כי אתן מנצלות את החוקים לטובתכן. ואתן דו-פרצופי. מצד אחד אתן רוצות שיוויון במשכורת וכו...... ומצד שני אתן לא מוכנות שיפגעו לכן ביתרון שיש לכן על הגברים!!!! זה מפריע לי!!!!!!!
כי אתן מנצלות את החוקים לטובתכן. ואתן דו-פרצופי. מצד אחד אתן רוצות שיוויון במשכורת וכו...... ומצד שני אתן לא מוכנות שיפגעו לכן ביתרון שיש לכן על הגברים!!!! זה מפריע לי!!!!!!!