מחפש קטנוע 250 יפני

iec

New member
אז מה זה אומר על המנהל לשעבר?

gamgam

New member
ברשותך אני אסביר:

gamgam זו לגמרי
אבל גבר גבר

בוZי ו-iec הם שתי אוחצ'ות

ו-mushdubi היה פעם גבר, ועכשיו הוא הסמרטוט איתו מנגבים את כתמי השמן שטיפטפו מהדוקאטי הכי יקר בארץ שמחליד לו בחניה.

עכשיו הכל ברור?

ב ו Z י

New member
הניק "גםגם" לא הגיע משום מקום....

זה גם
וגם
, לפחות עד שזה יסיים את סדרת הניתוחים
שקבע.
iec עבר את אותה סדרת ניתוחים רק הפוך ואצל רופא יותר מוצלח.

mushdubi

New member
מה, עוד פעם אתה תספר איזו בדיחה על דוקאטי?

וכמה אתה אוהב הונדה?

mekmek599

New member
שים לב שאני מחפש קטנוע .

אני לא מעונין במשהו עם גלגלים גדולים ,אני זקוק למינימום הוצאות על צמיגים ,גם ככה הדרך כל בוקר בעליה משדי תרומות לראש הגלבוע היא לא איכותית ,יש הרבה חריצים ובורות ,אז אני מעדיף גלגלים קטנים וזולים ,סיניים כאלו .

iec

New member
נראה לי שאתה הולך להוכיח לכולם שמוטי צדק

בעניין גובה אחזקת דו"ג בישראל.

gamgam

New member
תקשיב mekmek599

לא יודעת אם אתה אמיתי. אם כן אז בוא ואעזור לך קצת:
הח'ברה פה ימשיכו להסתלבט עליך עד שתבין שביקשת משהו לא קיים.
קטנוע שמור מאוד מאוד, לא קרוע, בלי בעיות, שמניע בבוקר בלי כלום, מצבר תקין ועוד ועוד.....
כל זה סבבה והגיוני.
לא סבבה והגיוני זה המחיר שנתת. ב-1000 ש"ח תוכל לקנות נבלה שחוטה בלי כיסא ועם מצבר שפעם עבד.
יכול להיות ששכחת אפס אחד והתכוונת ל- 10,000?

mekmek599

New member
לא לא נחמדה שלי .

עשיתי שוק ערב החג וגם אמשיך בימי חול המועד כי אני פנוי ,מהברורים שעשיתי בהחלט ניתן למצוא משהו סביר פלוס בצחירים ובתנאים שהצבתי , גם לך נחמדה יש קטנוע ? לא משנה לי שצוחקים קצת ,העיקר שתמצאו או תנסו קצת לעזור לי ,אני נמצא רחוק והנגישות שלי למרכז מוגבלת .

NEO83

New member
אומרים לך, אתה לא מקשיב

אין, אין חיה כזאת קטנוע 250 טוב ב2K, אם אתה חושב שמצאת מציאה כזאת, בהצלחה עם זה! תקנה אבל תפסיק לחזור על אותם השאלות כאשר אומרים לך שאין חיה כזאת, לא מאמין? לך תחפש תשובות במקומות אחרים.

mekmek599

New member
אני לא רוצה טוב ב2000 .

אני רוצה טוב פלוס בפחות מ2000 .יתכן ולך תמיד יש קטנועים חדשים ואתה מרוחק מהשוק שלהם ,אבל אם תברר אתה תראה שיש לא מעט ,מה שנכון הוא שצריך למצוא אחד מתאים . אתה משוכנע שאין חיה כזו ? כיצד סוחרים מבקשים 1500? הרי הם קנו אותו בלפחות30 אחוז פחות ,הלא כן ?

למעלה