מחפש קטנוע 250 יפני

מיצו

New member
נו אתה יודע איך זה. תפוז משלמים לפי כניסות

והאיש אחראי בעצמו לבערך 70% מהכניסות לכל תפוז, אז הם בעצם מעודדים אותו להמשיך. ככה הם יכולים להציג מיצג שוא בפני מועצת המנהלים שלהם. למעשה, אפשר לטעון שהוא מקבל לא רק גושפנקא ועידוד להמשיך, אלא אפילו מקבל על זה משכורת חודשית או טובת הנאה אחרת.

mushdubi

New member
"האיש"

mv100

New member
תוכל להכנס לyes-planet ובאותה הזדמנות לצאת

מהסרט שאתה חי בו!!!
GAMGAM ויאן כבר הסבירו ואני חוזרת , אין דבר כזה.
אם הבירורים שלך הראו משהו אחר נשמח מאוד אם תעלה את התוצאות פה לפורום

mekmek599

New member
אני כבר מצאתי 250 ב1300 .

אולי זה מפתיע ,אני ממש לא חי בסרט ,אני בררתי לפני ,רק הבעיה היתה שהקטנוע היה חסר לו מתקן העמדה מרכזי . אצלי זה משמעותי ,אני לא יכול להשלים עם אי המצאותו של מתקן העמדה מרכזי . בררתי ושמעתי שיש כאלו מתקנים למכירה רק שהמוכרים מגזימים במחיר ,המוכרים של חלקים משומשים הם אלו שחיים בסרט ,הם כנראה לא יודעים שתושבי העמק הם קשים מאוד בלפזר כסף .

iec

New member
אתה נמצא רחוק?

לי יותר נראה שאתה מחוץ לכדור הארץ

gray

New member
בהצלחה

בניגוד לרוב כאן אני יודע שאפשר למצא מציאות, "טוב" זה מושג יחסי, אבל "נוסע" ב1000 ש"ח בהחלט יש. נמכר לא מזמן כאן במושב קטנוע 125 של הונדה (אולי זה 150, לא ממש חדש) ב300 ש"ח ועדיין משמש לנסיעות הלוך ושוב לרכבת.
נוסע ועובר טסט, זה הכל. ימות? יאללה ביי, קונים חדש, הבעלים הקודם היה בגישה הזאת 4 שנים והמנוול לא מת, הבעלים החדש כבר סחב 4 חודשים איתו-כך שאת ה300 ש"ח הוא כבר החזיר. (עשה לו טסט וביטוח-זה כבר הרבה הרבה יותר כסף).
וכשאיש מכירות משכנע אותך שיש לו קטנוע פצצה, במצב מעולה ב1500-אל תאמין, אנשי מכירות הם אנשי מכירות.

iec

New member
חלאס עם הפרסומות הסמויות האלה של הונדה

gray

New member
אם זה הולך כמו ברווז, מגעגע כמו ברווז

ונראה כמו ברווז-אז זה כנראה ברווז.
איך אתה יודע שאיש מכירות משקר לך?

השפתיים שלו זזות.

mekmek599

New member
כעת חזרתי מאזור שוקן .

חם בחוץ ,אבל המוכרים מסבירי פנים וסבלניים ,לדעתי אין להם הרבה אפשרויות ,השממה שולטת בכל המתחם ואישית אני עקבתי ואין קונים ,הראו לי באמת הודה 250 שמורה ,אבל כשהמוכר פתח את הסוויץ' המאורר החיל לפעול ,מה זה אומר ?

mekmek599

New member
חחחח...

זה רמז ? אם כן אז הבנתי כמדומני ,המוכר ראה שיש לי תוים של אהבל וניסה למרוח אותי עם הסבר משונה .

למעלה