מחפש קטנוע 250 יפני

mekmek599

New member
מחפש קטנוע 250 יפני

שיהיה במצב מעולה ,בתחום שבין 1000 שקל ל1800 שקל ,נפח 250 שמור ומטופל . השנתון ממש לא חשוב לי ,העיקר שיהיה זול ושמור .

iec

New member
בטווח המחירים הזה יש לך המון אפשרויות...תהיה

יותר ספציפי כמו מה אתה מצפה מקטנוע בסכום כ"כ גבוה..וכמה שמור אתה רוצה שיהיה...

mekmek599

New member
ספציפי יותר

קטנוע שיהיה הפעם 250 ולא 125 ,רק יפני ,אמין ,כלומר שידלק מיד בבוקר ויהיה מסוגל לצאת אל הדרך ,הדרך היא הררית ומפותלת לכן מחפש 250 ,שמור ,משום שאני לא רוצה כיסא קרוע או מצבר חלשלוש או מנורות שלא עובדות ,אני זקוק לו לנסיעה משדי תרומות עד לחוות התבלינים במורדות המערביים של הגלבוע ,זה הכל .

mekmek599

New member
עוד משהו

בשישי שבת או חג אני זקוק לו לנסיעה משדי תרומות לכפר חרוב ,ושיהיה קרוב יותר לכיוון האלף שקל .

יש לי בשבילך ליפאן

עם 30,000 ק״מ הוחלף מנוע עם החמישית.

מחר אני ישיג בכמה שקלים מדבקות של ימאהה ואז נוכל לעשות העברת בעלות.

mekmek599

New member
תוכל לתת לי קישור לליפאן ?

אין לי בעיה עם מדבקות של ימהה ,רק שהקטנוע יהיה מסוגל לעשות את המסלול שתארתי לכם .

ב ו Z י

New member
כמו ש iec ציין - בטווח המחירים הזה יש לך

המון אפשרויות.... אני ממליץ לך להכנס לסוכנות ליגל בשדרות הר-ציון בת"א ולבדוק שם....

mekmek599

New member
ליגל זו סוכנות משומשים ?

אני לא מהמרכז ,לא מתמצא עד כדי כך ,מכיר יותר באזור עפולה קרוב יותר אליי בשדי תרומות .

ב ו Z י

New member
זו סוכנות למכירת אופנועים חדשים אבל יש גם

טרייד ושמעתי שכלים נמכרים שם סביבות ה 1000 ש"ח, אולי שווה להגיע לת"א. לא מכיר סוכנות דו"ג בעפולה

mekmek599

New member
אנשים טובים ,אל תעשו צחוק .

אם יש מישהו מעפולה או מאזור בית שאן הנציב ,שעומד לו איזה 250 בחצר והוא תקין ,אנא שיפנה אלי .

gamgam

New member
לא, את התמונה שלכם מהערב ההוא

שאתה ובוזי הזמנתם אותו להצטרף, אבל רק בתנאי שהוא יגיע לבוש בלנז'ורי של ההיא שסרסה אותו.

למעלה