מחפש פרטים על 206 GTI

היא אומנם יותר מהירה משלי,

אבל יותר יקרה... 92K לעומת 80K...הבדל משמעותי... אומנם היא 2000 סמ"ק, ושלי רק 1600...

עתיד18

New member
המגאן שלך 1.6 ?

אז מה פעם זיינת בשכל שהמגאן רכב ספורטיבי, יאללה....עם מנוע 1.6 אתה יכול מקסימום לשמש כמוביל אבטיחים !! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

9.6 שניות ל 1600 זה לא רע,

ואני דיברתי על מגאן קופה 2.0L, והיא יותר מהירה. לא אמרתי שיש לי מגאן קופה 2.0L!

עתיד18

New member
בוא נתחיל בזה ש...

זה לא להיט וגם מגאן 2.0L היא לא ספורטיבית אולי היא עם מנוע נחמד שמולבש עליה טוב, אבל היא ממש לא ספורטיבית והשלדה שלא לא ספורטיבית, והאחיזה שלה לא ספורטיבית והיא פשוט משפחתית רגילה עם עיצוב חמוד ומנוע חמוד ז-ה-ו !!

ובלי קשר, לא צריך לקלל.

אם תקרא טוב את ההודעה, תראה שלא כתבתי שיש לי 2.0L...

ella3

New member
המגאן קופה היא החדשה היא כן להיט

ובקשר לספורטיביות אני נמצא ברידיניג כל חמישי ואני מוכן לפתוח לך את התחת ואז נראה אם היא ספורטיבית או לא

itzik93

New member
תגיד, אתה חי בסרט ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הרגע אמרת (ציטוט): "האמת שאני מחפש משהו שנת 2000... אז קיבלתי הסבר מצויין... אני חושב שאני אסע על אחת לפני שאני אחליט... רק כדי להיות בטוח, ולהרגיש שזה בדיוק מה שאני רוצה..." אתה מדבר איתי על החלטות וכו´...קנית מגאן או לא
איציק - שנראו לו שמישהו שכח לקחת את התרופות שלו לאחרונה

איציק.

אני לא לוקח שום תרופות ושום בטיח. אני באמת מתעניין לגבי ה 206 שנת 2000... ובאמת חושב להחליף. הבעיה היא שזה בא כמהירות ע"ח יופי. אני לא החלטתי מה יותר חשוב לי. כרגע, בשניות אלו אני מחזיק במגאן קופה, שנת 2000, כחולה מהממת. הבעיה היא שאני חושב שאני רוצה רכב קצת יותר מהיר. כמו שנכתב פה, ה206 מהירה, אבל לא יפה לטעמי כמו הקופה. זכותי לחשוב ככה, לא? אז רק אמרתי שאני שוקל לנסוע על כזאת, לראות איך המרגש. ואם כבר, התעניינתי גם באיביזה.. מה לא בסדר בזה?

אני לא סגור על החלפה.

אבל כן מסוגל להחליף, גם אחרי חודש בלבד. זה תלוי במה אני אחליט. יופי או מהירות.

sronis

New member
יופי זה עניין סובייקטיבי

אני חושב שה-206 יותר יפה מהמגאן קופה, ובקטע של מהירות - ה-206 באמת מהירה יותר, אבל זהו לא יתרונה האמיתי על המגאן. היתרון הגדול שלה על המגאן הוא התנהגות. רוני

ella3

New member
לפי דעתי ולפי דעת חברים שלי המגאן

המגאן קופה החדשה הרבה יותר יפה מהפיזו והרבה יותר חזקה עובדה

sronis

New member
מעניין שלפי דעתך ולפי דעת החברים

הגאונים שלך, המגאן קופה יותר חזקה מה-206GTI, מה שהיא לא. אתה יכול בהחלט לחשוב שהיא יותר יפה, אבל עם נתונים אין בדיוק מה להתווכח, עובדה. רוני, בתפקיד אילנה דיין

ella3

New member
מבחינת ביצועים

הן בערך זהות תסתכל על הנתונים ותראה אבל מבחינת יופי שמיים וארץ המגאן קופה החדשה פי אלף יותר יפה וגם גולף יותר יפה ביכלל פיזו זה אוטו מאוס כל מטר רואים אותו ביגלל המחיר הזול שלו ואני לא מדבר על ה-GTI אני מדבר על המנועים החלשים וזה כבר מגעיל ובקשר ליופי אני יודע שכל אחד והטעם שלו אבל אין מה להשוות בין המגאן הפצצה לבין הפיזו לעומת זאת פיזו 406 קופה זה רכב מהמם ואני מודה ההיתי מת שיהיה לי כזה וביכלל החוכמה הגדולה פה זה שאי אפשר לדעת מה באמת אנשים חושבים לדוגמא אני וחבר שלי ההינו בפורום של מוטוקאר ורשמנו שיש לנו האודי TT קבריולט ושהיא מכונית פצצה ורצינו לשמוע את התגובות חוץ מבן אדם אחד כולם ירדו על הרכב הזה אז תגידו לי אם כל העסק הזה אמין ואל תגידו לי שה-TT לא רכב מדהים ועוד קבריולט לכן כל מי שרוצה לשמוע דעה אמינה אז לפי דעתי צריך לפנות לחברים שבאמת קרובים לו ולשמוע לדעתם הכנה ולא לשמוע לאנשים שאין לו מושג אם הם מסתלבטים או מקנאים ואני לא מדבר על האנשים הקבועים פה שהם אחלה וביכלל כל אחד צריך לקנות רכב שיעשה אותו מאושר אפילו אם זה ביאנקי זהו לילה טוב לכם

