מחפש קטנוע 250 יפני

מיצו

New member
אז מה נסגר? קנית קטנוע או לא?

אגב, שווה לשאול את השאלה בפורום המתאים. להבא, אם תהיה פעם הבאה, אני לא סגור על זה.

mekmek599

New member
עוד לא קניתי.

אני לא מרגיש מספיק בטוח ,ההרגשה הכללית היא שכאילו מנסים למרוח אותי ,אני זהיר במקרה הזה .

מיצו

New member
במחיר שבין 1575 ל- 1800 ש"ח, לא שקל יותר

ואני גר בין שדי תרומות למחולה או שם באזור. נו, למה לא מוצאים לי משהו?

מיצו

New member
LOL X 2

אל תדאג, אני לא עד כדי כך משועמם...

אבל האמת חשבתי על זה. מה אם אני אשחרר לגמרי את כל הסוגרים, לא אמחק ולא אחסום, ופשוט אתן לו להתפרע? סביר להניח שתוך כמה ימים הפורום יראה כמו הבית שלו, חרא זרוק בכל מקום. ואז אחד משני דברים יקרה - או שחלק גדול מהגולשים הקבועים יתלונן בפני ההנהלה ואולי אחרי שהם יאיימו בעזיבת הפורום ומעבר לפורום אחר (לא בעיה להקים, עלי!), אולי הנהלת תפוז תתעשת ותעשה את מה שהיא היתה צריכה לעשות מאז ינואר 2009. אופציה שניה היא שלא יקרה כלום, והוא ישאר פה עם עצמו ועם החרא שלו.

מה אתה אומר?

אני אומר שזה ניסיון יפה שלך להסיט את הנושא

מכך ששכחת להחליף ניק.

אבל בוא נגיד שלא שמתי לב אז יש כאן 1 שהוא חבר שלך ולא היה הרבה זמן (לא טרול) וחבל לדעתי שהוא חזר.

בסופו של יום זה רק פורום אתה שואל את דעתי ודעתי היא שפחות אנשים כאן צרכים להביע את דעתם.

טוב בעצם לא רק כאן.

ולי אישית אין בעיה עם לייבש את תפוז, אף פעם לא אהבתי ישראלים שגדלים יותר מידי, בסופר אני תמיד מעדיף גבינה של איזה מחלבת גד או סבתא ז'רז'וחה שירדה מההרים עם הסוד שעבר במשפחתה דורות על פני גביע של אחת מהגדולות.

אלה היו 60 שניות על עניות דעתי הבלעדית - גידי

מיצו

New member
אני לא שכחתי שום דבר

רק הגבתי בגוף ראשון. אבל מילא.

לגבי זה שחזר - ביקשתי שישמור על הכללים והוא הסכים. אם הוא ימעד, הוא ילך הביתה. צ'אנס אני נותן, אבל רק אחד.

orgeva

New member
סתם ליידע כללי גד היא אחת הגדולות

סתם יש לה תדמית של איזה גבינה סודית של מתכון אב לבן.
אבל מדובר במחלבה תעשייתית גדולה בדיוק כמו השאר.

ב ו Z י

New member
התמונה של הסוטה עם השפם לא עושה רושם

על אף אחד....

טוב לדעת, תודה. העבור לסבתא חזיזה או שקר אחר

כל שהוא.

הרבה זמן אני מחזיק את המחשבה שאם כולם יעשו דיאטה לגדולות הן ימציאו בסתר מותגים אחרים ואז לך תתחיל לרדוף אחרי זה.

טוב, בינתיים ארד מגד.

מיצו

New member
כן? לא מסובך יותר מדי.

להרים מערכת פורומים ייעודית זה עניין די פשוט. השאלה הגדולה היא כמה משאבים מקצים לנושא, ואיך מממנים את התחזוקה.

מיצו

New member
לא מפעילים משהו רציני מתרומות.

צריך הכנסה קבועה שתהיה בדיוק, לא פחות ולא יותר, מההוצאה על האתר + איחסון + תוכנות + תחזוקה.

נו עזוב, זה עניין לשיחה על קציצת פאכער חריפה נוטפת שומן כבש.

אני משלם

120 שקל על חברות במועדון האופנועים + 64 שקל על התפקדות שנתית לליכוד.

עוד כמה שקלונים בחודש לא יהרגו אף אחד אם תמורת זה נקבל שקט מכל מני קקות שמלכלכים לנו את המסך..

יאללה מיצו,תתחיל להדפיס פנקסי קבלות

אהוד א1

New member
לא בדיוק, יותר.

הכנסה מפרסומות. לא בעיה למצוא אם העסק באמת יתרומם ויחליף את הפרדס. הבעיה שצריך לתת למפרסם חשבונית וזה כבר מסבך את העסק קצת. הפתרון לדעתי - הכנסה של קצת יותר, כזאת שגם תכניס משהו סימלי למנהלים לכיס, סכום קטן שיכסה על כאב הראש בארגון העסק.
לא בשמיים.

למעלה