מחשב נייד -בעד ונגד

silverhawk

New member
אה, ולמקרה שזה לא היה ברור

אם את יכולה להרשות לעצמך - אין שאלה בכלל, תקני לפטופ. החיים הרבה יותר יפים איתו.

SuGaRBabe1

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

אני הולכת ללמוד באת"א, כך שהבנתי (מכם) שלא אמורות להיות בעיות עם השקעים... השיעורים היחידים שיש לי מחוץ לפקולטה הם שיעורים של כלכלה שהם במילא מתמטיקה וכאלה, שאני בכל מקרה אצטרך לכתוב בהם במחברת... אז נראה לי שאני אסתדר. עכשיו נשאר רק להחליט איזה מחשב לקנות... למישהו יש המלצה על משהו מסויים? אני לגמרי קלולס בזה...

silverhawk

New member
הו, בהחלט יש בעיות

בעיקר בשנה א'. בכיתות 100-102 (שעוד תכירי טוב...) יש שקעים רק בצדדים. אבל מסתדרים. בנוגע להמלצה, המנהלת היקרה שלנו פירטה די לעומק לעיל, אבל רק אוסיף שלדעתי מסך 14' מהווה איזון די טוב בין משקל לנוחות. באופן אישי, לא נוח לי עם המסכים הקטנים. אבל זה כמובן עניין סובייקטיבי לחלוטין. מה שכן, מומלץ ללכת לחנות ולראות את המחשב בעיניים (בעיקר מבחינת גודל מסך), גם אם את קונה באינטרנט. כמ"כ, אני ממליץ שתבקשי מקלדת שחורה - הלבנות מתלכלכות די מהר...

ayeletush10

New member
ברור שתקני לפטופ!!

אין מה להתלבט בכלל... נכון זו השקעה, אבל היא שווה כל גרוש. ואל תדאגי- את לא תהיי היחידה איתו, ממש לא. בנוגע לבטריה- מצטרפת למה שאמרו כאן, יש שקעים בחלק מהכיתות ועדיף לעשות סקר מה מחזיק הכי הרבה. לי בכל אופן, אם אני מחזיקה את עצמי לא לגלוש באינטרנט במהלך השיעור- היא מחזיקה מעמד גם 4-5 שעות בכיף... ומבחינת הסחיבה- לי יש תיק עם תא מיוחד ללפטופ, אמנם לי יעש מחשב די כבד, אבל מתרגלים.. אפשר גם לקנות מחשבים קטנים שבקושי מרגישים אותם, אבל שוב- לבדוק את הבטריה... בהצלחה!!!

אין פה שאלה

בתור מי שהתעקשה על דפדפות ועפרונות עמוק לתוך השנה - אין פה שאלה - כשצריכים ללמוד למבחנים, לסדר את החומר, להכין עבודות המתבססות על חומר הכיתה, להשלים שיעורים - תביני עד כמה מחשב כזה נוח, יעיל, חוסך זמן והכרחי. חוץ מהמשקל שציינו בצדק כמצריך רכישת ביטוח לבעיות גב שלבטח יהיו מכובד המשקל - אין מה להתלבט.

למעלה