sronis

New member
מעניין באמת למה

כי אופן הכתיבה שלך נותן כל כך מעט אמינות למה שאתה כותב, עד כי אין סיכוי שמישהו יאמין לך. (תגיד, אתה עוצר לנשום לפעמים בזמן דיבור? לשם כך המציאו את הפסיק!!) יופי זה עניין סובייקטיבי. אני למשל חושב שהמגאן הקודמת יפה יותר מהחדשה. וגם שה-206GTI יפה יותר מהמגאן קופה. אתה רשאי לחשוב אחרת. וזה שרשמתם שיש לכם אודי TT ורציתם לשמוע את התגובות - יופי, מאוד חכם מצדכם. אתם חושבים שזה מוסיף לערככם בעיני אנשי הפורום? ממש לא. אז אל תצפה מתגובות הגיוניות כשאתה רושם "יש לי 406 קופה עם 280 כ"ס והיא מגניבה", ואם אתה רוצה תפנה לחברים שלך לתגובתם, אם אני הייתי עושה את זה אז הייתה לי איזה גולף או משהו עכשיו, כי החברים שלי לא מבינים מהחיים שלהם. רוני

ella3

New member
יש לך טעם מגעיל

עכשיו באמת אני מבין שיש לך טעם דפוק ושאתה קנאי ורק שתדע שזה מאוד עצוב וחבל לך לרשום עוד תגובה כי תאמין לי שאני לא יורד לרמה העלובה שלך במיוחד בטעם תשלים עם זה המגאן קופה החדשה הרבה יותר יפה מהישנה והרבה הרבה הרבה הרבה יותר יפה מהפיזו שלך המקום היחיד שאתה יכול לעשות רושם עם האוטו הדפוק הזה זה ליד נהגי מוניות המבין יבין ובקשר לזה שאמרת שחברים שלך לא מבינים יכול ליהות שהם בעצמם צוחקים עליך אז אתה בא לקבל פה נחומים אז בקיצור תשלים עם זה ודיייייייייי

sronis

New member
מי היה מאמין

שאתה תגיד לי שאתה לא יורד לרמה שלי... טעם דפוק? יכול להיות. דרך אגב לא דיברתי על הפז´ו שלי, למרות שגם לשלי 2000 סמ"ק. דיברתי על ה-206. וכן, תפסת אותי, חברים שלי כל הזמן יורדים עלי אז אני בא לפה בשביל לקבל תשומת לב. ברור. אלא מה. רוני, ראה היום מגאן קופה 1.6 אוטומטית שהורידו לה את הטסות - ג´יפה

ella3

New member
אולי

בקשר למגאן קופה זה לא מעניין אותי איך אתה ראית אותה ומה אני אגיד לך פיזו לבנה מה זה יפה גם היא גועל נפש אני מדבר על מכונית מושקעת והמגאן שלי שתראה אותה יכאבו לך העיניים מתוך קנאה ורק לדיוק אצלי במגאן שינתי כמעט את כל האוטו ככה שלא משנה איזה מגאן אתה תראה כמו שלי אתה לא ראית ובקשר לפיזו אני ברידינג כל חמישי אני מחסה את האוטו איפה שהחניון של האוטובוסים אני מוכן אישית שתבוא ותראה את האוטו ואתה בעצמך תהיה בהלם רק בשביל דוגמה גם אלי מ-E@a מר"ג טוען שלפי דעתו הגולף זה לא רכב יפה אבל לך תראה את הרכב שלו עכשיו הוא פשוט מהמם יש לו גולף gti ונכון אני מודה אני לא טוען שכל הפיזו 206 מכוערות אני רק טוען שאני אישית לא אוהב את הרכב הזה אין לו שום מראה ספורטיבי בסך הכל מיני קטן ובקשר למגאן שחבר שלך כאילו ראה היום אז נכון יש אנשים שפשוט מכערים את המכוניות שלהם אפילו אם זה מגאן או tt למשל לך תראה את המגאן של חבר שלי רגילה לחלוטין עם כנף וגלגלי מגנזיום שנת 2001 כסופה אבל שמורה והיא פשוט פצצה ולעומת זאת לשכן שלי יש מגאן קופה שנת 1998 כחולה בלי כלום והיא לדעתי מגעילה. אז בקיצור אני לא יורד על כל המכוניות יש גם אנשים עם פיזו 206 מושקעות שהן גם יפות ויש כאלה אנשים שיש בבעלותם את ה-206 והרכב פשוט מכוער אני פשוט חושב שהמגאן קופה 2000 הרבה יותר יפה זכותי לא

למעלה